A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Köszönöm a válaszokat.
Nincs semmi rádugva, hálózat hibátlan.
Tegnap ránéztem és van egy frissebb szoftververzió az ipad-ra.
Ezt feltelepítettem, ma kiderül, hogy ez volt-e a gond?
30 perc alatt 18%-ig jutott a letöltés.
Leállítottam.
Köszönöm a válaszokat.
Nincs semmi rádugva, hálózat hibátlan.
Tegnap ránéztem és van egy frissebb szoftververzió az ipad-ra.
Ezt feltelepítettem, ma kiderül, hogy ez volt-e a gond?
A Lumin lejátszómnak feldobja az app, hogy van egy új szoft a 21.1b.
Rákattintok, hogy frissítés és a letöltés 0% áll?
Találkozott ilyennel valaki?
Nálam akkor vacakolt a frissítéssel néhány éve, mikor egy usb hdd rá volt dugva. Úgy emlékszem, a frissítéskor hasalt el akkor. A support nekem hamar válaszolni szokott.
Az érdeklődőnek üzenném , ha a Lumin D2 lenne a kiszemelt , ez a Master Edition sokkal jobb , sőt a T2 -vel is pariban van !
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Technikai kérdésem lenne: a Lindemann musicbook source kijelzőjén....
Én úgy tudom, és tapasztaltam, hogy a kijelző csak a forrást mutatja, meg a hangerőt, illetve pár beállítás megjelenítése a szerepe még.
Én speciel örülök is neki, hogy nem került rá egérmozi.
Köszönöm válaszod. A hifisón az egyik szobában demóztak vele és a látszódtak a számok. De nem tudom, hogy Source I vagy II volt a lejátszó (nekem az I. van) Ha már van egy szép oled kijelzője, akkor akár használni is lehetne...
szeptemberben, az iOS 26 megjelenésével, az Apple törölte az App Store-ból mind az OPPO MediaControll, mind az Oppo Sonica hálózati streamer és DAC Sonica app-kat, így azok már nem elérhetők (pl. telefoncsere vagy rendszerfrissítés után nem telepíthetők fel a készülékre).
Kérdésem lenne hozzátok: milyen 3 feles app-ot lehet még használni az Oppo Sonica streamer kezelésére és a lokális hálózaton tárolt zenei anyagok elérésére?
Az mconnect Lite nem rossz, de nem olyan kényelmes, mint az Oppo Sonica app-ja volt.
Technikai kérdésem lenne: a Lindemann musicbook source kijelzőjén....
Én úgy tudom, és tapasztaltam, hogy a kijelző csak a forrást mutatja, meg a hangerőt, illetve pár beállítás megjelenítése a szerepe még.
Én speciel örülök is neki, hogy nem került rá egérmozi.
Technikai kérdésem lenne: a Lindemann musicbook source kijelzőjén meg lehet jeleníteni az aktuális zeneszámot (előadó- dal) streaming esetében (pl. Tidal)? A 13 és 27 gombos távirányító is meg van hozzá azonban az info gomb nyomogatásával csak a hálózati adatokat, pcm adatokat vagy a Tidal feliratot tudtam csak előcsalni...
Üdv! (Beteszem ide is, mert most vettem észre, hogy a NAS topic már 7 éve halott)
Synology 416Play nas-t ki szeretnék próbálni egy Microsoft tuning táppal, amin 5,5x2,5 dc csati van. Tudja valaki, hogy a synology táp 4 pines csatlakozóját hogy hívják pontosan, és létezik-e olyan átalakító, ami az egyikből a másikat csinálja?
Kösz előre is!
Üdv,
Nekiálltam variálni a switchekkel a streamer és a TV smartbox előtt.
Ahogy az Asus CT8-ból átcsatlakozattam a TP Link TL-SG105-be a cuccokat, a tv képe jelentősen javult (mintha nőtt volna a felbontás, jobbak, teltebb színek), viszont a streamer hangja Tidalről egyértelműen romlott. A felbontás és tér nem is annyira, de textúra és testesség elveszett.
Próbáltam egymás után kötni őket, ha a TP Linket kötöm az Asus után, a TV képén nem látok javulást, kb olyan, mint csak az Asus-val. Ha fordítva kötöm, akkor a streamert nem is találta az appja.
Most azon gondolkodom, hogy kipróbálom a többek által is ajánlott filléres Merqsys MS105-t.
Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e itt valakinek tapasztalata az MS105G típussal? Ez ha jól értem az azonos család Gbites verziója.
Előre is kösz!
Ami hátrányát látom, hogy sokszor szoktam számítógéppel a hasamon pihengetve zenét hallgatni, és PC-s kliens sajnos nincs rá...
Ha Windows rendszert használsz, a Microsoft Android emulátora segítségével fel lehet rá telepíteni az Eversolo applikációt.
Köszönöm a segítségedet! Próbáltam, de ott elakadtam, hogy nem találta meg a hálózaton a lejátszót, vagy pedig be kellett volna olvasni egy QR kódot, itt egyelőre feladtam a dolgot. A hozzáértő kollégám már dolgozik az ügyön, sajnos én csak alap felhasználói szinten művelem a számítástechnikát.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
Nekem ugyan csak egy első generációs Eversolo A6 Master Edition van, teljesen gyári állapotában, kb 1 hete, de eddig tökéletesen meg vagyok elégedve vele, iszonyatosan részletező a hangja basszustól a magas tartományig, de mégsem fárasztó több óra után sem, emellett csodálatos atmoszférát tud teremteni, eddig nem volt a kedvencem a Dead Can Dance, de most szájtátva hallgatom. Ami hátrányát látom, hogy sokszor szoktam számítógéppel a hasamon pihengetve zenét hallgatni, és PC-s kliens sajnos nincs rá, ezt pedig eléggé megszoktam a Volumionál, de az a jó, hogy egy sima dal léptetéshez, hangerő állításhoz elég a bluetoothos távirányítót a kézbe venni, és azzal is meg lehet oldani ezeket. Ha másik albumra vágyaom, akkor meg mehet a telefonról.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
Tudom, fizetett teszt, meg minden, de azért csak nem lehet rossz ez a cucc, ha már az A8-assal is igen sokan elégedettek. Bár ez mondjuk 2x annyiba kerül, ami már elég nagy ugrás.
Ez engem is érdekelne, mondjuk összehasonlítani egy általam használt Lumin T3-mal (lineáris táppal), nagyjából hasonló árkategória. Izgalmas a sokrétűsége, aminek egy részét én is ki tudnám használni, nem mintha a Luminnal bármi problémám lenne.
Ilyen teszt engem is erdekelne de az audio pc-emmel, persze a Lumin teszt is erdekelne. Csak jot lehet olvasni ezekrol az Eversolo-krol.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Üdv! (Beteszem ide is, mert most vettem észre, hogy a NAS topic már 7 éve halott)
Synology 416Play nas-t ki szeretnék próbálni egy Microsoft tuning táppal, amin 5,5x2,5 dc csati van. Tudja valaki, hogy a synology táp 4 pines csatlakozóját hogy hívják pontosan, és létezik-e olyan átalakító, ami az egyikből a másikat csinálja?
Kösz előre is!
Tudom, fizetett teszt, meg minden, de azért csak nem lehet rossz ez a cucc, ha már az A8-assal is igen sokan elégedettek. Bár ez mondjuk 2x annyiba kerül, ami már elég nagy ugrás.
Ez engem is érdekelne, mondjuk összehasonlítani egy általam használt Lumin T3-mal (lineáris táppal), nagyjából hasonló árkategória. Izgalmas a sokrétűsége, aminek egy részét én is ki tudnám használni, nem mintha a Luminnal bármi problémám lenne.
Üdv Mindenkinek !
Audiophil füles erőlködőm (+ csöves DAC) kiegészíteném egy hálózati lejátszóval. Nem tudom, melyik kompatibilis a PRESTO MUSIC -al.
A szolgáltató ajánl egy saját eszközt 105 euróért, de csak Wi-Fi vel megy, Ethernet és coax csat sincs rajta. Nem szeretnék 300 e.-nél többet adni rá. Tippet kaphatok ?