Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Elosztók

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2168

Re: Elosztók

Hozzászólás Szerző: Shimano »

cables írta:
2024.12.25., szer. 06:02

Talán azért, mert a hobbink lényege a jobb hang állandó keresése.
Egyeseknél,ezt tedd hozzá. ;) Van aki a zene szeretete,élvezete miatt tart otthon hifit,és vannak azok is,akik a zenén már túl vannak. :D Emlékeztek,volt valami hasonló komment egykor itt,amit szó szerint már nem tudok idézni,de ez a mi már a zenén már túl vagyunk részlet berögződött. :D
Szerintem az a jó ha nyugi van,mert egyrészt fárasztó lehet a sok sok keresés,másrészt meg megette a fene azt a hifit,+ egyéb hobbit is,amit állandóan jobbítani kell. ;)

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2316

Hozzászólás Szerző: cables »

Redguy írta:
2024.12.17., kedd 19:24
Ismerek egy hi-fi-stát - egy facebook csoportból - aki arra esküdött, hogy a csatlakozók csak rontanak a hangon. (ha jobban belegondolunk lehet benne valami).
Az illető szépen kivette az összes csatlakozót, azaz kompletten összeforrasztotta a rendszerét. Sajnos nem emlékszem az okára, de az biztos, hogy már nincs összeforrasztva a rendszer :ohnoohnoohno:
Talán azért, mert a hobbink lényege a jobb hang állandó keresése. Az meg kicsit nehézkes, ha minden csatlakozók nélkül össze van forrasztva :)

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1429

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

frenki485 írta:
2024.12.24., kedd 21:57

Áááááá.... ezzel mindent elrontottál :D
Azóta nem is alszom jól, többször felriadok álmomból, ahol szegény elektronok küzdik át magukat a kapcsoló útvesztőjében. De, tényleg... :D

Egyébként tervezem még a szerkezet tápvonalát felfrissíteni.
A tápegységig menő 230 - as kábelt és az onnan tovahaladó DC kábelt, ami a futómű elektronikájához viszi a delejt, is kicserélném valami jobbra.
Ha ez meglesz, akkor vélhetően elbúcsúzok a kapcsivillától.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 607

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

Rock60 írta:
2024.12.24., kedd 21:34
tottyi írta:
2024.12.24., kedd 12:21
Hi, nekem egy olyan szerkezet kelleni elosztobol vagy hosszabitobol amin van kapcsolo, hogy ne kelljen az aktiv hangfalakat hatul kapcsolgatni de viszont ne rontson a hangon sem.

"Vettem egy kapcsolható világítós dugvillát - magyart, nem kínait - és azt szereltem fel a gyári dugó helyére. A fázist és a 0 - t is kapcsolja. / 2300 - 3000 Ft./
Érzésre bőven van olyan minőségű, mint a hifi készülékek 80 %-án lévő kapcsoló.
Végül rajta is maradt, azóta így használom..."

Áááááá.... ezzel mindent elrontottál :D
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

tottyi írta:
Hi, nekem egy olyan szerkezet kelleni elosztobol vagy hosszabitobol amin van kapcsolo, hogy ne kelljen az aktiv hangfalakat hatul kapcsolgatni de viszont ne rontson a hangon sem.
Nekem pl. a lemezjátszó tápegységén nincsen gyárilag kapcsoló.
Vagy bedugom a konnektorba, vagy kihúzom...
Mikor felújítottam a lemezjátszót, a próbálgatás, tesztelés során ez nagyon kényelmetlen volt.
Vettem egy kapcsolható világítós dugvillát - magyart, nem kínait - és azt szereltem fel a gyári dugó helyére. A fázist és a 0 - t is kapcsolja. / 2300 - 3000 Ft./
Érzésre bőven van olyan minőségű, mint a hifi készülékek 80 %-án lévő kapcsoló.
Végül rajta is maradt, azóta így használom.
Hasonló megoldást Te is elkövethetsz.
X tápkábelről leszereled a villásdugót és felrakod helyette a kapcsolhatót.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2612

Hozzászólás Szerző: supravox »

tottyi írta:
Hi, nekem egy olyan szerkezet kelleni elosztobol vagy hosszabitobol amin van kapcsolo, hogy ne kelljen az aktiv hangfalakat hatul kapcsolgatni de viszont ne rontson a hangon sem. Irtatok, hogy azutolso metrek szamitanak, na most ha a betapkabel ele raknak ilyet ami kb ketto meteres lenne, hogy kenyelmessen hozzafernek akkor szerintetek milyen jabelbol es kapcsolobol lehetne ezt megepiteni?
Ilyen nem lesz.
Vagy gyorsan megszokod.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 870

