Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DAC-olás
DAC-olás
Egy a Foobart is nagyon-nagyon odaverő zenelejátszó...
Elég bugos...
Bugos szoftver, "extrém" hanggal, virtuálisan növelt térhatással, naggyon hifi lehet:-)))
Habár a Fúbár tipikusan széteső, rossz értelemben vett "audiofil" hangját tán mégse nagy dolog felülmúlni:)
:foto: Azért majd egy korrektül beállított Foobart, egy jó DAC-kal vagy hangkártyával hallgass azért meg...szvsz...
Korrektül ASIO-val és KS-sel is beállított Foobart viszonylag jó DAC-kal hallgatok és így vetettem össze a kettőt... :kiraly:
Ezt nem is neked írtam Callisto, hanem bta-nak. (mindig az utolsó bejegyzést nézd ! :kiraly: )
Azt nem mondtam,hogy ez az XX HighEnd 09 nem jobb mint a Foobar.(lehet,hogy jobb még nálam nem megy, így nem is mondok véleményt róla)
DAC-olás
Elég bugos...
Bugos szoftver, "extrém" hanggal, virtuálisan növelt térhatással, naggyon hifi lehet:-)))
Habár a Fúbár tipikusan széteső, rossz értelemben vett "audiofil" hangját tán mégse nagy dolog felülmúlni:)
A virtuálisan megnövelt térhatás honnan is jött? Amúgy a program készítője nem hülye, Ő rakta össze az első filter nélküli stb. 192/24-es DAC-ot. Ehhez nem értek annyira, de a fórumon ott vannak képek, meg hogy miért is olyan "nagy" dolog.
Ő is Foobart hsznált, de mivel az nem bitperfect, ezért kezdte el írni ezt az enginet. Bit-perfect lejátszást akar.
DAC-olás
Elég bugos...
:foto: Azért majd egy korrektül beállított Foobart, egy jó DAC-kal vagy hangkártyával hallgass azért meg...szvsz...
Korrektül ASIO-val és KS-sel is beállított Foobart viszonylag jó DAC-kal hallgatok és így vetettem össze a kettőt...
-
Vendég
DAC-olás
Azért majd egy korrektül beállított Foobart, egy jó DAC-kal vagy hangkártyával hallgass azért meg...szvsz...
Valaha ez megtörtént és ugyanaz a véleményem alakult ki az audiofil lejátszóprogikról, mint az audiofil alkatrészek vagy motyók nagy részéről. A hangjuk "túl van tervezve" s ezáltal belenyúlnak a zenébe. Ami a legrosszabb, ezen pont nem segít sem az ASIO, sem a KS. Inkább egy szerényebb, de egységesebb hang, ami nem merészkedik olyan területre, ahol szinte garantált a kudarc. Amúgyis nehéz PC-n a zenére figyelni. Mindenkinek javaslom, hogy nézzen körül az egyszerűbb segédprogik között és próbáljon olyasmit keresni, ami nem vonja minduntalan magára a fül figyelmét.
DAC-olás
Nem fontos az USB, lehet bármilyen DAC. Pl. AA is.
DAC-olás
Elég bugos...
-
Vendég
DAC-olás
Elég bugos...
DAC-olás
Melyik tud USB-röl 192/24-et?
én csak 96-osról hallottam
DAC-olás
Rendes vagy Shanahan,hogy segítesz de úgy látszik ez a program az XP-n nincs a helyzet magaslatán. Gondolom inkább Vistára fejlesztették(látom nálad is Vista van)Sok minden nem műxik rajta,( nálam az XP-n).
Ami megfigyeltem,hogy egy gomb az tökéletesen megy rajta :a Pay Pal Buy Now!
Na az megy gond nélkül. Zene az még nem ...
azt ki se próbáltam ... :kiraly:
na de egy ilyen bugos ***-t árulni? :foto: /na mindegy/
annyiból vista hogy win7 :kiraly:
XP alatt a 3-as engine nem megy...
DAC-olás
Rendes vagy Shanahan,hogy segítesz de úgy látszik ez a program az XP-n nincs a helyzet magaslatán. Gondolom inkább Vistára fejlesztették(látom nálad is Vista van)Sok minden nem műxik rajta,( nálam az XP-n).
A vásárolt és demo változat közt igazából annyi csak a különbség, hogy demo nem használja a multiprocit ki. Igazából semmiség.
DAC-olás
DAC-olás
Rendes vagy Shanahan,hogy segítesz de úgy látszik ez a program az XP-n nincs a helyzet magaslatán. Gondolom inkább Vistára fejlesztették(látom nálad is Vista van)
Sok minden nem műxik rajta,( nálam az XP-n).
