Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Cd játszók
Dehogy felejtettem. Csak az ára... 100-ba bele kellene férni. Az Advance meg egy kicsit több. Olcsóbb CD vagy DVD játszó+ használt DAC-ban kéne gondolkodnom?
Szia!
Bocs, hogy most ajánlok valamit, de nekünk van egy Audio Innovations Alto CD játszónk, ami egy beszámított gép. (mindene megvan, tökéletes és fekete)
65 az ára és valami egészen kiváló a hangja.
Ronda, mint a bűn, de jól szól.
Ha gondolod, ugorj be és hallgasd meg, ha érdekel, vidd haza kipróbálni.
Hg
a saját erősítőjével,igazán jó
Cd játszók
Dehogy felejtettem. Csak az ára... 100-ba bele kellene férni. Az Advance meg egy kicsit több. Olcsóbb CD vagy DVD játszó+ használt DAC-ban kéne gondolkodnom?
Szia!
Bocs, hogy most ajánlok valamit, de nekünk van egy Audio Innovations Alto CD játszónk, ami egy beszámított gép. (mindene megvan, tökéletes és fekete)
Hg
Szia!
Érdekelne, csak én szombathelyi vagyok. Gondolom, a gép Bp-en van. Néha járok Pesten munka ügyen, de az elkövetkező 1-2 hétben szinte biztos, hogy nem.
Cd játszók
Szia!
Hg
Cd játszók
Sziasztok!
Creek 4330SE-Epos M12.2 pároshoz ki milyen CD játszót ajánlana?
Ezt bővebben ki kellene fejtened, milyen zenei stílust hallgatsz, mit ,milyen hangkaraktert szeretnél stb...
A zenei stílus a techno kivételével szinte minden, Metallica-Jazz-Blues-REM-Queen-klasszikus stb... Szeretem a részletező hangot, de ne legyen túl száraz, legyen benne érzelem. Nagy tér, levegős megszólalás. Ilyesmit keresek...
Lehet, h elfelejtetted, h milyen az Adwance MCD 203 II hangja?
Szwsz pont olyan, mint amit keresel.
Szia Bigi!
Cd játszók
sziasztok
CD játszót keresek -DCD-1460
1560
nakamichi cd4
Cd játszók
Ha már CD akkor a Cambridge Audio 840 is egy nagyon kellemes hangú készülék...Nerm hibátlan ahogy ebben az árszegmensben egyik sem de eléggé minden evő és hallgatható darab.
Cd játszók
Sziasztok!
Ezt bővebben ki kellene fejtened, milyen zenei stílust hallgatsz, mit ,milyen hangkaraktert szeretnél stb...
A zenei stílus a techno kivételével szinte minden, Metallica-Jazz-Blues-REM-Queen-klasszikus stb... Szeretem a részletező hangot, de ne legyen túl száraz, legyen benne érzelem. Nagy tér, levegős megszólalás. Ilyesmit keresek...
Nem tudom működik -e a "francia" és "angol" párosítás, mindenesetre az Advance a kategóriájában nagyon jól szól szvsz, hallgass meg néhány cd játékost,de véletlenül se a fórumbeírások alapján dönts!
Az sem mellékes, mennyit is szánnál rá?
Van itt több kereskedő is((A)dvanced-(Z)u-ig ),ezer+1 termékkel, egyeztess időpontot, hallgatózz szvsz!
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Cd játszók
Sziasztok!
Cd játszók
Sziasztok!
Cd játszók
Sziasztok!
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Cd játszók
Sziasztok!
Cd játszók
OFFTOPIC:
Tudja-e valaki, hogy egy CD mechanikán hol keressem a "disc in" kapcsolót vagy érzékelőt? Vettem egy esztétikailag OK Yamaha CDX-493-at. és a jelek szerint mindössze ez a baja. Egy DVD lejátszót építenék át a dobozába, de ha működik, meggondolandó a szétbontása...
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Cd játszók
Szevasztok! Egy denon PMA700 erősitő és missionM34i hangfalpár mellé szeretnék egy CD lejatszót....
Hasonló zenékhez CA 540c-t vettem, igaz Nad 325BEE az erősítő. De a CA elég semleges, natur és jól hozza a rockzene keménységét szvsz.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Cd játszók
Szevasztok! Egy denon PMA700 erősitő és missionM34i hangfalpár mellé szeretnék egy CD lejatszót.Nem igazán tudom, mi legyen belőle... Jelenleg egy Panasonic S33 DVD-vel használom.Általába szimfonikus, progressziv, rockzenét meg jazz-t halgatok. A probléma a Rock zenével van, a mission+denon nagyon jó a szimfonikus zenére, jazz-ra, boldogul a progressziv zenével is, de meghal a sima rock-on(túlságosan mélytonusuak és lágyak a gitárrifek). Hogy tudnám keményiteni egy kicsit a CD cserével a hangzást??
Volt egy Technics CD-m , ami elég keménynek tünt... valami hasonló hangzású márkát ha tudtok... csak új jöhet szóba.
Köszönöm!
Harman/kardon
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Cd játszók
Kis távcső és kb 3 méteres bambuszbot?
Köszi. Erre is gondoltam már de az a baj hogy mindig nyitva kellene hagynom a szekrény ajtaját.
És így nagyon porosodna az "elektronika".
de ha a bambuszbotra szerelsz egy kis kapaszkodót, azzal tudod nyitni-csukni a szekrény ajtaját
Imádom a fórumot.
Itt annyi segítőkész ember van hogy az csuda.
És mindig van valamilyen ötletetek mindenre.
Nem, nem asztalosműhely.
Viszont az út mellett van a ház és a mi lakásunk a legközelebbi.
Az ablakok mindig nyitva, (és a porszívó egy régi ETA is csak felkeveri a port nem pedig magába szívja).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
csak új jöhet szóba.
Nem vagyunk egyformák...
Persze ha nem lennének ilyen igények is nem tudnék használtat venni...
Cd játszók
Szevasztok!
Egy denon PMA700 erősitő és missionM34i hangfalpár mellé szeretnék egy CD lejatszót.Nem igazán tudom, mi legyen belőle... Jelenleg egy Panasonic S33 DVD-vel használom.Általába szimfonikus, progressziv, rockzenét meg jazz-t halgatok. A probléma a Rock zenével van, a mission+denon nagyon jó a szimfonikus zenére, jazz-ra, boldogul a progressziv zenével is, de meghal a sima rock-on(túlságosan mélytonusuak és lágyak a gitárrifek). Hogy tudnám keményiteni egy kicsit a CD cserével a hangzást??
Volt egy Technics CD-m , ami elég keménynek tünt... valami hasonló hangzású márkát ha tudtok... csak új jöhet szóba.
Köszönöm!
Cd játszók
Köszi. Erre is gondoltam már de az a baj hogy mindig nyitva kellene hagynom a szekrény ajtaját.
Miért ez hol van?Csak nem asztalos mühelybe?
Cd játszók
PD-S901 / 801 / 601
Ezekről lehet tudni valamit?
Hol állnak az említett PD 65 - 93 vonalhoz képest?
A 901-es és a 801-es viszonylag jó gépek, de nem volt olyan cédéjátékosa a Pio-nak, amelyik az említett Elite sorozat minőségét megközelítette volna.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Cd játszók
de ha a bambuszbotra szerelsz egy kis kapaszkodót, azzal tudod nyitni-csukni a szekrény ajtaját
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Cd játszók
Szoval a 9700 as alatt van ami valamikor a a apioneer csucsa volt.
Az alapszériát képviselő PD-9700 fölött azért ott volt még a teljes Elite (Reference) sorozat is a Pd-65, PD-71, PD-75, PD-91 és PD-93 CD-játszókkal. A PD-93 esetében már odáig vitték a szeparációt, hogy a két trafót a készülék hátulján külön dobozban helyezték el. Ezek szenzációsan megépített gépek voltak technikailag és esztétikailag egyaránt. Nekem volt 9700-esem, aztán pedig sokáig PD-75-ösöm is (Stable Platter, zongoralakk fényezés, rózsafa oldallapok, 12 kg), ez utóbbi azóta is hibátlanul működik a bátyám birtokában. Egydobozosként is, de leginkább futóműnek ma is csak ajánlani tudom őket, rendkívül stabil felépítésűek és megbízhatóak.
PD-S901 / 801 / 601
Ezekről lehet tudni valamit?
Hol állnak az említett PD 65 - 93 vonalhoz képest?
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Cd játszók
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.