Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Simon Yorke
Lemezjátszó
Igen nagyon jó kis lejátszó
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Lemezjátszó
Ha jól látom, ez egy angol Michell TecnoDec lemezjátszó
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Lemezjátszó
Na ez sem semmi
-
Vendég
Lemezjátszó
Hú, az egy kicsit nem az én kategóriám
Azért majd megyek, csak ezen a héten napi 16 órát dolgozom.
No a gyalu elkelt, de azért jöhecc nyugodtan! Maj tanálunk ki walami mást neked, má perxe ha kö wmi.
Ha nem, az sem baj. Bexélgetni is xeretek.
Lemezjátszó
Érdekelhet, hány forgács a gyalu? Amúgy is el akartam már menni arra felétek valamikor...
Axxem 99, de még nix itt.
Gyere nyugodtan bármikor. Elötte hiwj, h itt is legyek.
Hú, az egy kicsit nem az én kategóriám
Azért majd megyek, csak ezen a héten napi 16 órát dolgozom.
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
Lemezjátszó
Na fene, nekem meg még mindig nincsenek lemezeim, de már tisztító kefét vettem.
Az a pár lemez meg eszméletlen jól szól. Mármint a lemezjátszó eszméletlen jól szól. Nem hiszem, hogy egy darabig eladó sorba kerül. Pont az került ki a zenéből ami idegesített és fényévekkel hallgathatóbbá vált a muzsika, mint CDn. Rock zene már egészen koncertes feelingű és ha nagyon felnyomom a hangerőt, akkor sem bántja a fülem az a sok magas részlet ami a CDn hibásan jött le. Az énekhang nem sziszeg, az egész olyan reális, de összességében most úgy gondolom, hogy megéri a plusz macerát és elvesztett ficsőröket.
Lemezjátszó
Én is Projecten szeretem meg az analóg hangot közel 10éve.
Mosmeg kuzmád wan, amit én xereztem neked.
Igen így van.
Egy használt N.A.Hyprspace lett volna a befutó, csak elcsúsztam lóvéval így kiskuzma lett. és azota
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Lemezjátszó
Érdekelhet, hány forgács a gyalu? Amúgy is el akartam már menni arra felétek valamikor...
Axxem 99, de még nix itt.
Gyere nyugodtan bármikor. Elötte hiwj, h itt is legyek.
Lemezjátszó
Jó isten, most látom. Ez egy Studio Standard.
Bigi tudsz ennek a sorozatnak a többi részéről (erőlködő, hangfalak, CD játékos) valamit? Fél évig hallgattam egy ilyen láncot, lakótársé volt. Nagyon szerettem.
Tényleg, nem egy kétméteres lengyel-német gyerektől vetted???
Nem.
Ha érdekel, csak xolj.
Ja és csak picit jobb, mint a Projeckt. Talán 2, max 3 fényéwwel...
Érdekelhet, hány forgács a gyalu?
Amúgy is el akartam már menni arra felétek valamikor...
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.
-
Vendég
Lemezjátszó
Bigi tudsz ennek a sorozatnak a többi részéről (erőlködő, hangfalak, CD játékos) valamit? Fél évig hallgattam egy ilyen láncot, lakótársé volt. Nagyon szerettem.
Nem.
Ha érdekel, csak xolj.
Ja és csak picit jobb, mint a Projeckt. Talán 2, max 3 fényéwwel...
Lemezjátszó
Boldog tulajdonosa lettem egy Project Debut 3-nak.Nem bírtam otthagyni ilyen jó árért
Kezdésnek megfelel. Még barátkozok az Lp világgal.
Ui. Bigi biztos leüvölt majd.
Ehun e a kicsike. Lehet enni a kefét.
Ez mi és mennyibe kerül? Mindenesetre szép. Vagy xép.
Lemezjátszó
Boldog tulajdonosa lettem egy Project Debut 3-nak.Nem bírtam otthagyni ilyen jó árért
Ez mi és mennyibe kerül? Mindenesetre szép. Vagy xép.
-
Vendég
Lemezjátszó
Mosmeg kuzmád wan, amit én xereztem neked.
Lemezjátszó
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Lemezjátszó
Nem égeti a pénz a zseben.Erre volt keret és jó ideig nem is lessz másra.
Hamar beleugrottál. Mosmán mindegy. Haxnáld egészséggel.
-
Vendég
Lemezjátszó
Nem égeti a pénz a zseben.
Erre volt keret és jó ideig nem is lessz másra.
-
Vendég
Lemezjátszó
Lemezjátszó
wagy mibe lép.
Igen köszöntünk az LP-Klubban!
-
Vendég
Lemezjátszó
Haxnáld egészséggel.
Nekem hidd el, tök mindegy, h ki és mit hallgat, wagy mibe lép.
Mellesleg maj berakom a képet, h mit néztem ki neked.
No de akinek égeti a piz a zsebit, az menthetetlen.
-
Vendég
Lemezjátszó
Boldog tulajdonosa lettem egy Project Debut 3-nak.
Nem bírtam otthagyni ilyen jó árért
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
Lemezjátszó
Valahogy sejtettem hogy ezt fogod mondani
Amikor a guruk összecsapnak...
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
-
Vendég
Lemezjátszó
Kérdezd őt:
Azt ismerem és kurwára nem jawallom! Még ha spacci müweli is, akko sem!
Lemezjátszó
Azt hogy kell értelmezni, hogy "nedvesen játszott le"?
A Lencoclean-hez hasonló eszköz közreműködésével. Sajnos ez az adat éppen ettől a ténytől egy kissé hibás, hiszen ez a módszer ma már nem igazán népszerű (és joggal) de azért valamennyire alátámasztja azt a véleményt, hogy a modern hangszedők tűje hosszú használatot kibír.