Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1228

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Luxor Audio írta:
2024.06.26., szer. 09:10
-CB- írta:
2024.06.26., szer. 09:03
Ezért nem feltetlen hiszünk már a kereskedőnek, mert az "némi aprópénzért eladja a lelkét".
Bizonyára van alapja a véleményednek, ezt nem vitatom. Ugyanakkor azt hiszem, aki ilyennek képzeli a kereskedőket, az némileg önmagából is kiindul. Szerintem a kereskedő, aki 1-2 évnél tovább szándékozik megélni a piacról, kénytelen őszintének lenni, máskülönben gyorsan elfogy körülötte a levegő.

Sajnos a Magyarosan ingatag vállalkozói környezet, és kormányzati stratégia sok kisebb-nagyobb céget a fogd a pénzt és fuss vonalra tereli, amit szintén meg lehet érteni.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11026
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

-CB- írta:
2024.06.26., szer. 09:03
Ezért nem feltetlen hiszünk már a kereskedőnek, mert az "némi aprópénzért eladja a lelkét".
Bizonyára van alapja a véleményednek, ezt nem vitatom. Ugyanakkor azt hiszem, aki ilyennek képzeli a kereskedőket, az némileg önmagából is kiindul. Szerintem a kereskedő, aki 1-2 évnél tovább szándékozik megélni a piacról, kénytelen őszintének lenni, máskülönben gyorsan elfogy körülötte a levegő.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6090

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Luxor Audio írta:
2024.06.26., szer. 08:16
A pozitív beszámolókat tömjénezésnek nevezni azt fogja eredményezni, hogy legközelebb nem írják le. Előrébb leszel így? Ha téged csak a negatív tapasztalatok izgatnak, akkor bizonyára jól jársz.
Nekem is volt NAGYON negatív tapasztalatom két különböző, itt a fórumon igen nagy becsben tartott eszközzel sqját rendszerben, az egyik egy DIY-szintű cucc, a másikat már inkább nevezném terméknek. Ráadásul a DIY-er - aki nem mellékesen eleinte nagyon kedves és korrekt volt - végül hátsó szándékot feltételezett nálam, ezt le is írta, szóval nem publikáltam (és nem is fogom publikálni) a tapasztalataimat, de egy biztos: a "szóvivő" fórumtagok nagyon tudják itt befolyásolni egymást, gyönyörű kánont alakítva ki a kultuszcikkek körül, ami annyira szép, hogy senkinek nincs kedve belerondítani, inkább elmennek a "ha a többségnek ennyire bejön, tutira az én rendszeremmel van baj" irányba.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

Luxor Audio írta:
2024.06.26., szer. 08:56
-CB- írta:
2024.06.26., szer. 08:34
Én is kifejezetten negatív teszteket keresek egy készülék megvasárlása előtt. Ömlengő, fizetett pozitív "véleményekkel" tele a net. A felhasználók sem merik lefikázni a saját cuccukat, nehogy később ne tudja eladni...
Hát ha megfizeted, én bármit lefikázok, hiszen némi aprópénzért nyilván eladja az ember a lelkét. Nem lesz vele nagy melóm, mert mindenkinek kedves készülék úgysem létezik, szóval Te is nyerő helyzetben vagy, bármelyikről találhatsz negatív véleményt.

Na de mi van akkor, ha tényleg léteznek fizetett negatívkodók, akiket a gonosz konkurencia pénzel? Zavaros, átláthatatlan világban élünk, ahol mindenki be akar minket csapni, így hát folyamatosan ébernek kell lennünk, figyelmünk nem lankadhat...
Valószínűleg nem egy relatív szűkebb látogatottságú platformon /pl. Itt/ fogsz fizetett fikázásokat olvasni. Ezek inkább őszinte kifakadások. Ezért nem feltetlen hiszünk már a kereskedőnek, mert az "némi aprópénzért eladja a lelkét".

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

-CB- írta:
2024.06.26., szer. 08:34
Én is kifejezetten negatív teszteket keresek egy készülék megvasárlása előtt. Ömlengő, fizetett pozitív "véleményekkel" tele a net. A felhasználók sem merik lefikázni a saját cuccukat, nehogy később ne tudja eladni...
Hát ha megfizeted, én bármit lefikázok, hiszen némi aprópénzért nyilván eladja az ember a lelkét. Nem lesz vele nagy melóm, mert mindenkinek kedves készülék úgysem létezik, szóval Te is nyerő helyzetben vagy, bármelyikről találhatsz negatív véleményt.

