Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
OFFTOPIC:
Tigrincs! Úgy látom, Te időről időre beleszaladsz, hagyod magad felhergelni, amitől belebonyolódsz, és onnantól kezdve néha már valóban nem konzekvensek a hozzászólásaid. Te alapvetően egy jóindulatú, jószándékú, kedves srác vagy, úgyhogy ne meccselj olyannal, aki az állandó konfliktus keresésben sőt indukálásban éli az életét, mert ő ebben a műfajban úgyis mindig jobb lesz nálad!Szvsz lépj túl ezen a vitán, oxt jónapot!
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2605
Cd játszók
OFFTOPIC:
Tigrincs! Úgy látom, Te időről időre beleszaladsz, hagyod magad felhergelni, amitől belebonyolódsz, és onnantól kezdve néha már valóban nem konzekvensek a hozzászólásaid. Te alapvetően egy jóindulatú, jószándékú, kedves srác vagy, úgyhogy ne meccselj olyannal, aki az állandó konfliktus keresésben sőt indukálásban éli az életét, mert ő ebben a műfajban úgyis mindig jobb lesz nálad!Szvsz lépj túl ezen a vitán, oxt jónapot!
-
Vendég
Cd játszók
Az nem az én szégyenem ha valamit félre értetek, vagy elolvastok és nem értitek...De ennek ellenére letámadtok azonnal, mielőtt figyelmesebben elolvasnátok a kérdést és választ.
Én bírom a kritikát, és azt is elfogadom ha kijavítanak mert épp baromságot mondtam.De mikor kérdés nélkül letámadnak, holott nem tettél semmit, csak félre értették a mondanivalód, azt sajnos nehezményezem.
Ha kérhetném lépjünk ezen túl, és aki nem érti az olvassa el újra az egészet, vagy kérdezzen rá normálisan, mit akartam ezzel mondani.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 697
Cd játszók
De mivel régi dolgokat hoztok fel, azokat is átköltve kiforgatva a saját variációtokra, ahogy ti gondoljátok, ez is azt mutatja pikkeltek rám, és az a célotok , hogy mások előtt lejárassatok elüldözzetek...
ehhez, nem kell egyetlen fórumtárs sem
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
-
Vendég
Cd játszók
azt írtad anno a weboldaladon, 20 évig hifiztél, majd kijelentetted az av-én, Te nem hifizel
A hifizés és valamit elkezdeni mindenkinek mást jelent...Nem csak azt nevezik hifizésnek, ha valaki profi benne, és tud mindent, legalábbis úgy csinál mint aki tud mindent. Nálam a hifi teljesen mást jelent mint amiről ti beszéltek, és másként is élem meg.Mindenkinek megvannak a saját elképzelései, had legyen már meg az enyém is , amit más ne reformáljon át a sajátjaira :lol!:
-
Vendég
Cd játszók
óvatosan szeretnék szólni (amolyan boxbíróként, aki el akarja kerülni, hogy véletlenül ő kapjon egy pofotn), hogy ez a vita inkább személyes okokre vezethető vissza köztetek.
De nézzük a tényeket:
Fülelek azt válaszolta, hogy a 340-es futőműnek jó, azaz annak a DAC-át kell tuningolni. Ez utóbbi nem volt leírva, de egyértelműen következik.
A 640-re pedig a teljes értékű CD-játékosként utalt. Tehát én úgy értem, azon nagyon tuningolni sem érdemes, mert alapból rendben van.
síp, "round two" ....
(és remélem mindenki marad a kék/piros sarokban, mert nem akar tovább bunyózni...)
- GTomi
- V.I.P.

Cd játszók
(...)Már bocsánat :lol!:
akkor ebben az esetben bocsánatodat kérem.
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/PaulPang/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
-
Vendég
Cd játszók
De mivel régi dolgokat hoztok fel, azokat is átköltve kiforgatva a saját variációtokra, ahogy ti gondoljátok, ez is azt mutatja pikkeltek rám, és az a célotok , hogy mások előtt lejárassatok elüldözzetek...
Lehet itt a szavakkal vagdalózni.Kérdőre is lehet vonni az emberek tapasztalatát, és véleményét mindenben. Lehet el is értek vele valamit, szememben csak annyit, hogy egyre kisebbek lettetek.
