Rock60 írta: ↑2025.01.26., vas. 12:50
istvan01 írta: ↑2025.01.26., vas. 12:06
Ami azért túlzónak tűnik, de hátha. Van egy P-004e schukom, az ugye nem határozza meg a kihúzó erőt.
Habár lehet, ezt nem is erre érti, hanem a csatlakozón belül a kábel köpeny megfogás szorosságára. Igy a 30kg húzó erőt azért a legtöbb csatlakozó tudja.
Februárban kapok egy C-004-et, azzal majd tesztelem. "
Mind a kettőre érti, én úgy értelmeztem.
" Kábelt-bilincs " és " pengetartó "
Fotót is mellékelnek itt, amin a kis csavaros végű villás egység látszik.
A P-004 - edet irigylem, nekem C - im vannak...
Március középere érkezik Kácsától Furu FI-48NCFR is. Karácsony környékén kifogytak, úgy tűnik csak negyed évente rendelnek be. Direkt hasonlítást nem tudok eszközölni a P-004e-vel, de javulást várok ahova az FI-48NCFR kerül.
De ha már kábeles. Van az ösvény elején egy 2,7m-es szakaszom ami eddigi mezei villanydrótját fogom cserélni Neotech SOCT12-vel ha jobb idő lesz odakint. Csináltam ezzel a dróttal egy furcsa próbát. A hangfalam kettős kábelezése magas oldalába eddigi 50cm pamut szigetelésű 4N-es ezüst helyére betettem ezt a 3m-es SOCT12. Nem vártam csodát, meg rondán karikában volt hagyva ez a merev 3m derót.
Azt mondtam, hűha, ez tud valamit, egyértelműen folyékonyabb lett a hang, egy kis alsó tartományú rekedtséggel. Ez utóbbi a bejáratás hiánya meg a karikázott többlet lehet.
Megszületett az elhatározás, beszerzek ezüst SOST12/16 derótokat, úgy tűnik tudnak valami, pedig Siltech G5-höz vagyok szokva IC és hangfal oldalon.