Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
koszonom nektek, keresgelek meg, csak a hangfalak jonnek mar kedden ,s hat ne pihenjenek mar penz meg nem lesz tobb ra egy ideig
EZT (vagy hasonlót) szívesebben tudnám pl ajánlani a JPW-hez, ha a táv nem feltétel!
az a baj, tav kellene nagyon
meg lehet arcam alpha 7r lesz ,60-70 ert mennek el, s van par most...
de jo lenne 50-60 korul megallni
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2631
Sztereó erősitők
koszonom nektek, keresgelek meg, csak a hangfalak jonnek mar kedden ,s hat ne pihenjenek mar penz meg nem lesz tobb ra egy ideig
EZT (vagy hasonlót) szívesebben tudnám pl ajánlani a JPW-hez, ha a táv nem feltétel!
Sztereó erősitők
hi,
meger 16e Ft-ot ez az erolkodo?
tudom, tudom ,de most max ilye narban tellik valamire..jobb mint a semmi, s taviranyitosnak kell lennie.
vagy valami egyeb, jobb ebben az arkategoriaban?
jpw gold monitorokat hajtana meg
Sony ta fe32or - Ebay
Inkább még spórolj egy kicsit....árulnak itt egy Ta-F505ES-t...azzal sokkal jobban jársz.....
hol??
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Talán valami ilyesmi is szóba jöhet neked
Ricsi nagy előnye, hogy Angliában él, szal az ebay.co.uk a fő vadászterület!
Ezt jó tudni! Akkor tényleg Ebay a cél.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Talán valami ilyesmi is szóba jöhet neked
Ricsi nagy előnye, hogy Angliában él, szal az ebay.co.uk a fő vadászterület!
hi,
tudom, tudom ,de most max ilye narban tellik valamire..jobb mint a semmi, s taviranyitosnak kell lennie.
Sony ta fe32or - Ebay
Inkább még spórolj egy kicsit....árulnak itt egy Ta-F505ES-t...azzal sokkal jobban jársz.....
Sztereó erősitők
hi,
Sony ta fe32or - Ebay
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
tudom, tudom ,de most max ilye narban tellik valamire..jobb mint a semmi, s taviranyitosnak kell lennie [/url]
Ha a táv alapfeltétel, és csak ennyit tudsz rászánni, akkor üsd le nyugodtan.
Amúgy valami régi "Best Buy" angol cucc jobb lenne, de azok még többnyire nem távosak.
Sztereó erősitők
Talán valami ilyesmi is szóba jöhet neked, remélem ez már nem számít túl soknak:
http://www.vatera.hu/technics_erosito_s ... 62109.html
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Sztereó erősitők
hi,
Sony ta fe32or - Ebay
- vaspapucsok
- V.I.P.

- Értékelés: 7
Sztereó erősitők
Hello mindenkinek! Valaki ismeri a Nad 317 erősitőt,?
van valami tapasztalat róla?
annyit tudok a Nadokrol hogy igen jól muzsikáló erősitők,de hátha valaki bövebben::::::
-
Vendég
Sztereó erősitők
Ez már volt, asszem Tigris próbálta.
Igen próbáltam , félelmetes kis gagyi jószág, de hát ennyiért mit vár az ember .Bár őszinte leszek ennyiért a Pc hangszórók jobbak .. ..Viszont fejhallgatót erősíteni pc mellé, játékokhoz meg elég tűrhető, legalábbis a a vevő szerint aki megvette tőlem.
Sztereó erősitők
Nézelődtem a neten és találtam egy nagyon furcsa jószágot. Közszemlére bocsátom:
MŰSZAKI ADATOK:
Bemeneti érzékenység: ..................................250mV
Teljes harmonikus torzítás T.H.D. : ................
Kimenő teljesítmény zenei (max): ..................50 + 50W
Kimenő teljesítmény állandó (rms) : ..............35 + 35W
Hangfal impedancia : .....................................6, 8 vagy 16 Ohm
Frekvencia átviteli sáv: ..................................20Hz-20kHz
Jel zaj arány: ................................................ 80dB
Csatorna szelektívítás : ................................. 60dB
Hangszínszabályzás hatásossága : ................ą 10dB
Tápfeszültség váltakozó : ...............................220 � 230V 50Hz
Teljesítményfelvétel : .....................................100W max
Méretek : .................................................. ......180 x 140 x 65 mm 2kg
Link a termékleíráshoz
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
- vaspapucsok
- V.I.P.

- Értékelés: 7
Sztereó erősitők
Köszönöm a tippeket
-
Vendég
Sztereó erősitők
De volt az újabb szériából is elég jó hangú kis monitora, de ez már nagyon off itt. SBM300
-
Vendég
Sztereó erősitők
Elég korrekten néz ki ez a kis doboz...
Megjött a Technics vezérszurkoló...
Egyébként télleg szépek...
Annyira nem, de tény, h voltak nekik is nagyon jó cuccaik...Itt a nagy tesója annak amit Kaporka is mutatott. Ez a 70
-
Vendég
Sztereó erősitők
Elég korrekten néz ki ez a kis doboz...
Megjött a Technics vezérszurkoló...
Egyébként télleg szépek...
-
Vendég
Sztereó erősitők
Hello! Nad 3020 erősitőhöz milyen tipusu dobozok passzolnak jobban???
Én egy olyan dobozt ajánlanék önnek a menőmanóhoz, ami elsőre sokaknak talán istenkáromlásnak tűnhet, de hogy a jól ismert reklámszlogent idézzem „Ne ítélj elsőre!”
Ezt a dobozt Magyarországon soha nem lehetett kapni, és manapság nem könnyű beszerezni sem, de azért néha feltűnik belőlük egy-egy a neten, pl. az Ebay-en.
Nekem volt szerencsém annakidején kicsivel több, mint két hónapra kölcsönkapnom meghallgatásra egy pár ilyet, és ez pont akkor volt, amikor már másodszorra tértem vissza a NAD-3020-hoz. Mondhatom kiemelkedően jó párosítás volt, noha abban a korban szinte szentségtörésnek számított egy angol erősítőt egy japán hangsugárzóval összepárosítani.
Na, a jó hosszú bevezető után, jöjjön, hogy mit is ajánlok.
Egy dualkoncentrikus hangszóróval szerelt Technicset, a
Technics Technics SB RX-50-et
Még egyszer a szlogen, „Ne ítélj elsőre!”. Higgye el, ha sikerül beszerezni egy pár ilyen hangsugárzót, igen kellemes meglepetést fog okozni.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Nekem pl. az Ion (Obelisk 2) hangja az Epos-okkal (87 db) a hangerő növelésével felkeményedett és fémessé vált. És nem ám nagy hangerőnél, már olyan 1/3 hangerőtől jelentkezett.
Nekem is volt egy ilyen párosom anno. Mondjuk tény, hogy utána a Pre+Pas összeállítás sokkal nyugodtabban, "másként" szólt nagyobb hangerőn..hiába, abban bőven volt kraft.
Viszont a kis Obelisk i sem egy erőgép, azonban hasonló problémát ilyen nagyságrendben nem tapasztalok. Stabilan, szépen zenél nagyobb hangerőn is.
Már anno megdöbbentő volt, mennyivel dinamikusabb volt a Heed elő- és végfok a kis Ion után (imádtam!), az új Obelisk azonban szinte ugyanezt hozza..
A régi Epos-okat könnyebb volt hajtani, mint az újakat. A 12i pl. kifejezetten igényli a kakaót maga előtt, de meg is kapja a HK-tól. És nem mellesleg nagyon jól is zenélnek együtt. Kimber barátom (ő Si+X2-vel hajt szintén 12i-t) is csak hümmögött nálam, mikor meghallotta, hogy mit hoz ki a az öreg vas a 12i-ből.
- alexandrosz
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
Nekem pl. az Ion (Obelisk 2) hangja az Epos-okkal (87 db) a hangerő növelésével felkeményedett és fémessé vált. És nem ám nagy hangerőnél, már olyan 1/3 hangerőtől jelentkezett.
Nekem is volt egy ilyen párosom anno. Mondjuk tény, hogy utána a Pre+Pas összeállítás sokkal nyugodtabban, "másként" szólt nagyobb hangerőn..hiába, abban bőven volt kraft.
Viszont a kis Obelisk i sem egy erőgép, azonban hasonló problémát ilyen nagyságrendben nem tapasztalok. Stabilan, szépen zenél nagyobb hangerőn is.
Már anno megdöbbentő volt, mennyivel dinamikusabb volt a Heed elő- és végfok a kis Ion után (imádtam!), az új Obelisk azonban szinte ugyanezt hozza..
Médialejáccó, Heed Obelisk i + Dactilus, Epos ES-14
-
Vendég
Sztereó erősitők
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Altalánosságban az szokott történni, hogy visszafogott az egész produkció, hiányérzette van a hallgatónak, hogy ebben van még, de nem jön ki
Nagyon szemléletes és pontos leírás!
- mishow
- V.I.P.

Sztereó erősitők
Azért a 3020 csak papíron 2x20W ..... Az Epos-om 87dB-s, elboldogult vele
Igen, a HFM anno olyan 2x40W körül mért, ha jól emléxem. Az Eposok eléggé jól hajtható (és nagyon jó hangú) dobozok, azokat jó szívvel ajánlom én is!