-
Vendég
Cd játszók
Szerintem maradj a csörgőnél, az a te szintednek való....Hallottam már fülelek álltan tuningolt Cd lejátszót, nem egyet nem kettőt...
ööööö, nem Te voltál, aki jelezte, hogy semmilyen cd tuningot nem bízna fülelekre...?
Ez nem egészen erről szólt...De ha gondolod felidézem magam: haver elvitte a CD-jét és tönkrement a tuning után, majd a másik is...Erre mondtam azt, h sajátom nem vinném el, mert ha tönkremegy akkor ők legfeljebb felajánlják a termék használt piaci értékének árát, ami nem mindenkinek éri meg. Ez még nem jelenti azt, hogy az a CD ami megúszta ne lenne jó hangzásban.De ez az egész nem erről szólt, csak kiforgatod az ember szavát, a figyelmetlenségeddel.
Nem mondtam egy szóval sem, h halottam fülelek által tuningolt CA-t!! És nem is azt kérdeztem, érdemes -e őket tuningolni!!A kérdés az volt Melyiket érdemesebb, ami nem ugyan az.
A srácnak sem erre vonatkozó választ írtam. Ő arról érdeklődött, hogy szűk a pénztárcája, és érdemes -e a CA 340-ben gondolkodnia.Erre volt a válaszom, h igen.Majd hozzáfűztem, hogy legfeljebb feltuningoltatja, és itt sem csak füleleket emlegettem , és jobb hangja lesz.Ennyi a történet.Ebben nem látom azt amiért ti ekkora feneket és vitát gerjesztetek itt ismételten.teljesen másról írtok , mint amiről szó volt.Ez meg nem az én figyelmetlenségem.Már bocsánat
- GTomi
- V.I.P.

Cd játszók
Mikor már napi szinten azt lesi, hogy hol kössön belém akkor igen megengedem magamnak...Kezd már rohadt unalmas lenni, nem ezért jöttem el az AV fórumról, hogy itt is ilyen emberekkel kelljen a napjaim tölteni , akik a veszekedésen kívül nem látnak tovább...
OFFTOPIC:
Tudod, nem lennének ilyen beírások, ha nem osztanád ilyen bőszen az észt mindenkinek. Csodálkozom, pár hónap alatt milyen hatalmas tudásra sikerült szert tenned, hogy utána az embereknek osztogatod a jó tanácsokat. Vagy csak a COPY/PASTE módszer alapján teszed ezt, mint "saját" vélemény? Utolsóként megjegyezve, akkor sincs jogod más embereket ilyen hangnemben minősíteni, ha úgy érzed, támadás ért.
Na most te miféle pár hónapról beszélsz? Kinek képzeled te magad, hogy megkérdőjelezd a tapasztalataimat, vagy bármi mást jelen esetben?Nem is ismersz, semmit nem tudsz rólam.Nem észt osztok, hanem próbálok laikus válaszokat adni.Nem emlékszem bárkinek is az észt osztottam volna bármikor is.
Még 1x elmondom a legcsúnyább szó amit leírtam, h te nem vagy normális! Ha valaki nem ért emberi nyelven akkor ezt, ha tetszik ha nem leírom még 100x is ha kell.Gondoljátok, hogy mások nem látják hogy csak kötözködni jártok át ide? Csak mert ki akarnak maradni az állandó vitából, nem jelenti azt egyet is értenek veletek.De hajrá kezdődhet ismételten a hadjárat. Részemről ennyi...
OFFTOPIC:
azt írtad anno a weboldaladon, 20 évig hifiztél, majd kijelentetted az av-én, Te nem hifizel.akkor ki játszik csörgővel :lol!: ? )
Cd játszók
De ha ti nem értitek a sorokat, had ne magyarázkodjak már állandóan.Nem volt itt szó sem tuningról sem pedig 640-ről. A kérdés az volt, megéri -e pénzhiányában a 340-es CD-ben gondolkodnia, én erre megírtam neki, hogy megéri, legfeljebb feltuningoltatja és jobb Cd lesz belőle.
Emlékeztetlek, mit kérdeztél:
Fülelek melyiket érdemesebb tuningolni a CA-ból? A kis 340-et vagy a nagyobbat mondjuk 640?
Fülelek válasza:
A kisebbet futóműnek, a nagyobbat teljes értékű cdjátékosnak.
