A vTuner-ben nem látom a Szakcsi rádiót, valahogyan "bele lehet applikálni"? Illetve hogy működik ez egyáltalán; az üzemeltető egyszerűen eldönti, hogy mely adók jelennek meg a menüben és melyek nem?

Az egyel nagyobb Wiim PRO már tudja a "trigger" üzemmódot, és nem kerül sokkal többe, cserébe a hangja is sokkal jobb. PRO Plus most is van a hirdetőben, abban már az AKM chip dolgozik, még jobban szól, és az ára is baráti, ráadásul egy megbízható, nagyon korrekt fórumtárs hirdeti.
A music cast rendszer helyett - főleg ha a praktikum, és a stabil működés a lényeg - átállnék egy modern és folyamatosan frissülő Wiim rendszerre. Az általad megcélzott használt Yamik árából vehetsz egy marék Minit, újonnan se vészes, használtam meg 25e körül megy. Nem kell tuningolni, telefontöltővel megtápolod oxt jónapot. Garantáltan “jövő kompatibilis” a BT-t ki tudod váltani vele, és a hangszórók mehetnek egy kütyüről sztereóban, vagy külön bal-jobb kütyüről, egyesével hajtva - mindezt multiroom kiépítéssel, stabil, átlátható és nagyon nagy tudású applikációval kiépítve.
OK, akkor ismét nyelvújítás!
Jah, es tele idegen szoval
Gemini és Deepseek. Mindkettő 1000x jobb. Gpt gyakorlatilag használhatatlan. Nem arról ír amiről kérdezem. Emellett "hazudik".
Ezért is írtam, hogy ez csak egy részterülte az AI-nak, nevezetesen az LLM (Large Language Model), aminek a chatgpt az egyik legismertebb képviselője. A minősítésében egyátalán nem értünk egyet, értő kezekben nagyon is hasznos tud lenni, a webshopomban használt AI chatbox is ezen alapszik.SoundMania írta: ↑2025.07.15., kedd 10:07Akkor még 1x... Ne azonosítsuk az AI-t a Chatgptvel, ami egy fos.alto írta: ↑2025.07.15., kedd 08:24Szerintem ugyanakkora hiba a mesterséges intelligenciát kapásból baromságnak minősíteni és ignorálni, mint kritikátlanul lelkesedni érte. Az AI is csak egy eszköz, ami segít az megfelelő információk megtalálásában (persze rengeteg ettől eltérő alkalmazása is van de itt most csak arra szorítkoznék amire a legtöbben próbálják használni) pont úgy mint egy emberöltővel ezelőtt a keresők. Azt is meg kellett tanulni megfelelően használni ahhoz, hogy értelmes eredményeket kapjunk, ami rengeteg embernek a mai napig nem igazán sikerült. Az AI esetében is van egy tanulási folyamat, amit nem lehet kihagyni. Viszont szerintem érdemes vele foglalkozni, egyrészről tud nagyon is hasznos lenni, másrészről rövid időn belül ugyanolyan elvárt alapkézség lesz az AI ismeretek bizonyos munkakörökben, mint korábban a Word vagy az Excel használata.
Akkor még 1x... Ne azonosítsuk az AI-t a Chatgptvel, ami egy fos.alto írta: ↑2025.07.15., kedd 08:24Szerintem ugyanakkora hiba a mesterséges intelligenciát kapásból baromságnak minősíteni és ignorálni, mint kritikátlanul lelkesedni érte. Az AI is csak egy eszköz, ami segít az megfelelő információk megtalálásában (persze rengeteg ettől eltérő alkalmazása is van de itt most csak arra szorítkoznék amire a legtöbben próbálják használni) pont úgy mint egy emberöltővel ezelőtt a keresők. Azt is meg kellett tanulni megfelelően használni ahhoz, hogy értelmes eredményeket kapjunk, ami rengeteg embernek a mai napig nem igazán sikerült. Az AI esetében is van egy tanulási folyamat, amit nem lehet kihagyni. Viszont szerintem érdemes vele foglalkozni, egyrészről tud nagyon is hasznos lenni, másrészről rövid időn belül ugyanolyan elvárt alapkézség lesz az AI ismeretek bizonyos munkakörökben, mint korábban a Word vagy az Excel használata.
