chord_ írta: ↑2025.06.14., szomb. 17:55
Ez a bejáratás, ez a vízió.
Mutass csak egyetlen bármilyen mérést erről, előtte / utána. Ha viszont nem tudsz, akkor, tudod, ez csak hit-cucc... hablatyolás, belemagyarázás. :)
Azért erről eszembe jutott egy saját sztori. Apukámnak egyszer kellet egy plusz tápkábel, kis olvasgatás után gondoltam jó lehet egy VDH Mainstream. Vettem itt a fórumon egyet. Mielőtt odaadtam neki, bedugtam az én erősítőmbe meghallgatni. Megállapítottam, hogy jobb, mint ami van, tetszik a változás, majd veszek egyet valamikor én is.
Egy fél év múlva kb vettem is egy pont ugyan olyat. Hossz, dugók, minden ugyan az.
Bedugtam ugyan oda ahova apu kábelét fél évvel ezelőtt. Megjött a hang amire emlékeztem, de mintha egy kicsit álmosabb, bágyadtabb lett volna. Itt-ott kicsit tompább.
Írtam az eladónak, hogy rendben megjött, minden oké, de rákérdeztem, hogy nem állt-e esetleg sokat, mert mintha olyan hangja lenne. Elmondta, hogy legalább egy éve a fiókban pihent.
Ezt csak azért meseltem el, mert ebben az esetben nem kerestem a különbséget, nem kellett az árat bemagyaráznom magamnak meg semmi ilyen, mint amiket írni szoktak azok akik ezt nem hiszik. Nem kell hinni, simán hallani lehet. A bejáratást dettó. Aki nem érzékeli, az csak simán nem érzékeli. Attól más még hallhatja, mindenféle pszichés katyvasz nélkül is, csak úgy simán.
Ennyi nyitottság és alázat a másik felé szerintem nem árt. Tartsuk fenn az esélyt, hogy nem ismerünk mindent.

LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission