Na erre kíváncsi leszek.
Vissza tudom adni a rod-okat,hogy rendesen tesztelj

Na erre kíváncsi leszek.
Trent Reznornak nincs köze az Eyes Wide Shutban felhasznált zenékhez. Többnyire Kubrick válogatta össze a filmjeihez használt zenéket.revox írta: ↑2025.07.10., csüt. 11:23
Egyik haverom (ToMPi from TMP Audio) ha eljön, már tudom, hogy kereshetem a Ligeti György zongorajátékot, amiben valami cincinegér billentyű leütésében is olyan erő lakozik, hogy kiterít a kanapére. Kubvrick Eyes Wide Shut-jában is megszólal, melynek a filmzenéjét a Nine inch Nails vezérte, Trent Reznor állíltott össze (ennek a Kubricknak milyen havrjai vannak mán,he). Ki legyen a barátom? Kubrick haverjai, vagy a langyosvízsztenderdnek megfelelő zenei irányultságú egyének? választom a nyitottabakat, vagányabbakat, ami nem zárja ki, hogy szeretik pl a csemballózenét is, ha az kellően minőségi produkció (TJ már tudott olyan albumot mutatni).
![]()
Én szinte minden alkalommal így jöttem el Tőle, feltöltődve a beszélgetés tanulságaival és zenei élménnyel.revox írta: ↑2025.07.11., pén. 12:29
A merlin nem volt egyszerű eset. sokan mai napig ezért negálnak dolgokat,ami hiba. Nehéz ember volt, ez tény. DE megérte,mert sokat lehetett Tőle tanulni.
...Mindenhol rám akartak dolgokat erőltetni,ami engem nem érdekelt, de a legjobb az volt, mindenhol nem azt hallgattam, hogy ők mitől jók, hanem azt, hogy a merlin mitól xar,
Cserébe igazán jó hangot nem tudtak mutatni és elvetemültebb stílusú zenékre csak legyintettek,hogy azok xarok. DE azt elérték, hogy elengedtem a merlint, mint szóbajöhető opció. Aztán e miatt nem is mentem be, de egyszer CsI üzent EAR-al,hogy ugyan már, sétáljak be a merlinbe. Bementem, rám nézett, nem akarta rám erőltetni az Oscar Petersont, mert fel tudta mérni,hogy lexarom, így elővett,egy általam egyáltalán nem ismert lemezt és otthagyott sülni a zsíromban kb egy órára a tölcsérek előtt.
Fel tudta mérni, mi kell és nem xarakodott a hifis klisékkel, semmit nem mondott, de a saját zenei repertoárjában (ami teljesen stílusfüggetlen volt) volt olyan lemeze,ami a zenei ízlésemnek megfelelt. Úgy jöttem ki,mint aki behernyózta magát (heroin,aki nem ismeri). Olyan zenei, muzikális cunamit kaptam, amitől teljesen padlót fogtam.
Ne azzal foglalkozz :)
Sokszor túlzottan is. Szerintem
Olvastam. Az elmúlt pár napra, meg még többre vonatkozik. A rossz gondolatolat is beleértve. Van jó sok.
Melyik téveszmére gondolsz ?SoundMania írta: ↑2025.07.11., pén. 16:47De téveszméket azért lehet kritizálni szakmai alátámasztásokkal meg főleg, nem?
De téveszméket azért lehet kritizálni szakmai alátámasztásokkal meg főleg, nem?pjm írta: ↑2025.07.11., pén. 16:14A dolog egyszerű, ez egy hobbi fórum, nem szakmai.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 09:33Ok.![]()
Akkor tessék szíves lenni elmagyarázni, hogy ha az egyik rendszeren valóságosabbnak tűnik a zongora, mint a másikon, akkor hogyan fogalmazza azt meg az egyszeri hfista, hogy a szakemberek se találjanak benne kivetnivalót ?![]()
De, leszűkíthetjük ezt egy hangszedőre, vagy bármire...