Én használok egy AI alapú chatboxot a weboldalamon. Megtanulja termékeimet, illetve más weben fellelhető információkat, és ezek alapján a feltett kérdésekre teljesen értelmes, korrekt és hasznos válaszokat ad, az esetek kb. 90-95 százalékában, a maradék esetekben viszont baromságokat ír. Sajnos nem 100%-os még ez a technológia, viszont elég nagy segítséget jelent az ügyfélszolgálatnak, jelentősen csökkenti a terhelést. Ami viszont döbbenet, hogy felhasználók jelentős része tényleg azt hiszi, hogy egy valódi humán ügyfélszolgálattal beszélget, hiába írjuk oda, hogy ez egy AI alapú szolgáltatás.SoundMania írta: ↑2025.07.12., szomb. 19:22A chatgpt egy szar. Gyakorlatilag nem érdemes használni. Ma is kérdeztem és megint akkora baromságokat hordott össze hogy na!clearsound írta: ↑2025.07.10., csüt. 22:09Magyarázom a bizonyítványt:
Kb. negyedéve csuklóztatom a ChatGPT-t, több témában, pl. Hi-Fi/Audiofil témák, kihegyezve az én full ARC + Martin Logan Ethos rendszeremre, továbbá politikai irányvonalak, pártok, személyek Magyarországon, azok megítélése, programjai, továbbá levélírások, facebook kommentjeim stilizálására, stb.
A tapasztalataim többnyire kedvezőek.
Ez különösen igaz arra, ahogyan az én rendszerem egyes elemeit, hangzását, előnyeit, hátrányait elemzi. Ezt tudom ellenőrizni, mivel hallgatom a saját rendszeremet és van erről véleményem.
A ChatGPT általában nem keményen megy a te véleményeddel szembe.
Lehet, hogy elsőre túl langyos (nyuszi) szöveget ad, de, ha rápirítasz, akkor összeszedi magát és már elfogadhatóan objektívnek tűnő véleményt ad.
Előnye, hogy lehet tanítani is, mivel a te véleményedet beépíti az újabb válaszaiba, stb.
Szóval, szerintem kiindulási alapnak nem rossz!
Sokat segít abban, hogy nem kell órákig a Google keresővel keresgetni az adott téma részleteit, hanem összefüggésében ő megadja a választ, a hivatkozások megjelölésével együtt.
Nos, igaz, hogy nincs füle, de a válaszai elgondolkodtatóak, esetleg elfogadhatóak(?!), persze megfelelő kontroll után.
Pl. ő javasolta a Farad Super3 audiofil tápot, mely úgy tűnik számomra, hogy klasszissal jobb, mint a sokak által használt, olcsó LHY kínai tápegység. (Persze jóval drágább is!)
Nos, ennyit a ChatGPT-ről.
Mivel a puding próbája az evés, ezért kértem a korábbiakban leírtak szerint a tapasztalataitokon alapuló konkrét véleményeteket a hivatkozott streamerek és tápegység témában.
A chatgpt egy szar. Gyakorlatilag nem érdemes használni. Ma is kérdeztem és megint akkora baromságokat hordott össze hogy na!clearsound írta: ↑2025.07.10., csüt. 22:09Magyarázom a bizonyítványt:
Kb. negyedéve csuklóztatom a ChatGPT-t, több témában, pl. Hi-Fi/Audiofil témák, kihegyezve az én full ARC + Martin Logan Ethos rendszeremre, továbbá politikai irányvonalak, pártok, személyek Magyarországon, azok megítélése, programjai, továbbá levélírások, facebook kommentjeim stilizálására, stb.
