Nekem nem ez jött le Alex szigorúan SZUBJEKTÍV (így kiemelte) tesztjéből lényegként... Ha valami 20 évvel ezelőtt mondjuk 25ezer dollárba került, akkor az a "drágaí készülék" kategóriába trtozik, akkor is, ha ma esetleg 10x kevesebbet vagy akár az infláció vagy gyűjtői keresettsége miatt többet is ér...wasiliy888 írta: ↑2025.08.15., pén. 14:50A katyvasz nem csak a kábelekkel van, meg amit előbb írtam, hanem, hogy akkor most melyik a kis dac/gyenge dac/3x drágább dac? A 20 éves dac egykori árához viszonyítva, inflációval együtt. Hogyan számoltátok ki mennyit ér a Naim streamer dac-ja? Már bocs, de teljesen fals a "tesztetek".
A hangsúly nem ezen volt szerintem, hanem hogy, mi a nagyobb befolyásoló tényező, a használt kábelek ára, vagy az aktív komponensek megépítettsége (a TEAC-hoz adott árat Alex? úgy emlékszem, nem, csak azt írta, hogy NAGYOBB, nem is kicsivel, illetve KATEGÓRIÁRÓL beszélt - miért kellett volna ehhez pontosan kiszámolni az inflációval sülyozott, értékcsökkenést is figyelembe vevő árat???). És a SZUBJEKTÍV (azért hangúlyozom, mert ő is kihangsúlyozta) megállapítása az volt, hogy az utóbbi többet nyom a latban.
Miért lett volna teljesen "fals" a "tesztjük". Kipróbált valamiket, és leírta az ebből levont szubjektív véleményét. Ez teljesen "legitim" így, mint ahogy az is, hogy Te nem értesz egyet vele.