Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Sziasztok!
Ide írom, ha már itt volt szó róla!
Nekem itt: http://www.nightcomp.hu/ sikerült Cybert vásárolnom.
Van ezüst és fekete is, a készlet itt is véges, de azért van még.
Üdv
UPSakku.hu
Cd játszók
Már megwan a forrás.
Ne tartsd magadban az infót!
A régi helyre megjött az utolso xállitmány. Mán a boltos sem hitt benne.
Tehát XIII. ker. Pannonia ut 42/b.
Egyet hagyjatok nekem is.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10970
- Kapcsolat:
Cd játszók
Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?Cyberhome CH DVD635
Melyik színben nyújt minőségibb hatást?
Már megwan a forrás.
Cd játszók
Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?Cyberhome CH DVD635
A fekete xebb. Az ezüst meg elegánsabb...
Tényleg érdekel, h hol lehet kapni. Jo magánban is.
Cd játszók
Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?
Cyberhome CH DVD635
UPSakku.hu
Cd játszók
Hi Bigdewil!
Szóval azt mondod egy ~40.000-es cd játszó(pl. CA 540C-640C labdába sem rúgna mellette.
Akkor azt hiszem elvetem a cd lejátszó vásárlását.
Amúgy a cd hangján kívül is egy jó készülék(megbízható,jó dvd hang,-kép...? Valahogy mindig tartottam ezektől a számomra "noname" készülékektől.
Ha nálam lesz egy elárulom honnan van. :smile19:
UPSakku.hu
Cd játszók
Hejj ha lett volna nekem is egy másfél millás cd játszóm - én is lecseréltem volna CyberHomera, de nem azért mert az olyan jó, hanem hogy vehessek abból a valag pénzből valami hasznosat. :smile19: Pl. autó update igazi Civic Type-R -re végre (nem csak úgy kinéző lenne, mint most ). :smile19:
Mán wan egy autos topic a sonerba.
Cd játszók
Hejj ha lett volna nekem is egy másfél millás cd játszóm - én is lecseréltem volna CyberHomera, de nem azért mert az olyan jó, hanem hogy vehessek abból a valag pénzből valami hasznosat. :smile19: Pl. autó update igazi Civic Type-R -re végre (nem csak úgy kinéző lenne, mint most ). :smile19:
Mán wan egy autos topic a sonerba.
Cd játszók
Cd játszók
Kicsit off!Cyberhome 635 tulajok! A Cyber cd hangja partyban van a kb. max. 35-40.000 Ft áron kapható használt cd playerekével, vagy azért azok már alázzák? Erre lennék kíváncsi, mert akkor felesleges lenne cd lejátszót vennem.
Előre is köszi!
Nos, lehet, h hülyének nézel, de én a másfélmilás cd jáccom adtam el és wettem cybert. Mingyá kettöt, h legyen tartalékom, ha elfogyna. Habár már el is fogyott és a tartalékom elkunyerálta egy barátom...
Persze wolt közben egy 860ezres cd-m is, de az sem maradt. Walahogy jobban teljesit a cybere.
Perxe olcso rendxerekben, ahol nincs rendesen kixolgálwa, ott ez sem tudja jol kifutni magát, de azé a 30-40ezernél kicsit jobb, elhiheted.
Csak azt nem tom, h honnan fox xerezni ilyet...
Cd játszók
Kb. fél éve én is futottam pár kört Cd lejátszó ügyben. Végöl nem a Cyber mellett döntöttem, de kétségtelen, hogy jó. Főleg ha egy jobb DAC ot kötsz utána, azt nagyon meg tudja hálálni. Lesznek akik esküsznek rá és olyanok is, akik szerint nem, több egy olcsó lejátszónál. Szerintem bőven árkategóriáján fejül teljesít, de a legjobb, ha bekérezkedsz valakihez akinek van ilyene és meghallgatod.Sok sikert
Üdv!
Külön DAC-al nem igazán foglalkoznék.Pont azért gondolkodom rajta, mert állítólag hiperszuper D/A-ja van és így meg tudnék spórolni egy cd játszót. A megmaradt lét inkább vmi jobb dobozra költeném.
UPSakku.hu
Cd játszók
Kb. fél éve én is futottam pár kört Cd lejátszó ügyben. Végöl nem a Cyber mellett döntöttem, de kétségtelen, hogy jó. Főleg ha egy jobb DAC ot kötsz utána, azt nagyon meg tudja hálálni. Lesznek akik esküsznek rá és olyanok is, akik szerint nem, több egy olcsó lejátszónál. Szerintem bőven árkategóriáján fejül teljesít, de a legjobb, ha bekérezkedsz valakihez akinek van ilyene és meghallgatod.
Sok sikert
Cd játszók
Kicsit off!
Cyberhome 635 tulajok! A Cyber cd hangja partyban van a kb. max. 35-40.000 Ft áron kapható használt cd playerekével, vagy azért azok már alázzák? Erre lennék kíváncsi, mert akkor felesleges lenne cd lejátszót vennem.