A tapasztalataim többnyire kedvezőek.
Ez különösen igaz arra, ahogyan az én rendszerem egyes elemeit, hangzását, előnyeit, hátrányait elemzi. Ezt tudom ellenőrizni, mivel hallgatom a saját rendszeremet és van erről véleményem.
A ChatGPT általában nem keményen megy a te véleményeddel szembe.
Lehet, hogy elsőre túl langyos (nyuszi) szöveget ad, de, ha rápirítasz, akkor összeszedi magát és már elfogadhatóan objektívnek tűnő véleményt ad.
Előnye, hogy lehet tanítani is, mivel a te véleményedet beépíti az újabb válaszaiba, stb.
Szóval, szerintem kiindulási alapnak nem rossz!
Sokat segít abban, hogy nem kell órákig a Google keresővel keresgetni az adott téma részleteit, hanem összefüggésében ő megadja a választ, a hivatkozások megjelölésével együtt.
Nos, igaz, hogy nincs füle, de a válaszai elgondolkodtatóak, esetleg elfogadhatóak(?!), persze megfelelő kontroll után.
Pl. ő javasolta a Farad Super3 audiofil tápot, mely úgy tűnik számomra, hogy klasszissal jobb, mint a sokak által használt, olcsó LHY kínai tápegység. (Persze jóval drágább is!)
Nos, ennyit a ChatGPT-ről.
Mivel a puding próbája az evés, ezért kértem a korábbiakban leírtak szerint a tapasztalataitokon alapuló konkrét véleményeteket a hivatkozott streamerek és tápegység témában.
1./ saját tapasztalat sajnos nincs nincs, mert nem hallottam az adott készüléket az említett táppal.(U2-t meg egyáltalán)clearsound írta: ↑2025.07.09., szer. 22:23Sziasztok,
Néhány igen speciális kérdésre szeretném a tapasztalataitok alapján a véleményeteket kérni.
A kérdéseimet előzetesen feltettem az AI-nak, pontosabban a ChatGPT-nek, melynek válaszait -mintegy vitaindítót- csatolom.
Nos, a fő kérdéseim:
1./ A Lumin U2 Mini + Farad Super3 LPS táp jobban szól-e, mint a Lumin U2?
2./ A Lumin U2-höz nincs Farad LPS külső táp?
3./ Az ARC DAC9-hez melyik Lumin (U2, vagy U2 Mini+Farad Super3) a jobb választás?
4./ Melyik táp a jobb: az LHY Audio lineáris táp, vagy a Farad Super3? Miért?
5./ A ChatGPT válaszai mennyire lehetnek ebben az esetben objektívek, illetve mennyire egyezik a Ti tapasztalataitokkal?
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra!
Audiophile üdvözlettel,
clearsound írta: ↑2025.07.09., szer. 22:23Sziasztok,
Néhány igen speciális kérdésre szeretném a tapasztalataitok alapján a véleményeteket kérni.
A kérdéseimet előzetesen feltettem az AI-nak, pontosabban a ChatGPT-nek, melynek válaszait -mintegy vitaindítót- csatolom.
Nos, a fő kérdéseim:
1./ A Lumin U2 Mini + Farad Super3 LPS táp jobban szól-e, mint a Lumin U2?
2./ A Lumin U2-höz nincs Farad LPS külső táp?
3./ Az ARC DAC9-hez melyik Lumin (U2, vagy U2 Mini+Farad Super3) a jobb választás?
4./ Melyik táp a jobb: az LHY Audio lineáris táp, vagy a Farad Super3? Miért?
5./ A ChatGPT válaszai mennyire lehetnek ebben az esetben objektívek, illetve mennyire egyezik a Ti tapasztalataitokkal?
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre, tapasztalataitokra!
Audiophile üdvözlettel,