Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 181

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: merida »

De nekem zűrös hangja volt, ugyanazon a rendszeren, amin az Ortofon számomra!! nyugisabb zeneibb volt. azaz van

Nem abba a lemezjátszóba, illetve hangkarba való!
Egyébként a Denon DL-103 árban verhetetlen!
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE

Vendég

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát nemtudom.. Nekem a Denon hangja egy Ortofon után nagyon nem jött be, el is cseréltem...
Ez egyéni dolog, meg ugye a társított elektronikától is erősen függ. A Kontrapunkt B, a Jubilee vagy a Rohmann alatt nekem az Ortofon hangszedők nem kifejezetten a kedvenceim.

Hát nem egy árosztályban LP-zünk
De nekem zűrös hangja volt, ugyanazon a rendszeren, amin az Ortofon számomra!! nyugisabb zeneibb volt. azaz van

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

lenee a tisztelt szakértőkhöz 1 kérdésem. mert nem vagyok valami jártas a témában.Tehát olyan 30-40 ezer forint körül keresnék hhangszedőt, mit érdemes, s hol nézni.
Ebben a ketgóriában Ortofont láttam, bár fogalmam sincs, hogy ki a hivatalos forgalmazó, de tudom, hogy ennyiért van már ilyen gyártmányú.
Természetesen építő jellegű segítséget várnék.

Az Ortofon szerintem ebben az ársávban felejtős. Ha MC kell, akkor a Denon DL103, ha MM, akkor pedig a Grado Prestige Red vagy a Goldring G1012 véleményem szerint jó választás.

Köszi. Amúgy MC kell.
Naim-ZU

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Hát nemtudom.. Nekem a Denon hangja egy Ortofon után nagyon nem jött be, el is cseréltem...
Ez egyéni dolog, meg ugye a társított elektronikától is erősen függ. A Kontrapunkt B, a Jubilee vagy a Rohmann alatt nekem az Ortofon hangszedők nem kifejezetten a kedvenceim.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

A DL103-hoz milyen mc phonot ajánlasz ami árban max. 50k? De inkább olcsóbb legyen. Gondolom egy Heed Questar még épp beleférhet. Vagy inkább egy MM hangszedő? Bár abból is melyiket és milyen elektronikával? 

Csak mert én is töröm a fejem egy DL103 vásárlásán, de nincs hozzá elektronikám.

A Questar jó választás lehet a DL103-hoz. Hiraga is nagyon jó hozzá, de beszerezni nem könnyű.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Lemezjátszó

Vendég

Lemezjátszó

lenee a tisztelt szakértőkhöz 1 kérdésem. mert nem vagyok valami jártas a témában.Tehát olyan 30-40 ezer forint körül keresnék hhangszedőt, mit érdemes, s hol nézni.
Ebben a ketgóriában Ortofont láttam, bár fogalmam sincs, hogy ki a hivatalos forgalmazó, de tudom, hogy ennyiért van már ilyen gyártmányú.

Az Ortofon szerintem ebben az ársávban felejtős. Ha MC kell, akkor a Denon DL103, ha MM, akkor pedig a Grado Prestige Red vagy a Goldring G1012 véleményem szerint jó választás.

A DL103-hoz milyen mc phonot ajánlasz ami árban max. 50k? De inkább olcsóbb legyen. Gondolom egy Heed Questar még épp beleférhet. Vagy inkább egy MM hangszedő? Bár abból is melyiket és milyen elektronikával?

Csak mert én is töröm a fejem egy DL103 vásárlásán, de nincs hozzá elektronikám.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Heed Thesis rendszer

frankie-
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: frankie- »

Ha valakinek pont ilyenre van szüksége, akkor eladó filccel.  
------------------------------------------------------------------------
Valamint keresek DUAL 505-höz pitch control bordás ékszijat.

Esetleg a filc külön?

NGA
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: NGA »

Ha valakinek pont ilyenre van szüksége, akkor eladó filccel.

------------------------------------------------------------------------
Valamint keresek DUAL 505-höz pitch control bordás ékszijat.

kökény
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 66

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: kökény »

Esztergáltatni kellene, azon kívül, jó lenne eltüntetni azokat a lyukakat, de nem egyszerű a dolog!

Ja, de rajta vagyunk a dolgon, ez az alátét dolog mind2 problémát megoldaná.

kex
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: -1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: kex »

Úgy értettem a rögzítést, hogy sikerült-e rendesen rögzíteni, a meglévő likak miatt?
Értem, igen, de nem 100%-os eléggé instabil a dolog, ezért kellene az alátét.

Esztergáltatni kellene, azon kívül, jó lenne eltüntetni azokat a lyukakat, de nem egyszerű a dolog!

