Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 233

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

cables írta:
2025.06.14., szomb. 22:00
-----
Elképzelhetetlen az, hogy valakinek egy új kábel hangja bejáratás nélkül is nagyon teszik? Én inkább azt tartom furcsának, hogy valaki megvesz olyan kábelt, aminek a hangja csak majd bejáratva fog tetszeni. Mi alapján veszi akkor meg?
Senki nem mondta, hogy bejáratás nélkül ne lehetne egyből nekünk tetsző valami. De attól még változik idővel az is.

Viszont az alapkarakter nem változik, az alapján már meg lehet ítélni, belekalkulálva az esetleges finom változásokat.
Félreérteni/értelmezni sem kell, nem állítja senki, hogy pl egy Nordost kábel eleinte úgy szól, mint egy Audio Note.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2293

Hozzászólás Szerző: cables »

-----
Elképzelhetetlen az, hogy valakinek egy új kábel hangja bejáratás nélkül is nagyon teszik? Én inkább azt tartom furcsának, hogy valaki megvesz olyan kábelt, aminek a hangja csak majd bejáratva fog tetszeni. Mi alapján veszi akkor meg?

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1369

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

cables írta:
2025.06.14., szomb. 20:40
---
Egyébként nem kell Cord topiktársat elmarasztalni, mert nem hisz a bejáratásban. Ő olyan kábeleket használ, amelyeknek a huzaljait az idő (a gyártástól eltelt 70-80 év) már bejáratta. Azoknál a kábeleknél minimális a bejáródás okozta változás.
Talán....
Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy nem kell elmarasztalni valakit csak azért, mert nem hisz a napsütésben. Ugyanis Ő olyan házban lakik, amin nincsen ablak.
Ki kellene kukucskálni néha az ajtón. :napsut:

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7573

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

supravox írta:
2025.06.14., szomb. 21:03
chord_ írta:
2025.06.14., szomb. 17:55
Rock60 írta:
2025.06.14., szomb. 12:58

Nincsen semmiféle bejáratás-pszihózis.
Lehet azt vízionálni, hogy ez csak hitkérdés, és az a hülye lúzer majd megszokja a rossz drótja hangját - ahogy írtad.
A valóság az - függetlenül a használt készülékektől és a hallgatott zenéktől - hogy az új drótot járatni kell, ennek során sokat változik a hangja, nagyobb részt pozitív irányba.
Ez a bejáratás, ez a vízió.
Mutass csak egyetlen bármilyen mérést erről, előtte / utána. Ha viszont nem tudsz, akkor, tudod, ez csak hit-cucc...
Ez akkora blődség mintha azt mondanád,hogy 2 hangfal aminek az általában mért paraméterei megegyeznek akkor az ugyanúgy fog szólni.
De mondhatnék erősítőt is.
Még 1 pár, azaz 2db hangsugárzó mérése sem egyforma teljesen, hitványabb gyártásúak között akár nem is olyan apró különbség is lehet.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2518

Hozzászólás Szerző: supravox »

chord_ írta:
Rock60 írta:
chord_ írta:
2025.06.14., szomb. 10:27
Csak leírtam a véleményemet, hogy teljesen másképp gondolom ezt a bejáratás-pszichózist.
Lehet azt vízionálni, hogy ez csak hitkérdés, és az a hülye lúzer majd megszokja a rossz drótja hangját - ahogy írtad.
A valóság az - függetlenül a használt készülékektől és a hallgatott zenéktől - hogy az új drótot járatni kell, ennek során sokat változik a hangja, nagyobb részt pozitív irányba.
Mutass csak egyetlen bármilyen mérést erről, előtte / utána. Ha viszont nem tudsz, akkor, tudod, ez csak hit-cucc...
Ez akkora blődség mintha azt mondanád,hogy 2 hangfal aminek az általában mért paraméterei megegyeznek akkor az ugyanúgy fog szólni.
De mondhatnék erősítőt is.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8965

