Szerintem te is láttad azt a mondatkezdésemet, hogy "Aki abban hisz..."Luxor Audio írta: ↑2025.11.01., szomb. 10:00Portréfotózás és felszentelés céljából keresem azt a hifistát, aki elektromos kapacitás és induktivitás alapján választ kábelt a rendszerébe és esetleg megosztaná velem a módszertanát.
Itt követelte Chord a jóságot alátámasztó objektív méréseket, hát kapott.
Sehol nem írtam, hogy csak ezek alapján választanék én kábelt. A saját szubjektivizmusom fontos a számomra. Arról nem is szólva, hogy nálam a "kábrljóságért" kifizetett lélektani összeghatár (avagy a saját szubjektív "Point of diminishing returns"-em igencsak mélyen - mindenesetre 6 számjegy alatt van. Ebbe történetesen mind a Luxor, mind a PowerR kábelek (vagy legalábbis jó részük) beleférnek.
Soha nem vennék milliókért kábeleket, bármilyen meggyőzően jó legyen a "hangjuk"
De ez én vagyok. A drága kábelek ára és létjogosultsága objektíve is indokolható a legtöbb esetben, ezért aki magasabbra helyezi azt a bizonyos pontot, azt is gond nélkül elfogadom. De ne emeljünk már szobrot egy olyan kábelcsaládnak, amihez még objektív mérési adatok sincsenek. Nem zavarnak maguk a kábelek, csak az erőszakos módon egekig magasztalásuk.
Szerk.: most jövök rá, hogy a fent idézett szöveg mondanivalóját valószínűleg inkább KF-nek "címezted", nem nekem. Na mindegy, már nem törlöm a válaszomat. Bocs.