Közben próbaképpen szétdobtam a monitorokat egy szérke és egyértelműen a tv az oka ami nemrég került a magassugárzók vonalába előre a falról a médiabútorra. Helyreállt a sztereo.mishow írta: ↑2024.05.20., hétf. 17:58Ha tényleg stream a fő forrás és hangban-rendszerben valóban ezek a preferenciáid, akkor a helyedben egy hálózatképes soundbar + sub rendszert tennék a tv mellé, az igényesebb kategóriából. Viszlát dobozok, viszlát kábelekrTom írta: ↑2024.05.18., szomb. 22:50Én kérek elnézést a félreértés miatt, mert sokévi fejhallgatózás utáni "hifis"újrakezdést követően, jelenleg nem rendszerfejlesztésben hanem egyszerűsítésben vagyok újra.
A jelenlegi Sony TV eARC> NODE streamer mint audio HUB > aktív monitorok és sub minimal rendszert vagy egy komolyabb DAC és monitor v. egy digit inputos monitor irányában szeretném csak fejleszteni.
ui.: egy őszinte vallomás a fenntiekhez, amit itt a nagy szakértésekben senkitől sem hallani:
nekem már a 24/48 és a 13500Hz a vége.![]()
Az állványokat már intézem, igaz baromira útban lesznek, remélem nem döntjük fel őket.
Mindenkinek köszi aki agyalt a problémámon és segíteni próbált.