Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Találkoztam már ilyennel én is, az kikapcsolt kimenetnél is bekapcsolta a ventit, ha feltekertük a hangerőt. Ja, és az erősítőből hallatszott olyankor a zene.
Sztereó erősitők
Találkoztam már ilyennel én is, az kikapcsolt kimenetnél is bekapcsolta a ventit, ha feltekertük a hangerőt.
Ja, és az erősítőből hallatszott olyankor a zene.
Sztereó erősitők
Terhelés függvényében kapcsol be, a mai napig vannak komolyabb gépek is amik ventisek is, még a borda mellett...
Sztereó erősitők
Hogy melegedhet az a vas annyira? Gondolom nem A osztályú? Vagy a doboz annyira érzéketlen, hogy erőlködnie kell az erősítőnek?
Nekem a denon nagy hangerőnél is alig melegszik... kb kézmeleg szokott lenni a teteje, amikor sokáig bömböl a zene.
Vagy csak rendes borda helyett kapott egy ventit?
Ennek is csak kéz meleg a teteje de ha fel tekerem a hangot akkor bekapcsol a ventillátor ha letekerem akkor meg kikapcsol!
Sztereó erősitők
Hogy melegedhet az a vas annyira? Gondolom nem A osztályú?
Vagy a doboz annyira érzéketlen, hogy erőlködnie kell az erősítőnek?
Nekem a denon nagy hangerőnél is alig melegszik... kb kézmeleg szokott lenni a teteje, amikor sokáig bömböl a zene.
Vagy csak rendes borda helyett kapott egy ventit?
Sztereó erősitők
Oké köszi szépen!Csak fura vot mert eddig ilyet ritkán tapsztaltam az erősítőnél!Úgylátszik megkell szoknia a jó hangdobozokat
Sztereó erősitők
Bizony eléri a gép a beállitott terhelést és ekkor extra hűtésként indul el a ventillátor...Ez nem baj, így kell lennie..Másként vizet forralhatnál a tetején...
Sztereó erősitők
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy a Technics erősítőm mióta a CAV Dp880A t hajtja azóta ha negyed hangerő fölé tekerem erős mélytartományú zenéknél akkor bekapcsol a ventillátor és arra lennék kiváncsi hogy ez nem baj e illetve nem e teszi tönkre az erősítőt?Gondolom azért mert a hangfal elég jó mélyeket ad és ezért lehet mert a SAL hangfalakkal csak akkor kapcsolt be ha már nagyon fel volt tekerve!Előre is köszönöm!
Miért lenne baj?Annak így kell működnie,azért van benne a ventilátor.
Sztereó erősitők
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy a Technics erősítőm mióta a CAV Dp880A t hajtja azóta ha negyed hangerő fölé tekerem erős mélytartományú zenéknél akkor bekapcsol a ventillátor és arra lennék kiváncsi hogy ez nem baj e illetve nem e teszi tönkre az erősítőt?Gondolom azért mert a hangfal elég jó mélyeket ad és ezért lehet mert a SAL hangfalakkal csak akkor kapcsolt be ha már nagyon fel volt tekerve!Előre is köszönöm!
- delac
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
pioneer a209 távos 40.000 ft körül van újonnan......
Sztereó erősitők
Ezeket az újabb készülékeket sem bolti áron gondoltam, ezekből is kilehet fogni használtakat, és mégsem 20 évesek...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
Szekszárdi vagyok. A kérdőjeles pedig Onkyo FR-435, így gondoltam, bocs ha félreérthetően írtam, ez valami CD-Tuner-Erősítő az egyben, csak 6ohm-on 36W-ot ad csak le, ami a 80W-tól egy picit messze van.
Valóban igazad van, kevertem a széria számokat (utána néztem).
Ezzel az Onkyo-val lehet hogy nem próbálkoznék a helyedben.
Ez egy CD, MD, Tuner és erősködő egyben.
A teljesítményével még okvetlenül nem is lenne baj, de a torzítása az már aggasztóbb dolog egy kicsit.
Egyébként ne tévesszen meg a dolog, a minőség fontosabb mint a mennyiség (mint általában).
Egyébként régen volt szexárdon a piacnál valami műszaki bizi ha jól emlékszem.
Érdemes ilyen ügyben is körbenézni.
Itt Baján is van ilyen üzlet, így gondolom hogy egy megyeszékhelyen is kellene lennie.
De ha a "találkatéren" meg van még a Sony bolt, akkor nézz be oda is mert régebben ott is voltak ilyesmik amiket úgy számoltak be új vásárlásakor.
És ott van a rengeteg apró is (csak itt valamennyivel nagyobb a "lutri effektus").
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Szekszárdi vagyok. A kérdőjeles pedig Onkyo FR-435, így gondoltam, bocs ha félreérthetően írtam, ez valami CD-Tuner-Erősítő az egyben, csak 6ohm-on 36W-ot ad csak le, ami a 80W-tól egy picit messze van.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
Sajnos amiket írtál erősítőket 40e fölött vannak, ami azért nem 25. Azért kösz, de több sajnos nincs most, de nem is szeretnék többet költeni rá egyenlőre.
