Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
vagy a készülék fedelét is leszedted és csak rárakod a lézerre a cd-t?
Persze,hogy leszedted,különben hogyan tudnád a cd-t berakni!
Esztétikailag nem zavar? Aztán gondolom némileg jobban porosodik is...
kiváncsi vagyok, megnéznik némi fotókópiát a kicsikéről...
Cd játszók
vagy a készülék fedelét is leszedted és csak rárakod a lézerre a cd-t?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cd játszók
Úgyfest senki nem érti mire gondolok.
Én már az elejétől értem mire gondolsz,csak te nem érted mire akarunk kilyukadni.
Minden egyes készülék a hifi láncodban ha más márkáról beszélünk(és sok esetben márkán belül is) más hangképet eredményez.És ezért ez a megközelítés hogy nem lesz egységes nem állja meg a helyét,mert nem is lehet más és más gyártók készülékét egybehangolni,mert alapból más filozófia alapján fejlesztik készülékeiket.
És Sentinelnek igaza van,mert lehet hogy így lesz "egységesebb".
Te jobban értettél engem,mint én sajátmagam. Mostmár leesett a 20 fillér.
A cd tálcára visszatérve, hogyan rakod be a lemezt,ha nincs? vagy a készülék fedelét is leszedted és csak rárakod a lézerre a cd-t?
Cd játszók
Persze vannak márkák, ahol ez igaz.
Szerintem félreérthető voltam.Én nem az adott márka hangjára gondoltam,hanem általánosságban.Tehát a gyárban beállítják minden lejátszón a hangzásképet,na ez a hangzáskép a tuning által megbomlik,mert belenyúlnak a gyári beállításokba azáltal,hogy reszelgetnek a készüléken valamit,ami beleszól a hangzásab.És nem negy adott márka hangja megy így gallyra,hanem általánosságban megbomlik az egyensúly.Remélem így jobban érthető,hogy mire akarok kilyukadni.
A gyárban nem hangzásképet állítanak be. Ott gyártanak és ellenőriznek.
A tervezés során a legfontosabb reláció az árkategória/költségek. Semmivel sem tesznek bele többet, mint azt az árkategória indokolná, csak akkor, ha még nem ismert a márka, vagy egész új sorozatról van szó. A tuning az eszeveszett gyári spórolást váltja ki, persze azért nem árt érteni hozzá egy kicsit
Na, még 1 variáns! És azt kell,hogy mondjam ez a legvalószínűbb számomra,itt lehet a kutya elásva,azaz a lényege a dolognak itt rejlik.
Szépen összeraktátok a puzzle-t, így,hogy minden kocka a helyére került,még én is megértettem. Mentségemre szóljon,hogy néhány haverrel,kollegával is beszélgettem erről,de ők még addig sem jutottak el amíg én.
A tuning kipipálva.
Cd játszók
Hát nagyon ne gondolkodj, mert valószínű, hogy az enyém nem cserélem le
Cd játszók
És akkor mit ennék???Mert a hasam sem szeretem kevésbé, mint ezt
Mindenre nekem kell gondolni?
Cd játszók
És akkor mit ennék???Mert a hasam sem szeretem kevésbé, mint ezt
Cd játszók
Valószínű, hogy ilyent hazavíve, főznöm is meg kellene talulnom magamra
Szerintem ha ezt a rendszert meghallanád lehet az asszonyt dobnád ki konyhástul és oda telepítenéd a cuccot.
Cd játszók
http://resonator-electronics.hu/content ... ntent.3#CD
Huhhh teh ez nagyon durva
Ezeket a képeket nézve nem kételkedek abban, hogy ezek ne tudnák mi a jó, de nem tudom igy elképzelni a berendezésem
Valószínű, hogy ilyent hazavíve, főznöm is meg kellene talulnom magamra
Cd játszók
http://resonator-electronics.hu/content ... ntent.3#CD
Na igen.Ez már a cd-játszó építés extrém módja,de a hangja is extrém brutál.
Cd játszók
Ha jól értem akkor a lényeg az, hogy ne kelljen leemelni a tálcáról
A philips cdpro mechanikája miért nem tálcás megoldásra épül?
