Szivesen kolcsonadok 1 - 2 gyári tápkábelt kipróbálás/tesztelés céljából. Hát ha azzal is beljebb leszel. Ha érdekel irj rám.
marconi írta: ↑2026.02.23., hétf. 20:43Ez a ML különösen zenei, meleg, lágyabb karakter de teljesen korrekt és precíz felbontás mellett, nagyon különös volt ami történt, teljesen erőtlenül, dinamikátlanul szólt a Neotechel rockzenén, és zavarosan, összeesett térrel, meghitteb zenéknél meg abszolút nem hozta azt az intimitást ami azonnal megvolt egy Volex Penconnal meg Hirakavával, és azzal még hatalmas részletes dinamika, energiák is jöttek. Fejvakarósan nem értettem a dolgot, de ez van, el kell fogadni. Csodásan megy a volexel szerencsére, aztán vadászgatok hozzá egy legjobban illő kábelt az ajánlottak közül.Rock60 írta: ↑2026.02.23., hétf. 16:17Bár nem én vagyok a megszólított, de :marconi írta: ↑2026.02.22., vas. 20:45
Szia, én a javaslatodra vennék Acrolinket, hirdetnek pár félét, segítenél esetleg privátban hogy melyiket érdemes megvenni?
Azért írok ide, - bár ez jobban érinti a kábelezés topikot talán - mert nálam mindenhol a Neotech teflonos UP-OCC drótokból vannak a tápok Furu 38 as dugókkal, ezt még az óbudai lakásomban teszteltem be, ott jobb volt mint az addig használt Volex Pencon (TJ kedvence, és igaza van), meg már párféle diy és gyári kábelnél is jobbnak hallottam. De pilisborosjenőre költözve sem éreztem másnak a helyzetet egész mostanáig, nálam van kölcsön egy Mark Levinson 23.5 végfok, 2x200 watt, ez konkrétan szar a Neotechel (Pedig más hasonló korabeli nagyvas egyáltalán nem csinálta ezt) és drasztikusan jobb a Volex Penconnal, és majdnem olyan jó egy Hirakawával. Szóval kipróbálnék egy hozzáillő tápkábelt, az általad javasolt Acrolinket, meg ha valakinek van jó tippje a Mark Levinsonokhoz jól passzoló kábelre akkor azt.
A Neotech SOCP és SOCT egyeresek mindenképpen egy jellemző karakterrel bírnak, ami vagy bejön valakinek, vagy nem és ezeknél mindenképpen aláhúzandó - még szerintem is - a rendszerfüggőség kérdése. Elég határozott, precíz, de alkalmasint hideg és kemény érzetet kelthet.
Nem kizárt, hogy khmmm... az ML - el ezért sem szeretik egymást.![]()
Azon túl, - a helyén kezelve a kategóriájukat - kedvelem a hangzásukat a csöves / sztatikus rendszeremben, nyilvánvalóan többszörös árért van jobb és az Acrolink szinte biztosan az.
( Sosem hallottam, de annyiszor mondta már SM, hogy elhiszem...)
És, ahogy mondta, az árkategóriájában, vagy kétszer drágábbig...

. hát ennyit a szinergiáról