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hi, nekem egy olyan szerkezet kelleni elosztobol vagy hosszabitobol amin van kapcsolo, hogy ne kelljen az aktiv hangfalakat hatul kapcsolgatni de viszont ne rontson a hangon sem. Irtatok, hogy azutolso metrek szamitanak, na most ha a betapkabel ele raknak ilyet ami kb ketto meteres lenne, hogy kenyelmessen hozzafernek akkor szerintetek milyen jabelbol es kapcsolobol lehetne ezt megepiteni?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3516

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

primaluna írta:
2024.12.24., kedd 10:00

Én egy szakembertől egyszer azt hallottam hogy 220v-os vezetéket nem igazán szokás forrasztani, inkább saruval rögzítik, vagy valamivel szorítják a megfelelő helyre.
Igaz lehet?
Hálózat szerelő villamos szakmai körökben forrasztás valóban nem ajánlott és tiltott is. 400/230V feszültség szinten sem megengedett. Logikus magyarázat kevés van. Én két dolgot tudnék erre. Egyik ez a kötés forma nem bontható, ha valahol szakasz ellenőrzést kell végezni. Másik a forrasztás jósága nehezen ellenőrizhető, miközben a forrasztással a vezeték szigetelése meglágyul, olvadhat, ezzel romlik a biztonsága. minél nagyobb a vezető keresztmetszet, annál hosszabban és jobban melegszik a vezető és ezzel a 99%-ban használt PVC szigetelés is. Ha nem ellenőrizhető a forrasztás, akkor még zárlati áram biztonsága sincs, tehát megéghet. Az égés az tüzet okozhat.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3238

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

primaluna írta:
Rock60 írta:
2024.12.17., kedd 19:07
Amatőr61 írta:
2024.12.14., szomb. 01:45

Például jobb lesz a hangzás, ha a készülék tápkábelének végét csatlakozók nélkül egyből az adott készülék nyáklapjába forrasztom be.
Tudom, ezáltal megnehezül a tápkábelek cseréIgethetősége, de aki úgy gondolja, hogy eljutott a végső állapotba, annak érdemes ezt a lehetőséget is fontolóra venni.
Engem is foglalkoztat egy ideje ez a kérdés.
Ha meg lesz a vélhetően végleges kábel, akkor szívesen beforrasztatnám direktbe a készülékbe.
Bonyolítja a kérdést, hogy a gagyi IEC aljzatok nagyrészt már magukba foglalják a biztosíték aljzatot is.
Én egy szakembertől egyszer azt hallottam hogy 220v-os vezetéket nem igazán szokás forrasztani, inkább saruval rögzítik, vagy valamivel szorítják a megfelelő helyre.
Igaz lehet?
Szerintem ilyen "ökölszabály" nincs, inkább helyzete válogatja.
Egy hálózati kábel csatlakozóiban rend szerint csavaros/szorítós kötések vannak, bár találkoztam már olcsó, egyszerű IEC dugóval, amit forrasztással lehetett csak szerelni.
Készülékházba építhető IEC aljzatból létezik ilyen is, olyan is, de az aljzattól befelé már legtöbbször forrasztják.
Elosztókban(ha már ebben a topicban vagyunk) is teljesen vagyes a kép, én láttam már teljes egészében szereltet, forrasztottat, és részben szerelt, részben forrasztottat is. Szinte ahogy esik, úgy puffan, szerintem a legtöbbször az a gyártók koncepciója, hogyan egyszerűbb, olcsóbb.
Hogy hangra melyik a jobb? Ezt mindenki döntse el maga.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1258

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

primaluna írta:
Rock60 írta:
Amatőr61 írta:

Például jobb lesz a hangzás, ha a készülék tápkábelének végét csatlakozók nélkül egyből az adott készülék nyáklapjába forrasztom be.
Tudom, ezáltal megnehezül a tápkábelek cseréIgethetősége, de aki úgy gondolja, hogy eljutott a végső állapotba, annak érdemes ezt a lehetőséget is fontolóra venni.
Ha meg lesz a vélhetően végleges kábel, akkor szívesen beforrasztatnám direktbe a készülékbe.
Bonyolítja a kérdést, hogy a gagyi IEC aljzatok nagyrészt már magukba foglalják a biztosíték aljzatot is.
Igaz lehet?
Igaz! Mert nagyon kevés vill. szerelő tud jól forrasztani! De amekkorák ma a csatlakozásoknál a hely, nem is alkalmas forrasztással.

primaluna
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 86

Hozzászólás Szerző: primaluna »

Rock60 írta:
Amatőr61 írta:

Igaz lehet?