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

cables írta:
2025.06.14., szomb. 20:40
---
Egyébként nem kell Cord topiktársat elmarasztalni, mert nem hisz a bejáratásban. Ő olyan kábeleket használ, amelyeknek a huzaljait az idő (a gyártástól eltelt 70-80 év) már bejáratta. Azoknál a kábeleknél minimális a bejáródás okozta változás.
Szerintem ez sem igaz ebben a formában. Ha nem használod, akkor ismételten járatni kell, az szinte mindegy, hogy előtte mennyit.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2293

Hozzászólás Szerző: cables »

---

DeProtector
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 233

Hozzászólás Szerző: DeProtector »

chord_ írta:

Mutass csak egyetlen bármilyen mérést erről, előtte / utána. Ha viszont nem tudsz, akkor, tudod, ez csak hit-cucc... hablatyolás, belemagyarázás. :)
Azért erről eszembe jutott egy saját sztori. Apukámnak egyszer kellet egy plusz tápkábel, kis olvasgatás után gondoltam jó lehet egy VDH Mainstream. Vettem itt a fórumon egyet. Mielőtt odaadtam neki, bedugtam az én erősítőmbe meghallgatni. Megállapítottam, hogy jobb, mint ami van, tetszik a változás, majd veszek egyet valamikor én is.
Egy fél év múlva kb vettem is egy pont ugyan olyat. Hossz, dugók, minden ugyan az.
Bedugtam ugyan oda ahova apu kábelét fél évvel ezelőtt. Megjött a hang amire emlékeztem, de mintha egy kicsit álmosabb, bágyadtabb lett volna. Itt-ott kicsit tompább.
Írtam az eladónak, hogy rendben megjött, minden oké, de rákérdeztem, hogy nem állt-e esetleg sokat, mert mintha olyan hangja lenne. Elmondta, hogy legalább egy éve a fiókban pihent.

Ezt csak azért meseltem el, mert ebben az esetben nem kerestem a különbséget, nem kellett az árat bemagyaráznom magamnak meg semmi ilyen, mint amiket írni szoktak azok akik ezt nem hiszik. Nem kell hinni, simán hallani lehet. A bejáratást dettó. Aki nem érzékeli, az csak simán nem érzékeli. Attól más még hallhatja, mindenféle pszichés katyvasz nélkül is, csak úgy simán.
Ennyi nyitottság és alázat a másik felé szerintem nem árt. Tartsuk fenn az esélyt, hogy nem ismerünk mindent. :smile53:
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4081

Hozzászólás Szerző: juliush »

Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Rock60
Őslakos
Őslakos

chord_ írta:

Mutass csak egyetlen bármilyen mérést erről, előtte / utána. Ha viszont nem tudsz, akkor, tudod, ez csak hit-cucc... hablatyolás, belemagyarázás. :)

Én elfogadom, hogy ti úgy gondoljátok, ahogy.
Irigylem a tévedhetetlenség-érzeteteket, hogy azt gondoljátok, hogy objektíven tudtok hallani pl. egy kábelt...

PróbáloK a saját koordináta-rendszeredben gondolkodni. gondolkodik.gif
Hagyjuk kicsit a bejáratást...

Vegyünk egy kábelt, nem meglepő módon pl. egy Radnai-t. :rolleyes:
Milyen mérési eredmény alapján döntöd el irigylésre méltóan tévedhetetlenül - :D - hogy az pont megfelelő Neked ?
Köszi. :smile53:

A bejáratásról.
Adva van két egyforma kábel, maradjunk a példámnál, Black Rhodium Stream.
Az egyik hónapok óta használt, a másik szűz új.
Nincs időeltolodás, megszokás, nincsen idő adaptációra. Egyik ki, másik be. Másik ki, egyik be.
Nem vízió, nem hablaty, nem belemagyarázás, vagy valami tévedhetetlenség - érzet, mérési eredmény nincsen, de a különbség óriási, a szomszéd szobából megmondható, melyik van bekötve.
Ha vakteszt keretében felváltva meghallgatnád a rendszeredben a két kábelt a két füleddel, ugyan erre a következtetésre jutnál.
Remélem. :yingyang:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2025.06.14., szomb. 19:17-kor.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

chord_ írta:

