Akkor neked a Starlight valószínűleg bejött volna. Én is gondolkodóba estem akkor.mishow írta: ↑2026.03.28., szomb. 10:37Köszi a részletes választ @Tiger, sokat segítettél![]()
Telefonon pötyögök, szóval röviden:
Vention: próbáltam, ugyanez a tapasztalat. Noname szinthez nagy ugrás fillérekért, 2m-es jobban szól.
Carbon: lan nem volt, de IC és usb igen. A hatás ugyanez, elsőre WOW, de később nekem fárasztó, mindig kikerült a rendszerből; ezzel együtt sztem az AQ legjobb ár-érték arányú családja, a legtöbb hifisnek bejövős; remek kábelnek tartom, de kötelező bepróbálni, mert ízlés és rendszerfüggő!
Én a kicsivel nyugisabb hangot jobban kedvelem, talán ezért jön be a sokak által “punnyadtnak” tartott Supra.
Árazás: hát igen, ez a nagy hifi csapda, ahogy a borászok mondják, a “visszakóstolás” ; nekem is sok pénzembe került már, hogy volt ami igazán nem is tetszett elsőre, de visszatettem a régit és vakartam a fejem …
A Platinum valóban hulla drága, de volt fenn 130-ért egy fél méteres, nekem is ilyen van, én egy hangfal kábelért cseréltem mert akkor erre volt szükségem. Azóta maradt és nem bántam meg, pedig én is a nyugodtabb hangot szeretem. A két Auralic-hoz elég jól mennek.