Az egyikkel jobbnak, életszerűbbnek tűnik a zongora, mint a másikkal.![]()
Hogyan fogalmazza ezt meg a földi halandó ?![]()
A dolog egyszerű, ez egy hobbi fórum, nem szakmai.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 09:33Ok.![]()
Akkor tessék szíves lenni elmagyarázni, hogy ha az egyik rendszeren valóságosabbnak tűnik a zongora, mint a másikon, akkor hogyan fogalmazza azt meg az egyszeri hfista, hogy a szakemberek se találjanak benne kivetnivalót ?![]()
De, leszűkíthetjük ezt egy hangszedőre, vagy bármire...
Az egyikkel jobbnak, életszerűbbnek tűnik a zongora, mint a másikkal.![]()
Hogyan fogalmazza ezt meg a földi halandó ?![]()
Ok, értem, nem vitatom, Te voltál ott, nem volt könnyű természet...
hasonlóval találkoztam én is...bejelentkezve mentem egy AI500-ast meghallgatni,valahol 91'-'92 környékén,még a Raday-ban,egy nagyon jó haverom érdekeit képviselni,aki akkortájt vásárolt egy pár vadiúj ESL63-as...nem igazán találtuk meg a közös nevezőt a szeánsz alattsupravox írta: ↑2025.07.11., pén. 12:46Nem vártam semmilyen hajbókolást.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 12:38Ebből azért ne vonjál le messzemenő következtetéseket.
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy csak peched volt.
Egyébként, a hallgatózás, minden kereskedőnél időpont egyeztetéssel ment, különösen a csövesekkel. / Felfűtés./ Szerintem most is.
Ennek ellenére nem egyszer szemtanúja voltam olyan esetnek, hogy az utcáról beesett embert hellyel invitálták és a már beízzított cuccot meghallgathatta.
Egyszer jött egy érdeklődő, pont a nagy rendszer ment.
Hallgatta, hallgatta.
Aztán, mikor az árról esett szó, szinte kikérte magának, hogy az Ongaku annyiba kerül, mint az Ő új, 405 - ös Peugeot-ja... / Két milla körül./
Az az Ongaku még ma is - szinte megfizethetetlen - Ongaku, a 405 - ös meg már réges - régen söröskupakként tengeti az életét.![]()
A stílus volt a probléma.
A kábel meg kellett és fasza is volt![]()
Nem vártam semmilyen hajbókolást.Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 12:38Ebből azért ne vonjál le messzemenő következtetéseket.
Mindenkinek lehet rossz napja, lehet, hogy csak peched volt.
Egyébként, a hallgatózás, minden kereskedőnél időpont egyeztetéssel ment, különösen a csövesekkel. / Felfűtés./ Szerintem most is.
Ennek ellenére nem egyszer szemtanúja voltam olyan esetnek, hogy az utcáról beesett embert hellyel invitálták és a már beízzított cuccot meghallgathatta.
Egyszer jött egy érdeklődő, pont a nagy rendszer ment.
Hallgatta, hallgatta.
Aztán, mikor az árról esett szó, szinte kikérte magának, hogy az Ongaku annyiba kerül, mint az Ő új, 405 - ös Peugeot-ja... / Két milla körül./
Az az Ongaku még ma is - szinte megfizethetetlen - Ongaku, a 405 - ös meg már réges - régen söröskupakként tengeti az életét.![]()
Ebből azért ne vonjál le messzemenő következtetéseket.
Biztos megérezték az Auditorium "szagot"dixie-chicken írta: ↑2025.07.11., pén. 12:16mert már amikor a bejárati ajtó kilincset megfogtat,érezték hogy nem jó a kilincs "billenési hangja",és szektán kivüli vagy,ezért nem foglalkozat Veled,komolyabban![]()
![]()
vélhetően ettől van benned mai napig egy ellenérzés, sértődöttség.
mert már amikor a bejárati ajtó kilincset megfogtat,érezték hogy nem jó a kilincs "billenési hangja",és szektán kivüli vagy,ezért nem foglalkozat Veled,komolyabban
Khmmm...