Mutass csak egyetlen bármilyen mérést erről, előtte / utána.
A te tolladból ez elég viccesen hangzik. 31_1_21.gif

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1008

Hozzászólás Szerző: chord_ »

Rock60 írta:
chord_ írta:
Csak leírtam a véleményemet, hogy teljesen másképp gondolom ezt a bejáratás-pszichózist.
De ezt megbeszéltük kb. ötezerszer. Nem. Tízezerszer.
A hallás nem objektív, hanem egy tanult folyamat, bonyolult asszociációs / sablonkiválasztós furcsaság. És ami itt lényeg, adaptív, mint sok élő rendszer. Meg sok élettelen. Pl. az automata váltó, akár egy 20 éves autóban is. Meg még rengeteg dolog adaptív.
Hamarabb változik az 'érzékelt hang', mint a kábel esetleg fel nem derített / ki nem mérhető fizikai jellemzői a 'bejáratás' során.

De el ne kezdjük ez a csontot megint csemegézni.
Én elfogadom, hogy ti úgy gondoljátok, ahogy.
Irigylem a tévedhetetlenség-érzeteteket, hogy azt gondoljátok, hogy objektíven tudtok hallani pl. egy kábelt...
Lehet, tényleg megy ez nektek. Nekem biztosan nem. Nem is cél.
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

Rock60
Őslakos
Őslakos

chord_ írta:

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 87

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

Rock60 írta:
2025.06.12., csüt. 18:53
white-tiger írta:
2025.06.12., csüt. 12:56

Remek, mert akkor megirhatnád hogy melyiket miért. Hasznos lehetne ha valaki éppen ezek valamelyikében gondolkodik...🙂
SM jól mondta, bár egy kicsit bonyolultabb a képlet, de nem untatnám a nagyérdeműt - esetleg pü, ha tényleg érdekel valakit - egy oldal lenne...
A lényeg, hogy némelyik drágán nagyon jó, némelyik nagyon jó az áráért, némelyik nagyon olcsón baromi jó.
Lehet találgatni. :D
Nekem jöhet privátban, engem érdekel...🙂

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1215

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

chord_ írta:
Nem kell egyetérteni, - mint ahogyan meg is történt.
Berendezéseket / kábeleket / zenéket is totál mást hallgatunk; miért kellene pont egy ilyen rázós területen közös nevezőre jutni?
A sokadik rázós terület ez már neked. Csak hol így, hol úgy.... Ebben közös nevezőre juthatunk. :)

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem kell egyetérteni, - mint ahogyan meg is történt.
Berendezéseket / kábeleket / zenéket is totál mást hallgatunk; miért kellene pont egy ilyen rázós területen közös nevezőre jutni?

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

chord_ írta:
2025.06.14., szomb. 08:58
SoundMania írta:
2025.06.14., szomb. 08:09
...Vagy végre megértenéd miért érdemes jó kábelt venni. Viszont 150-200 óra járatás kell neki...
.. meg főként, hogy megszokjad az új hangot... amely elsőre totálisan nem tetszik, az első percekben főleg nem, amikor talán a valóságot hallod... aztán meg gyötröd magad, hogy óriási pénzt fizettél érte, ez egy jó kábel, egyszerűen jól kell szólnia, a neten is megmondták, és 200 óra, az 200 óra, tolni kell, írni naplót, hogy mikor ér már véget, vágni a centit... 150 óránál jársz, és egyre sz@rabbul érzed magad zenehallgatás közben, de kitartás, mindjárt helyreugrik a hang...
... ha nem szimpla járatás, hanem zenehallgatás, napi 1-2 óra, komolyan, figyelve, az mondjuk 1/2 év, ha kitartó vagy, és hisztisen nem dobod ki a francba 10 perc után, mint én, akkor gyakorlatilag bármilyen hanghoz hozzá fogsz szokni, és megtalálni benne azt, ami tetszik...
:)
Chord.... Nekem javarészben használt kábeleim lettek vásárolva a rendszeremhez. Ezért nem kellett nekik sok járatás. Ez viszont vadonat új volt. Így tudom mivel kell szembenézni. Nálad is tudom.... :) meg a Radnai kábeleknél is.... Inkább a dps4 -et választom! :)