Akkor volt szó a 640-ről és a tuningról, vagy sem?
Na most te miféle pár hónapról beszélsz? Kinek képzeled te magad, hogy megkérdőjelezd a tapasztalataimat, vagy bármi mást jelen esetben?Nem is ismersz, semmit nem tudsz rólam.Nem észt osztok, hanem próbálok laikus válaszokat adni.Nem emlékszem bárkinek is az észt osztottam volna bármikor is.
Úgy érzem, sima fórumlakó vagyok. Csak bizonyos gondolataidat kérdőjelezem meg annak tükrében, hogy az adott dolgokról pár órával/nappal/héttel korábban éppen Te érdeklődtél a fórumon. Mindezek, és többek között a Fülhallgatók topikban - azóta törölt - dolgok ismeretében esetedben csupán az kérdőjelezhető meg, valóban hallottad-e azokat a cuccokat, amikről másoknak tanácsokat osztogatsz. Én akkor merek valamiről választ írni, ha van/volt vele tapasztalatom. Leborulok nagyságod előtt, hogy te valós ismeret nélkül meg tudod ezt tenni .
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
- GTomi
- V.I.P.

Cd játszók
Béla vagy valaki, légyszíves töröld a hozzászólásaim, mert ezek itt OFF, Köszi...
hát, ja, ciki Rád nézve...
- GTomi
- V.I.P.

Cd játszók
Szerintem maradj a csörgőnél, az a te szintednek való....Hallottam már fülelek álltan tuningolt Cd lejátszót, nem egyet nem kettőt...
ööööö, nem Te voltál, aki jelezte, hogy semmilyen cd tuningot nem bízna fülelekre...?
(nem a saját észrevételem)
Cd játszók
Úgy látom megint szomszédolás van.
Cd játszók
10:51 én befejeztem a veletek való társalgást
11:04 De mint említettem részemről OFF
11:11 Részemről ennyi...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
-
Vendég
Cd játszók
Béla vagy valaki, légyszíves töröld a hozzászólásaim, mert ezek itt OFF, Köszi...
-
Vendég
Cd játszók
Mikor már napi szinten azt lesi, hogy hol kössön belém akkor igen megengedem magamnak...Kezd már rohadt unalmas lenni, nem ezért jöttem el az AV fórumról, hogy itt is ilyen emberekkel kelljen a napjaim tölteni , akik a veszekedésen kívül nem látnak tovább...
OFFTOPIC:
Tudod, nem lennének ilyen beírások, ha nem osztanád ilyen bőszen az észt mindenkinek. Csodálkozom, pár hónap alatt milyen hatalmas tudásra sikerült szert tenned, hogy utána az embereknek osztogatod a jó tanácsokat. Vagy csak a COPY/PASTE módszer alapján teszed ezt, mint "saját" vélemény? Utolsóként megjegyezve, akkor sincs jogod más embereket ilyen hangnemben minősíteni, ha úgy érzed, támadás ért.
Még 1x elmondom a legcsúnyább szó amit leírtam, h te nem vagy normális! Ha valaki nem ért emberi nyelven akkor ezt, ha tetszik ha nem leírom még 100x is ha kell.Gondoljátok, hogy mások nem látják hogy csak kötözködni jártok át ide? Csak mert ki akarnak maradni az állandó vitából, nem jelenti azt egyet is értenek veletek.De hajrá kezdődhet ismételten a hadjárat. Részemről ennyi...
-
Vendég
Cd játszók
Érdekes épp másokkal beszélgetek a fórumon kívül, és ők sem értik miféle ellentmondást talált Gtomi a hsz-ben amit írtam...
De ha ti nem értitek a sorokat, had ne magyarázkodjak már állandóan.Nem volt itt szó sem tuningról sem pedig 640-ről. A kérdés az volt, megéri -e pénzhiányában a 340-es CD-ben gondolkodnia, én erre megírtam neki, hogy megéri, legfeljebb feltuningoltatja és jobb Cd lesz belőle.Azt nem értem ezen mit kell elkezdeni agyalni? Nem is értem hol láttok itt bármiféle ellentmondást...De mint említettem részemről OFF
Cd játszók
OFFTOPIC:
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Cd játszók
Nekem mindig el kell tűrjem, hogy büntetlenül lejárassatok és megszóljatok mindenért?
Érvekkel kellene magad megvédeni. Általában, mikor ez nem megy, akkor szokott kezdődni a trágár anyázás, amit rajtad kívül senki nem tett. Az meg külön sajnálatos, hogy nem érted miről van szó, és jössz az avfórumosbalhésbandával...
De kár erre szót vesztegetni, igazából téged minősít, amit csinálsz. És hidd el, ezt látják mások is.........................
Cd játszók
Mikor már napi szinten azt lesi, hogy hol kössön belém akkor igen megengedem magamnak...
Ámen.
-
Vendég
Cd játszók
Mikor már napi szinten azt lesi, hogy hol kössön belém akkor igen megengedem magamnak...Kezd már rohadt unalmas lenni, nem ezért jöttem el az AV fórumról, hogy itt is ilyen emberekkel kelljen a napjaim tölteni , akik a veszekedésen kívül nem látnak tovább...Egyébként nem emlékszem hogy anyáztam volna bárkit is!! De látom újra össze állt az AV fórumos balhé banda...Csak nem unatkoztok odaát? Nekem mindig el kell tűrjem, hogy büntetlenül lejárassatok és megszóljatok mindenért? A sorok közt kellene most már olvasni...De ti mondjátok a magatokét én meg az igazat, ha nektek jól esik mondjátok, én befejeztem a veletek való társalgást.
Cd játszók
Hallottam már fülelek álltan tuningolt Cd lejátszót, nem egyet nem kettőt...Talán a hallottakból eltudom dönteni egy 40 ezres CD megér -e még egy kis tuningot, h jó legyen a hangja...
A 340-t vagy a 640-t hallottad tuningolva? Mert itt erről volt szó. Ugye nem mindegy, egy Trabantot vagy BMW-t tuningol ugyanaz a cég? Pláne, ha ezekről kellene összehasonlító eredményt írni úgy, hogy fotón sikerült csak megnézni, vezetésre nem volt mód.
OFFTOPIC:
Mellékesen jegyzem meg, az embert minősítik a hozzászólásai. Gondolkodj el ezen, és olvasd vissza előző pár hsz-od.
De ezért tényleg kár ide jönnöd, hogy rejtett névvel azt lesd mikor mibe lehet belekötni.
Nem értem, még reggel van, le vagyok lassulva. Mi az a rejtett név? A nickname? Te miként szerepelsz, az anyakönyvezett neveddel?
Cd játszók
Te tényleg nem vagy normális...A tuning miatt értettem, h lesz egy jó CD-je te minden lében 2 kanál...A 340 -et hallottam alapból, és a kérdést olvasd már el normálisan te okostóni, ha már állandóan belebüfögsz mindenbe...Nem azt volt a kérdés érdemes -e tuningolni, hanem melyiket érdemesebb, te nem is mondok semmit...Mert most majdnem csúnyát mondtam...
Ne haragudj, hajmeresztő, amilyen stílust megengedsz magadnak. Furcsállom, hogy a moderáció van akinél mindent személyeskedésnek vagy trágárnak titulál, másnál meg akármit megenged, még szinte a nyílt anyázást is.
-
Vendég
Cd játszók
Szerintem maradj a csörgőnél, az a te szintednek való....Hallottam már fülelek álltan tuningolt Cd lejátszót, nem egyet nem kettőt...Talán a hallottakból eltudom dönteni egy 40 ezres CD megér -e még egy kis tuningot, h jó legyen a hangja...Gondolom fülelek sem tuningolná ha nem lenne jobb tőle.
Nem igazán értem hol látod az ellentmondást, de megmondom őszintén nem is érdekel...Nem az érdekel mit mondanak hanem , hogy ki mondja. OFF
De ezért tényleg kár ide jönnöd, hogy rejtett névvel azt lesd mikor mibe lehet belekötni.De még ha igazad lenne, de olyan abszurdum amiket írsz, hogy már nevetséges. :lol!: :lol!:
- GTomi
- V.I.P.

Cd játszók
A tuning miatt értettem, h lesz egy jó CD-je te minden lében 2 kanál...A 340 -et hallottam alapból, és a kérdést olvasd már el normálisan
de a tuningoltad nem hallottad, csak az alapgépet, de nyilatkozol róla, viszont kell venni majd egy külső dac-ot, ami már megdobja az árat.