Na de mi van akkor, ha tényleg léteznek fizetett negatívkodók, akiket a gonosz konkurencia pénzel? Zavaros, átláthatatlan világban élünk, ahol mindenki be akar minket csapni, így hát folyamatosan ébernek kell lennünk, figyelmünk nem lankadhat...

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

Luxor Audio írta:
2024.06.26., szer. 08:16
vazze írta:
2024.06.25., kedd 19:33
Uppsz :rolleyes:
Hát ez bizony egy felhasználói vélemény és nem túl jó reklám ennek e kütyünek. Biztos minden rendesen be van állítva rajta?
Ha igen akkor az a sok eddigi tömjénezés lehet elhamarkodott volt néhány kolléga részéről, de ki tudja gondolkodik.gif
Tudom, elhamarkodottan nyilatkozom így 7 hónapos használat után, de a vázolt problémát mostanáig nem sikerült előcsalogatnom a készülékből. Talán ott követtem el a hibát, hogy nem néhány órás használat után véleményeztem. Aztán hogy a többi, több tízezer tulajdonos miért nem vette észre, hogy "se igazi mély, se igazi magas hang nincs", az is valami kóros elhamarkodottság tünete lehet, nem tudjuk, ki kellene őket vizsgálni egyesével. Logikusabb lépés lenne, mint a csalódott hobbitárs készülékét, rendszerét átnézni.

A pozitív beszámolókat tömjénezésnek nevezni azt fogja eredményezni, hogy legközelebb nem írják le. Előrébb leszel így? Ha téged csak a negatív tapasztalatok izgatnak, akkor bizonyára jól jársz.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

vazze írta:
Hát ez bizony egy felhasználói vélemény és nem túl jó reklám ennek e kütyünek. Biztos minden rendesen be van állítva rajta?
Ha igen akkor az a sok eddigi tömjénezés lehet elhamarkodott volt néhány kolléga részéről, de ki tudja gondolkodik.gif
Tudom, elhamarkodottan nyilatkozom így 7 hónapos használat után, de a vázolt problémát mostanáig nem sikerült előcsalogatnom a készülékből. Talán ott követtem el a hibát, hogy nem néhány órás használat után véleményeztem. Aztán hogy a többi, több tízezer tulajdonos miért nem vette észre, hogy "se igazi mély, se igazi magas hang nincs", az is valami kóros elhamarkodottság tünete lehet, nem tudjuk, ki kellene őket vizsgálni egyesével. Logikusabb lépés lenne, mint a csalódott hobbitárs készülékét, rendszerét átnézni.

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

Szvsz. A legtöbb hálózati lejátszó hangja a beépített gyenge minőségü DAC miatt fos.
Saját tapasztalat. A Marantz na-6006 a Sabre chip miatt volt karcos /ezt a teszt "fűszeres" hangzásnak nevezte.../
A Cambridge Cxn meg a Wolfsson chip miatt volt "hosszan hallgatható, jó Angol hang". De valójában nem volt felbontása. Viszont digitális futóműként, külső DAC-al /Philips dac 960/ príma volt, több, mint 2 évig használtam.

rTom
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 91

Hozzászólás Szerző: rTom »

joseph66 írta:
2024.06.25., kedd 20:59
vazze írta:
joseph66 írta:
2024.06.22., szomb. 08:14
Sziasztok!
Nálam van egy Eversolo DMP-A8, de nagy csalódás. Gondoltam, nem spórolok, megveszem a legnagyobbat az Eversloból. Erre se igazi mély, se igazi magas hang nincs, jóformán csak középhangokat hallok, dsp-zni nem akarok. Az SMSL M400 dac-om egy high-end cucc ehhez képest, azon vannak magasak és mélyek is.
Nem működik az Eversolon a DLNA. A PC-n Serviio dlna szerver fut, a Samsung OLED tévémen tudok zenét hallgatni, illetve böngészni a zenéim között, de az Eversolo DMP-A8-ason nem. Vicces. El nem tudom képzelni, hogy a DLNA működését hogyan képzelték el.
Van ötletetek, hogy a DLNA hogyan működik az Eversolon?

