Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2776
Lemezjátszó
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Lemezjátszó
Olyan 200ezer pénz körül mi van még újba
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Lemezjátszó
Ekkora összegért a kis roksan a befutó szerintem. + orbit
Annyi pénzért, már sokmindent lehet venni...
Olyan nagyon sok mindent éppen annyi pénzért nem lehet venni szerintem. Drágábban már nagyobb a választék.
Frankie!
Úgy tudom, hogy akkor szünt meg a motor rugalmas felfüggesztése amikor P3 lett a neve a Planar 3 után. De ezt nem tudom biztosan.
Lemezjátszó
A Rega már akkor el lett cseszve, /önmagához képest/ mikor a motor rugalmas felfügesztését megszüntették...
Ez melyiknél szűnt meg?
Lemezjátszó
Annyi pénzért, már sokmindent lehet venni...
Nagyobb Regákat P7, P9 ki ismeri, mi a vélemény róluk.
Nekem azok sem jöttek be. A P5-öst nem hallottam igazán jobbnak a P3-asnál, a P9 és a P7 meg egy kicsit súlytalanul és lélektelenül szólt. A P7-ről nagyon sok technikai problémát lehet olvasni a különböző fórumokon. Szerintem nagyon drágák a nyújtott produkció fényében. Nem igazán erősek a PRaT tekintetében sem. Egyébként pedig szvsz. természetesen, hiszen a P9-nek van egy rajongó tábora, analitikus hangja miatt.
Lemezjátszó
Nekem azok sem jöttek be. A P5-öst nem hallottam igazán jobbnak a P3-asnál, a P9 és a P7 meg egy kicsit súlytalanul és lélektelenül szólt. A P7-ről nagyon sok technikai problémát lehet olvasni a különböző fórumokon. Szerintem nagyon drágák a nyújtott produkció fényében. Nem igazán erősek a PRaT tekintetében sem. Egyébként pedig szvsz. természetesen, hiszen a P9-nek van egy rajongó tábora, analitikus hangja miatt.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Egy ismerősömet rádumáltam tavaly egy P3asra. Nekem is az van Heed Orbittal meg egy Roksan Corus hangszedővel. Teljesen elégedett vagyok.Nade. Ez 4 hónap várakozás után megjött neki, hát mit mondjak, botrány. Ha nem Angliából vette volna azt mondanám neki, hogy vágja a kereskedő fejéhez. Ez még csak nem is hasonlít az én P3asomra! A liftje nem jó, a motor brummos, a karja valami olcsó műanyaggá vált az egész alsó lemezzel együtt ami szintén egy műanyag lap. Még csak bele sincs csavarozva a kar hanem egy műanyag valamibe csak úgy bele van dugva. És adnak hozzá egy k. 10 dkg. súlyú falidugó tápegységet.
Na majd holnap felhívom Vadászt, bár ez nem rajta keresztül volt, de hátha tud valamit segíteni mert mi például a lifthez hozzányúlni sem tudunk. Meg kéne hozzá egy Orbit, akkor talán nem lesz olyan brummos a motor.
A Rega már akkor el lett cseszve, /önmagához képest/ mikor a motor rugalmas felfügesztését megszüntették...
Lemezjátszó
Egy ismerősömet rádumáltam tavaly egy P3asra. Nekem is az van Heed Orbittal meg egy Roksan Corus hangszedővel. Teljesen elégedett vagyok.
Nade. Ez 4 hónap várakozás után megjött neki, hát mit mondjak, botrány. Ha nem Angliából vette volna azt mondanám neki, hogy vágja a kereskedő fejéhez. Ez még csak nem is hasonlít az én P3asomra! A liftje nem jó, a motor brummos, a karja valami olcsó műanyaggá vált az egész alsó lemezzel együtt ami szintén egy műanyag lap. Még csak bele sincs csavarozva a kar hanem egy műanyag valamibe csak úgy bele van dugva. És adnak hozzá egy k. 10 dkg. súlyú falidugó tápegységet.
Na majd holnap felhívom Vadászt, bár ez nem rajta keresztül volt, de hátha tud valamit segíteni mert mi például a lifthez hozzányúlni sem tudunk. Meg kéne hozzá egy Orbit, akkor talán nem lesz olyan brummos a motor.
Lemezjátszó
@Robici:az enyém vadi új(volt) ,nincs vele semmi gond sem,szerencsére
Örülök neki! Én sem írtam, hogy az összes rossz. Csak valahogy elment tőlük a kedvem, ennyi.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Lemezjátszó
@Robici:az enyém vadi új(volt) ,nincs vele semmi gond sem,szerencsére
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Lemezjátszó
@Robici:azt mondod nincs tapasztalat..volt Planar 3/P3-sod?..nem akarom piedesztálra emelni,egy P3-ast használok,qvára jó hogy kideritsem:az LP mint fogalom"érdekelhet e-engemet" 15 év szünet után..épp egy Creedence "Chronicle"-t nyomatok rajta ...
Jó arra hogy zenéljen,tisztában vagyok azzal(is) hogy neken lépnem kell..kb 250 LP vásároltam 1 év alatt,és kb 5-7 CD-t..akarsz erröl beszélgetni?
Én is nézegettem az újabb P3-at de előtte megnéztem néhány külföldi oldalt és a hangjának pozitív jelzői mellett nagyon gyakran megjegyezték, hogy egyrészt nagy a zúgás lejátszás közben, ezek mellett pedig változatos hibalisták jöttek elő. És ezt nem kevés hozzászólónál olvastam. Persze lehet, hogy a régebbi példányai jobb minőségűek, de valahogy nem volt bizodalmam ezek után iránta. Még egyszer leírom, ezt a hangminőségbeli szereplésétől függetlenül írták!
Lemezjátszó
Újonnan szerintem egy Funk Firm The Funk jónak tűnik, de az ára valamivel fölötte van.
The Funk már nincs, nem gyártják.
Nagyon sajnálom. És vajon miért nem?
Érdeklődés hiányában!
Pedig szerintem jó volt!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2 - Rel T/9X
Lemezjátszó
Újonnan szerintem egy Funk Firm The Funk jónak tűnik, de az ára valamivel fölötte van.
The Funk már nincs, nem gyártják.
Nagyon sajnálom. És vajon miért nem?
-
Vendég
Lemezjátszó
én a karra rögzítésre gondoltam leginkább,egyszerűen felcsavarozom a shell-re és rádugom a drótokat és kész? nem kell belőni egy megfelelő távolságot,szöget, vagy hasonlókat?
Hát ha életedben nem csináltál még ilyet, akkor kérj meg walakit aki igen, és ért is hozzá.
Owasással nem méx semmire. Inkább xakembert kérj fel, mint a lemezeket tedd tönkre.
Lemezjátszó
én a karra rögzítésre gondoltam leginkább,egyszerűen felcsavarozom a shell-re és rádugom a drótokat és kész? nem kell belőni egy megfelelő távolságot,szöget, vagy hasonlókat?
Olvasd el ezt:
http://www.vatera.hu/lemezjatszok_es_ha ... 06913.html
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Lemezjátszó
én a karra rögzítésre gondoltam leginkább,
egyszerűen felcsavarozom a shell-re és rádugom a drótokat és kész? nem kell belőni egy megfelelő távolságot,szöget, vagy hasonlókat?
-
Vendég
Lemezjátszó
Audiotechnika 2005
Szerintem 2grammra állitsd és az antiscatinget is.
Lemezjátszó
Audiotechnika 2005
-
Vendég
Lemezjátszó
Hali!
Hogyan kell beállítani a tűt a lemezjátszón? valahol volt egy oldal erről de már nem találom
Milyen tü?
Lemezjátszó
Hali!
Hogyan kell beállítani a tűt a lemezjátszón? valahol volt egy oldal erről de már nem találom
- dixie-chicken
- V.I.P.

Lemezjátszó
@Robici:azt mondod nincs tapasztalat..volt Planar 3/P3-sod?..nem akarom piedesztálra emelni,egy P3-ast használok,qvára jó hogy kideritsem:az LP mint fogalom"érdekelhet e-engemet" 15 év szünet után..épp egy Creedence "Chronicle"-t nyomatok rajta ...
Jó arra hogy zenéljen,tisztában vagyok azzal(is) hogy neken lépnem kell..kb 250 LP vásároltam 1 év alatt,és kb 5-7 CD-t..akarsz erröl beszélgetni?
Lemezjátszó
The Funk már nincs, nem gyártják. The Funk Vector van, aminek az ára 840 GBP kar nélkül. Ami viszont újonnan 200 körül van, az a Music Hall MMF-7.1. Ezt viszont még nem hallottam.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Ajánlatokat kérek lemezjátszó ügyben.Ki, mit venne 200e. Ft-ig.
Csak futómű és hangkar!
Én sajnos sok tapasztalat nélkül ugyan, de azt tudom mondani, hogy Regát semmiképpen nem érdemes, mert az új P3-ról sok hibajelenséget lehet olvasni külföldi fórumokon és a konstrukciója sem szerencsés (fix motor). Újonnan szerintem egy Funk Firm The Funk jónak tűnik, de az ára valamivel fölötte van. A Pro-ject-eket - úgy tűnik - sokan szeretik de nagyon sokan nem, ezért azokat mindenképpen érdemes előtte meghallgatni. Nekem volt egy 1.2-es, de nem nyilatkozom. A kisebb Thorensek nálam azért esnének ki, mert a karjuk nem valami bizalomgerjesztő. Eredetileg én is újat akartam venni, de nagy hezitálások után mégis egy használtnál kötöttem ki (remélem jól döntöttem).