Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Szerintem is nagyon sokba belekerülhet egy ilyen kisérlet de az ember mindig magábol tanul,egyébként is valahol azért el kell kezdeni.
Én is beleestem ebbe mikor hangfalat készitettem magamnak,hat a hangja jobb lett az atlagosnál de csakis azért mert szerencsém volt és ha kiszámitom menyi idöbe meg pénzbe került jobban jártam volna a boltival,persze vannak jol bevált szettek pontos méretekel amit erdemes megépiteni.
En a kisérletezést a nálamnál sokkal okosabb emberekre bizom inkább
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.
Sztereó erősitők
Kár ezért a nagy arcért, messze vagy még tőle.
Hát én nagyjából képben vagyok mióta itt van a fórumon(legalábbis amióta aktív keresztváltót akar) Teasüti és leginkább ő normálisan viselkedett(nem tud mindent, de hát ki tud) és leginkább ő belé kötöttek itt, nem fordítva.
Lehet igy is felfogni, meg lehet ugy is, h ember segélni akar, de nem hagyja...
Azt én tudom, hogy segíteni akarsz, annyira ismerlek. Csak kicsit olyan íze volt a hozzászólásaidnak, hogy "mit akarsz, te szerencsétlen nem tudsz te semmit". És így azért ne várd, hogy hallgat rád, ha előtte leidiótázod. (legalábbis nekem így jött le)
-
Vendég
Sztereó erősitők
(egyébként már obeliskről van szó )
Legalább picit néznél utána, h mi és mennyibe kerül, mi és hogyan müxik.
Félmegoldást sem éri el az, h rábexélteted magad akármilyen erölködökre, miközben fogalmad sincs arrol, h mibe is wágod a fejszéd.
Obelisk?
Az jo.
Oszt hány db kö belöle? Azt már tod?
Milyen wáltot texöl eléjük és milyen hangxorokat milyen dobozban utánuk?
Mibe fog ez fájni a legwégén neked?
Tudwa azt, h milliárd az egyhez, h jo is lex az amire itt rágyurx?
-
Vendég
Sztereó erősitők
Hát én nagyjából képben vagyok mióta itt van a fórumon(legalábbis amióta aktív keresztváltót akar) Teasüti és leginkább ő normálisan viselkedett(nem tud mindent, de hát ki tud) és leginkább ő belé kötöttek itt, nem fordítva.
Lehet igy is felfogni, meg lehet ugy is, h ember segélni akar, de nem hagyja...
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Ebből még a hangváltásra nézve SEMMI sem következik.
Aktív hajtásról volt szó, nem hangváltásról. Másrészt meg lehet ezt a kijelentsést sem értem igazán, szóval inkább nem mondtam most semmit.
Ha hiszitek, ha nem, tisztában vagyok vele. Max nem tudom kifejezni magam.
Most erősítés vagy erősítő, kár ezen szőrőzni. Csak a vicc kedvéért megkérdezem, h mivan akkor ha passzív váltót raksz az erősítés elé? Működne az?
Ez - mint észrevetted - mindaddig nem szokott másoknak gondot okozni, amig kedves vagy, és hagyod hogy segítsenek.
Én hagyom, h segítsenek, amíg mások is kedvesen teszik ezt.
Akkor előbb-utóbb abba fogják hagyni a neked való segíteni próbálást
Ez vissazfelé is ugyanúgy működik, előbb-utóbb magam is megelégelem azt a hozzáállást, amivel illetnek.
Jawasoltam neki, h jöjjön el és hallgasson meg egy jo aktiw 3 utas dobozt.Amiben minden hangxorot külön erösitö hajt, terméxetesen a hangwáltás után.
Erre axonta, h nix xüksége 6 erösitöre, de kétutasban gondolkodwa, még 4-re sem.
Wixont canopus monoblokokkban látja a nyerö utat ugy, h göze nix a hangwáltorol és hogy az mire is jo. Maj öxxerakat egyet a hawerjaiwal...
Azt ha az ember megproxál neki segélni és ráwezetni a hülyeségére, neki áll feljebb.
Mán a kérdéseit is roxxul texi fel.
Elképesztöen dilettáns.
Szwsz az ilyet hagyni köll megföni, ugysem ér semmit a jo xo.
NA akkor vissza a régi lemezt! Mondtam én egy árva szóval is, h mindez hülyeség?? Vagy hogy amit kitaláltam az a legtutitbb?!?
Mondtam én olyat, h amit mondasz/ajánlasz az hülyeség és inkább kihagyom??? Mondtam én ilyet? Mondtam h nem fogom meghallgatni, mert nem érdekel?
NEM, NEM MONDTAM ILYET.
Az, h néha mondok ezt-azt (lsd. "Maj öxxerakat egyet a hawerjaiwal"), azt mindjárt szentírásként kell kezelni? Lehet, h épp vicces kedvemben írtam... Nem látsz ott vhol vmi mosolygós smiley-t? De mindegy.
Sokan "próbáltak már rávezetni a hülyeségemre", a különbség annyi, h mások nem hülyéztek le közben.
"Elképesztően dilettáns". Sok a kidobni való pénzem és kontárkodom. Fel lehet így is fogni...
De könyörgöm, miért ragadsz le folyton a canopus, meg aktív váltó, meg még ki tudja mi mellett??
(egyébként már obeliskről van szó )
Lépj már túl ezeken!
Ez van most: philips fr996, két kőkorszaki videoton dc2000, yami sw030 szub, pc-ről etetve - auzentech prelude @ toslink
mp3 /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> : Cowon D2 + AKG 324P
-
Vendég
Sztereó erősitők
Amit leírtál, azzal az egyszerű ténnyel már naon régen tisztában vagyok, csupán nem gondoltam, h ennyire felszínesen (egyszerűen?) várod a választ.
Egyszóval, nem vagy tisztában vele.
Hát ez az!
Jawasoltam neki, h jöjjön el és hallgasson meg egy jo aktiw 3 utas dobozt.
Amiben minden hangxorot külön erösitö hajt, terméxetesen a hangwáltás után.
Erre axonta, h nix xüksége 6 erösitöre, de kétutasban gondolkodwa, még 4-re sem.
Wixont canopus monoblokokkban látja a nyerö utat ugy, h göze nix a hangwáltorol és hogy az mire is jo. Maj öxxerakat egyet a hawerjaiwal...
Azt ha az ember megproxál neki segélni és ráwezetni a hülyeségére, neki áll feljebb.
Mán a kérdéseit is roxxul texi fel.
Elképesztöen dilettáns.
Szwsz az ilyet hagyni köll megföni, ugysem ér semmit a jo xo.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Végülis jól írtad, ne hagyd magad De vigyázz, mert attól, hogy egy hsz aktív még lehet passzív a váltója
Sztereó erősitők
Gratulálok nektek! Ezt benéztétek. El kéne olvasni mégegyszer, ha esetleg te nem értenéd azt, amit én írok. Ez már nem az én hibám.
De érdektelen számomra ez az egész hűhó, nem kell bizonyítanom semmit sem.
Szóval részemről a téma befejezve.
Amit leírtál, azzal az egyszerű ténnyel már naon régen tisztában vagyok, csupán nem gondoltam, h ennyire felszínesen (egyszerűen?) várod a választ.
Ez van most: philips fr996, két kőkorszaki videoton dc2000, yami sw030 szub, pc-ről etetve - auzentech prelude @ toslink
mp3 /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> : Cowon D2 + AKG 324P
-
Vendég
Sztereó erősitők
Mi olyan vicces? Kezdek zavarba jönni.
Az, h teljesen marhaságot irtál le.
Akkor aktiw, ha az erösitö elöö wan a wálto és utána a hangxoro. és akkor passziw, ha a wálto az erölködö és a hangxoro közt wan.
De fogadok, h most sem érted.
Ezt írta ő is, csak kicsit bonyolultabban.
Xerintem nem, de mind1.
Sztereó erősitők
Akkor aktiw, ha az erösitö elöö wan a wálto és utána a hangxoro. és akkor passziw, ha a wálto az erölködö és a hangxoro közt wan.
Ezt írta ő is, csak kicsit bonyolultabban.
Sztereó erősitők
Ne is törődj vele! Ő a fórum bolondja. Majd megszokod:)
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Én igenis tudom miről beszélek! Csak nincs mögötte semmi...
Rendben. Akkor lécci mondd el, h mi a különbség az aktiw hajtás és a passziw közt, akkor, ha mindegyik hangxorot külön erösitö hajt.
Hm?
Amennyire én tudom, aktív hajtásról akkor beszélünk, ha az adott hangszórónak saját erősítője van és közvetlenül csatlakoznak. Vagyis nincs más elektronika a vas és hangszóró között. (se filter, se semmi)
Passzív meg értelemszerűen amikor közbeiktatódik egy váltó (ami passzív természetesen).
Tényleg szükség van erre? Mit bizonyít ez?
-
Vendég
Sztereó erősitők
Rendben. Akkor lécci mondd el, h mi a különbség az aktiw hajtás és a passziw közt, akkor, ha mindegyik hangxorot külön erösitö hajt.
Hm?
Sztereó erősitők
Monoblokk, végfok, aktív hangváltó... Úristen, mi ez a nagy kavarc itt?Bigi, ki tudtad hámozni a lényeget teasüti mondataiból?
Én ki, de ö az aki nem tudja, h miröl bexél...
Akkor gondolkodom egy pár napot, hátha megértem én is
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Sztereó erősitők
Monoblokk, végfok, aktív hangváltó... Úristen, mi ez a nagy kavarc itt?Bigi, ki tudtad hámozni a lényeget teasüti mondataiból?
(ha nem muszály, akkor azért ne alázzatok le naon, legyen itt vége a témának!)
Amúgy aktív váltó ügyében nézzetek be a szgép alapú zenehallgatás topikba!
-
Vendég
Sztereó erősitők
Sztereó erősitők
Monoblokk, végfok, aktív hangváltó... Úristen, mi ez a nagy kavarc itt?
Bigi, ki tudtad hámozni a lényeget teasüti mondataiból?
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Sztereó erősitők
Aha értem. De erősítő alatt mit ért általában az ember?
Itt a számokkal volt bajom.
-
Vendég
Sztereó erősitők
Különben te épp 4 erölködöt proxálx begyüjteni és ezek elé akarx wáltokat.
4 monoblokkot, vagy 2 végfokot. De semmi esetre sem 4 erősítőt.
No comment...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11172
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
De vmiért ódzkodom az alternatív dolgoktól. Ha azok lennének a pénzünkért kapható nonpluszultra cuccok, akkor miért nincsenek elterjedve? Hmm?
Mit értesz alternatív dolgok alatt?
Egyébként valahogy próbálj abba az irányba mozdulni, hogy a HiFi nem egy vonal, ami mentén besorolhatsz minden készüléket gagyitól a nagyszerűig. Ez egy erősen szubjektív és rendszerfüggő műfaj.
4 monoblokkot, vagy 2 végfokot. De semmi esetre sem 4 erősítőt.
A monoblokk és a végfok is erősítő. A monoblokk is végfok. Stb., stb.
Sztereó erősitők
Szerntem neked egy suround procesora lenne szukséged amire anyi végfokot kothec (5,1 vagy7,1)
Csak sajna eleg dragák(egy jo av erösittö ara)
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.