Hát ez bizony egy felhasználói vélemény és nem túl jó reklám ennek e kütyünek.
Biztos minden rendesen be van állítva rajta?
Tényleg mindenki agyon dicséri, legyen az Youtube videó vagy szöveges teszt. Erre mire hozzám ér, nincs magas hangja. Pedig nézd meg, csúcs Hydrasound kábeleim vannak és az Emotiva végfok se gyenge. Ehhez kellett volna az előerősítő. Talán a leggyengébb láncszem a hangfal, de a Wharfedale EVO 4.2-őn azonnal lehet hallani, ha valami nem jó.

Először én sem akartam hinni a fülemnek, úgyhogy többször reseteltem az Eversolo DMP-A8-at. Sajnos nem lett jobb a hang. Mintha 10-12 kHz-nél elvágnák a magasat. A DSP, EQ, minden alapértelmezett nullán állt. DAC-ként használva, vagy a Tidalra bejelentkezve ugyanaz a hang. A szűrőket is próbáltam, de nem hallottam különbséget. Amúgy azt sikerült tisztáznom, hogy a DLNA elvileg az UPnP applikációval működik, de nem ez volt a fő problémám.

Mindegy, az SMSL M400 előerősítős DAC-ként lealázta az Eversolo DMP-A8-at, ezért visszaküldtem. Mivel most kevés az időm, sajnos nem volt lehetőségem forgalmazóval vagy gyártóval kommunikálni, hogy mi lehet a baj. Mondjuk nem is abból indultam ki, hogy bármi gond lesz vele és vissza kell küldeni. Még most sem értem. A józan paraszti eszemet használva arra jutottam, hogy reset után - amikor minden alapértelmezett lesz - csak jól kéne szóljon ez a kütyü, de nem.

Mindenesetre a Hydrasoundos mesternek igaza van: nem leírások és tesztek alapján kell vásárolni, hanem így, ahogy én is csinálom, megveszem, kipróbálom, ha nem jó, akkor visszaküldöm. Mivel én hallgatom, el tudom dönteni, hogy jó vagy sem, ezt senki nem tudja helyettem megtenni.

Most megint itt állok előerősítős streamer nélkül. Nem is biztos, hogy veszek, mert borzasztó drágák. Az Eversolo DMP-A8-at még kinyögtem volna, de nálam nem vált be. Ez van.
Az avforum.com-on küzdött hasonló vékony hanggal mtnbikerva1.
Nála is emotiva erősítő van, elöbb B&W hangfallal amit Wharfedale LINTON Heritage-re cserélt, de nem oldotta meg a problêmát.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3192
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

joseph66 írta:
2024.06.25., kedd 20:59
vazze írta:
joseph66 írta:
Sziasztok!
Nálam van egy Eversolo DMP-A8, de nagy csalódás. Gondoltam, nem spórolok, megveszem a legnagyobbat az Eversloból. Erre se igazi mély, se igazi magas hang nincs, jóformán csak középhangokat hallok, dsp-zni nem akarok. Az SMSL M400 dac-om egy high-end cucc ehhez képest, azon vannak magasak és mélyek is.
Nem működik az Eversolon a DLNA. A PC-n Serviio dlna szerver fut, a Samsung OLED tévémen tudok zenét hallgatni, illetve böngészni a zenéim között, de az Eversolo DMP-A8-ason nem. Vicces. El nem tudom képzelni, hogy a DLNA működését hogyan képzelték el.

Tényleg mindenki agyon dicséri, legyen az Youtube videó vagy szöveges teszt. Erre mire hozzám ér, nincs magas hangja. Pedig nézd meg, csúcs Hydrasound kábeleim vannak és az Emotiva végfok se gyenge. Ehhez kellett volna az előerősítő. Talán a leggyengébb láncszem a hangfal, de a Wharfedale EVO 4.2-őn azonnal lehet hallani, ha valami nem jó.

Először én sem akartam hinni a fülemnek, úgyhogy többször reseteltem az Eversolo DMP-A8-at. Sajnos nem lett jobb a hang. Mintha 10-12 kHz-nél elvágnák a magasat. A DSP, EQ, minden alapértelmezett nullán állt. DAC-ként használva, vagy a Tidalra bejelentkezve ugyanaz a hang. A szűrőket is próbáltam, de nem hallottam különbséget. Amúgy azt sikerült tisztáznom, hogy a DLNA elvileg az UPnP applikációval működik, de nem ez volt a fő problémám.

