Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Lemezjátszó vásárlás elött állok.100 ezer forintom lenne rá.
Újjat szeretnék mindenképp.
Kiszemeltek:
Music Hall 2.1
Nad C555
Project Debut Espirit
Project Xpression III
Ha esetleg tudtok mást azt is szívesen venném.
http://www.regahungary.hu/uj_keszulekek
Nekem megvan bakeliten a Péter és a Farkas.Egy magyar nő a mesélő.
Hát ha az az a lemez, amit még nekem is feltettek annó az ovodában vagy inkább az iskolában? akkor az a magyar nő nevezzük már nevén mert megérdemli Bulla Elma
Itt többet is meg lehet tudni róla
Selmecbányán született, ez pozitív.
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 46
Lemezjátszó
Hát ha az az a lemez, amit még nekem is feltettek annó az ovodában vagy inkább az iskolában? akkor az a magyar nő nevezzük már nevén mert megérdemli Bulla Elma
Selmecbányán született, ez pozitív.
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
-
Vendég
Lemezjátszó
- rudulf
- V.I.P.

Lemezjátszó
Dunaújváros az ország közepén van. :-)
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1657
Lemezjátszó
A projectek nem rossz gépek, de a lemezjátszó mizéria igen bonyolult ahhoz, hogy egyértelmű lehessen valaki. sok függ az installációtól.
Óccsó MM hangszedő köll hozzájuk, mondjuk egy Grado, + mondjuk egy Creek fonó, ha nincs az erősítőben.
Nekem egy 6.1-es Pro-Ject-em volt Ortofon MC 10 Supreme hangszedővel.
Szerintem már az is jobban szólt, mint a CD-m, akár DAC-cal is. Iszonyat dinamikája van...
Viszont nem sok jó lemezem van.
Viri!
Gondolj rám, ha az óvodákban jársz. Komolyzene érdekel, de nem lenne rossz egy kis jazz sem.
Sajnos eddig még semmi jazzt nem találtam, talán ezért is van egy ilyen című műsor a Tilos rádióban, hogy " több jazzt az óvodákba!" ?
Komolyzenék viszont már igen csak megszaporodtak, sok olyan is ami nekem kevésbé tetszik, úgyhogy csereberélhetnénk, de úgy emlékszem, hogy nagy a távolság köztünk.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
A projectek nem rossz gépek, de a lemezjátszó mizéria igen bonyolult ahhoz, hogy egyértelmű lehessen valaki. sok függ az installációtól.
Óccsó MM hangszedő köll hozzájuk, mondjuk egy Grado, + mondjuk egy Creek fonó, ha nincs az erősítőben.
Szerintem már az is jobban szólt, mint a CD-m, akár DAC-cal is. Iszonyat dinamikája van...
Viri!
Gondolj rám, ha az óvodákban jársz. Komolyzene érdekel, de nem lenne rossz egy kis jazz sem.
- rudulf
- V.I.P.

Lemezjátszó
Viri!
Szia Raq!Tényleg van ilyen, hogy Péter és a farkas? Egy Levente Péter és Gryllus Vilmos "Ki kopog?" címűt találtam a héten. Már nyolc éve járok könyvekkel ugyanazokba az óvodákba, és csak most jutott eszembe ez a szerintem bomba ötlet. Ha lesz ilyen eszembe fogsz jutni, jó?
Üdv: viri
Ui.: Ő is szereti a Gryllust (a Martin Logen csak kölcsönben volt nálunk)
Ki kopog-om pont van...
Az apróság meg van nekem is, csak statikus nincs hozzá:-)
Előre is köszönöm, angolul van meg cd-én, de azt még nem érti a kicsi.
Üdv
Rag
Nekem megvan bakeliten a Péter és a Farkas.
Egy magyar nő a mesélő.
- rudulf
- V.I.P.

