Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Roksan Xerxes
Roksan Xerxes
Söt én is irkálok más neweken. -És?
Az első pár x és w után gyorsan lebuksz majd...
Apropó, majd egy modi takarítson már itt ki, mert az hagyján, hogy értelmetlen vagdalózás folyik, de tetejében Roksan topik...
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
Roksan Xerxes
Ne gondolja senki,hogy érzéketlen tuskó vagyok ...
revox!
1. "Roksan Xerxes" - ez a topic címe. A témával kapcsolatban kérdésed nincs, tudás híjján tanácsot nem tudsz adni, akkor mit keresel itt?
2. Ezek szerint mindenki aki neked nem tetszőt ír, vagy nem ismeri el a géniuszodat az Vadász?
3. A Vadász nem bukott le, hanem amikor megkérdezték, hogy Ő-e Ő, akkor azt mondta, hogy igen. Ezek után sok kérdést kapott a Heed Audio meg egyéb termékekkel kapcsolatban, amikre Ő válaszolt.
4. Szerintem fölösleges májmételykedned a Vadásszal, mert aki olvassa a megnyílvánulásaitokat az látja, hogy sem tapasztalat, sem tudás terén a poros nyomába se érsz és nem is fogsz soha.
Bukdácsoljál csak szépen a Merlin farvizén (hátha kidobnak egy alig megrágott halacskát) és hagyd békén azokat, akiket ez nem érdekel.
-
Vendég
Roksan Xerxes
Nu. Kis off.
ION-t cirka 4 éwe wettem rewtöl, mert kellett ide a pc-hez. Kb 2 éwe eladtam.
P3-at egy ismim árulta tawaj tawasszal. Tehát nem a Penna és nem is én.
Nem tom, h hogyan jöwök különben be ide most a képbe, de kissé unom már, h hol a kedwes mark, hol te rew proxáljátok csusztatwa sugallni, h kishazánk minden fellelhetö és eladosorba kerülö elektronikája walamilyen modon az én közwetitésemmel cserél gazdát.
Hu de jo lenne. Nem wona egy xál gondom se a megélhetést illetöen.
Sajnos azonban nem ez a helyzet. :vazeg:
Inkább ugy látom, h mark önigazol, te rew pedig eccerüen helyböl wagy hülye, mán megbocsáss.
Perxe az is elöfordulhat nálad, h olyan xarul mén a bolt, ahogy mén, azt abbol kiindulwa (saját magadbol terméxetest) hogy ha befeketitex másokat, akko maj todul hozzád meg a slephez a nép wásárolni...
xerintem ha igy állx hozzá a dogokhoz, akko nem fog. :kiraly:
On.
ps.
Én nem láttam, h Wadáx dicsöitette wolna a Heed-et sehun.
A Hificityn csupa értelmes hozzáxolást olwastam töle és eléggé tudhato wolt, h ö ir Wadász néwen. Miután többen rákérdeztek, onnajstol fel is fedte magát.
Ellenben te sokat irkáltál más néwen és axxem kubu buktatott le...
Én nem csipem öt sem, de ez más dolog.
Söt én is irkálok más neweken. -És?
Mi a tököm közöd wan neked ahhoz, h ki és milyen néwen irkál?
Majd, ha te (mosmá elég nehéz lex) bizonyitod, h csupa fehér wagy, mindenféle xardobálozás mentes, maj akkor lehet xámonkérni másokat.
Amig wixont a füled mögül is xar folyik elöfele.., há addig jo wolna ha wixxábbwennél lételemedböl... (xar)
-
Vendég
Roksan Xerxes
Én csak érdeklődni mentem oda, mert a lehet hogy elfért volna még otthon az OTO.
OFFTOPIC:
jó duma de már rájöttem,hogy nem szegény vadász küldött oda. elsőre azt gondoltam,de már rájöttem,hogy bigi a te P3-asodat árulja. csodálkoztam is,honnan van neki ilyen, de nem foglalkoztam vele. mostmár értem. JT-penna-bigi kör bezárul. tibu,ez a közeg nem erősen AN centrikus. nem itt fog elkelni a Te P3-asod,se az OTO-m, bár az enyémre már volt érdeklődő a fórumról nem adtam oda...
megkövetem vadászt TAZ-al. hiba volt, elnézést.
