revox írta: ↑2024.08.23., pén. 20:29
erre gondoltam, de vaskosabb polcra emlékeztem. ktt a gumi etét kérdéses. ront, vagy használ. de szerintem az kivehető, ha keni a hangot. de nekem ez nem tűnik olcsónak, vakon megvenni.
https://streamaudio.hu/norstone-stabbl-hi-fi-allvany
de jobban megnézve a képet, azzal a középső valamivel is trükköztél, alá van téve valami (nekem a hálóban van hifimagazin a dvd alatt

) . de jó, mert érzed, hova, mi kell

pl a bambusz lágyságát is jól kompemzáltad tüskével. de a kompenzálás nem is jó szó, mert a bambusz lágysága csillapít, míg a tüske elcsatol, így egészítik ki egymást. szerintem megugrod ezt a dolgot
mikor lesz ez a valami?
Hát igazából az volt a folyamat, hogy először a bambuszlap nélkül volt ezen a rózsafa komódon a gép, aztán akkor kipróbáltam hogy a gyári tüskével vagy a gyári tömzsi delrinlábakkal szól-e jobban. A delrinlábakkal homályosabb volt, bár öblösebb is, de azert inkabb maradt a tüske. Aztán alákerült a bambusz és nem lett rosszabb.
De hogy egy állványon mit művelne, gőzöm sincs. Igen, az a Stabbl eleg masszivnak tunik, azert nezegettem. Ismerosnek van Spider, az is hasonlo. A Solid Tech is pl aranyos, biztosan jo is, de mire összelegózom, duplaannyi lesz, mint a Stabbl, mert kell 4szint.
Árulgatnak most a fórumon Söund Arts állványt, az is képbe került, csak annak nem jo az elosztása es tul reginek tunik es nem passzolna a kiallitani valo cuccokhoz.
A valami az egy streamer probadoboza, de csak úgy oda van rakva, amugy üres készülékház volt a kep keszultekor. Alatta egy levagott alufedlap van, ami kezeletlen még.
Amúgy köszi, nem merült fel bennem, hogy érzem mi kell a pörgető alá, de vegulis ez igy eddig jol mukodott. Amugy soha egyetlen allvanyt nem probaltam, total kezdo vagyok a temaban, szokasos kezdő hifis hozzáállással: csak kéne valami, ami működik és jól néz ki :)
Október 5-6, Budapest Audio Expo néven kell keresni. Ez egy új, az eddigi show-któl független kiállítás, de kiallitoi oldalrol kb teltházas, szoval érdemes ránézni.