Megint megy tönkre az Aries Femto wifi kártyája.
Raktam bele másik kártyát (ez is 7260-as, ez volt a fiókban, a 7265 úton van).
És ezek után eltátottam a számat, hogy mennyivel jobban szól az Aries.

A Fiio R7 egészen kiváló, újonnan 299.000.- Ft bruttó:Block írta: ↑2024.10.10., csüt. 17:47Kedves Hobbytársak!
Egy kérdést szeretnék intézni vásárlás előtt lejátszó ügyében,hátha a tapasztaltabbak tudnak tanácsot adni a választáshoz.
200 és 400000 Ft között nézegetnék ,4-5 kütyüből szeretnék kiválasztani egyet...
Csak Tidalt hallgatok,....az sem gond ,ha DAC nélküli verzió,mert DAC-om van,és androidos tablettel vezérelném.
Ha valakinek van ötlete,szívesen venném,ha megosztaná... :)
Köszönettel : András
Csak egy tipp, a Volumioban Playback options/Volume options NONE-ra van állítva, ha nem Tidal rosszabbul szól. Nem teszteltem connect és volumio alol külön, de nálam ez okozta a legnagyobb különbséget. Ha be is állítottad érdemes néha ránézni, mert újraindításnál néha átállítódik.Virgil írta: ↑2024.08.14., szer. 16:51kis utózönge, még a múltkor általam felvetett kérdéssel kapcsolatban..mert csak nem hagyott azóta sem nyugodni a dolog.
hiszen zenét hallgatunk, mindig a legjobb módon, de ugyanakkor a legkényelmesebben is szeretnénk ezt megtenni.
nos, a kényelemről a tidal natív applikációja gondoskodik, gyak.hibamentesen, minden funckióját hibátlanul végezve működik.
ugyanakkor meg, mégis csak az van, hogy akárhányszor megcsinálom az ide-oda váltogatást, volumio-ból ki tidal app-ba be, majd vissza, mindig érzem azt, hogy a volumio instabilabb ugyan de rhadjon meg, jobban szól.. csak azt hallom mindig
nna, volumio közösségi fórumát végignyálaztam, más is írt-e ilyesmi észrevételt. és azon kívül igen, hogy írta más is, hogy a volumioba integrált tidal-lal jobban szeret zenét hallgatni, találtam mást is (google fordító):
sfdghjhgfds.jpg
szóval akkor -mivel nem ugyanaz a lejátszó valóban- mégis valós lehet az, hogy van a kapott hangban különbség végül

+1alto írta: ↑2024.08.24., szomb. 18:10Nem lehet, hogy valami hálózati problémád van? Én többféle Lumint használok, de soha nem tapasztaltam akadozást. Illetve egyszer igen, amikor a routerem "elfáradt", és rengeteg hibás csomagot produkált.
Ha az appra lassan reagál a lejátszó, az meg akkor szokott előfordulni, ha túl gyenge a wifi a telefonon.
Nem lehet, hogy valami hálózati problémád van? Én többféle Lumint használok, de soha nem tapasztaltam akadozást. Illetve egyszer igen, amikor a routerem "elfáradt", és rengeteg hibás csomagot produkált.
Jól hallottad, több lejátszónál tapasztaltuk, hogy a T.Connent gyengébben szól. Pl. Linn...Virgil írta: ↑2024.08.14., szer. 16:51kis utózönge, még a múltkor általam felvetett kérdéssel kapcsolatban..mert csak nem hagyott azóta sem nyugodni a dolog.
hiszen zenét hallgatunk, mindig a legjobb módon, de ugyanakkor a legkényelmesebben is szeretnénk ezt megtenni.
nos, a kényelemről a tidal natív applikációja gondoskodik, gyak.hibamentesen, minden funckióját hibátlanul végezve működik.
ugyanakkor meg, mégis csak az van, hogy akárhányszor megcsinálom az ide-oda váltogatást, volumio-ból ki tidal app-ba be, majd vissza, mindig érzem azt, hogy a volumio instabilabb ugyan de rhadjon meg, jobban szól.. csak azt hallom mindig
nna, volumio közösségi fórumát végignyálaztam, más is írt-e ilyesmi észrevételt. és azon kívül igen, hogy írta más is, hogy a volumioba integrált tidal-lal jobban szeret zenét hallgatni, találtam mást is (google fordító):
sfdghjhgfds.jpg
szóval akkor -mivel nem ugyanaz a lejátszó valóban- mégis valós lehet az, hogy van a kapott hangban különbség végül
kis utózönge, még a múltkor általam felvetett kérdéssel kapcsolatban..mert csak nem hagyott azóta sem nyugodni a dolog.

Az egyik legjobb oldal, ahol nem csak szuperlatívuszokban beszélnek minden termékről, de talán nem ide való.Alex_Aston írta: ↑2024.07.26., pén. 11:45Egy bemutató/teszt az Eversolo A8-ról.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.55826/
Nem tudom, fizetett oldal e. Nem is szeretném véleményezni. Csak mint érdekesség teszem ide.
Viszont annyi jó dolgot hallani róla, hogy ha nem lenne Musicbook Sourcem, biztosan nálam lenne már tesztelni.

Egyébként elég ambivalens a dolog. A Hype mellett elég sokszor belefutok pár hetes készülékek eladásába.Alex_Aston írta: ↑2024.07.26., pén. 11:45Egy bemutató/teszt az Eversolo A8-ról.
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.55826/
Nem tudom, fizetett oldal e. Nem is szeretném véleményezni. Csak mint érdekesség teszem ide.
Viszont annyi jó dolgot hallani róla, hogy ha nem lenne Musicbook Sourcem, biztosan nálam lenne már tesztelni.

a fffrancba.. nem könnyítettél a dolgomon

Kipróbáltam és szóról-szóra az van, amit tapasztaltál. Mondjuk nem csodálkozom, hiszen a Bubleupnp és az Mconnect között is van különbség, nem is kevés.Virgil írta: ↑2024.07.12., pén. 16:12sziasztok,
hetek óta töprengek azon, vajon van-e értelme annak, hogy a volumio-t 'erőltetem' lejátszó-felületnek, mert én azt jobb hangúnak érzékelem, és nem mondjuk a tidal saját natív felületét (tidal connect), ami viszont meg használhatóbb úgy egyébként számomra..
én mintha azt érezném/hallanám, hogy a volumio-val egyszerüen jobban szólna a cucc. és ez a nagy dilemmám, vajon létezhet-e ez, hogy a vezérlő-felület/szoftver hatással lehet egyáltalán a hangra, vagy ez csak beképzelés, és - onnanstól ugye, hogy a streamerről közvetlen megy a cucc a dac/erősítő felé, nem pedig más eszközről a streamerre és onnan tovább - a streameren lévő szoftver már nem befolyásolhatna semmit, ugyanazt adja kifele..
Szóval a kérdésem, létezhet ez, hogy a volumio jobb hangú mint a tidal connect, vagy ez hülyeség, ugyanolyannak kell lennie, inkább csak placebo lehet ez nálam is?
van ilyesmi tapasztalatotok, esetlegesen csak vezérlőszoftver csere-berénél?
Már meg is érkeztek belőle az első darabok.vazze írta: ↑2024.07.16., kedd 07:52Ígéretes új kütyü a Lumin-tól
https://www.luminmusic.com/lumin-p1-mini.html
Azért, mert nem mindegy, hogy távirányítasz valamit, vagy pedig arról megy a zene.gomolalaci írta: ↑2024.07.13., szomb. 20:29Meghajlok előtted, mindentudó.... Akkor miért van az, hogy ha elindítom pl. telefonos alkalmazásról a lejátszást, akár ki is kapcsolhatom a telefont? Továbbra is szól a zene? Utálom a NAGY hozzáértők ,,baromságait"

Meghajlok előtted, mindentudó.... Akkor miért van az, hogy ha elindítom pl. telefonos alkalmazásról a lejátszást, akár ki is kapcsolhatom a telefont? Továbbra is szól a zene? Utálom a NAGY hozzáértők ,,baromságait"