Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Szerintetek megér ez 4800 dllárt ?
Tekintve, hogy az SME Model 10 futomü + SME 10 kar ujonnan 3900 GBP-be kerül, nekem igencsak elfogadhato arnak tünik... En a futomüvet 3000 USD körüli összegért szereztem hasznaltan (2 évesen), de tökéletes allapotban, amihez uj SME V-ös kart vettem. A 10-es kar feleannyiba kerül, mint az V-ös és érthetöen nincs is olyan jo, de a Model 10-es futömühöz tervezték és igy azért elég jol összeillenek.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Vagy ez 4200.- ?Hozzáértők segítségét várom!
Építhetsz is, ameddig hezitálsz.
Pl ilyet:
http://gieskes.nl/gramophonerecorder/
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Lemezjátszó
Vagy ez 4200.- ?
Hozzáértők segítségét várom!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Lemezjátszó
Vagy ez 5650.- ?
Lemezjátszó
Vagy inkább ez 5300-ért, hangszedővel?
Lemezjátszó
Szerintetek megér ez 4800 dllárt ?
Lemezjátszó
Tiszelt Uraim!
A minap azt vettem észre, hogy az egyik oldal halkabban és tompábban szól, mint a másik. A karkábel RCA dugójának cseréjével a Questar bementi oldalán a hiba "átköltözik" a másik hangfalra.
Éppen egy szedőfej csere (Rega Bias -> Denon DL 160) csere után vagyok.
Mi lehet a baj? Anti skating?
Ha esetleg tudna valaki segíteni, megköszönném.
Minden jót
Az ok lehet kontakthiba is. Tisztitsd meg a karkabel RCA csatlakozoit. Az is lehet, hogy a karkabeleddel van valami gubanc, pl. az RCA dugo forrasztasanal.
Oké, ma este megnézem a karkábelt. Bár tegnap este már kimértem és nincs nagy eltérés a két oldal között.
Bár ránézésre látszik, hogy a Rega gyári RCA dugói ultra gagyi vackok.
Köszi
Lemezjátszó
Tiszelt Uraim!
A minap azt vettem észre, hogy az egyik oldal halkabban és tompábban szól, mint a másik. A karkábel RCA dugójának cseréjével a Questar bementi oldalán a hiba "átköltözik" a másik hangfalra.
Minden jót
Az ok lehet kontakthiba is. Tisztitsd meg a karkabel RCA csatlakozoit. Az is lehet, hogy a karkabeleddel van valami gubanc, pl. az RCA dugo forrasztasanal.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Tiszelt Uraim!
Minden jót
Nem mindennapi megoldás Questar MM-hez, Denon MC-t használni.
Legalábbis, én még ilyet nem láttam....
A Denon high output MC 1.5 mV kimenettel.
Visszatettem a Rega Bias-t tegnap és a hiba ugyanaz.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Lemezjátszó
Tiszelt Uraim!
Minden jót
Nem mindennapi megoldás Questar MM-hez, Denon MC-t használni.
Legalábbis, én még ilyet nem láttam....
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
-
Vendég
Lemezjátszó
segitség!!szerintetek hol kapok valami mc trafót, illetve ötleteteket is várom hogy milyen megoldással járnék a legjobban...
köszi
Volt itt hirdetve egy Ortofon MC30-as nem is rég...
Esetleg a neten megkeresheted a Hiraga féle mc előerősítő rajzát, én is leszedtem, (némi építési tervekkel) és megépíted.
Egy eccerű trafó árából kijön
Lemezjátszó
segitség!!
szerintetek hol kapok valami mc trafót, illetve ötleteteket is várom hogy milyen megoldással járnék a legjobban...
köszi
ami lehet magam készítek..
tanácsot és tapasztalatot szives adok át..
70/317 69 64
tanácsot és tapasztalatot szives adok át..
70/317 69 64
Lemezjátszó
Tiszelt Uraim!
