[/quote]
Valószínűleg pontosan oda, ahogy írtad..... (bár műanyag testű hangszedőknél

[/quote]
A régi denon dl101 hangszedő felett volt egy fém lemezke, amit visszaadott az, aki cserélte, nem építette be az AT95E fölé.
Szerintem ez lesz a nyitja.
Valószínűleg pontosan oda, ahogy írtad..... (bár műanyag testű hangszedőknélfeldelaci írta: ↑2024.12.06., pén. 19:18Holnap készítek. De nézegetem a shell fotóját és egyre inkább arra jutok, hogy le kell csavaroznom a hangszedőt és az alá megy. A két csavar közti helyre. És azért van ilyen alakja a lemezkének, hogy nekifeszüljön a hangszedő fém burkolatának.Nincsen saját fotód?
Mert a vezetéke az kb olyan hosszú, mint a másik négy szál.
cs505-3headshell.jpg
Holnap készítek. De nézegetem a shell fotóját és egyre inkább arra jutok, hogy le kell csavaroznom a hangszedőt és az alá megy. A két csavar közti helyre. És azért van ilyen alakja a lemezkének, hogy nekifeszüljön a hangszedő fém burkolatának.Nincsen saját fotód?
Nincsen saját fotód?
nem én,de emléxem rá. talán ott is egy TechDas volt az egyik fél és youtube videó volt.
Ja, nyilván . Múltkor két azonos ligában játszó gép hangját tette fel valaki - talán Te, vagy dixierevox írta: ↑2024.12.05., csüt. 08:41köszi a válaszadásttRock60 írta: ↑2024.12.05., csüt. 08:35
Na, így egy gyors ráhallgatással a laptopon, szerintem az " A " a TechDas.
Nagyobb sávszélek, tisztább, dinamikusabb ének.
A " B " lágyabb, kicsit szöszösebb hang, de semmi bajom vele.
Otthon jobban elférne.![]()
Nyilván a különbség százszor nagyobb, mint ami így kifülelhető.![]()
Aztán, lehet, hogy mellélőttem...Majd kerítek egy fülest.
![]()
a kiemelt rész nagyon igaz,de mint látható,Te is érzékeltél kézzelfogható eltérést
köszi a válaszadásttRock60 írta: ↑2024.12.05., csüt. 08:35Na, így egy gyors ráhallgatással a laptopon, szerintem az " A " a TechDas.
Nagyobb sávszélek, tisztább, dinamikusabb ének.
A " B " lágyabb, kicsit szöszösebb hang, de semmi bajom vele.
Otthon jobban elférne.![]()
Nyilván a különbség százszor nagyobb, mint ami így kifülelhető.![]()
Aztán, lehet, hogy mellélőttem...Majd kerítek egy fülest.
Na, így egy gyors ráhallgatással a laptopon, szerintem az " A " a TechDas.
megtaláltam... a versenyzők. a kanyar a sztoriban, a vakteszten majd fele-fele lett az arány, amikor meg kellett ítélni, melyik hang a jobb. Nyilván, más lenne, ha odaadnák valakinek, hogy otthon kösse be, de a digitalizált anyagon is bőven van eltérés, de vélhetően sokan a saját preferenciájuk, vagy saját rendszerük hangjából kiindulva adták le voksukat, melyik a jobb hangú lemezjátszó. És persze, a jobb a drágább... telefonba dugtam be headsetet, egy jó fülessel biztos jobban adja. Nekem is volt tippem, de csak tippem, nyakam nem tettem volna rá...revox írta: ↑2024.12.04., szer. 19:39találtam egy érdekes vaktesztt, már, ha még nem volt.
a sztori. hogy rögzítették egy TechDas és egy AR oldSchool lemezjátszó hangját és meg kellett szavazni, melyik, melyik.
Van egy költségvetés is hozzá (lenti kép), amit később upDateltek, hogy a valós difi inkább 721.000 USD.
A lemezjátszó
https://www.dropbox.com/scl/fi/1msg1osv ... 9&e=2&dl=0
B lemezjátszó
https://www.dropbox.com/scl/fi/booqi87i ... h&e=2&dl=0
lehet tippelniaz se baj. ha leírod, mi alapján döntesz, ahogy... Modi csinálhat egy szavazást, ha van kedve.
