Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MP3-lejátszók

pantera
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

Re: MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: pantera »

https://www.emag.hu/mechen-mp3-lejatszo ... DXPGGCMBM/

Bár "csak" zenét tud lejátszani, a hangja fenomenális..... Én anno Ali-ról vettem valami 24 ezerért.

Itt: https://www.vatera.hu/mechen-m30-zenele ... 85446.html van alig 20-ért is. :rolleyes:

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 784

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: lacy »

Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség! A minap hallottam egy ismerősöm Philips mp4 lejátszóját, ami ugyanúgy a 4.generáció mint az enyém, viszont sokkal szebben szól az övé.   Saját fejhallgatómmal próbáltam, ezért nem értem, miért muzsikál az enyém gyengébben? A különbség leírás szerint csak a tárhelyben van, az övé 4-, az enyém 16GB-os modell.
Pontos típusok:
SA4ARA4KF
SA4ARA16KF
Ha valaki tud segíteni, köszönöm előre is!

saját zenéddel is próbáltad?

pimpabmx
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: pimpabmx »

Sziasztok!
Elkélne egy kis segítség! A minap hallottam egy ismerősöm Philips mp4 lejátszóját, ami ugyanúgy a 4.generáció mint az enyém, viszont sokkal szebben szól az övé.   Saját fejhallgatómmal próbáltam, ezért nem értem, miért muzsikál az enyém gyengébben? A különbség leírás szerint csak a tárhelyben van, az övé 4-, az enyém 16GB-os modell.
Pontos típusok:
SA4ARA4KF
SA4ARA16KF
Ha valaki tud segíteni, köszönöm előre is!
CD: Denon DCD-695
DVD: Pioneer DV-310
Erősítő: Denon PMA-500AE
IC: KáCsa KCS-205
IC2: Bodor(?) 30cm
Hangsugárzó: Polk R50
Hangsugárzó kábel: KáCsa KCE-FLW40
Hangsugárzó csatlakozó: Nakamichi Z plug

niof78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: niof78 »

Tegnap megjött az ebay-en rendelt 160GB-os vinyó, a nagyobb akksi és a vastag hátlap a Classic-hoz. Összeraktam, és rátoltam 45GB-nyi zenét. Ezzel elleszek egy darabig asszem. Remélem az utángyártott 850-es akksival nem lesz majd gond...

Hozzádrótoztam a CMoy-hoz, és ma reggel már ezt élveztem munkába menet.
Sensing The Progressive Feeling...

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5150

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Próbálj ki egy egy Sennheiser PX100 MKII fülest, ugyanolyan kényelmes, és hasonlóan jól szól, mint a Kossod, de 10dB-lel érzékenyebb annál, valószínűleg kellően hangos lesz.
http://basys.hu/locator/index.php?page= ... mid=999999

szitas.peti
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: szitas.peti »

már megrendelted? az az alaplap csak 120gb-ig ismeri fel a 160as hddt is úgyhogy felesleges! elég a 120as hdd bele!
lehet későn szólok! :-(

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Indy »

Androidos MX Playerrel lehet extra hangerőhöz jutni.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

niof78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MP3-lejátszók

Sziasztok, igazabol nem is tudom hova irhatnam de itt megprobalom hogy van egy olyan gondom a Sony Xperia Z1 Compact telefonommal hogy nemnagyon szol hanngosan a fulhalgatom rajta ( KOSS PortaPro) es azt szeretnem kerdezni hogy letezik-e valami pici kis erosito az ilyen celra? (ilyen egy ceruza elem nagysagura gondolok) A valaszokat elore is koszonom.
Hát, ceruzaelem méretűt nem hinném, hogy fogsz találni, de mondjuk cukorkásdoboz méretű C-Moy (DIY), vagy FiiO erősítők vannak. A kicsi FiiO-k nem tudom mennyit bírhatnak üzemidőben, de én inkább a nagyobbak felé nézelődnék, ha nem vagy az, vagy nincs egy ügyes pákász ismerősöd.

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 863

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Sziasztok, igazabol nem is tudom hova irhatnam de itt megprobalom hogy van egy olyan gondom a Sony Xperia Z1 Compact telefonommal hogy nemnagyon szol hanngosan a fulhalgatom rajta ( KOSS PortaPro) es azt szeretnem kerdezni hogy letezik-e valami pici kis erosito az ilyen celra? (ilyen egy ceruza elem nagysagura gondolok) A valaszokat elore is koszonom.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: tollact »

Én egy ilyet használok az autóban mert a fejegységem nem játszik le semmi mást "csak" CD-t igaz azt kiváló minőségben
Ezen meg lehet az empé3-on kívül flac-et ape-t meg wav-ot is hallgatni szintén kiváló minőségben.

UI: Netes kép én ilyen izéket nem hallgatok
Nem kell magyarázkodni. Mindenki olyan zenét hallgat, ami tetszik neki..
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

niof78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MP3-lejátszók

Az iPod is kezel gyárilag egy fajta veszteségmentes(ebb) formátumot, a sajátját (alac), meg még elboldogul a wav-al is, csak azzal sokat fogyaszt. De ha az ember fia meghekkeli (Rockbox), akkor azt hiszem tudja a FLAC-ot is. De ha jól emlékszem, az enyém (6G) pont nem kompatibilis a Rockbox-al, ezért nem is foglalkoztam vele. Jövés-menés közben pont megfelelő az mp3, a wav vagy az alac.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 784

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: lacy »

Én egy ilyet használok az autóban mert a fejegységem nem játszik le semmi mást "csak" CD-t igaz azt kiváló minőségben Ezen meg lehet az empé3-on kívül flac-et ape-t meg wav-ot is hallgatni szintén kiváló minőségben.

UI: Netes kép én ilyen izéket nem hallgatok

niof78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MP3-lejátszók

Én nem használom erre a telefonomat. Egyszerűen nem erre való. Egy funkció rajta, de inkább maradok az iPod Classic/C-Moy kombónál. Természetesen a vonalkimenetről hajtva. A másik végén a fülemben leginkább egy Sennheiser CX400 Precision II van, de néha előfordul, hogy az XONE XD-53-at viszem magammal. Szoktam is fura tekinteteket kapni érte cserébe.

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Indy »

A mobiloknak egyre jobb a hangja, en is flac-et hallgatok buszozas kozben, egy jobb fulessel.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

niof78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MP3-lejátszók

Kicsit döglött ez a topik, és mivel a DIY-ben nem találtam hasonló témát, ide írok.

Több, mint 3 éve használok egy 6th gen. iPod Classic-ot, amiben halódik szép lassan, de biztosan a vinyó. A HeadFi megfelelő fórumában feltett kérdésem és az arra kapott válsz alapján kicsit feltuningolom a jövőben, ha megjönnek hozzá az alkatrészek. Konkrétam 80-as helyett 160-as vinyó, valamint a gyári 650mAh akksi helyett egy 850-es. Remélem minden klappolni fog...

Amúgy nem értem miért ilyen halott ez a téma, út közben senki nem hallgat zenét, vagy már mindenkinek megvannak a szükséges eszközei?

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: marci81 »

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Szia!
Sok okostelefont meghallgattam mostanában egy ismerősömmel, 3-4 fülessel is.
SGS1, Nexus S voodoo sound-dal a legjobb szerintünk. (de ma már mindkettő öregecske, felejtős)

Mobilaréna/prohardveren az SGS3-at már így használják, a Note2-be várják, de már addig is van kerneles, szoftveres finomítás.
(Ha a note2 és/vagy SGS3 topicjában indítasz egy "voodoo" keresést, a lényeget megtalálod.)
A Galaxy S Advance tudtunkkal nem kap ilyen támogatást, gyári állapotban viszont nem túl jó a hangzás. Mint ahogy szinte egyik gyári ROM és Kernel esetében sem...
Nekünk végül a mai telefon felhozatalból az SGS3, ha jól emlékszem siyah kernel volt a nyerő. Én annyira nem emlékszem a részletekre, mert nem terveztem vásárolni, csak segítettem megítélni a hangzási minőségeket...

Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB;  8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház

Ethosz szimmetrikus csöves dac
Ethosz szimmetrikus csöves előfok
Ethosz szimmetrikus végfok
Watt/Puppy Clone by Ethosz
Az audioquest carbon-t leszámítva Ethosz kábelezés

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Sziasztok!

Felhozom én is a topikot (remélem)

Bár a topik az mp3 lejátszókról szól, talán nincs messze a kérdésem a témától, ugyanis én egy jó hangú mobiltelefont szeretnék venni, és szívesen venném a tapasztalatokat.

http://www.hifivision.com/media-streami ... -tabs.html

Az oldal szerint a samsung galaxy s sorozat-ban wolfson dac van, amiről nem szoktak rosszat mondani.

Ja és azért szeretnék telefont venni, mert amúgy is vennem kell, mert elromlott a régi és nem szeretnék külön még mp3 lejátszóra költeni. Van egy régi cowon u2-es, de az 1gb-os, azzal meg már nem megyek sokra.