Rock60
Őslakos
Őslakos

Vinkler írta:
2025.06.14., szomb. 09:16

Minden kábelnek változik a hangja a járatással, akkor is, ha ezt elfogadod, akkor is, ha nem.
Persze.
Mégis, volt egy kábel, amiről nem hittem, hogy annyit változhat, az emlegetett Black Rhodium Stream.
Ez egy ezüstözött drót, voltak is vele bizonyos fenntartásaim, de hát annyi jót írnak róla... gondolkodik.gif
Hazavittem, bedugtam a dac-ba, vagy a stream tápegységébe, már nem is tudom.
A lényeg, hogy annyira bántóan, kemény hangon visítozott, hogy azt hittem kiszaladok a világból.
Felhívom az eladót, hogy mi ez má', mondja nyugi, adjak neki legalább 3 - 4 napot. nem lesz még jó, de hallani fogom a változást.
Ok, kínlódás tovább.
Kellett neki vagy két hét - 100 óra - míg valamennyire összekapta magát, aztán még vagy 100 óra, míg végleg beállt, de azóta nagyon jó barátságban vagyunk. :kiss:

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 393

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Shimano írta:
2025.06.13., pén. 19:45
Akkor mit próbáljak?
Én mindenképpen tömör réz fele mennék. Abból viszont a jók nem olcsóak. Azért egy minimum kábelezést megérdemelne a rendszered. Főleg az Enigmák. Sokszor próbáltam már az 1000-5000 forint/méter kábeleket. Mindig az lesz a vége nálam, hogy kikerültek a rendszerből idővel. Elsőre jó jó. Nem is rossz. Aztán szépen lassan kezd valami motoszkálni.... És csere...
Most is van bent pár olcsóbb Qed nálam, mert egyelőre most nincs keret jobbra...Keresem a megfelelő fm antennát, ami az első emeleten nem könnyű vétel szempontjából.... Szóval most másra koncentrálok.. ;)
Kívánom, hogy találj jót olcsón hosszabb távra, de ez szerintem nehéz lesz....
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

chord_ írta:
2025.06.14., szomb. 08:58
SoundMania írta:
...Vagy végre megértenéd miért érdemes jó kábelt venni. Viszont 150-200 óra járatás kell neki...
.. meg főként, hogy megszokjad az új hangot... amely elsőre totálisan nem tetszik, az első percekben főleg nem, amikor talán a valóságot hallod... aztán meg gyötröd magad, hogy óriási pénzt fizettél érte, ez egy jó kábel, egyszerűen jól kell szólnia, a neten is megmondták, és 200 óra, az 200 óra, tolni kell, írni naplót, hogy mikor ér már véget, vágni a centit... 150 óránál jársz, és egyre sz@rabbul érzed magad zenehallgatás közben, de kitartás, mindjárt helyreugrik a hang...
... ha nem szimpla járatás, hanem zenehallgatás, napi 1-2 óra, komolyan, figyelve, az mondjuk 1/2 év, ha kitartó vagy, és hisztisen nem dobod ki a francba 10 perc után, mint én, akkor gyakorlatilag bármilyen hanghoz hozzá fogsz szokni, és megtalálni benne azt, ami tetszik...
Minden kábelnek változik a hangja a járatással, akkor is, ha ezt elfogadod, akkor is, ha nem. Igen, még a Radnai kábeleké is. Onnan tudom, mert járt nálam jópár az évek alatt. Rudibá kezembe nyomott már párat, hogy vigyem haza és próbáljam ki. Én ezt meg is tettem. Mindegyik kábelnek az idő múlásával megfigyelhető volt a hangzásbeli változása, általában pozitív irányban, de ez elmondható az összes többi kábelre is. Az, hogy honnan, hava jutott el, az egy más kérdés, de a jelenség egyértelműen megfigyelhető.
Rövid hifis pályafutásom alatt eddig 1 kábel volt, amit hisztisen “kitéptem” mondjuk nem 10 perc, de kb 2 óra után, (az egy hangsugárzó kábel volt) egyébként nagy dráma soha nem volt.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