OFFTOPIC:
revox: a Bigi által kínált P3-hoz semmilyen JT monogramú embernek nincsen köze. Hogy ezt honnan vetted, azt nem tudom, de nem is igazán érdekel. Több JT monogramú ismerősöm is van, de egyik sem akart Bigin keresztül P3-t eladni sosem. Ezért is kérnék egy bocsánatkérést, mivel ennek a feltételezésednek kb ugyannyi az alapja, mint vadász t@z -zal történő meggyanúsításának.
Roksan Xerxes
Nem akartok elmenni a Mónika Show-ba esetleg? Ez a vita több embert is érdekelhet.
Túl sok foguk van hozzá. :-))
nap poénja
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Roksan Xerxes
Előbb vagy utóbb minden fórum minden topicjában felbukkan egy-egy beteg lelkű ember. Sok elefánt jár manapság porcelánboltba. Ámerikában ezzel ekvivalens a pszichológushoz történő bejelentkezés.
Roksan Xerxes
Nem akartok elmenni a Mónika Show-ba esetleg? Ez a vita több embert is érdekelhet.
nap poénja
- tz-
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Roksan Xerxes
Revox!
Nekem az a furcsa, hogy te mindig vagdalkozol, és ártatlan embereket sértegetsz, mindenhez hozzászólsz, de szerintem, csak innen-onnan összeollózott frázisokat puffogtatsz.
Vadász nem jött be, most mást próbálsz bemártani, így a JT-t, pennát, és a bigit. Mert te mint fő "guru", tudod, hogy az a P3-as csak az övé lehet. Ezek szerint, te az összes kereskedő által eladott készülékről tudod, hogy melyik kié.
Így kezdted az Audiolandon is. Ott is ezeket az embereket gyanúsítottad meg, ki is tiltottak.
Remélem az előbb felsorolt három személy olvassa e sorokat és megpróbál reagálni rá.
Roksan Xerxes
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
Roksan Xerxes
Roksan Xerxes
Én csak érdeklődni mentem oda, mert a lehet hogy elfért volna még otthon az OTO.
OFFTOPIC:
jó duma de már rájöttem,hogy nem szegény vadász küldött oda. elsőre azt gondoltam,de már rájöttem,hogy bigi a te P3-asodat árulja. csodálkoztam is,honnan van neki ilyen, de nem foglalkoztam vele. mostmár értem. JT-penna-bigi kör bezárul. tibu,ez a közeg nem erősen AN centrikus. nem itt fog elkelni a Te P3-asod,se az OTO-m, bár az enyémre már volt érdeklődő a fórumról nem adtam oda...
megkövetem vadászt TAZ-al. hiba volt, elnézést.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- tz-

Roksan Xerxes
Bocs kedves Xerxes-esek az előző OFFtopic-ért.
- tz-

Roksan Xerxes
Kedves Revox, úgy látom ezen a fórumon sem férsz a bőrödben.
Nem értem, hogy ha azt se tudod, hogy mi van az erősítődben, akkor mit beszélsz installálásról, "kapcsolattartásról", segítségnyújtásról a vevő felé.
Én is jót nevettem a barátommal rajtad, hogy lassan itt is úgy jársz mint az Audiolandon. Remélem ezt is elmeséled majd itt az AVX-en.
Roksan Xerxes
Ne gondolja senki,hogy érzéketlen tuskó vagyok ...
revox!
1. "Roksan Xerxes" - ez a topic címe. A témával kapcsolatban kérdésed nincs, tudás híjján tanácsot nem tudsz adni, akkor mit keresel itt?
2. Ezek szerint mindenki aki neked nem tetszőt ír, vagy nem ismeri el a géniuszodat az Vadász?
3. A Vadász nem bukott le, hanem amikor megkérdezték, hogy Ő-e Ő, akkor azt mondta, hogy igen. Ezek után sok kérdést kapott a Heed Audio meg egyéb termékekkel kapcsolatban, amikre Ő válaszolt.
4. Szerintem fölösleges májmételykedned a Vadásszal, mert aki olvassa a megnyílvánulásaitokat az látja, hogy sem tapasztalat, sem tudás terén a poros nyomába se érsz és nem is fogsz soha.
Bukdácsoljál csak szépen a Merlin farvizén (hátha kidobnak egy alig megrágott halacskát) és hagyd békén azokat, akiket ez nem érdekel.
-
Vendég
Roksan Xerxes
Ne gondolja senki,hogy érzéketlen tuskó vagyok és tegnap elmeséltem ...
ha ez megnyugtat, akkor ezentúl érzékeny tuskóként is számontarthatunk.
Roksan Xerxes
Hát én erre most mit mondhatnék..?
:kiraly:
Vadász:
ne mondj semmit, csak mulass a dolgon. Örülj annak is, hogy Neked (és még ezernyi másnak) nem jutnak eszedbe ilyen hozzászólások.
kf
ez így igaz,lévén úgy látnák a dolgokat,mint én, eszükbe jutna de viccet félre
Ne gondolja senki,hogy érzéketlen tuskó vagyok és tegnap elmeséltem egy haveromnak,miről beszélgettünk(ama célzattal,hogy tényleg én lennék ekkora tulok?). mosolyogva rámnézett és annyit mondott "megint a csúsztatott marketing". pedig ez a srác a megtestesült szentlélek. nem volt gúnyos,csak elnézően mosolygott. de aztán rájöttem,mi nem lehetünk objektívek. nem tudunk előítéletek nélkkül vadászt olvasni, mióta lebukott a hificityn, hogy álnéven halálba dícsérte önmagát és a heed audio-t éveken keresztül. bevallom,ha sok dolgával nem is értettem egyet, mindenképp tiszteltem azt,amit csinált. annak idején örömmel forgattam a hang és technika újságot és volt -nem is túl rég még az étkezőben- egy Ion Obelisk erősítőm,ami minden hibája ellenére 40ezerért egy jó kis kompromisszum volt(asszem most biginél van még. neki adtam el). De amikor ez a lebukása megtörtént, egy világ omlott bennem össze. Azóta vadászban egy rafkós kufárt látok csak, aki az interneten próbálja összegerebjézni a vevőit. szíve joga, de a vélemén(y)nyilvánítás szabdsága meg az enyém. Azért mert nem nyalok azonnal ezerrel segget, még nem vagyok hülye. A különféle összesküvés elméletek HES környékén pedig teljesen felslgesek, mert ehhez nem kell buksit összedugni. Ez a bizalmatlanság teljesen máshonnan gyökerezik és kizárólagosan az én véleményemet tükrözi. Gondolom annyi nekem is van,hogy marad saját véleményem.
Ez van. A Nap nem minidig süt és ha egy gyártó, ill kereskedő egy internetes fórumra téved, annak számolnia kell a dícsérő szavak mellett néha "nemlegédesebb" véleményekkel is. akinek erre kirohanás a válasza, annak lehet betaláltak. Nekem is odajött az eladó AN erősítőm topicjára Taz bunkózni(gondolom vadász odaküldte tegnap,ha nem Ő saját maga Taz) de egy jót nevettem rajta(nem kinevettem,hanme tetszett az erőlködés és ez nagy különbség). Ráadásul bigivel fog kibaszni...
béke veletek és ON, de ez a 500ezres PU körüli rinyálás akkor is necces
Tehát ha jól értem amikor valaki neked meri a szemedbe mondani az igazat – tette mondjuk TAZ – akkor az bunkó, de amikor te vagy bunkó –mert te az vagy – akkor az jópofaság, hősies mindenkivel szembe menő igazságkeresés stb…
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Roksan Xerxes
:kiraly:
Vadász:
ne mondj semmit, csak mulass a dolgon. Örülj annak is, hogy Neked (és még ezernyi másnak) nem jutnak eszedbe ilyen hozzászólások.
