Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1426

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

fülelek írta:
2024.02.07., szer. 21:42
...sajnos a 6moons sem jobb a deákné vásznánál...figyelem felkeltésnek jó lehet, de a véleményét nem célszerű készpénznek venni.
Tudom, ez minden tesztről elmondható, nem is a konkluzió miatt érdekelnek elsősorban az ilyen cikkek.
Ellhullajtanak olyan apró információkat, amiról sem itt, sem máshol nem olvastam, vagy hallottam még, lehet, hogy másnak evidencia, de nekem új.
Több minden volt, ami felkeltette az érdeklődésemet, csak egy példa :
Miért fontos a folytonos vezető, pontosabban miért károsak a toldások a tápvezetékben. Hogy miért okoz problémát egy hifi komponensnél. ami egy 5 Kw - os tűzhelynek nem.
Eddig kb. annyit tudhattam meg, hogy "csak", vagy " nem kell neked mindent tudni ".
Ha nem is túl részletekbe menően, de itt érthetően rávilágít, elmagyarázza a cikk.

Ettől függetlenül is a 6mooons stílusát szeretem, kicsit jobbnak tartom, mint a tesztgyártók nagy részét.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5202

Hozzászólás Szerző: fülelek »

...sajnos a 6moons sem jobb a deákné vásznánál...figyelem felkeltésnek jó lehet, de a véleményét nem célszerű készpénznek venni.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Jó a 6moons cikke a Furu DPS4 - ről és az Acrolink 5500 - 7500 - 9900 -ról.
Érdekes olvasmány.
Aztán persze, máshol olvashatunk a Kondo Avocado - ról is, hiszen mindig van feljebb...

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1244

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Rock60 írta:
2024.02.07., szer. 11:57
SoundMania írta:
2024.02.07., szer. 11:25

1. Majd belátod, hogy a vz-t sem tudod kiváltani olcsóbban, de még drágábban is nehéz lesz. Sajnos a többi dologgal ugyanez van/lesz/lenne. Koaxoknak is rosszabb a hangja sokkal.

2. Ja és az AN B sem jó power kábel. De még egy Ksl spz-sem.
1. Sanszos, hogy így van... gondolkodik.gif
Van nálam próbára egy jó nevű gyártó ezüst dugós ezüst coaxa.
Nem rossz, ha nem a VZ után hallod. Így viszont művi, mesterséges, mechanikus hang ahhoz képest. Igaz, harmad áron. 200akármennyiért, nem kérdés, hogy mit vennék.
Ha nem is abszolút mértékben, de boogi - faktor és lendület tekintetében a majd' 40 éves Vdh Silver MC - m hozza kb. a VZ szintjét, az legalább már ingyen van... :D

2. AN Ksl - spz - nél is jobb az Acrolink ??
1 vagy csak sokminden nem engedi hogy a vz kifussa magát

2 spz kicsit jobb csak mint Acrolink. Mittomén 100/2méter helyett 400/2méter áron.
Dps4 meg ennyiért kb 5x jobb. Lehet hogy 10x. Spz hangszóróhoz való és oda jó is!
A többi meg powerre. És oda jók is!
Nem érdemes keverni a funkciókat, szerintem. Hiába azonos pl anyaga valaminek, ha nem arra a célra "tervezték".
Lehet próbálkozni a himi-humi dolgokkal, de minek?

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2161

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Rock60 írta:
2024.02.07., szer. 11:57
SoundMania írta:

1. Majd belátod, hogy a vz-t sem tudod kiváltani olcsóbban, de még drágábban is nehéz lesz. Sajnos a többi dologgal ugyanez van/lesz/lenne. Koaxoknak is rosszabb a hangja sokkal.