Mindegy, az SMSL M400 előerősítős DAC-ként lealázta az Eversolo DMP-A8-at, ezért visszaküldtem. Mivel most kevés az időm, sajnos nem volt lehetőségem forgalmazóval vagy gyártóval kommunikálni, hogy mi lehet a baj. Mondjuk nem is abból indultam ki, hogy bármi gond lesz vele és vissza kell küldeni. Még most sem értem. A józan paraszti eszemet használva arra jutottam, hogy reset után - amikor minden alapértelmezett lesz - csak jól kéne szóljon ez a kütyü, de nem.

Mindenesetre a Hydrasoundos mesternek igaza van: nem leírások és tesztek alapján kell vásárolni, hanem így, ahogy én is csinálom, megveszem, kipróbálom, ha nem jó, akkor visszaküldöm. Mivel én hallgatom, el tudom dönteni, hogy jó vagy sem, ezt senki nem tudja helyettem megtenni.

Most megint itt állok előerősítős streamer nélkül. Nem is biztos, hogy veszek, mert borzasztó drágák. Az Eversolo DMP-A8-at még kinyögtem volna, de nálam nem vált be. Ez van.
Valóban nem a leírások és tesztek alapján kell vásárolni, de nem is úgy ahogy te. Az elállási jog nem erre való. Bemész a kereskedőhöz és ott meghallgatod a készüléket, vagy ha ez alapján nem sikerül dönteni, akkor akkor elkéred otthoni tesztre a felbontott demó készüléket letét ellenében.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

joseph66
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: joseph66 »

vazze írta:
joseph66 írta:
Sziasztok!

Emotiva XSP-1 GEN2 előfok - Emotiva XPA-DR2 végfok - Gustard X26III streamer+DAC - Pro-Ject CD Box DS CD lejátszó - Wharfedale EVO 4.2 hangfal - Hydrasound Next II NANO Graphene hangfalkábel - 2xEzüst OCC XLR - Hydra Titan Jumper - PS Audio Power Plant P10 tápgenerátor

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1417

Hozzászólás Szerző: vazze »

joseph66 írta:
Sziasztok!

Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

joseph66
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: joseph66 »

Sziasztok!
Emotiva XSP-1 GEN2 előfok - Emotiva XPA-DR2 végfok - Gustard X26III streamer+DAC - Pro-Ject CD Box DS CD lejátszó - Wharfedale EVO 4.2 hangfal - Hydrasound Next II NANO Graphene hangfalkábel - 2xEzüst OCC XLR - Hydra Titan Jumper - PS Audio Power Plant P10 tápgenerátor

Virgil
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 67

Hozzászólás Szerző: Virgil »

vazze írta:
2024.06.03., hétf. 12:01
Hangminőséget tekintve amikkel eddig összehallgattam ( Auralic, Lumin, Aurender) még eddig mindíg a roon győzött.
rasberry-futó volumio-val is összehasonlítottad esetleg?
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505

misibringa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: misibringa »

Valami hasonló kategóriára gondoltam .https://www.pearl.at/at-a-REF17388-1232.shtml

Redguy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 105

Hozzászólás Szerző: Redguy »

alto írta:
2024.06.07., pén. 15:30
misibringa írta:
2024.06.07., pén. 15:10
Sziasztok! Milyen streamert ajánlotok, amelyhez nem kell tablet, telefeon, laptop.Vagyis legyen saját kijelzője és digitális kimenete. Köszönöm.
A Rose streamerei például ilyenek. De zene hallgatási távolságból - hacsak nincs sasszemed - zenét választani elég nagy kihívás lesz.
Kérdés az is, hogy milyen hosszú a karja a kollégának :D
(persze ha fejhallgatózáshoz kell, akkor mindez nem probléma :smile53: )
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - KEF Reference 3 - 2

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3192
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

misibringa írta:
2024.06.07., pén. 15:10
Sziasztok! Milyen streamert ajánlotok, amelyhez nem kell tablet, telefeon, laptop.Vagyis legyen saját kijelzője és digitális kimenete. Köszönöm.
A Rose streamerei például ilyenek. De zene hallgatási távolságból - hacsak nincs sasszemed - zenét választani elég nagy kihívás lesz.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

misibringa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: misibringa »

vt05
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 39

Hozzászólás Szerző: vt05 »

Szia Gyuri!
A Minimserver az ID3-TAG információk alapján listázza a zenéket.
Szerintem azt kellene leellenőrizned pl. a https://www.mp3tag.de/ ingyenes program segítségével.

hildgyorgy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 72
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: hildgyorgy »

Kedves mindenki!

