huszti-zsolt írta: ↑2026.01.07., szer. 22:30
...Annyi viszont igaz, hogy a kábelekről alkotott véleményem gyökeresen eltér a ma divatos (audiofiliában divatos) megközelítéstől.
(Bocsánat, hogy a mai avx nick-nevekből nem ugrik be rögtön egy majd 40 éves történet, de hát én sem leszek fiatalabb, a kor tünetei jelentkezhetnek rajtam is...

)
Nyilván a nick névnek ehhez semmi köze és szívesen felidézem a történetet.
Az sem lenne csoda, ha nem emlékeznél rá, hiszen egy berögzült álláspontodat mondtad csak el, nyilván századszor, csak nekem volt tök új és mellbevágó.
A történet :
Talán pont a Linn-ről, vagy Roxan-ról beszélgetünk, de gondoltam átevezek egy hangyányit a kábelek felé.
Minden szóra már én sem emlékszem,csak a csattanóra.
Mikor megemlítettem, hogy van a birtokomban két meglehetősen jó IC kábel - Kondo AN Vz és VdH IC Silver - harsány kacagásra fakadtál és csak annyit mondtál a sarokban heverő filléres drótot rugdosva, hogy
" azok sem jobbak ennél, csak mások ". ( 40-50 - szeres árkülönbségről beszélünk.)
Nyilván véletlen egybeesés, hogy a kábelek a Merlin Audio és a ZebrAudio portékái voltak.
Később megosztottam az érintettekkel is a történetet, gondoltam, ilyet még úgysem hallottak.
Volt nagy vígadalom...

Mondtak is még valamit...