Cd játszók
Ha jól értem akkor a lényeg az, hogy ne kelljen leemelni a tálcáról...én nem mondom, hogy nem jó, mert az ember holtig tanul, de hogy fura koncepcio, az má igaz
Nem találkoztam még olyan cd tuningossal, pedig enyém is tuning gép, aki a tálcát akarta volna kiszedni
Cd játszók
Nem le van emelve a lemez a tálcáról olvasáskor???Akkor meg minek kiszedni???
Szerintem a kérdéssel meg is válaszoltad.
Cd játszók
Ok ok, csak azt nem értem miért????
Cd játszók
Szerintem nem feltétlenül kell azt kicibálni belőle, csak ha muszály...
muszáj
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Cd játszók
A gombok(pl. kikapcs-bekapcs) tényleg beleszólnak a hangzásba? a cd mechanika mire lett kicserélve?
Szerintem minden beleszól ami plusz dolog és felesleges.Bár evvel tuti sokan vitatkoznának.A mechanika nem lett kicserélve semmire csak ki lett pakolva.
Ha nincs cd mechanika a készülékben akkor hogyan működik? Vagy én értek félre valamit?
A cd tálca lett kiszedve,mert az is csak egy kényelmi funkció.
Szerintem nem feltétlenül kell azt kicibálni belőle, csak ha muszály...Szerintem a tálcának sok köze nincs a hamghoz...Nem le van emelve a lemez a tálcáról olvasáskor???Akkor meg minek kiszedni???
Cd játszók
kacsento, dobj már fel egy képet a tálca nélküli cd-playerről!olyan szörny lett mint a pécsi "őse"?
Sajnos olyan nem is lesz.
Cd játszók
kacsento, dobj már fel egy képet a tálca nélküli cd-playerről!
olyan szörny lett mint a pécsi "őse"?
system
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10970
- Kapcsolat:
Cd játszók
A gombok(pl. kikapcs-bekapcs) tényleg beleszólnak a hangzásba? a cd mechanika mire lett kicserélve?
Szerintem minden beleszól ami plusz dolog és felesleges.Bár evvel tuti sokan vitatkoznának.A mechanika nem lett kicserélve semmire csak ki lett pakolva.
Ha nincs cd mechanika a készülékben akkor hogyan működik? Vagy én értek félre valamit?
Na így már más a dolog. Én is filóztam rajta, hogy miféle CD player az, amiből kiszedik a komplett mechanikát.
Cd játszók
Cd játszók
Úgyfest senki nem érti mire gondolok.
Én már az elejétől értem mire gondolsz,csak te nem érted mire akarunk kilyukadni.
Minden egyes készülék a hifi láncodban ha más márkáról beszélünk(és sok esetben márkán belül is) más hangképet eredményez.És ezért ez a megközelítés hogy nem lesz egységes nem állja meg a helyét,mert nem is lehet más és más gyártók készülékét egybehangolni,mert alapból más filozófia alapján fejlesztik készülékeiket.
És Sentinelnek igaza van,mert lehet hogy így lesz "egységesebb".
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Cd játszók
Szerintem félreérthető voltam.Én nem az adott márka hangjára gondoltam,hanem általánosságban.Tehát a gyárban beállítják minden lejátszón a hangzásképet,na ez a hangzáskép a tuning által megbomlik,mert belenyúlnak a gyári beállításokba azáltal,hogy reszelgetnek a készüléken valamit,ami beleszól a hangzásab.És nem negy adott márka hangja megy így gallyra,hanem általánosságban megbomlik az egyensúly.Remélem így jobban érthető,hogy mire akarok kilyukadni.
A tervezés során a legfontosabb reláció az árkategória/költségek. Semmivel sem tesznek bele többet, mint azt az árkategória indokolná, csak akkor, ha még nem ismert a márka, vagy egész új sorozatról van szó. A tuning az eszeveszett gyári spórolást váltja ki, persze azért nem árt érteni hozzá egy kicsit
így igaz
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5103
Cd játszók