Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Magyar hifi termékekről készült képek
Re: Magyar hifi termékekről készült képek
Előttem az utódom: a halványszürke az új, a fekete a régi.
Elkészültek az új 3D nyomtatott waveguide-ok a Hóbagoly aktív hangsugárzó prototípushoz.
Elkészültek az új 3D nyomtatott waveguide-ok a Hóbagoly aktív hangsugárzó prototípushoz.
Nem hétköznapi az biztos. És sajnos nem is ritka manapság.supravox írta: ↑2025.12.14., vas. 17:02Hát nem tudom.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 20:43Az előfok és a phono 50 ezer euróba kerülnek, a 211 végfok 85 ezer és a 300B PSE dual mono meg 135 ezer euró. A kábelek métere 5 ezer euró. Nem tudom létezik-e ezektől drágább hazai elektronika.
Talán ez itt alább, de nem biztos. (Schablauer Péter féle, skót whisky-vel töltött ólomkristály gombos, integrált csöves erősítő).
559241946_25599598079658112_750757706312763010_n.jpg
Ha valaki szeretne ebből a cuccból egy alantas sztereo analóg rendszert akkor, forrás,hangfal és kábel nélkül 185000 euro a beugró?
Ne màr.
Szerintem ez végtelenül beteg.
A 2023-as bécsi kiállításon az alábbi képen látható rendszer, amivel a Djabe a felvételeit demózta, kb 500 ezer euró volt listaáron, lemezjátszóstul, hangszedőstől, MC trafóval kábelezéstől állványostól, fél aktív hangsugárzóval és olasz csöves DAC-kal együtt kompletten. Szerintem nem volt az amúgy akkor még nem túl jelentős kiállítás 10 legdrágább rendszere között.
A Bay Zoltán-féle, magyarnak mondható Counterpoint 2.0 hangsugárzó párja önmagában kb 185 ezer Euró (a full szénszálas verzióban) ...
a fotó a whatsbestforum.com oldalról a Rapsody nevű amerikai BayZ Audio disztribútor posztjából van.
... és van magyar passzív hangsugárzó, ami még ettől is drágább.
Szerintem nem baj, hogy vannak idehaza is olyan gyártók, akik úgy érzik ennyiért is el lehet adni a termékeiket.
Mitöl lenne beteg? Az ilyen szintü hang valamikor néhány elmebeteg kiváltsága volt, aki időt, pénzt és akár a házát se kímélte, hogy telerakja 5 utas tölcsérekkel,goto unitos hajtással. Utanként külön erősítővel hajtotta. Az, hogy a kereskedelmi forgalomban nem volt ez elérhető, a múlté. Mára megjelentek olyan csúcs rendszerek, ami létezéséről nem is tudtunk 25-30 éve és beégett az a szint, tévesen, mint a csúcsok-csúcsa.
Napjainkban már kereskedelmi forgalomban is megjelent ez a szint és természetesrn, nagyon drága. A hifishown nem fanyalgott senki a 400 millás cuccon és ha őszintén nézem,felépítésében van már alapvető hiba, amiért nem tartozhat ebbe a ligába, de ide pozícionálták.
De a Viva tölcséres rendszere is 275m és árúkapcsolásként, kell hozzá az egyik képen látható 8 elektronika is.
https://houseofstereo.com/products/viva ... IYovn13Wfr
Youtube találtam videót, de azon is átjön, ez bizony nem az a rendszer, amit sokan csúcsnak hisznek, ez valóban a csúcsot döngeti. Ákos cucca is ezen a szinten van. Aki nem hallotta, nem létezik a fejében olyan hang, hangkép, ami nála hallható. Végülis létezik, a való élet. Itt, már annyira kicsi a difi az életben hallható zene és a -jó minőségű- konzervzene között,amitől egy általánosan jónak mondható rendszer borzalmasan messze van.
Fentieket nézve, még olcsó is. Persze, nem nekem. Ez a szint annyit változott, hogy már nem csak az elvetemült fabrikálók privilégiuma, azoké is, akik meg tudják fizetni
Hazaérve, én se aprítottam fel a hifit. El tudom fogadni, hogy ennyivel kell beérnem, ami van, de se régen, se ma, nem az (volt, van) a top, amiről azt hisszük.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ha valaki szeretne ebből a cuccból egy alantas sztereo analóg rendszert akkor, forrás,hangfal és kábel nélkül 185000 euro a beugró?
Ne màr.
Hát nem tudom.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 20:43Az előfok és a phono 50 ezer euróba kerülnek, a 211 végfok 85 ezer és a 300B PSE dual mono meg 135 ezer euró. A kábelek métere 5 ezer euró. Nem tudom létezik-e ezektől drágább hazai elektronika.
Talán ez itt alább, de nem biztos. (Schablauer Péter féle, skót whisky-vel töltött ólomkristály gombos, integrált csöves erősítő).
559241946_25599598079658112_750757706312763010_n.jpg
565700742_25703387879279131_303518823516272825_n.jpg
567819841_25703388395945746_6430495572463322960_n.jpg
Ne màr.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Mert szerinted, amiket leírtál, el lehetne mismásolni, ilyen szintü termékcsaládnál? Esetleg, egy-két szett haveroknak még elmegy (nyakam rá,hogy, éltél ilyen "lehetőséggel" Te is), de értelmes termékforgalmazás keretében kizárt.huszti-zsolt írta: ↑2025.12.14., vas. 00:24Én a készülékek minőségéről egy árva szót sem írtam. Nem is tehetném, nem ismerem. De látatlanban is kétség kívül elhiszem, hogy nagyszerű készülékek.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:34Zsolt,huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38
Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
Eddig csak Feri írt le dolgokat, én nem látom a cégtulajt.
De Nektek ennyi jött le egy posztból, amiben olyan magasfokú minőségről van szó, amire büszkék lehetünk?
Nem az alsó szegmens,ez tény, de magyar.
Teljesen más problémát említettem.
De ehhez annyira se értek, mint a kapcsolásokhoz
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 2826
Én a készülékek minőségéről egy árva szót sem írtam. Nem is tehetném, nem ismerem. De látatlanban is kétség kívül elhiszem, hogy nagyszerű készülékek.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:34Zsolt,huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
De Nektek ennyi jött le egy posztból, amiben olyan magasfokú minőségről van szó, amire büszkék lehetünk?
Teljesen más problémát említettem.
Szaxofon, de kedvence a klarinét és annak a nyaka(?) és tölcsére van a logón, de ma pont arról beszéltünk, hogy bárki, bármit láthat benne, oda van bízva. Egyébként a filharmónikásoknal (Woody Allan után szabadon) valami ütős hangszeren játszott.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:34Az ezüst drót használaton kívül semmi Kondora jellemző megoldás nincs egyik elektronikában sem, tudomásom szerint. És sajnos nagyon jól szólnak. Ákos amúgy képzett szaxofonos, a brandje logója inkább a fúvós hangszerekből és tölcséres hangsugárzókból ered, mintsem Kondo logójából, de grafikába mindenki azt képzel bele, amit csak akar.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:05Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.
Hallgasd meg egyszer. Sok dolgot hallottam, de nyilván nem mindent, de nálam toppos. Ez a tölcséreket könnyedebben hajtja meg és elég realisztikus. De amit írtam is, csak annyiban hasonlít a Kondora (optikailag), hogy letisztult, egyszerü a dizájn. Élőben teljesen más az egész.
Ja, az áramkörók... Ákos tervezett mindent. Mesélt sokat. Pl az előfokhoz 200-nál több kapcsolást modellsztek le, majd a 10 legjobbnak tűnő lett legyártva és a végén maradt egy.
Majd mesélek privi, csak fáradt vagyok mára. Ez tényleg rendben van
Mellé villamosmérnök és fanatikus.
A kapcsolástechnika lényegét -még én is- megértettem és valóban szembemegy a trendekkel és Kondot nyomokban sem tartalmaz.
Kábelek és alkatrészek saját ezüstök,trafókat is maguk tekerik.
A doboz fedlapja is masszív, vastag alu és szép a kivitelezés. Csajom megjegyezte, hogy ezt elfogadná, mert jó és szép (nálunk hifistop van, megtelt a kecó, ez tőle így nagy szó). Mellesleg azzal jött ma, mikor megyünk megint oda zenét hallgatni... még olyat is említett, hozzuk el kipróbálni. Lópikulát... Az életveszély
Komolyítva... Őszinte leszek, erre én se számítottam és nem is csodálkozom, mások szkepticizmusán,.. és itt fogyott el a szó
halfnote.hu
halfnote.hu
Az ezüst drót használaton kívül semmi Kondora jellemző megoldás nincs egyik elektronikában sem, tudomásom szerint. És sajnos nagyon jól szólnak. Ákos amúgy képzett szaxofonos, a brandje logója inkább a fúvós hangszerekből és tölcséres hangsugárzókból ered, mintsem Kondo logójából, de grafikába mindenki azt képzel bele, amit csak akar.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:05Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.
Hallgasd meg egyszer. Sok dolgot hallottam, de nyilván nem mindent, de nálam toppos. Ez a tölcséreket könnyedebben hajtja meg és elég realisztikus. De amit írtam is, csak annyiban hasonlít a Kondora (optikailag), hogy letisztult, egyszerü a dizájn. Élőben teljesen más az egész.
Ja, az áramkörók... Ákos tervezett mindent. Mesélt sokat. Pl az előfokhoz 200-nál több kapcsolást modellsztek le, majd a 10 legjobbnak tűnő lett legyártva és a végén maradt egy.
nem lehet, biztos
védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.
halfnote.hu
halfnote.hu
De mi vele a baj? Én keveset olvasom a fórumot, de tök értelmes hozzászólásai vannak. Látszik, érti, mj az, hogy zene és audiokultúra,kijárta az iskolát. Egyes termékei kimondottan jók,bár sokat nem ismerek.De volt már, hogy Ongakuban a Radnai tápdrót bizonyult a jelenlévők közül a legjobb Avocado dublörnek (a többi drága volt, csak nem jó)Szalon írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:36Sajnos nem kell messze menni, van akinek még se honlapja, se cége sincs, aztán mégis itt árulja konyhaasztalon összetákolt dolgait "hivatalosan"...huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja.![]()
Természetesen CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzések teljes hiányával...![]()
Lehet,valamiből kimaradtam, de nem értem ezt a boszorkányüldözést
halfnote.hu
halfnote.hu
de, van neki 'honlapja', méghozzá egy kisebb falunyi (782) követővelSzalon írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:36Sajnos nem kell messze menni, van akinek még se honlapja, se cége sincs, aztán mégis itt árulja konyhaasztalon összetákolt dolgait "hivatalosan"...![]()
Természetesen CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzések teljes hiányával...![]()
védd a fákat> egyél hódot! ;-)))
- Szalon
- Fórumlakó

- Értékelés: 1532
Sajnos nem kell messze menni, van akinek még se honlapja, se cége sincs, aztán mégis itt árulja konyhaasztalon összetákolt dolgait "hivatalosan"...huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja.
Természetesen CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzések teljes hiányával...
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Zsolt,huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
halfnote.hu
halfnote.hu
De legalább jó is,nem csak lufi. De hallottad Te is,míg nálad volt. (az előbb félrenyeltem a mondatod, azt hittem, meg is vetted,de máf vágom, hogy próba)
halfnote.hu
halfnote.hu
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2794
Phúúúú. Na inkább töltök még egyet. 
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Az emlékirataimban biztosan kijön majd 2-3, talán 4 fejezet is a hazai hifi gyártókkal, disztribútorokkal folytatott különböző jellegű együttműködésekből származó tapasztalataim leírásából, de arra kínosan ügyeltem mindig hogy egyikük üzletmenetéhez se legyen olyan szinten közöm, hogy bele kelljen látni a könyvelésébe.huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
Jó, hogy leirtad, amit.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 2826
Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:04Annyit mondhatok, több, mint két évtizede ismerve V. Ákost, a gyártót (tőlem vette az első japán nyelvű DIY csöves erősítő építésről szóló könyveket), hogy voltak eladások, de ezek nyilvánvalóan nem tömegcikkek.Tctronic írta: ↑2025.12.13., szomb. 20:56Arra azért kíváncsi lennék hány darabot értékesítettek belőlük.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 20:43....
Az előfok és a phono 50 ezer euróba kerülnek, a 211 végfok 85 ezer és a 300B PSE dual mono meg 135 ezer euró. A kábelek métere 5 ezer euró. Nem tudom létezik-e ezektől drágább hazai elektronika.
.....
![]()
- Tctronic
- Beköltözött

kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:04Hm....![]()
https://www.clarinetaudio.com/company
https://www.companywall.hu/v%C3%A1llala ... t/MM2Qz7pD
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Annyit mondhatok, több, mint két évtizede ismerve V. Ákost, a gyártót (tőlem vette az első japán nyelvű DIY csöves erősítő építésről szóló könyveket), hogy voltak eladások, de ezek nyilvánvalóan nem tömegcikkek.Tctronic írta: ↑2025.12.13., szomb. 20:56Arra azért kíváncsi lennék hány darabot értékesítettek belőlük.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 20:43....
Az előfok és a phono 50 ezer euróba kerülnek, a 211 végfok 85 ezer és a 300B PSE dual mono meg 135 ezer euró. A kábelek métere 5 ezer euró. Nem tudom létezik-e ezektől drágább hazai elektronika.
.....
![]()
- Tctronic
- Beköltözött

Arra azért kíváncsi lennék hány darabot értékesítettek belőlük.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 20:43....
.....
Az előfok és a phono 50 ezer euróba kerülnek, a 211 végfok 85 ezer és a 300B PSE dual mono meg 135 ezer euró. A kábelek métere 5 ezer euró. Nem tudom létezik-e ezektől drágább hazai elektronika.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 19:58Akkor még időben bevásároltál. Ez, ha egyszer beindul, ára a csillagos ég leszkaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 12:30Full Clarinet Audio csöves rendszer (phono, előfok és a dual mono 300B PSE végfokok, Clarinet ezüst kábelekkel a bécsi high-end audio kiállításon, 2023 novemberében.revox írta: ↑2025.12.12., pén. 21:30Ez most nem TMP. Kicsit a másik véglet, de ungárise és elég komoly. Bevallom,szkeptikus voltam, de működik.... baxxa meg![]()
https://halfnote.hu/blogs/revox/adjunk-clarinetnak
Akkor még időben bevásároltál. Ez, ha egyszer beindul, ára a csillagos ég lesz
halfnote.hu
halfnote.hu
Full Clarinet Audio csöves rendszer (phono, előfok és a dual mono 300B PSE végfokok, Clarinet ezüst kábelekkel a bécsi high-end audio kiállításon, 2023 novemberében.revox írta: ↑2025.12.12., pén. 21:30Ez most nem TMP. Kicsit a másik véglet, de ungárise és elég komoly. Bevallom,szkeptikus voltam, de működik.... baxxa meg![]()
https://halfnote.hu/blogs/revox/adjunk-clarinetnak
![]()

Ez pedig a Clarinet előfok a 211-es végfokkal, Clarinet és Sabo Audio kábelekkel (SIltech és Crtystal Cable mellett), valamint a Hi-Mod Audio dual, dual mono 2x200 + 2x800W-os D-osztályú erősítőjével nálam az irodában. A szintén magyar ADMD DAC-kal.

LP Demag,magyar módra. (Power-R)
CD Demag a cikk alján, mint kapcsolódó link.
https://halfnote.hu/blogs/revox/lp-demag

CD Demag a cikk alján, mint kapcsolódó link.
https://halfnote.hu/blogs/revox/lp-demag

halfnote.hu
halfnote.hu