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 105

Hozzászólás Szerző: Redguy »

Ismerek egy hi-fi-stát - egy facebook csoportból - aki arra esküdött, hogy a csatlakozók csak rontanak a hangon. (ha jobban belegondolunk lehet benne valami).
Az illető szépen kivette az összes csatlakozót, azaz kompletten összeforrasztotta a rendszerét. Sajnos nem emlékszem az okára, de az biztos, hogy már nincs összeforrasztva a rendszer :ohnoohnoohno:
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Amatőr61 írta:

Amatőr61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 117

Hozzászólás Szerző: Amatőr61 »

istvan01 írta:
2024.12.12., csüt. 18:26
Amatőr61 írta:
2024.12.12., csüt. 00:43

A múlt év nyarán ugyanezen ok miatt alakítottam át én is az ösvényem és az elosztóm találkozását: az ösvény végéről leszereltem az aranyozott IEC csatlakozót, az elosztóból pedig kiszereltem a nikkelezett IEC aljzatot. Ezután az elosztóba beépítettem 3 db (fázis, nulla, föld) kisebb méretű fővezeték leágazó sorkapcsot és az ösvény kábelét egyből ide, a sorkapcsokba kötöttem be.
Ezáltal egy csatlakozással (csatlakozóval) eleve kevesebb van, nincs forrasztás (az elosztó IEC aljzatába a belső vezetékezés forrasztással volt rögzítve), de a lényeg, hogy csak réz találkozik rézzel - a sorkapocs nikkelezett leszorítócsavarjai "elhanyagolható szerepet játszanak ebben a drámában":)
Hab a tortán, hogy a kötések sokkal jobbak és stabilabbak elektromosan és mechanikailag is.
Én ipari, villanyszerelő sorkapcsokat lehetőség szerint kerülném a hifit ellátó tápáram köröknél. Próbaképpen fiókból, táskából előszedtem többféle sorkapcsot, fővezeték sorkapcsot, Weidmüller WDU sorolós csokit, klasszikus csoki-csokit, de még WAGO-t is. Mindet kivétel nélkül fogja a mágnes, van amelyiket csak erővel lehet leválasztani a pár cm3-es neodímium teszt mágnesemről. A WAGO volt amit csak enyhén fogott a mágnes. Abban vélhetően a rugólemez lehet mágnesezhető.
A csokikban a tiszta réz sem jellemző. Bronz, sárgaréz az gyakori vezető anyag, foszforbronz az már hifis kategória lenne, de csokikban ez szerintem nem szokás. Csavarok gyakran valamilyen acél, de nem INOX, az már drága lenne.
Nem lehet, hogy az acél csavarok miatt "fogja a mágnes"?

Mágnesesség ide, mágnesség oda, én azt tapasztaltam, hogy egyértelmű előny, ha minél kevesebb a kötések száma az utolsó métereken. Például jobb lesz a hangzás, ha a készülék tápkábelének végét csatlakozók nélkül egyből az adott készülék nyáklapjába forrasztom be.
(Tudom, ezáltal megnehezül a tápkábelek cseréIgethetősége, de aki úgy gondolja, hogy eljutott a végső állapotba, annak érdemes ezt a lehetőséget is fontolóra venni.)

Van idehaza vastagfalú vörösrézcsövem, meg valahol egy dobozban jó minőségű, tömör bronzom is, lehet hogy egyszer kipróbálom: kiváltom általuk a fővezeték sorkapcsokat.

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

Amatőr61 írta:
2024.12.12., csüt. 00:43

A múlt év nyarán ugyanezen ok miatt alakítottam át én is az ösvényem és az elosztóm találkozását: az ösvény végéről leszereltem az aranyozott IEC csatlakozót, az elosztóból pedig kiszereltem a nikkelezett IEC aljzatot. Ezután az elosztóba beépítettem 3 db (fázis, nulla, föld) kisebb méretű fővezeték leágazó sorkapcsot és az ösvény kábelét egyből ide, a sorkapcsokba kötöttem be.
Ezáltal egy csatlakozással (csatlakozóval) eleve kevesebb van, nincs forrasztás (az elosztó IEC aljzatába a belső vezetékezés forrasztással volt rögzítve), de a lényeg, hogy csak réz találkozik rézzel - a sorkapocs nikkelezett leszorítócsavarjai "elhanyagolható szerepet játszanak ebben a drámában":)
Hab a tortán, hogy a kötések sokkal jobbak és stabilabbak elektromosan és mechanikailag is.
Én ipari, villanyszerelő sorkapcsokat lehetőség szerint kerülném a hifit ellátó tápáram köröknél. Próbaképpen fiókból, táskából előszedtem többféle sorkapcsot, fővezeték sorkapcsot, Weidmüller WDU sorolós csokit, klasszikus csoki-csokit, de még WAGO-t is. Mindet kivétel nélkül fogja a mágnes, van amelyiket csak erővel lehet leválasztani a pár cm3-es neodímium teszt mágnesemről. A WAGO volt amit csak enyhén fogott a mágnes. Abban vélhetően a rugólemez lehet mágnesezhető.
A csokikban a tiszta réz sem jellemző. Bronz, sárgaréz az gyakori vezető anyag, foszforbronz az már hifis kategória lenne, de csokikban ez szerintem nem szokás. Csavarok gyakran valamilyen acél, de nem INOX, az már drága lenne.

Amatőr61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 117

Hozzászólás Szerző: Amatőr61 »

istván01 írta:
"Az ideális, legjobb eredményt akkor kaphatjuk, ha hálózati aljzat és avval érintkező hálózati dugó (shcuko-IEC) azonos fémvezetőjű és bevonatú. Sajnos a gyakorlatban nehéz megvalósítani, de odafigyeléssel, kábelek, csatlakozók választásával megoldató.
Éppen mostanában tapasztaltam ezt a hatást."

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3238

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

arzachel írta:
2024.12.07., szomb. 13:03
istvan01 írta:
2024.12.07., szomb. 12:25
Furu csatiknál az is számít keveset, mi van az arany és ródium alatt. Én speciel úgy tapasztalom, hogy az alsóbb osztályban foszforbronz nem igazán jó, úgysem hogy arany van bevonatként. Ezt a foszfor bronzot az IC-hangfalas csatlakozóknál sem tartom igazán jó hangúnak. A tiszta rezes, vagy tellurium, beryllium ötvözetű réz anyag jobb hangra képes.

Ebben a csatlakozós vezető párosításban nagy baj van a gyári készülékek IEC aljzataiban, mert ott az esetek 95%-ban ismeretlen filléres aljzatokat tesznek, az cserélgetni nem illik.
Az a Furu foszforbronz IEC aljzat egy katasztófa...Kicseréltem egy régi Magyar 200.-Ft-os ezüstözött IEC aljzatra és egyből minden a helyére került. :smile32:
Nem kétlem, hogy ez így volt, de ilyen "régi, Magyar, 200Ft-os, ezüstözött IEC aljzatot" hol árulnak? Ilyen termék nincs, de legalábbis fehérholló kategória, így legtöbbünknek marad a Furutech, és társai.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

Hozzászólás Szerző: arzachel »

istvan01 írta:
2024.12.07., szomb. 12:25
Furu csatiknál az is számít keveset, mi van az arany és ródium alatt. Én speciel úgy tapasztalom, hogy az alsóbb osztályban foszforbronz nem igazán jó, úgysem hogy arany van bevonatként. Ezt a foszfor bronzot az IC-hangfalas csatlakozóknál sem tartom igazán jó hangúnak. A tiszta rezes, vagy tellurium, beryllium ötvözetű réz anyag jobb hangra képes.

Ebben a csatlakozós vezető párosításban nagy baj van a gyári készülékek IEC aljzataiban, mert ott az esetek 95%-ban ismeretlen filléres aljzatokat tesznek, az cserélgetni nem illik.
Az a Furu foszforbronz IEC aljzat egy katasztófa...Kicseréltem egy régi Magyar 200.-Ft-os ezüstözött IEC aljzatra és egyből minden a helyére került. :smile32:
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

nemtomm írta:
2024.12.07., szomb. 11:52
istvan01 írta:
2024.12.07., szomb. 08:39
Van egy kevésbé figyelembe vett jellemző a hálózati elosztók-kábel csatlakozókkal kapcsolatban is. Egy bizonyos szint felett számít a csatlakozók aljzat-dugó áramvezető érintkezők egymással kompatibilitása. Azt talán nem kell hangsúlyozni az elosztók esetében az elsődleges meghatározó minőség faktor a érintkezők fém anyaga-felület bevonta. Ez alatt-után számít az elosztó belső vezetékezése, elosztóház és aljzat műanyag teste. Most az esetleges szűrő elemeket hagyjuk ki ebből a sorból.

Az ideális, legjobb eredményt akkor kaphatjuk, ha hálózati aljzat és avval érintkező hálózati dugó (shcuko-IEC) azonos fémvezetőjű és bevonatú. Sajnos a gyakorlatban nehéz megvalósítani, de odafigyeléssel, kábelek, csatlakozók választásával megoldató.
Éppen mostanában tapasztaltam ezt a hatást.
Nálam 90%-ban Furutech dugók és aljzatot vannak mindenhol és nagyon is számít :tutiok:
Aranyozott mindegyik csak 2 helyen van rodiumos csatlakozó :rolleyes:

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 934

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

istvan01 írta:
2024.12.07., szomb. 08:39
Van egy kevésbé figyelembe vett jellemző a hálózati elosztók-kábel csatlakozókkal kapcsolatban is. Egy bizonyos szint felett számít a csatlakozók aljzat-dugó áramvezető érintkezők egymással kompatibilitása. Azt talán nem kell hangsúlyozni az elosztók esetében az elsődleges meghatározó minőség faktor a érintkezők fém anyaga-felület bevonta. Ez alatt-után számít az elosztó belső vezetékezése, elosztóház és aljzat műanyag teste. Most az esetleges szűrő elemeket hagyjuk ki ebből a sorból.

Az ideális, legjobb eredményt akkor kaphatjuk, ha hálózati aljzat és avval érintkező hálózati dugó (shcuko-IEC) azonos fémvezetőjű és bevonatú. Sajnos a gyakorlatban nehéz megvalósítani, de odafigyeléssel, kábelek, csatlakozók választásával megoldató.
Nálam 90%-ban Furutech dugók és aljzatot vannak mindenhol és nagyon is számít :tutiok:
Aranyozott mindegyik csak 2 helyen van rodiumos csatlakozó :rolleyes:
"Az igazi barát szemből támad."

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 196

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

Sziasztok!

Vettem egy Kontaset elosztót (7 aljzat, Ks240), amiben nincs behúzva gyárilag vezeték, csak a nyílás van kialakítva. Belül csokik vannak, ahonnan megy valamilyen minőségű vezeték a réz sínek felé.

Egyik kérdésem az lenne, hogy mivel elég szűk a gyári nyílás, ami fogad tápkábelt, hogy ki milyen kábelt ajánlana hozzá, ami még bele megy (filléres PC-s kábelen kívül)? Nálam egy DIY és egy Lapp Ölflex 1,5mm2-es kábel már nem megy át rajta (megbontani a szigetelést meg nem igazán akarom), viszont ha megfúrom a nyílást, akkor a nyílás belsejében lévő vezető sínt is lefúrom, így a kábel tartása nem lesz olyan stabil, ha ez számít valamit is.

A másik, hogy ha bekötöm a tápkábelt, akkor a csoki + gyári rövid vezetékezést érdemes kiszedni belőle és közvetlen a tápkábel vezetékét rákötni a réz sínre?

Köszönöm!
Marantz CD74 - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Vandersteen 2CE Signature

Philips CD 820 - TMP Ant - Dénes Péter 6C33C-SE - Braun L710

PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2

Komplett Schmidt Ferenc kábelezés

istvan01
V.I.P.
V.I.P.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1258

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Furutech esetében az ncf termékek amik már értékelhetőek. Érdekes, hogy milyen dolgoknak tudnak emberek örülni... És mennyire.... :)

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 934

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Luxor Audio írta:
2024.12.06., pén. 23:35
nemtomm írta:
2024.12.06., pén. 20:17
...a fapaci elosztóról semmi infóm nincs, de nem :D :D is találtam…. de ha dobnál róla egy képet akkor tudnám azonosítani ...
Az egykori kínálat így nézett ki:

Elosztók.jpg
Volt ilyenem már…. Egy alap elosztó nem sokáig volt meg…. :D de köszönöm a képet… :tutiok:
"Az igazi barát szemből támad."

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11024
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

nemtomm írta:
2024.12.06., pén. 20:17
...a fapaci elosztóról semmi infóm nincs, de nem is találtam…. de ha dobnál róla egy képet akkor tudnám azonosítani ...
Az egykori kínálat így nézett ki:

Elosztók.jpg
Elosztók.jpg (111.61 KiB) Megtekintve 1680 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”