SoundMania írta:

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Shimano írta:
Gulka. írta:
2025.06.13., pén. 18:01
Shimano írta:
2025.06.13., pén. 12:17
Futómű,előfok,+ monoblokkok mögé kell valami olyan,amitől nem lesz egy loudneszes katyvasz a hangzás.
Pedig sajnos a Lapp ölflex kábeltől loudesszzz kattyvasszz lesz a hang. Nagyon nem ajánlom.
Akkor mit próbáljak?Van egy jó bevált felállásom,de most hirtelen felindulásból belecsaptam a lecsóba kábelfronton,és vettem egy pár furutech és egy aq hs drótot is,+ egy furutech digitet is,na meg egy aq összekötőt is csak hogy fokozzam a káoszt :D ,és azért is hogy ezeket is megismerjem,és mivel ezekkel kissé borult is a bili hangzásilag(és ezt nem negatív értelemben értem),így lehet kéne valami más hálózati drót is melléjük,de csak olyan jöhet szóba,ami méterre is kapható,mert én ugyan nem adok pénzt a túlárazott gyári kanócokért.
Érdekes ez a furutech hs,mert olyan energikus hogy csak na,de tényleg meglepően,kíváncsi vagyok az aq-ra is,azt ma hozta a futár.
Hálózati fronton valami sima hangot,ami kiegyenlített,tehát ilyen olyan kiemelésektől menteset érzek jónak ezekhez,van is ilyenem,de lehet kipróbálnék mást is ha az szembe jönne.Tegye a dolgát,és ne akarjon villantani,valami ilyen kéne,persze nem hajt a tatár,mert azért elég jó most is a hang.
Hirdetnek Acrolink 6n-t 2db-ot. Azon az árszinten nagyon jó kábel. A nagyokhoz hasonló, csak "szűkebb" hangja van. De hasonlóan kiegyenlített és teres, dinamikus. Csak olcsóbb és így kevesebbet tud...
Ha meg hiányzik a dinamika, vegyél egy dps4 - et is. De az neked nagyon nagy villantás lenne az eddigiek után. Vagy végre megértenéd miért érdemes jó kábelt venni. Viszont 150-200 óra járatás kell neki...

Rock60
Őslakos
Őslakos

Rock60 írta:
2025.06.14., szomb. 05:20
Nem túl rég volt nálam próbára Radnai - még nem a krio változat - az is nagyon tetszett.
A krio-s vélhetően még jobb, ha lesz alkalmam, megfülelem. :smile29:

Rock60
Őslakos
Őslakos

chord_ írta:
2025.06.13., pén. 21:10
Shimano írta:

Akkor mit próbáljak?..
Radnai kábelek?
Bár nem tudom, hogy azt keresed-e a hifiben, amiben igen erősek ezek a kábelek.
Kábelezzünk ! :napsut:

Tényleg kíváncsi lennék, mi a problémád a Neotech hangjával ? gondolkodik.gif
Ennyiért nem nagyon tudok jobbat elképzelni.

Vagy mégis, a Duelund pamutos drótjai, de az mindenképpen macerásabb story. Az talán azért elárul valamit, hogy biztos pontok a Quad ESL tápellátásában.

Menjünk feljebb. Nem túl rég volt nálam próbára Radnai - még nem a krio változat - az is nagyon tetszett. Érzelmesebb, finomabb, " lebegős " hang, talán - talán a Neotech stabilabb és markánsabb a mélye - a férfi hang orgánuma jobban kijött a rendszeremen - de a kettő közötti megítélést nagyon sok minden befolyásolhatja.