Előre is köszönöm a segítséget!

Szia!
Sok okostelefont meghallgattam mostanában egy ismerősömmel, 3-4 fülessel is.
SGS1, Nexus S voodoo sound-dal a legjobb szerintünk. (de ma már mindkettő öregecske, felejtős)

Mobilaréna/prohardveren az SGS3-at már így használják, a Note2-be várják, de már addig is van kerneles, szoftveres finomítás.
(Ha a note2 és/vagy SGS3 topicjában indítasz egy "voodoo" keresést, a lényeget megtalálod.)
A Galaxy S Advance tudtunkkal nem kap ilyen támogatást, gyári állapotban viszont nem túl jó a hangzás. Mint ahogy szinte egyik gyári ROM és Kernel esetében sem...
Nekünk végül a mai telefon felhozatalból az SGS3, ha jól emlékszem siyah kernel volt a nyerő. Én annyira nem emlékszem a részletekre, mert nem terveztem vásárolni, csak segítettem megítélni a hangzási minőségeket...

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MP3-lejátszók

Még ha akarnék sem tudnék, valamiért nem indíthatok új témát. :S

Forrás: Intel 4770S CPU; MSI Z87I MB;  8 GB G-SKILL DD3 2400MHz OC RAM; 120 GB Samsung 840 EVO SSD; HD-Plex hifi grade dc-atx PSU, HD-Plex H1 ház

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MP3-lejátszók

Nyissak új témát a kérdésnek?

marci81
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MP3-lejátszók

Sziasztok!

Felhozom én is a topikot (remélem)

Bár a topik az mp3 lejátszókról szól, talán nincs messze a kérdésem a témától, ugyanis én egy jó hangú mobiltelefont szeretnék venni, és szívesen venném a tapasztalatokat.

http://www.hifivision.com/media-streami ... -tabs.html

Az oldal szerint a samsung galaxy s sorozat-ban wolfson dac van, amiről nem szoktak rosszat mondani.

Ja és azért szeretnék telefont venni, mert amúgy is vennem kell, mert elromlott a régi és nem szeretnék külön még mp3 lejátszóra költeni. Van egy régi cowon u2-es, de az 1gb-os, azzal meg már nem megyek sokra.

Előre is köszönöm a segítséget!

andrelegrand
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 20

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: andrelegrand »

A COWON-k közül választok, ezt már eldöntöttem: S9, D3 ami első körbe szóbajöhet másodkörben pedig Z2, X9. Ha itthon nem találok használtat akkor a németektől rendelek, mert sokkal jobb árba vannak ott kint ezek a lejátszok.

PLACI
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: PLACI »

Kicsit felhozom a topicot. Jelenlegi választékba keresek 3,5-5" kijelzőjű audió és videó lejátszót, lehet tablet vagy csak mezei játékos . Elsősorba zene, másodlagos pedig a videólejátszás lenne. A fülesek amivel hallgatnám AKG K350 illetve K550 lenne, illetve a későbbiekben lehet uppgradelek K3003-ra. Apple termékektől kicsit óckodom, de ezekről is várom a véleményeket

Ajánlom a Cowon (iaudio) A2 hordozható multimédia játszóját 30 GB merevlemezes háttértárral. A termékről részletes információ a www.infopatika.hu honlapon található!
Nekem van egy ilyen aladó lejátszóm!

andrelegrand
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 20

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: andrelegrand »

Kicsit felhozom a topicot. Jelenlegi választékba keresek 3,5-5" kijelzőjű audió és videó lejátszót, lehet tablet vagy csak mezei játékos . Elsősorba zene, másodlagos pedig a videólejátszás lenne. A fülesek amivel hallgatnám AKG K350 illetve K550 lenne, illetve a későbbiekben lehet uppgradelek K3003-ra. Apple termékektől kicsit óckodom, de ezekről is várom a véleményeket

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

firm nem kompatibilis a jelenlegi skinnel és nincs kedvem skin újraformázással foglalkozni

azért írtam az újraírást /szal úgyan azt rakod fel rája/
ha elötte nem volt ilyen akkor lehet csak megsérült

Nincs semmi hasonló gondja, ez egyszerűen ilyen

Rediscover music

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

MP3-lejátszók

Hozzászólás Szerző: shanahan »

firm nem kompatibilis a jelenlegi skinnel és nincs kedvem skin újraformázással foglalkozni

azért írtam az újraírást /szal úgyan azt rakod fel rája/
ha elötte nem volt ilyen akkor lehet csak megsérült

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”