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

lenee a tisztelt szakértőkhöz 1 kérdésem. mert nem vagyok valami jártas a témában.
Tehát olyan 30-40 ezer forint körül keresnék hhangszedőt, mit érdemes, s hol nézni.
Naim-ZU

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Úgy értettem a rögzítést, hogy sikerült-e rendesen rögzíteni, a meglévő likak miatt?
Értem, igen, de nem 100%-os eléggé instabil a dolog, ezért kellene az alátét.

kex
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

Igen volt rajta másfajta kar is, asszem pont Linn, de az még az előző gazdájánál.
Rögzítve szerintem, mint a többinél, de azt a likakat majd eltüntetjük vmiféle alátéttel, csak azt Angliából kell rendelni, szóval esztétikailag hagy kivánnivalót még maga után, ezt bevallom.

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Mi az a barkácsolás a kartőnél, Linn kar volt rajta? Hogy van most rögzítve a Rega?

Igen volt rajta másfajta kar is, asszem pont Linn, de az még az előző gazdájánál.
Rögzítve szerintem, mint a többinél, de azt a likakat majd eltüntetjük vmiféle alátéttel, csak azt Angliából kell rendelni, szóval esztétikailag hagy kivánnivalót még maga után, ezt bevallom.

kex
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

Csakhogy ki ne maradjak a sorból én meg ezen hallgatom a zenét nagy örömmel:
Mi az a barkácsolás a kartőnél, Linn kar volt rajta? Hogy van most rögzítve a Rega?

kökény
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Csakhogy ki ne maradjak a sorból én meg ezen hallgatom a zenét nagy örömmel:

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

jól van, értem én

Vendég

Lemezjátszó

Még valami, nem te vagy az etalon, mint ahogy marky sem az
Senki sem mondta, h az wok.
Ha ezt owastad, az baj.
Axontam, h szinesen xép a wilág, mindenki hallgasson azt, amit xeret.
DE! Ne kényszeritsenek arra, h olyat hallgassak, amit nem xeretek.
Kényszerités alatt értem azt is, h kijelentik, h nix jobb walaminél.
-Oxt mé ne lehetne?

Ha a LP12 a non plux ultra, akkor mé nem azt hallgat mindenki?
Texem azt Gábor sem azt hallgat.

Engedtessék mán meg, h ne emeljem tronra azt amit nem xeretek.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: csövi »

most ezt hallgatom
Hangszedő nélkül? Az igazán nagyok még ezt is tudják?!

Elég jó a képzelő erőm és ez már így megy.

Csak a futóműveket hallgatom meg egyforma karral csak fölösbe volt egy StogiS itthon azt, beleraktam a lyukba, ne legyen üresen a foto kedvéért.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Még valami, nem te vagy az etalon, mint ahogy marky sem az

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Jó tud az lenni ám megfelelő helyen.

Mi a megfelelö hely?
Tok wagy 4-et itthon, ahol mind ugyanazt hallom full Linn láncrol.
Tom, h inkább meghalnának, mint hogy walamit is eladjanak belöle, nekem meg mintha folytonosan nyál csorogna a nyakamba, miközben nyakig benne wok.
Bocsi, de ezt érzem...
Egyszowal nekem nem megfelelö, másnak lehet hogy az.
Eccer mark irta le egy másik forumon, h "wannak akik korbácsoltatják magukat és még élwezik is"

"Egyszowal nekem nem megfelelö, másnak lehet hogy az."
Hát ez az, te lökött

Vendég

Lemezjátszó

Jó tud az lenni ám megfelelő helyen.

Mi a megfelelö hely?
Tok wagy 4-et itthon, ahol mind ugyanazt hallom full Linn láncrol.
Tom, h inkább meghalnának, mint hogy walamit is eladjanak belöle, nekem meg mintha folytonosan nyál csorogna a nyakamba, miközben nyakig benne wok.
Bocsi, de ezt érzem...
Egyszowal nekem nem megfelelö, másnak lehet hogy az.
Eccer mark irta le egy másik forumon, h "wannak akik korbácsoltatják magukat és még élwezik is"

Vendég

Lemezjátszó

Az utolsó sor a lényeg!
Honnan tod, mikor életedben nem wolt ilyen gyalud? bekap6od.gif
Másik, h amiböl csinálták anno, abbol wan egy neked a földön, oxt mégsem xereted. No és miért nem?
Kijelentex wmit, mint nagy ellenfeled is, oxt nem is éltél wele sosem, mint ahogy ö sem, de azért tudjátok, h minek wan jo hangja...
Agyam elhányom.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”