Fülelek, sajnálom hogy ha már így alakult,de köszönöm a te írásod is.fülelek írta: ↑2024.12.04., szer. 19:28Szeretném tisztázni ezt a riaa korrektor dolgot, ami miatt durván pocskondiázott Szentgyörgyi László, alias Vibavoice.
Megnéztem az ominózus riaa korrektor belső képét, és elképedve láttam, hogy ezt ugyan nem én készítettem, sem a kapcsolás, sem az aljzatok, alkatrészek nem olyanok, mint amiket én anno használtam. Aztán észrevettem a nyomtatott áramkör szélén egy feliratot, ami nem tollal készült, hanem a nyomtatás része, tehát nem lehet hamisítani. SZ.L.99.04. AZAZ SZENTGYÖRGYI LÁSZLÓ MAGA KÉSZíTETTE EZT A KÉSZÜLÉKET!
Ez az eredeti kép:SzLphono.jpg
Ez pedig az általam kijelölt rész SzLphono99.jpg
A konklúziót mindenki vonja le maga.
Úgy gondolom ,ha már újra előre került akkor illik reagálni most is,úgy mint akkor amikor korábban is megválaszolásra került a kérdésem mégha rossz helyen is tettem fel...
Az az Ő dolga, hogy a saját termékéről mikor kér információt.
Hát nem kapkodtad el a választ, 2023.02.18 óta!VibaVoice írta: ↑2024.12.04., szer. 12:21Tiszteletem!callcap írta: ↑2023.02.18., szomb. 18:4020230218_135341.jpgJó estét mindenkinek!
A segítségeteket kérném egy MM jelerősítő beazonosításában.
Történt anno kb fél éve a jófogáson egy Cambridge erőstő után érdeklődve megláttam egy nagyon hasonló jelerősítőt.
Véletlenül szúrtam ki a fotók között a dobozolás annyira hasonló volt mint az enyém ,gondoltam nem véletlen...
Rákérdeztem az eladóra hogy van e infója róla hogy ki készíthette ezeket?
Sajnos csak arra emlékezett hogy ő régen Budapesten vette és állítólag egy hifi forgalmazással foglalkozó üzletben készültek... de hogy ki ill a pontos hol arra már nem emlékezett!
A kép alapján tudja e valaki azonosítani ki készíthetett ilyen eszközt?
Köszönettel:Csaba20230218_135341.jpg
Sok idő telt el a gyártó azonosítása kérdés feltétele óta.
A lényeg az, hogy a képeken látható MM Phono élőerősítő Hi-Vox, vagy Dunadio gyártmány lehet.
A belső fotón látszik, hogy az elektronika erősen barkácsolt, illetve az RCA csatlakozókra utólag lettek a zavarszűrő tagok odabiggyesztve.
Ennyire kontár munkát kizárólag Szabó Zoli volt képes elkövetni.
Szentgyörgyi László / Vibavoice Audio ec.
Köszönet ma is a válaszért.VibaVoice írta: ↑2024.12.04., szer. 12:21Tiszteletem!callcap írta: ↑2023.02.18., szomb. 18:4020230218_135341.jpgJó estét mindenkinek!
Történt anno kb fél éve a jófogáson egy Cambridge erőstő után érdeklődve megláttam egy nagyon hasonló jelerősítőt.
Véletlenül szúrtam ki a fotók között a dobozolás annyira hasonló volt mint az enyém ,gondoltam nem véletlen...
Sajnos csak arra emlékezett hogy ő régen Budapesten vette és állítólag egy hifi forgalmazással foglalkozó üzletben készültek... de hogy ki ill a pontos hol arra már nem emlékezett!
Sok idő telt el a gyártó azonosítása kérdés feltétele óta.
A lényeg az, hogy a képeken látható MM Phono élőerősítő Hi-Vox, vagy Dunadio gyártmány lehet.
A belső fotón látszik, hogy az elektronika erősen barkácsolt, illetve az RCA csatlakozókra utólag lettek a zavarszűrő tagok odabiggyesztve.
Ennyire kontár munkát kizárólag Szabó Zoli volt képes elkövetni.
Szentgyörgyi László / Vibavoice Audio ec.
Tiszteletem!callcap írta: ↑2023.02.18., szomb. 18:4020230218_135341.jpgJó estét mindenkinek!