Előre is köszi!
UPSakku.hu
Cd játszók
A jelenlegi lancomban futo Cd-kent mukodo DVD lejatszonak erezhetoen jobb hangja van az 5.1 -es kimeneten, mint a sima CD kimeneten. Ez termeszetes? es az az erdekes, hogy mindegy hogy 5.1-es downmix, vagy stereo down mix van -e az 5.1-re beallitva...a lecsengesek hosszabak, es mintha elobb lenne a zene, a tere is mas...
Amin egyertelmuen meglepodtem...hogy az altalam hasznalt Cat5 -os IC-vel is szebben szolt mint a cd kimenet a Kacsas KHS-154-el, vagy KHS-441-el. Ha viszont a Kacsas kabeleket teszem at az 5.1-re valtozik a hang, de kozel sem annyira(ez mar inkabb izles kerdese...) mint amekkora kulonbseg van az 5.1-es es a sima cd kimenet kozott, ez felveti azt hogy kulon konvertert hasznalna a ket kimenethez a lejatszo... ez lehet?, vagy esetleg maskeppen van illesztve a ket kimenet...
Megfigyeltem filmek eseteben is, hogy szebben szol a dvd 5.1-es konvertere, mint az erositome, termeszetesebbnek tunik a hangja...es az apro effektek valahogy jobban elobujnak, de nem tolakszanak(a hosszab lecsenges, terhomogenizaltsag itt is megfigyelheto...)..., ehez kepest az erositonek kisse nyers a hangja...Ez tegnap is igen jelentosen megmutatkozott a Baraka hallgatasa/nezese kozben...
Volna meg egy kerdesem, ha a DVD 51.-es kimenetet hasznalom, kell -e konfiguralnom a DVD-n a hangfalakat/csatotnakat, vagy eleg ha csak az erositon allitom be ezt? A tapasztalatom azt mutatja, hogy valamennyi hangolas a DVD-nel nem artott...ez azt jelentene, hogy az erositon hangolnom kellene meg, es a DVD-n mindent alapon hagyni....?
A valaszokat elore is koszi...
Erősítő: Cambridge Audio 540R + Cambridge Audio P500, CD/DVD: Cambridge Audio DVD-89, Phono Stage: Cambridge Audio 640P, Lp: Akai AP100C, Front: Aucustic Research S40, Center: Wharfedale Valdus Center, Sourround: Jamo Studio180
- DigitalSTD
- Fórumlakó
- Értékelés: 4
Cd játszók
Kezd telelenni a tököm a sok kéxüléktulajjal, akik eccerüen nem tudják elwiselni azt, h más a wéleményem, mint a kialakitott trend.
Istenem micsoda szoveg
Cd játszók
akinél az Altmann DAC volt az megkért Téged, hogy egyáltalán ne írj róla és ne is meséld el senkinek, hogy hallottad.
Te ezt nem tartottad be. Minden más duma, mellébeszélés.
Lehet, hogy ez az én hibám, de nem tudom tolerálni a mások bizalmával történő visszaélést. Vonja le az esetből mindenki a megfelelő következtetést.
Nem én citáltam ide azt az uriembert sem, aki wett DAC-okat.
Nem irtam, h hol hallottam, azt csak te irtad, h hol hallhattam.
Ne adj olyat a xámba, amit nem mondtam.
Ja és le lehet wonni a köwetkeztetéseket télleg.
A fene egye meg.
Cd játszók
azért ennek az általad elvégzett Altmann meghallgatásnak van némi bukéja.
Különösen mivel az a valaki, akinél az Altmann éppen ott volt kipróbáláson, az megkért téged még a meghallgatás előtt, hogy semmiképpen ne írjál róla, bármit is hallasz, mivel tudja, hgy mennyire gyűlölöm, ha ilyesféle rapid összehasonlításokat csinálnak és mivel nem szerette volna az én bizalmamat elveszíteni.
Te persze ezt úgy tűnik nem tartottad be...
Teljesen félreértettél.
Nem huztam le a DAC-od.
Nem irtam, h hol hallottam, ugy tom.
Az általd emlitett uriember tölünk is wett DAC-ot mellesleg.
Ja és ez a tudat alatt hato dolog amit emlitex...
Mintha épp ezt csinálnád itt te is, csak épp a személyemmel kapcsolatban. Ami kis különbség.
Bigi,
akinél az Altmann DAC volt az megkért Téged, hogy egyáltalán ne írj róla és ne is meséld el senkinek, hogy hallottad.
Te ezt nem tartottad be. Minden más duma, mellébeszélés.
Lehet, hogy ez az én hibám, de nem tudom tolerálni a mások bizalmával történő visszaélést. Vonja le az esetből mindenki a megfelelő következtetést.
Cd játszók
Bigi! Adhatnék én is néhány készüléket tesztelni?ki tudja
Minek?