Minden jót
- minimalist
- Újonc fórumos

- Értékelés: 4
Lemezjátszó
Sziasztok!
Folyadék nélküli tütisztitó.
Valaki tud esetleg róla valamit, vagy a hagyományosak jobbak?
Köszi!
http://www.soundstagedirect.com/zerodus ... aner.shtml
Ilyet használok én is. Más hasonló terméket ugyan nem próbáltam, de ez a Zerodust nagyon hatásos. Nagyon hatékonyan leszedi a trutyit a tűről, akár minden lemezoldal után használhatod, aztán ha elkoszolódott, akkor szépen lemosod langyos vízzel. Ha még egy jó lemezmosó géped is van emellé, az a lemezgyűjteményednek már maga a kánaán.
Lemezjátszó
Sziasztok!
Folyadék nélküli tütisztitó.
Valaki tud esetleg róla valamit, vagy a hagyományosak jobbak?
Köszi!
http://www.soundstagedirect.com/zerodus ... aner.shtml
Lemezjátszó
szóval igyekszem akkor lefényképezni őket és megy a galéria topicba...
Meg a Hard Rock & Heavy Metal-ba is, ha kérhetném
Lemezjátszó
szóval igyekszem akkor lefényképezni őket és megy a galéria topicba...
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
Lemezjátszó
Sziasztok, most kaptam egy Onkyo LP-t Ortofon hangszedővel meg egy csomó bakelitet.... Mit érdemes vele csinálnom...
Hát először is, ha rock/metál lemezek akkor lefényképezed és felrakod a megfelelő topikba
Amúgy egy szíjcsere nem káros, ha sokat állt. Már persze, ha szíjas.
asszem szíjas, mintha láttam volna benne mikor tisztogattam... Lp-k meg (Pinkfloyd, Eloy, Omega, Solaris, Deoeche Mode, Erasue, Deep Purple stb)...
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
Lemezjátszó
Sziasztok, most kaptam egy Onkyo LP-t Ortofon hangszedővel meg egy csomó bakelitet.... Mit érdemes vele csinálnom...
Hát először is, ha rock/metál lemezek akkor lefényképezed és felrakod a megfelelő topikba
Amúgy egy szíjcsere nem káros, ha sokat állt. Már persze, ha szíjas.
Lemezjátszó
Sziasztok, most kaptam egy Onkyo LP-t Ortofon hangszedővel meg egy csomó bakelitet.... Mit érdemes vele csinálnom ha 15 éve nem volt használva?... Próbálgattam amennyire tudtam szétszedni és megtisztogatni... működni szépen müxik... de van e valami amit tudnom kell?... pl szorul e valami cserére ennyi állásiőd után?... beüzelemni beüzemeltem és szól szépen csak nem tudom, hogy ennyi és kész vagy van valami tennivaló... sose volt LP-m nem értek hozzá...
Lemezjátszó
PIONEER PL-12 D -hez szeretnék használt hangszedőt venni tűvel, 6000 - 7000 ft értékben. Mit tudtok ajánlani?
Szerintem egy Audio Technika AT95-ig érdemes felkapaszkodni.
Ezen az árszinten nehéz mellé fogni vele.
Lemezjátszó
És hol lehet venni ilyen alap hifi hangszedőket?Mert ebben az ársávban csak egy-kettőt látni.
Audiotechnikát sztem elég sok helyen. Elektronikai barkács boltokban.
Lemezjátszó
PIONEER PL-12 D -hez szeretnék használt hangszedőt venni tűvel, 6000 - 7000 ft értékben. Mit tudtok ajánlani?
7k ért újat is
kapsz
Ez majdnem annyi, amennyit egy elbalfaszkodott rendelés során bukhatsz a konverziós költségen.
Lemezjátszó
És hol lehet venni ilyen alap hifi hangszedőket?
Mert ebben az ársávban csak egy-kettőt látni.
Lemezjátszó
7k ért újat is
kapsz
Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji