Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
A lekerekített hang nálam nem a javulás jele, legalább is én nem szeretem a lekerekített, lágy hangot.
Ilyet vettem,
NHXH 4*2,5 TÛZÁLLÓ KÁBEL 90PERCES, vastag és merev, nem minden esetben rossz , de most kifejezetten az.
Kábelezzünk
Néhai Én kicseréltem az 1m-est IC-t ugyan olyan 3m-esre, megdöbbbbentö volt a javulás, dinamikában, jelenlétérzésben. (az én rendszeremben) Külön ösvény van mind a cd , mind az elö-végfokhoz, 2.5 tömör réz. Az IC 1.5-es réz, árnyékolt.
Hát régi topicok között böngészve ez a legújabb fejlemény érdekes (főleg ha divat és hype lesz belőle, mint sok mindenből). Mindig, mindenki, mindenhol a rövid jelutat dícséri.
Valószínűleg el fogja magyarázni valaki, hogy xar a rendszer, és a hosszú IC itt-ott levagdos, kerekít, lágyít ezt-azt, és azért hallod jobbnak Ebben az esetben lehet hogy még igaz is (??)
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
Kábelezzünk
Próbáld ki , én is véletlenül, más okból kellet betennem a 3 m-est, de megérte , nagyon megérte.
Kábelezzünk
Ma megjött a tűzálló kábel, aki már kötött be ilyet hogyan csinálta? Mert olyan merev, hogy szinte használhatatlan rövid távolságon belül. Ha szét bontom akkor nem lesz rosszabb a hangja, magyarul szét lehet szedni? A narancs szigetelést alatt még van egy kék, talán addig le lhetne bontani, nem kellene az ereket kiszedni.
Milyen márkájú a kábel? Nagyon kemény vagy csak kemény kemény a külseje?
Kábelezzünk
Ma megjött a tűzálló kábel, aki már kötött be ilyet hogyan csinálta? Mert olyan merev, hogy szinte használhatatlan rövid távolságon belül. Ha szét bontom akkor nem lesz rosszabb a hangja, magyarul szét lehet szedni? A narancs szigetelést alatt még van egy kék, talán addig le lhetne bontani, nem kellene az ereket kiszedni.
Kábelezzünk
Ez érdekes, sajna nagyon nem akaródzik "fölösleges" 2métert berakni IC-nek.
De kifogom próbálni.
Kábelezzünk
Ja mégy annyit, hogy a IC sodrott.
Kábelezzünk
Néhai
Én kicseréltem az 1m-est IC-t ugyan olyan 3m-esre, megdöbbbbentö volt a javulás, dinamikában, jelenlétérzésben. (az én rendszeremben) Külön ösvény van mind a cd , mind az elö-végfokhoz, 2.5 tömör réz. Az IC 1.5-es réz, árnyékolt.
Kábelezzünk
7302 típusszámú a kék Bals dugó. Én kb. 800 huf-ért vettem darabját.
Köszi!
Üdv
UPSakku.hu
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Kábelezzünk
Kösztönöm a segítő hozzászólásokat! Nem szeretnék érdes magasakat, Silver Line elfelejtve. Az Expert Line milyen?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Van valakinek tapasztalata a Ká-Csa Silver Line összekötő kábeleinek hangzásáról?
Nálam volt a KCS-205 szerelt kábel. Nem rossz, de meg tudom erősíteni az előttem szólót: a magasai kissé érdesek, tolakodóak. Bár a jelenség nem óriási, de megvan.
Kábelezzünk
Van valakinek tapasztalata a Ká-Csa Silver Line összekötő kábeleinek hangzásáról?
Van nálam két pár IC (egyformák), fényes a hangja mint az ezüst.
Nekem magasban sok.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Kábelezzünk
7302 típusszámú a kék Bals dugó. Én kb. 800 huf-ért vettem darabját.
Második szigetelésnek mit használtok?
Kábelezzünk
Van BALS dugójuk is azt is rendeltem, így egy helyen veszek ami kell.
Szia!
Ez milyen típusszámmal fut náluk és mennyibe kerül?
IEC dugót milyet veszel?
Üdv
UPSakku.hu
Kábelezzünk
Ps: forrasztani muszáj egy IC-t, vagy a csavaró szorító megoldás is szóba jöhet? Nem vagyok egy elektroműszerész alkat, pákám sincs (de úgyis akartam venni )
A "csavaró szorító" megoldás a legjobb,de a hozzávaló dugó ára kissé húzósnak tűnik.)
Hát ha nem ipari kábelgyártásra akarok berendezkedni (és állíthatom, hogy mindenki szerencséjére nem ez a helyzet

Mikor legutóbb tíz évesen pákát fogtam a kezembe, egy öt évig megmaradó veres folt lett az eredmény
Erre gondoltam.
Ez WBT, olyat nem veszek a saját béna DIY vacakoláshoz, akkor már inkább kábelt egyben. Biztos jó meg minden, de 8 darab árából cserélem az erősítőm...
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Kábelezzünk
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Apropó, van tapasztalata valakinek a hosszakkal kapcsolatban, mármint hogy a hálózati kábel hossza, van-e befolyással a hangzásra? Ha igen, hogyan hat rá?
Kábelezzünk
5métert egyenlőre, nem volt pontos ár, nem sokkal kerül 1000Ft/m-nél többe. Van BALS dugójuk is azt is rendeltem, így egy helyen veszek ami kell. Erősítőhöz kell 2x1méter, a PC-hez 1m, a maradék jó lesz hoszabbítónak, ha nem válik be, majd eladom.
Kábelezzünk
Nem sok helyen lehet tűzállót méterre venni sajna, a Haluxvill-nél megrendeltem egy adagot, lefixáltam hogy tömör legyen.
Néhai,
Mennyit rendeltél és mennyibe fog kerülni?
Thx
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 747
Kábelezzünk
Ps: forrasztani muszáj egy IC-t, vagy a csavaró szorító megoldás is szóba jöhet? Nem vagyok egy elektroműszerész alkat, pákám sincs (de úgyis akartam venni )
A "csavaró szorító" megoldás a legjobb,de a hozzávaló dugó ára kissé húzósnak tűnik.)
Hát ha nem ipari kábelgyártásra akarok berendezkedni (és állíthatom, hogy mindenki szerencséjére nem ez a helyzet

Mikor legutóbb tíz évesen pákát fogtam a kezembe, egy öt évig megmaradó veres folt lett az eredmény
Erre gondoltam.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kábelezzünk
A nyelét fogva egyszerűbb a használat.
Egyébként a koax (jellegű) kábelekhez a legjobb megoldás a krimpelhető dugó (pl. a Canare). Hátránya, hogy krimlelő fogó (készlet) kell hozzá, ami nem egy olcsó mulatság.
az olcsobb fajta már 200e körül bexerezhetö...
fakin kiddin'? Egy fogókészlet kétszáz rugó? Nem hittem volna.
Annyiért a Kácsa az egész rokonságnak feldugózza a drótjait és még marad egy rekesz sörre
Nah majd akkor RG 59 és szorítós csavarós dugesz. Aztán ha esetleg ki akarok egy CAT7-et is próbálni, csak lekapom a dugót és átrakom.
Kábelezzünk
Nem sok helyen lehet tűzállót méterre venni sajna, a Haluxvill-nél megrendeltem egy adagot, lefixáltam hogy tömör legyen.
Kábelezzünk
Amit Whitefül mond, az elég jo ugy különben.
Melyik, az RG59 vagy a koaxbélbe csavarós művészkedés? Van egy olyan érzésem, hogy kissé ködösen írtam le, melyik kié. Whitefül az RG59et ajánlotta, a tekergetőset a TNT-n olvastam.
RG59 terméxetesen.
Kábelezzünk
Egyébként a koax (jellegű) kábelekhez a legjobb megoldás a krimpelhető dugó (pl. a Canare). Hátránya, hogy krimlelő fogó (készlet) kell hozzá, ami nem egy olcsó mulatság.
az olcsobb fajta már 200e körül bexerezhetö...
Kábelezzünk
Ezt nekem is mondta anagyfater, de nem hittem neki! Már akkor is lázadó típus voltam