Lemezjátszó
Szia Raq!Tényleg van ilyen, hogy Péter és a farkas? Egy Levente Péter és Gryllus Vilmos "Ki kopog?" címűt találtam a héten. Már nyolc éve járok könyvekkel ugyanazokba az óvodákba, és csak most jutott eszembe ez a szerintem bomba ötlet. Ha lesz ilyen eszembe fogsz jutni, jó?
Üdv: viri
Ui.: Ő is szereti a Gryllust (a Martin Logen csak kölcsönben volt nálunk)
Ki kopog-om pont van...
Az apróság meg van nekem is, csak statikus nincs hozzá:-)
Előre is köszönöm, angolul van meg cd-én, de azt még nem érti a kicsi.
Üdv
Rag
Nekem megvan bakeliten a Péter és a Farkas.
Egy magyar nő a mesélő.
-
Vendég
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Senki?
Engem is érdekelnének a különféle vélemények.
-
Vendég
Lemezjátszó
Lemezjátszó vásárlás elött állok.
100 ezer forintom lenne rá.
Újjat szeretnék mindenképp.
Kiszemeltek:
Music Hall 2.1
Nad C555
Project Debut Espirit
Project Xpression III
Ha esetleg tudtok mást azt is szívesen venném.
Lemezjátszó
Pro-ject RPM 1-et szemléltem meg a minap. Amolyan minimál design. Sehol sem találtam rajta antiskating állítási lehetőséget. A meghallgatásra sajnos nem volt alkalmas a helyzet. Van valakinek tapasztalata a géppel kapcsolatban?
Üdv,
BalázsT
Engem is érdekellne a dolog, pro-ject tulajdonosok segítsetek!!
Most elég jó ára van a cuccosnak.....
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1657
Lemezjátszó
Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni,hogy honnét tudnám megszerezni
J.S.BACH-Toccata Und Fuge D-Moll BWV 565 LP-t.
Ha azóta sem sikerült beszerezned, én találtam egy hibátlan állapotút az egyik oviban, januárban összefuthatunk valahol, odaadom ajándékba! Most elutazunk szilveszterig, azért mondom a januárt. Áldott Ünnepeket mindenkinek!
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
Lemezjátszó
Pro-ject RPM 1-et szemléltem meg a minap. Amolyan minimál design. Sehol sem találtam rajta antiskating állítási lehetőséget. A meghallgatásra sajnos nem volt alkalmas a helyzet. Van valakinek tapasztalata a géppel kapcsolatban?
Üdv,
BalázsT
Lemezjátszó
Üdv,
BalázsT
-
Vendég
Lemezjátszó
Na a marha fórummotor, az elöbb error volt, szt most 2x is hozzászóltam ugyanazt...
-
Vendég
Lemezjátszó
Akarsz otthon szkreccselni?
Mert ha nem, akkor az elliptikus tűnik a jobb választásnak
Lemezjátszó
Hi-fi-re az elliptikus tű jó csak, vagy szóba jöhet a szférikus is?
Trabira a diagonális, wagy a radiál gumi a jo? Melyik jobb a jégen?
Kb ezt kérdezted.
Pontosits.
Tervezem, hogy veszek egy ortofon hangszedőt OM pro S típust néztem ki.
Úgy tudom, a szférikus tűt dj-k használják a Hifisták inkább az elliptikusat.
Ez igaz?
-
Vendég
Lemezjátszó
Trabira a diagonális, wagy a radiál gumi a jo? Melyik jobb a jégen?
Kb ezt kérdezted.
Pontosits.
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Sziasztok!
Egy Goldring GR-2 futómű kar nélkül mennyit ér?
A Rega karjain kívül kompatibilis még valamivel?
-
Vendég
Lemezjátszó
sziasztok!Tudnátok ajánlani 20.000ftért valami elfogadható minőségű
lejátszót?
köszi előre is
Nad 5120 a Bodoréknál wan jo állapotu 15e-ért.
Mondd, h én küdtelek.