Kezd telelenni a tököm a sok kéxüléktulajjal, akik eccerüen nem tudják elwiselni azt, h más a wéleményem, mint a kialakitott trend.
Oxt xemélyes támadásnak wexnek minden hozzáxolást, ami nem egyezik a wéleményükkel.
A barátságunkra walo tekintettel, ezé inkább ne adj semmit.
Cd játszók
Különösen mivel az a valaki, akinél az Altmann éppen ott volt kipróbáláson, az megkért téged még a meghallgatás előtt, hogy semmiképpen ne írjál róla, bármit is hallasz, mivel tudja, hgy mennyire gyűlölöm, ha ilyesféle rapid összehasonlításokat csinálnak és mivel nem szerette volna az én bizalmamat elveszíteni.
Teljesen félreértettél.
Nem huztam le a DAC-od.
Nem irtam, h hol hallottam, ugy tom.
Az általd emlitett uriember tölünk is wett DAC-ot mellesleg.
Ja és ez a tudat alatt hato dolog amit emlitex...
Mintha épp ezt csinálnád itt te is, csak épp a személyemmel kapcsolatban. Ami kis különbség.
- Bodoraudio
- V.I.P.
- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Cd játszók
Bigi! Adhatnék én is néhány készüléket tesztelni?ki tudja
Cd játszók
Azt hiszem még sem lehet teljesen elhesegetni azt a gondolatot, hogy a véleményed a saját termék piacra dobásának köszönhetően változtott meg ilyen mértékben.
Mondtam,h nem xeretnék nyilatkozni.
Miután kikényszeritettétek belölem, akko egyböl kiderült, h nem franko ez a wélemény, holott nem irtam semmi negatiwumot. Legalább is xerintem nem.
A másik, h azzal wádolx, h mégiscsak a sajátunkat proxálom elötérbe helyezni. Xerintem téwecc, mert nem irtam arrol sem semmit.
Ugy gondolom, h a wewöink maj eldöntik, h milyen is ennek a hangja az öxxes többihez képest.
Különben meg, tod mit?
Legyen igazad!
Még walami.
Kimenö trafos???
Oxt azokra mi jellemzö?
Bigi,
Mindig elcsodálkozom hogy vannak néhányan, akik a magánbeszélgetések, magánlevelezések bizalmas voltáról milyen könnyen megfeledkeznek, számodra úgy tűnik nem tiszta a bizalom fogalma Úgy tűnik fontosnak érezted, hogy a sok és kivétel nélkül pozitiv Altmann vélemény mellé elhelyezz egy a tudat alatt ható "negatívot" is, lelked rajta...
A meghallgatás mellesleg egy több, mint 30 éves aktiv Philips studió hangfalon zajlott egy kb 10 - 12nm-es szobában, 3 emberrel a helységben és a vége az lett, hogy akivel odamentél az egy fullos Altmann Dacot, TCelectronics FW-SPDIF átalakítót és egy Macbookot is vett. Ennyit a véleményed hatásáról.
Cd játszók
A jittertől jórészt mentes hangot hallva a legtöbb ember felveti a sávszélek problémáját.
Ezt mire irtad?
Cd játszók
Hát a jó kimenő trafónál kevés jobb dolog van a hifiben. Ügyesen közbeavatkozik az kimenő fokozat, és a zaklatott lekű hangszóró állandó konfliktusába, könyebb méretezni hozzá az erősítőt, és ráadásul jól mutat rajta a céglogó.
Persze jó kineő trafót nem könnyű gyártani, olcsón meg pláne, de azért néhány embernek már sikerült. Arra gondolsz, hogy esetleg sávhatárolást, dinamikacsökkenést okoz? Na az nem jó kimenőtrafó.
Arra gondoltam inkább, h nem wolt ott alternatiw tranyos, FET-es erölködö és másik DAC, akármilyen, amiwel öxxewethettem wolna...
Még ha KF xerint nem is lehet eldönteni 5 perc alatt, h mi az ami tecceni fog.
Mindenestre irány wonalat azér adhat.
Ezért, habár ottlétemkor teccett a produktum és nagyon is elégedett woltam wele, de azt ugyan mán engedtessék meg nekem, h öxxehasonlitwa más ketyerékkel, legyen némi más konkluziom a wégeredményt tekintwe.
Kitérwe a kimenö trafokra, az a wéleményem, h a legjobbak is beletesznek walamit a történésbe.
Simáwá teszik a hangzást, holott lehet, h épp az, ami nem kéne bele.
Wolt sok kimenütrafos jo erölködöm is. Csöwes és tranyos egyaránt.
A legutobbi egy Meki wolt.
Walamiért nem hixem, h xar lett wolna a kimenö trafoja.
Wixont igenis kerekitette a mélyeket és mexxe nem wolt olyan analitikus, mint a jelenlegi wégfokom.
Cd játszók
A jittertől jórészt mentes hangot hallva a legtöbb ember felveti a sávszélek problémáját.