kf
ez így igaz,lévén úgy látnák a dolgokat,mint én, eszükbe jutna de viccet félre
Ne gondolja senki,hogy érzéketlen tuskó vagyok és tegnap elmeséltem egy haveromnak,miről beszélgettünk(ama célzattal,hogy tényleg én lennék ekkora tulok?). mosolyogva rámnézett és annyit mondott "megint a csúsztatott marketing". pedig ez a srác a megtestesült szentlélek. nem volt gúnyos,csak elnézően mosolygott. de aztán rájöttem,mi nem lehetünk objektívek. nem tudunk előítéletek nélkkül vadászt olvasni, mióta lebukott a hificityn, hogy álnéven halálba dícsérte önmagát és a heed audio-t éveken keresztül. bevallom,ha sok dolgával nem is értettem egyet, mindenképp tiszteltem azt,amit csinált. annak idején örömmel forgattam a hang és technika újságot és volt -nem is túl rég még az étkezőben- egy Ion Obelisk erősítőm,ami minden hibája ellenére 40ezerért egy jó kis kompromisszum volt(asszem most biginél van még. neki adtam el). De amikor ez a lebukása megtörtént, egy világ omlott bennem össze. Azóta vadászban egy rafkós kufárt látok csak, aki az interneten próbálja összegerebjézni a vevőit. szíve joga, de a vélemén(y)nyilvánítás szabdsága meg az enyém. Azért mert nem nyalok azonnal ezerrel segget, még nem vagyok hülye. A különféle összesküvés elméletek HES környékén pedig teljesen felslgesek, mert ehhez nem kell buksit összedugni. Ez a bizalmatlanság teljesen máshonnan gyökerezik és kizárólagosan az én véleményemet tükrözi. Gondolom annyi nekem is van,hogy marad saját véleményem.
Ez van. A Nap nem minidig süt és ha egy gyártó, ill kereskedő egy internetes fórumra téved, annak számolnia kell a dícsérő szavak mellett néha "nemlegédesebb" véleményekkel is. akinek erre kirohanás a válasza, annak lehet betaláltak. Nekem is odajött az eladó AN erősítőm topicjára Taz bunkózni(gondolom vadász odaküldte tegnap,ha nem Ő saját maga Taz) de egy jót nevettem rajta(nem kinevettem,hanme tetszett az erőlködés és ez nagy különbség). Ráadásul bigivel fog kibaszni...
béke veletek és ON, de ez a 500ezres PU körüli rinyálás akkor is necces
halfnote.hu
halfnote.hu
-
Vendég
Roksan Xerxes
Vadász:
kf
Roksan Xerxes
én, csóró így érzem...
Akkor én hová tartozom a 400 Ft se rendszeremmel?
Tudtommal az Obelisk nem single ended!
Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji
Roksan Xerxes
oscart neki!!!
Tudom hogy te pályáztál rá, de lekésted.
Kész ovi.
Mostmár tényleg ON
Roksan Xerxes
oscart neki!!!
ON
halfnote.hu
halfnote.hu
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 2883
Roksan Xerxes
..nyilvánosan szeppukut követnék el. ..
Kezdem érteni, hogy miért nézegetted nálam a falon azt a katanát! :-)
Bár, ha jól tudom, a jelzett tevékenységet a rövidebb wakizashi-val szokták végrehajtani.
Tudnék még további ötleteket kiagyalni (Lab 47 által fejlesztett lézer sugárral felnégyelném magam, stb.), de úgy gondolom, hogy talán adjuk vissza a topikot a saját témájának. És egy mondat erejéig lehet "poénkodni", ám tovább ragozni már nem volna stílszerű.
Egyébként pedig zz7 szavait idázve nagyon szomorú történet ez az egész. Le mertem írni egy általam nem forgalmazott termékről, hogy tetszik - mi több, fontolgatom a vásárlását. álmomban sem gondoltam, hogy ez így, íly módon kerül kiforgatásra. A fene se érti - vagyis nagyonis értem, és hát szomorú is leszek tőle.
Tehát ON, én pedig most viszem a lányomat kerámiázni!
Roksan Xerxes
Értem én kedves revox, hogy
azért kár lenne érted.
halfnote.hu
halfnote.hu
Roksan Xerxes
..nyilvánosan szeppukut követnék el. ..
Kezdem érteni, hogy miért nézegetted nálam a falon azt a katanát! :-)
Bár, ha jól tudom, a jelzett tevékenységet a rövidebb wakizashi-val szokták végrehajtani.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;