Szerintem itt az apróban is lévő Kenwood, és az általad is említett Sony (a kérdőjeles), jó választás lehet.
Egyébként a Jamo szereti az Onkyo vasakat is... csak ezek lehet hogy egy kicsit húzósabbak.
És ha van rá lehetőséged akkor hallgasd is meg otthon megvétel előtt.
Merre laksz?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
nem vagyok ellene a használt cuccoknak , sőt...De az én véleményem az, h 15-20 éves gépet ne vegyél, sok sebből vérezhetnek...Kiszáradt alkatrészek, ettől a hangjuk is tompa fakó lehet.Persze kilehet fogni normálisabb darabokat is.De nem sokkal többért már majdnem új gépeket kapsz meg.NAD 315 pld...Jungson J66, CA340...Erre a zenei stílusokra tökéletesen megfelelne bármelyik.Ezek közül használtan nyugodtan nézelődhetsz.Ha sok az áruk akkor jöhet szóba a régebbi vonal, de ott ésszel vásárolni, megnézni milyen állapotban van.
Sajnos amiket írtál erősítőket 40e fölött vannak, ami azért nem 25.
Azért kösz, de több sajnos nincs most, de nem is szeretnék többet költeni rá egyenlőre.
Sztereó erősitők
Van egy Harman az apróhirdetések közt...Én ugyan sokallom az árát de megnézheted...
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=14746
Sztereó erősitők
nem vagyok ellene a használt cuccoknak , sőt...De az én véleményem az, h 15-20 éves gépet ne vegyél, sok sebből vérezhetnek...Kiszáradt alkatrészek, ettől a hangjuk is tompa fakó lehet.Persze kilehet fogni normálisabb darabokat is.De nem sokkal többért már majdnem új gépeket kapsz meg.NAD 315 pld...Jungson J66, CA340...Erre a zenei stílusokra tökéletesen megfelelne bármelyik.Ezek közül használtan nyugodtan nézelődhetsz.Ha sok az áruk akkor jöhet szóba a régebbi vonal, de ott ésszel vásárolni, megnézni milyen állapotban van.
Sztereó erősitők
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni, mert nem vagyok túl jártas hifi ügyben, erősítő vétel előtt állok. A hangfal adott, Jamo S 406 (6ohm 80W), ehhez kéne találnom valamit persze használtban gondolkodok, sokféle zenét hallgatok, de komolyzenét nem. Leginkább dance, trance és rock, pop, rap is előfordul. Szóval ilyen zenéhez szeretnék erősítőt, a keret 20-25e forint, csakugye annyi erősítőt hirdetnek hogy nem tudok dönteni mivel nem ismerem őket. Vagy "ilyen zenéhez" szinte mindegy melyiket veszem, nemhallok majd nagy különbséget?
Várom az ötleteket és a segítséget, előre is kösz!
UI.: Onkyo A 8015, ?FR-435? , Marantz PM 35, Denon , Technics, (NAD 3020e) . Eddig ilyesmiket néztem.
Sztereó erősitők
Publikus, hogy mennyibe került?
Csatlakozom. Engem is érdekelne.
Sztereó erősitők
Publikus, hogy mennyibe került?
Sztereó erősitők
Hú,srácok nagyon fel vagyok dobva. Következő vasárnap lesz egy ilyenem: Luxman L 410
Ezt a HFP-n találtad? Ha igen, akkor ezt én is nézegettem.
Igen!De több helyen is volt hirdetve
Erre én is felfigyeltem! Egyszer majdnem vettem egy 510-est, de nem volt eléggé szép állapotban, főleg az árához képest!
Szvsz jó vásárt csináltál, sok örömet hozzá!
Majd írj róla lécci ha otthon beüzemelted!
Ez csak természetes!
Majd csinálok róla fotókat is.
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
Sztereó erősitők
Hú,srácok nagyon fel vagyok dobva. Következő vasárnap lesz egy ilyenem: Luxman L 410
Igen!De több helyen is volt hirdetve
Erre én is felfigyeltem! Egyszer majdnem vettem egy 510-est, de nem volt eléggé szép állapotban, főleg az árához képest!
Szvsz jó vásárt csináltál, sok örömet hozzá!
Majd írj róla lécci ha otthon beüzemelted!
Sztereó erősitők
Hú,srácok nagyon fel vagyok dobva. Következő vasárnap lesz egy ilyenem:
Luxman L 410
Igen!De több helyen is volt hirdetve(Vatera,HiFi City,...)Egyszer a 190-es volt nálam és nagyon tetszett a hangja, de ez kicsit komolyabb.Tetszik,hogy minden benne van amit egy erősítőtől várok(persze a hang a legfontosabb a többi csak utána)elő-végfok külön választható,tone kikapcsolás(direkt bemenet),és fejhallgató kimenet.