Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Írható Cd-k
Írható Cd-k
Vegyel valami Plextor CD irot (ha lehet egyaltalan kapni... hasznaltan biztos) es az tud 4x-esen irni speci uzemmodban. Nekem egy Plex 48x-os irom van es priman irok vele 4x-esen... ezert vettem anno mereg dragan.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 686
Írható Cd-k
Tud valaki olyan cd lemezt amit lehet 1 vagy 2x-esen írni?Gondolom nem az írótól,meg a Nero-tol függ.
hát, ha ez segít, én minden cédém 2x vagy 4x sebességgel írok meg, függetlenül, mi van ráírva.
Inkább az segítene hogy hogyan tudsz?
Esetleg régi Nero-val,vagy talán másik progival?
1 éves LG, usb-vel, külső ház (Imac a gép)
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premium és Initium ill. Hivox, koax: AQ1 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
Írható Cd-k
Én csak a régi CD-írommal tudok 1,2,4x esen írni, az új DVD íróval min 8x a Neroval.
Szerintem a hardver is fontos, de talán az AEC tud 'lassan' írni az új íróval is.
Rag
Köszi a tippet.
Hogy tudok rákeresni erre az AEC-ra a Googleen?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Írható Cd-k
Én csak a régi CD-írommal tudok 1,2,4x esen írni, az új DVD íróval min 8x a Neroval.
Szerintem a hardver is fontos, de talán az AEC tud 'lassan' írni az új íróval is.
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Írható Cd-k
Tud valaki olyan cd lemezt amit lehet 1 vagy 2x-esen írni?Gondolom nem az írótól,meg a Nero-tol függ.
hát, ha ez segít, én minden cédém 2x vagy 4x sebességgel írok meg, függetlenül, mi van ráírva.
Inkább az segítene hogy hogyan tudsz?
Esetleg régi Nero-val,vagy talán másik progival?
- GTomi
- V.I.P.
Írható Cd-k
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premium és Initium ill. Hivox, koax: AQ1 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
Írható Cd-k
Tud valaki olyan cd lemezt amit lehet 1 vagy 2x-esen írni?
Gondolom nem az írótól,meg a Nero-tol függ.
Írható Cd-k
Sziasztok!
Olcsó külföldi MAM-E GOLD (vagy másnéven Mobile Fidelity) forrást nem tudtok esetleg? Érdekelne még plextor premium cd író beszerzési forrás is, mert ha jól tudom, már nincs gyártásban. Magyarországon a MAM lemezeket a penna forgalmazza, ha érdekel valakit bemásolom majd az árajánlatukat, ha válaszolnak a kérdésemre.
Hi RcTiv,
MAM-E ügyben klikk ide
Plextor premium ügyben hívd ezt a számot: 0620-2534435
Én két hete vettem egy vadi újat 2 év garival.
Üdv,
Párduc
Esetleg ezt:
06-20-521-3902
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
Írható Cd-k
Azért az sem mindegy, milyen írót használunk
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Írható Cd-k
QUOTE (mszaby @ 2006 Apr 19 , 20:40) 300 évig bíró CD-k
kiváncsi leszek az árra
Mondjuk szerintem a 300 év erősen a kamu-úgyse-tudja-senki-számon-kérni-rajtunk duma, de tény, hogy bizonyos lemezekről igen hamar elpárolognak az adatok.
Ja,itt tenném hozzá, hogy Philips CD-t senki se használjon, mert nekem mind megdöglött egytől egyig!
Viszont vannak idén 10 éves aranyszinű Traxdatáim, amig ma is jól olvashatók
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Írható Cd-k
Sziasztok!
Olcsó külföldi MAM-E GOLD (vagy másnéven Mobile Fidelity) forrást nem tudtok esetleg? Érdekelne még plextor premium cd író beszerzési forrás is, mert ha jól tudom, már nincs gyártásban. Magyarországon a MAM lemezeket a penna forgalmazza, ha érdekel valakit bemásolom majd az árajánlatukat, ha válaszolnak a kérdésemre.
Hi RcTiv,
MAM-E ügyben klikk ide
Plextor premium ügyben hívd ezt a számot: 0620-2534435
Én két hete vettem egy vadi újat 2 év garival.
Üdv,
Párduc
Erősítő: Harman/Kardon HK 970 Limited | CD: Harman/Kardon HD 970 | Tuner: Harman/Kardon TU 950 | Hangfal: Dali Ikon 6 | Interconnect: Arzachel + VdH D 102 MK III | Hangfalkábel: Kimber 8 TC
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Írható Cd-k
Sziasztok!
A CD Bárban vettem arany ÍRHATÓ MF lemezt.
Arra is fel van rajzzolva egy görbe, miszerint sokkal-sokkal tovább olvasható róla információ, mint más lemezekről...
25-ös kiszerelés ~ 15000 Ft. Nem occsó.
Külföldön szoktam belefutni MF lemezekbe (egy-egy darabba). Már vettem használtan is és újonnan is kb 1000 Ft-ért.
Úgy tudom a Magic Sound-ban is van és talán a CDBárban.
Üdv.:
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
- GTomi
- V.I.P.
Írható Cd-k
300 évig bíró CD-k
kiváncsi leszek az árra
mondjuk a cikk riasztó mondatai ezek:
A jelenleg elterjedt, hagyományos írható optikai lemezekro˝l ennél jóval hamarabb kiolvashatatlanná válnak az információk: egy rosszabb mino˝ségu˝ CD akár már két éven belül használhatatlanná válhat, egy márkásabb példány pedig öt-hat évig bírja a strapát.
eléggé érdekes.de mi van, ha ez csak reklám duma, hiszen pár éven belül úgyis kiderül(ne), hogy a "többi" meddig bírja.
esteleg érdemes "átnézni" a régebbi lemezeket, amik már pár éve írva vannak.
Írható Cd-k
300 évig bíró CD-k
kiváncsi leszek az árra
mondjuk a cikk riasztó mondatai ezek:
A jelenleg elterjedt, hagyományos írható optikai lemezekről ennél jóval hamarabb kiolvashatatlanná válnak az információk: egy rosszabb minőségű CD akár már két éven belül használhatatlanná válhat, egy márkásabb példány pedig öt-hat évig bírja a strapát.
system
Írható Cd-k
Sziasztok!
JBL - HK - HT - Siltech - Az erő legyen veled
Írható Cd-k
Fekete CD ügyben erről se feledkezzünk meg!
Erősítő:Misical Fidelity M6si
Média: Matrix Audio Element M
Tuner: Orion ST 240
Deck:Technics RS-BX606, Orion SM 250
LP:Taya DP510+Ortofon 2M Red
Táp:VibaVoice Omega 500
Hangfal:Elac FS248
Füles:Sennheiser HD600
Kábelek:VibaVoice+Néhai+Power-R
Média: Matrix Audio Element M
Tuner: Orion ST 240
Deck:Technics RS-BX606, Orion SM 250
LP:Taya DP510+Ortofon 2M Red
Táp:VibaVoice Omega 500
Hangfal:Elac FS248
Füles:Sennheiser HD600
Kábelek:VibaVoice+Néhai+Power-R
Írható Cd-k
lenne egy-két kérdésem :
ha dvd-ről az lpcm jelet felrippelem 16 bit-es wav-ba, majd azt felírom egy cd-re, jöhet létre számottevő veszteség, a dvd hanganyagához képest?
a másik:
ha audió cd-ről teszem ugyanezt, akkor is?
...
Írható Cd-k
honnan rendeltél és mennyiért ha nem titok?
Innen
Ezek nem fekete lemezek ...
A memorex állítólag leáll a fekete lemez gyártásával, Gold lesz helyette.
tudsz mondani tuti fekete lemez típusokat?
bár én mindössze évente talán ha 5 cd-t írok, abból is a legtöbb adat cd, de azért érdekel az audio cd írás, meg ez a fekete lemez história.
Ami most elérhető az a Traxdata Black
Németeknél nagyobb a választék, itt....
Írható Cd-k
Innen
tudsz mondani tuti fekete lemez típusokat?
bár én mindössze évente talán ha 5 cd-t írok, abból is a legtöbb adat cd, de azért érdekel az audio cd írás, meg ez a fekete lemez história.
Írható Cd-k
B@ssz@ meg...
Írható Cd-k
Ma rendeltem a nete Memorex Audio CD-R lemezt.Azt olvastam hogy mindenképpen fekete lemezt kell venni archiváláshoz.Remélem jól választottam.Ha netán tud valaki jobb Audio cd lemezt akkor Please szóljon.
Ha PC-n írod ki, csak annyi a különbség a "sima" és AudioCDR között, h 3x annyit fizettél érte.
Ja de csak a jogdíjban a lemez ugyanannyiba lenne... :smile19:
Írható Cd-k
Ma rendeltem a nete Memorex Audio CD-R lemezt.Azt olvastam hogy mindenképpen fekete lemezt kell venni archiváláshoz.Remélem jól választottam.Ha netán tud valaki jobb Audio cd lemezt akkor Please szóljon.
Ha PC-n írod ki, csak annyi a különbség a "sima" és AudioCDR között, h 3x annyit fizettél érte.
Írható Cd-k
Innen
Írható Cd-k
minden cd ugyan olyan, csak a szitázás változó, mármint van vagy 3cég aki gyárt a többi az ő terméküket veszi és szitázza rá hogy memorex
Akkor azt még elmesélhetnéd nekünk, tudatlanoknak, hogy ha ennyire egyformák a CD-k, akkor hogy lehet az, hogy ez az ominózus Memorex nem a szitázástól, hanem anyagában korom fekete, felül is meg alul is !!!!!! Már legalábbis ami nekem van...
Azt fekete szitával csinálták.
kivétel ami erősíti a szabályt.
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25