Tudom, gyáriak nem érdekelnek, és drágábbak is a fentieknél.
Azért leírom - mást is érdekelhet - hogy azok közül ár/érték szempontjából messze a legjobban a Black Rhodium Stream kábele vált be, talán az új árát is megéri.
Féláron jutottam hozzá egyhez, azóta kirobbanthatatlan a DAC elől.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6202

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

pjm írta:
2025.06.12., csüt. 19:23
[OFF - katt ide ha látni akarod]
Tisztelettel kérdezem, kire gondoltam?
Segítenél, mert én nem tudom. Komolyan. Annyit tudok, hogy 30 év hifizés és fórumozás után két év itteni olvasást követően azt gondolom, a jelenlegi itteni kábelezős topic számomra a legértéktelenebb, a legkevesebb érdekességet és - számomra - hasznos információt itt találom meg. Miért? Mert a legtöbb beszélgetés pár termékre szűkíti a kört, vagy olyan technológiákról folyik beszélgetés (pl fagyasztás), ami engem halandót nem érdekel. Bár ezzel sincs nagy baj, mert van pár ember aki szívesen beszél róla és van akit érint, bár olvastam sok olyan hozzászólást, hogy nem.

Az viszont rémlik, hogy hangi jellemzőket rendszerbeillést és egyebeket nemigen olvastam itt (A VZ kivétel, az mindenhova illik - de hogy az finomabb, ütősebb, nyíltabb, folyékonyabb, vagy milyen, nem sikerült rájönnöm.). Lehet, hogy azért, mert érdektelenségem okán van, hogy egy hétig sem nézek be, pont azért, mert nincs számomra itt semmi olvasnivaló.
Szóval ha visszaolvasod az elmúlt pár hónapot vagy egy évet, van a Canare, meg a Neotech, meg a Kondo, esetleg fut még a Transparent hálózati, JELLEMZŐEN.
Persze az enyém is egy elnagyolt vélemény, de nagy vonalakban ezt olvasni.

Mindegy, visszatérve, volt ez az elmúlt pár hét aztán a leállás. Visszanyitják a topicot, kérik, váltsunk témát. De valamiért vissza akarunk nyúlni az elmúlt időszakhoz. Az után, hogy figyelmeztettek rá, hogy hagyjuk abba és bezárták a topicot.

A szurka-piszka részemről arról szólt, hogy szűk kör tud itt beszélni valamiről anélkül, hogy ki ne lenne oktatva, hogy tévúton jár, és aztán beszélgettek itt olyan dolgokról vita közben, hogy a sarki kutyát sem érdekli kb - legalábbis itt nem. Nem véletlenül ment a takarítás.
De folytassuk. Mondod te. Én ebben nem leszek partner.

Jól írta Alex, nem értetted mit akartam, és mire gondoltam pontosan, azt meg pláne nem értetted, hogy nem személyre, hanem itteni mindennapokra gondoltam a hozzászólásommal.
Hogy te ezt félreértetted az azért lehet, mert még mindig nem hideg fejjel olvasod ezt a topicot, nem látod, hogy lenne itt klasszikus kábelezős olvasmányokra is igények.
Sajnálom.

Mindenesetre ebben a jelenlegi sodrásban én nem találom a helyem. Tudom, téged ez nem érdekel. De ha az igényekre is tekintettel akarsz l.enni, nézd meg, Alex vagy én hány lájkot kaptunk az elmúlt 3 napban itt, és ti mennyit kaptatok, abból leszűrheted, hogy tényleg lenne itt arra igény, hogy normál mederben menjenek végre itt a dolgok.
Két like-ot megint ki kellett szedjek innen, mivel annak kommentjében ment egymás osztása. :smile50:
Még egyszer kérem (mint azt már egyszer tettem): ha valakinek - akár negatív - véleménye van azt írja le szalonképesen nyilvánosan, vagy rendezze le a másikkal privátban.Szerintem a két érintett nagyon jól tudja, hogy miről beszélek. gondolkodik.gif
Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”