Na az megy gond nélkül. Zene az még nem ... :foto:
DAC-olás
Semennyire ,meg se szólal vele.A DSP-vel akadhat össze...Majd még nézegetem,próbálgatom.
próbáld meg a következő beállításokat:
Főoldalon: invert -pipa; Q1=4
settings: engine=3; playerPrio=low; ThreadPrio=RealTime; DAC is 24/192 - 32bits (most often)
QControl: Q2=30; Q3=30; Q4=0; Q5=0
klikk
klikk
s lehetőleg CDDA szabványú fájlt adj neki
ja s lejátszás elött wav-ba konvertálja!!!
egyenlőre úgy néz ki hogy sokkal nagyobb a tere a zenének
de hogy most ez be van effektelve azt így nehéz megmondani ennyi idő után ...
mod: közbe rájöttem hogy alapból beállítottam a hangkari driverébe egy kis effektelést miután azokat kikapcsoltam mindjárt visszábbvette magát :foto:
de így se rossz
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
DAC-olás
Én addig meg sem próbálom, ameddig Nektek nem sikerül és el nem aléltok tőle!
Most a Carat - Peridot 0.9.6.6 Ks- egyszerűen lenyűgöző számomra! :foto:
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
DAC-olás
A link, ha valaki ki akarja próbálni:http://www.phasure.com/index.php
hááát én eddig csak hibaüzit kaptam tőle de azt már nem is számoltam mennyit
a lejátszólistába meg nem engedi berakni a flac-ot :foto:
:kiraly:
Elég kezdetleges állapotban van sajnos még felhasználói szempontból, de az engine ami alatt van eszméletlen. Próbáljátok meg az engine-t a 2-esre állítani, azzal talán megy. Érdekes megoldás van a playlistbe rakásra is. Meg kell adni a zenei könyvtárat és akkor a libraryban lehet kavarni és duplakattal berakja playlistbe.
Igazság szerint szerintem a srácnak az enginent oda kéne adnia valakinek aki felhasznlói részről azért hozzáértőbb programozó :kiraly:
DAC-olás
A link, ha valaki ki akarja próbálni:http://www.phasure.com/index.php
hááát én eddig csak hibaüzit kaptam tőle de azt már nem is számoltam mennyit
a lejátszólistába meg nem engedi berakni a flac-ot :foto:
:kiraly:
áááá megszólalt /3-as engivel/
elsőre nem rossz bár gondolom be kell renesen konfigolni ... :kiraly:
az asio-t támogassa?
DAC-olás
Úgy néz ki az E-MU 1212m-et nem szeresse... :foto:
Mennyire?
Semennyire ,meg se szólal vele.A DSP-vel akadhat össze...Majd még nézegetem,próbálgatom.
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.

- Értékelés: 211
DAC-olás
Mennyire?
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
DAC-olás
Egy a Foobart is nagyon-nagyon odaverő zenelejátszó. Extrem minőségben játszik le zenét PC-n és küld ki közvetlenül külső DAC-ra is.
Elég bugos, konfigurálásának utána kell olvasni (engine 3 a legjobb minőség), erőmű kell hozzá, de hangja... Foobar elbújhat.
A link, ha valaki ki akarja próbálni:
http://www.phasure.com/index.php
DAC-olás
Egy a Foobart is nagyon-nagyon odaverő zenelejátszó. Extrem minőségben játszik le zenét PC-n és küld ki közvetlenül külső DAC-ra is.
Elég bugos, konfigurálásának utána kell olvasni (engine 3 a legjobb minőség), erőmű kell hozzá, de hangja... Foobar elbújhat.
Akkor ezt megnézzük! :foto:
DAC-olás
Sziasztok! Egy kérdésem lenne és egy ajánlás.
Kérdés. Van egy Yamaha RX-V17600-as házimozierősítő, erős középkategóriás. Burr Brown DAC-ok vannak benne (nem tudom pontosan melyik típus.)
Az lenne a kérdésem, hogy zeneiség/minőség terén hozna-e egy külső 24/192-es DAC (200-ig bezárólag) olyan javulást, hogy megérje befektetni?
Ajánlás pedig:
DAC-olás
Sziasztok a Micromega Variodac-ot ismeri valaki?
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
-
Vendég
DAC-olás
De az vitathatatlan, hogy egy külső hangkártya vagy, vagy és DAC ...
!36_7_11.gif' /> :foto: