Zoliii írta: ↑2025.10.31., pén. 16:06
supertrump írta: ↑2025.10.30., csüt. 19:15
Zoliii írta: ↑2025.10.30., csüt. 18:42
A legújabb frissítéssel javítva a hiba.
Legalábbis a changelog szerint. Reggel első dolgom volt kipróbálni. Még rebootoltam is a Mac-t. A hiba ugyanúgy fennáll. Te is Mac-ről mész a DAC-ba közvetlenül? Ha igen, nálad valóban megoldódott? A Roon community topikokat bár még nem néztem, hogy mások mit mondanak.
Korai volt nálam is az öröm. Tegnap reggel telepítettem a javítást, és tökéletesen működött is egész nap.
Most értem haza, gondoltam tolok egy kis zenét amíg nem jön haza a család, de rögtön jött is a szokásos hiba
Valaki írta itt korábban, hogy nem szabad frissíteni a Mac-et addig, amíg nincs felhasználói tapasztalat a módosításokkal kapcsolatban. Háát saját káromon most megtanultam. Nagyon idegesít engem is.
Igen, nálam is a Mac mini M4 a szerver, és közvetlenül megy a jel egy Holo Audio Cyan2-be. Korábban volt roon hálózati lejátszóm, egy SOtM - sMS-200 Neo.
Saját tapasztalat, hogy a dac-ot a szerverre direktbe kötve/használva számomra sokkal szerethetőbb a kapott hang.
macOS Recovery-ből nagy valószínűséggel vissza tudod tenni a Sequoia-t cca. 1 órán belül. Disk Utility alatt erase a volgroup, majd reinstall macOS és igen nagy valószínűséggel nem a Tahoe kerül vissza. Amit írsz, arra reagálva, és valamelyest erre a hibára is reflektálva, nálam már el volt döntve ez előtt az eset előtt, hogy a Mac kap egy DDC-t, de ez az eset teljesen elbizonytalanított. Azt sem tudhatom, hogy a jövőben megismétlődik-e ez a jelenség. Ezt senki nem mondja meg. Ha nem, jöhetne a DDC, hiszen a Mac-től két méterre van a DAC. Pi + DDC felé kezdtem kacsingatni, aztán a Denafrips Arce felé, amit tegnap majdnem meg is rendeltem (tekintettel, hogy az új release is

), aztán mégsem. Holo Red is elég jónak mondott, ha már ezt (nem konkrétan ezt) felhoztad. De már sok a funkció (az USB-in DDC részét sosem használnám), meg hát szexi piros. Nekem csak Roon kell és I2S, semmi más. Az Arce tényleg nem tud többet, mint amire használnám, ami nálam jó nagy előny, viszont még mindig nem Roon Ready, csak Bridge. Ez kicsit visszatart, tekintettel, hogy mennyibe kerül. És ez is olyan, hogy lehet sosem lesz vele gond, de ha mégis? Nem a topic témája, úgyhogy a forrással (vagyis streamerekkel) kapcsolatos vergődésem be is fejezem. Az viszont a topicok témája, hogy most újabb egy hónap el fog telni a következő release-ig.