Próbálom belőni a Minimserver-t. Egy Mac Mini-n fut a Minimserver és egy RPI5-ön vannak a zenék.
Minden tökéletesen látszik, kivéve néhány album, ami dsf formátumú fájlokat tartalmaz. Más, ugyanilyen dsf trackekből álló album simán látszik, de néhány nem. Hiába frissítek, rescannelek folyton...:)

Van ötletetek esetleg, hogy mit csinálok rosszul?

Köszi a segítséget

Hild Gyuri
office: Roon server (Mac mini M1) -> AVM AUDIO Inspiration CS 2.3 -> Tellurium Q Silver II -> Amphion Argon3S
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

suminator968 írta:
2024.06.03., hétf. 11:43
Lehet csak az én rendszeremben, az én fülemnek mindig a Roon a győztes hang alapján. Pedig nálam még usb-n csatlakozik a DMP A8 a Roonhoz. Próbálkoztam már sok mindennel, de egyszerűen nincs kedvem hallgatni Roon nélkül. Én lemondtam az előfizumat, erre megkínált a Roon egy 50%-os kedvezménnyel éves előfizetés esetén :)
Próbáltad-e olyan módon, hogy a letöltött zenéidet egy SSD-n tárolva közvetlenül az Eversolon belül játszod le? Az egyszerűség néha üdvözítő.

vazze írta:
2024.06.03., hétf. 12:01
Amennyiben a roon használatával kikerülhető az androidos felület-még ha az amúgy jól használható is-akkor már megérte.
Semmi problémám az Androiddal. A Roon-nak - számomra - egy nagy előnye van, hogy jól átlátható módon együtt kezeli az offline gyűjteményem a streaming kínálattal, ez bizony igencsak hiányozna. Az Eversolo szoftverében sajnos két külön menüpontban érhetőek el.

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1417

Hozzászólás Szerző: vazze »

Luxor Audio írta:
2024.05.31., pén. 23:26
Eversolo tulajdonosoknak fontos hír lehet, hogy röpke 5 hónapos késéssel, de az A8 típus immáron megkapta a Roon Ready plecsnit. Ennek apropóján gyorsan ki is jött az új firmware, ami néhány más, számszerint 44 újdonságot, javítást is tartalmaz. Ezekről itt van egy részletes leírás.

Indulhat a fejvakarás, hogy mennyire indokolt a Roon használata az Eversolo meglehetősen jó kezelő felülete helyett, amin most még csiszoltak is kicsit, új funkciókkal gazdagították. Egyelőre én sem tudom a választ.

A8 Roon Ready.jpg

Amennyiben a roon használatával kikerülhető az androidos felület-még ha az amúgy jól használható is-akkor már megérte.
Hangminőséget tekintve amikkel eddig összehallgattam ( Auralic, Lumin, Aurender) még eddig mindíg a roon győzött.
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Lehet csak az én rendszeremben, az én fülemnek mindig a Roon a győztes hang alapján. Pedig nálam még usb-n csatlakozik a DMP A8 a Roonhoz. Próbálkoztam már sok mindennel, de egyszerűen nincs kedvem hallgatni Roon nélkül.
Én lemondtam az előfizumat, erre megkínált a Roon egy 50%-os kedvezménnyel éves előfizetés esetén :)
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Például akkor indokolt ha nem csak 1db készüléked van otthon ami Roon kompatibilis. Akkor jól jön, hogy nem kell többféle applikációt használni. Most már az Eversolo is jöhet a családba. :smile32:
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Eversolo tulajdonosoknak fontos hír lehet, hogy röpke 5 hónapos késéssel, de az A8 típus immáron megkapta a Roon Ready plecsnit. Ennek apropóján gyorsan ki is jött az új firmware, ami néhány más, számszerint 44 újdonságot, javítást is tartalmaz. Ezekről itt van egy részletes leírás.

Indulhat a fejvakarás, hogy mennyire indokolt a Roon használata az Eversolo meglehetősen jó kezelő felülete helyett, amin most még csiszoltak is kicsit, új funkciókkal gazdagították. Egyelőre én sem tudom a választ.

A8 Roon Ready.jpg
A8 Roon Ready.jpg (17 KiB) Megtekintve 2349 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”