Sziasztok!
Felhozom én is a topikot (remélem)
Bár a topik az mp3 lejátszókról szól, talán nincs messze a kérdésem a témától, ugyanis én egy jó hangú mobiltelefont szeretnék venni, és szívesen venném a tapasztalatokat.
http://www.hifivision.com/media-streami ... -tabs.html
Az oldal szerint a samsung galaxy s sorozat-ban wolfson dac van, amiről nem szoktak rosszat mondani.
Ja és azért szeretnék telefont venni, mert amúgy is vennem kell, mert elromlott a régi és nem szeretnék külön még mp3 lejátszóra költeni. Van egy régi cowon u2-es, de az 1gb-os, azzal meg már nem megyek sokra.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Sok okostelefont meghallgattam mostanában egy ismerősömmel, 3-4 fülessel is.
SGS1, Nexus S voodoo sound-dal a legjobb szerintünk. (de ma már mindkettő öregecske, felejtős)
Mobilaréna/prohardveren az SGS3-at már így használják, a Note2-be várják, de már addig is van kerneles, szoftveres finomítás.
(Ha a note2 és/vagy SGS3 topicjában indítasz egy "voodoo" keresést, a lényeget megtalálod.)
A Galaxy S Advance tudtunkkal nem kap ilyen támogatást, gyári állapotban viszont nem túl jó a hangzás. Mint ahogy szinte egyik gyári ROM és Kernel esetében sem...
Nekünk végül a mai telefon felhozatalból az SGS3, ha jól emlékszem siyah kernel volt a nyerő. Én annyira nem emlékszem a részletekre, mert nem terveztem vásárolni, csak segítettem megítélni a hangzási minőségeket...