Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Itt az enyém. A bal oldali a t-amp, a jobb oldali az aksi.

Ez a picit erősebb t-amp chip, a 2020-as. Meg megvan csinálva normális csatlakozókkal és belső kábelezéssel.

CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

aron83
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: aron83 »

Egyelőre nem tervezem,de előfordulhat.
azt Anttal biztosan próbáltad. Nem kevés a kihajtásához?
(Én egy 8 Ohm-os 90 dB-es dobozhoz próbálnám amit viszonylag hangosan kell hallgatni, hogy elegendő mélyei legyenek)

Persze próbáltam az Ant-tal. Azért azt tudni kell,hogy én kb 11nm-en hallgatom,de nekem oda elég a teljesítmény. Filemknél már azért feljebb kell tekerni.
Azért tényleg nem mindegy miylen hangfalat teszel elé. A dynoval nekem nem igazán tetszett, ott már nagyon szenvedett,viszont a Sonidoval már egészen jó,pedig az is csak 88 db körül van.
Neked is áll az ajánlatom, ha gondolod próbáld majd ki. Engem is érdekelne, hogy szól különböző hangfalakkal.
Hangfal:Sonido Ant ,Erősítő:Korsun ks99,Forrás:Emu 0404, Fejhallgató:Akg k1000

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Nekem is van egy t-ampom,igaz ennél kicsit komolyabb,de ugyanaz a chip van benne.Most éppen egy topkitársnál van,de jövő héten már remélhetőleg nem lesz rá szüksége, így ha kiváncsi vagy rá kölcsönadhatom pár napra.egy kis infó róla:
trends ta-10
Hozzáillő hangfalon meglepő hangja van.

Én hallottam ezt a fórumtársnál szólni, igaz nem hozzáillő falakkal..no de mind1, a véleményem megtalálható az 'ezt a rendszert hallottam' topic legalján..mert kb betemette a sok vitatkozás meg minden

de a lényege a véleményemnek, hogy egészen jól szólt, méretéhez és árához képest, talán vmi jobban hajtható (ez 86dB-s volt) fallal még jobb lett volna..mivel így kicsit kifulladt, ha több hangszer volt jelen..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

azt Anttal biztosan próbáltad. Nem kevés a kihajtásához?
(Én egy 8 Ohm-os 90 dB-es dobozhoz próbálnám amit viszonylag hangosan kell hallgatni, hogy elegendő mélyei legyenek)
gordon314.fw.hu

aron83

Sztereó erősitők

Itt egy pdf-re link, ha valakit erdekel: http://www.tempomusic.hu/pdfek/classt.pdf
Nekem is van egy t-ampom,igaz ennél kicsit komolyabb,de ugyanaz a chip van benne.Most éppen egy topkitársnál van,de jövő héten már remélhetőleg nem lesz rá szüksége, így ha kiváncsi vagy rá kölcsönadhatom pár napra.
egy kis infó róla:
trends ta-10

eladni nem akarod?

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: YikeSS »

Masik kerdes: tudtok ajanlani valami olcso, de jo erositot fejhallgatohoz?
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Itt egy pdf-re link, ha valakit erdekel: http://www.tempomusic.hu/pdfek/classt.pdf
Nekem is van egy t-ampom,igaz ennél kicsit komolyabb,de ugyanaz a chip van benne.Most éppen egy topkitársnál van,de jövő héten már remélhetőleg nem lesz rá szüksége, így ha kiváncsi vagy rá kölcsönadhatom pár napra.
egy kis infó róla:
trends ta-10

eladni nem akarod?
gordon314.fw.hu

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

egy kis infó róla:
trends ta-10

Koszi a lehetoseget, majd meglatom, most nagyon gondolkodm ezen a CA300-on 20khuf-ert. Lehet megveszem.
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD

aron83

Sztereó erősitők

egy kis infó róla:
trends ta-10

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Yikess! 
Képet tudnál eről a T-amp csodáról, mert egyszerűen amit írtál nem tudom elhinni, de megtörténhet...

Szerinted ezt Ő írta?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Yikess!

Képet tudnál eről a T-amp csodáról, mert egyszerűen amit írtál nem tudom elhinni, de megtörténhet...

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tsc »

Ezt talaltam a t-amp-rol

Ezt a Karotta írta.

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Kene a haloszobamba valami ocsojo "kis" erosito.Valami, ami nem nagy hangerohoz kell, jo olcso, de elfogadhato minosegben szol.

Pl. lattam hasznalt Cambridge Audio A300-at 20khuf korul. Arrol vannak tapasztalatok? Vagy tudtok ajanlani valamit?

Valoszniu csupan egy SqueezeBox lenne rakotve es 1 par meg nemtommilyen kissebb hangszoro, pl. Dali Blue 2002 vagy ilyesmi.

Ha magas érzékenységű a hangfal, akkor T-amp. Nem nagy hangerőre ráadásul ideális.

Ezt talaltam a t-amp-rol

"A fenti írások szerint a Sonic Impact T-Amp egy kicsike digitális erősítő, ami hordozható, elemről megy, és jól szól. Ennyire csak a gyártó szerény, a tesztelők kerekre tágult szemmel hitetlenkedtek, és konzervatív becsléssel a 3000 dolláros - azaz 600 000 forintos árkategória hangzásszintjére lőtték be a T-ampot. A T-amp fogyasztói ára 39 dollár. Azaz harminckilenc dollár, azaz 7950 Ft.

Az ebayen találtam egy fickót, aki Angliából küldözgeti a terméket raktárról, így nem kell annyit várni és izgulni, mintha Amerikából jönne. Két darabot vásároltam, mert ha jó, akkor ennyi biztosan kell, ha mégse annyira jó, akkor is el tudom használni. 62.49 fontot fizettem végül összesen, ez 23.245 Ft a két erősítőért, a szálításért és a biztosításért. Egy munkanap alatt megjött, PayPal-lel fizettem, biztonságosan, gyorsan. Mert végre nálunk is van, megelőzve Tadzsikisztánt, Mongóliát és a kénköves poklot.

Ma érkezett meg, és a szerkesztőségben kollektíve kiröhögtük. Színes, súlytalan papírdoboz, benne szardíniáskonzevnyi, ezüstös műanyag házban az erősítőnek hazudott kis hitványsággal. A dokumentáció egy sajtfecni, a gyárilag mellékelt, jackdugókban végződő összekötőkábeltől most is prüszkölve nevetnem kell, ha eszembe jut.

Első kísérlet: Magányos Erősítőcske vs Ocsmány Nagy Doboz

Elővettem az egyik kis nyomorultat, megtömtem a hasát 8 db ceruzával, és folyamatosan vihorászva rákötöttem a Sony SACD-lejátszót és a két embernagyságú Mission 703-as állódobozt. Ha ez megszólal, az olyan, mintha egy elefánt egész nap eljárna egy reggelire kapott sportszelettel. Bekapcsoltam, és a kis led kigyúlásán kívül nem történt semmi. Semmi puffanás, semmi zúgás. A hangerőt feltekertem 40% környékére - a gyártó 6, azaz hat Watt zenei teljesítményt ad meg maximumnak - és nyomtam egy playt.

Barátaim, kedves olvasó, ha nem csönget rám a pizzásfiú, most is ott nyálzanék üveges tekintettel a szobám közepén, ahol a széklet belémdermedt az első hangra. Forradalom, paradigmaváltás, új univerzum meg minden, ez k*rva jó. Még mindig kicsit nehezen szánom rá magam, hogy leírjam: ceruzaelemekről hallgatok zenét, alig fél hangerőn, úgy, hogy rettegek a szomszédok vérbosszújától. Szegény kedves NAD-om, mit élhetett át közben, mintha a Fábryt ledumálná egy koraszülött heréc, született földi kutya.

Elképzelni sem tudom, hogy a Class-T miféle működési elvet takar, de ha ez a kis IC, ami benne van, ilyen hangot tud csinálni egy szappantartóba építve, két macskavékonybélből keszült drót között, akkor a világegyetem valami nagy feltalálással gazdagodott.

Meglepő részletgazdagság, sok finom teremhang, nyekergő székek a zenészek feneke alatt, rengeteg kakaó. És mindenféle kis tökéletlenségek, de az ég szerelmére, az én ismerteim szerint itt semmiféle hangnak nem lett volna szabad érdemben megszólalni, erre ez a berendezés megsemmisíti a korábban általam használt rendes, nagy, igazi NAD3020-ast, felgyújtja az emlékét, és levizeli a hamvait. "

ize...
ez tenyleg ennyire jo?
Illetve kerdes, hogy hogy viszonyul ez pl. a CA A300-hoz? Vagy meg azt is leszolja?

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Kene a haloszobamba valami ocsojo "kis" erosito.Valami, ami nem nagy hangerohoz kell, jo olcso, de elfogadhato minosegben szol.

Pl. lattam hasznalt Cambridge Audio A300-at 20khuf korul. Arrol vannak tapasztalatok? Vagy tudtok ajanlani valamit?

Valoszniu csupan egy SqueezeBox lenne rakotve es 1 par meg nemtommilyen kissebb hangszoro, pl. Dali Blue 2002 vagy ilyesmi.

Van egy régi Made in Japan Denon-om, nagyon ócsóér, 20e Ft. viszont nem távos. Most kezdtem hirdetni.

Esetleg tobb info rola?

tothn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 253

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tothn »

Van egy régi Made in Japan Denon-om, nagyon ócsóér, 20e Ft. viszont nem távos. Most kezdtem hirdetni.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent

Sentinel
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Sentinel »

Ha magas érzékenységű a hangfal, akkor T-amp. Nem nagy hangerőre ráadásul ideális.
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)

Psysoul
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Psysoul »

Szvsz max. 40k. De nem mindegy, hogy veszed vagy eladod .
Ja..ha venni akarod akkor 45, ha meg eladni akkor 35
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110

YikeSS
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Kene a haloszobamba valami ocsojo "kis" erosito.
Valami, ami nem nagy hangerohoz kell, jo olcso, de elfogadhato minosegben szol.

Vendég

Sztereó erősitők

Cserének ajánlották, de nekem nem kell, és gyorsan akarom eladni ha elcserélem.

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 130

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Mennyit ér egy Sony STR-de585?
Szvsz max. 40k. De nem mindegy, hogy veszed vagy eladod .
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Vendég

Sztereó erősitők

Mennyit ér egy Sony STR-de585?

Sakal84
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Sakal84 »

Nagyon jól néznek ki ezek a cuccok, de valahogy nincs energiám most gyüjteni, hogy legyen egy házimozi rendszerem is

Sakal84
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Sakal84 »

THX

OLED
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 94

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: OLED »

Rákerestem erre a CAV -re a neten, de csak kínai leirást találtam róluk, meg ciril betűset Tudnátok linket adni emberi nyelvű leiráshoz, illetve ahol a palettájukon mazsolázni lehet?
THX

Estleg itt egy 2004-es katalógus
http://www.cav-audio.se/index.php3?pageid=30
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”