Nem rossz, ha nem a VZ után hallod. Így viszont művi, mesterséges, mechanikus hang ahhoz képest. Igaz, harmad áron. 200akármennyiért, nem kérdés, hogy mit vennék.
Ha nem is abszolút mértékben, de boogi - faktor és lendület tekintetében a majd' 40 éves Vdh Silver MC - m hozza kb. a VZ szintjét, az legalább már ingyen van... :D

Tíz akármennyiért van a canare lv-77s,ha már boogi és lendület. ;)

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

SoundMania írta:

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2024.02.07., szer. 09:40
SoundMania írta:
2024.02.06., kedd 18:35

Továbbra is azt mondom, akit érdekel ilyen irányú komolyabb fejlődés, az ne ezen a szinten kapirgáljon.
Igazából ezekre már nincs mit írni. Ha csak 150 van, ne akarj sok mindent ...
Abból indult ki az egész, hogy milyen különbség lehet a SOCP és a SOCT között.
Erre megint oda lukadunk ki, hogy a milliós tápkábel az jobb, de minimum Acrolink...
Én sem ma keveredtem le a falvédőről, kb. határozott elképzeléseim vannak arról, hogy mire költenék és mennyit, ha tehetném.
De, megígérem Neked, ki fogom próbálni az Acrolink-et... :D
Most egyelőre ott tartok, hogy keresek valamit a VZ helyére a dac elé, hogy vissza tehessem a phonóhoz - egyelőre nem nagy sikerrel. / Kéz coax is van nálam próbán. /

Amit frici78 - nak írtál a forrasztással kapcsolatban, az szerintem érthető és jogos, ha valaki nem SM - fóbiával olvassa, talán még értelmezni is tudja. :rolleyes:

Egy korábbi privát beszélgetésben ajánlott valaki nekem egy szakit, aki valóban magas szinten űzi az AN drótök forrasztását, megpróbálom megtalálni azt a csevejt...
Csak röviden, tömören... Majd belátod, hogy a vz-t sem tudod kiváltani olcsóbban, de még drágábban is nehéz lesz. Sajnos a többi dologgal ugyanez van/lesz/lenne. Koaxoknak is rosszabb a hangja sokkal.
Ja és az AN B sem jó power kábel. De még egy Ksl spz-sem.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

SoundMania írta:
2024.02.06., kedd 18:35

Továbbra is azt mondom, akit érdekel ilyen irányú komolyabb fejlődés, az ne ezen a szinten kapirgáljon.
Igazából ezekre már nincs mit írni. Ha csak 150 van, ne akarj sok mindent ...
Abból indult ki az egész, hogy milyen különbség lehet a SOCP és a SOCT között.
Erre megint oda lukadunk ki, hogy a milliós tápkábel az jobb, de minimum Acrolink...
Én sem ma keveredtem le a falvédőről, kb. határozott elképzeléseim vannak arról, hogy mire költenék és mennyit, ha tehetném.
De, megígérem Neked, ki fogom próbálni az Acrolink-et... :D
Most egyelőre ott tartok, hogy keresek valamit a VZ helyére a dac elé, hogy vissza tehessem a phonóhoz - egyelőre nem nagy sikerrel. / Kéz coax is van nálam próbán. /

Amit frici78 - nak írtál a forrasztással kapcsolatban, az szerintem érthető és jogos, ha valaki nem SM - fóbiával olvassa, talán még értelmezni is tudja. :rolleyes:

Egy korábbi privát beszélgetésben ajánlott valaki nekem egy szakit, aki valóban magas szinten űzi az AN drótök forrasztását, megpróbálom megtalálni azt a csevejt...

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
2024.02.06., kedd 20:00
SoundMania írta:
2024.02.06., kedd 19:46
zoli73 írta:
2024.02.06., kedd 19:26

El kell keserítselek, Soundmániától csak "savazást" fogsz kapni, érdemi segítséget, infót nem.
Bár a válaszából az világlik, hogy Ő tudja(akár gyakorlatban is) hogyan kell ezt a kábelt szakszerűen forrasztani.
Ha így van, akkor jogosan felmerül a kérdés, hogy miért nem ajálja fel a segítségét neked? Vagy legalább korrekt módon magyarázná el, hogyan csináld, ha már Ő tudja, és nem a forrasztási tudásod becsmérelné.
Feltéve, ha a segítő szándék vezérelte a billentyűzetét?
Bocsáss meg, de ennyi tudást látva, ki az aki elkezdi megtanítani az ilyen embereket? Ki az aki az elejétől elkezdi elmagyarázni az anyagismeretet, gyakorlati fogásokat? Szerintem amúgy érthető volt, hogy vagy keressen hozzáértőt aki megcsinápja, vagy vegyen drótot, forraszanyagot és gyakoroljon hetekig, ha kell tovább és csak utána fogjon hozzá, ha már jól megy a dolog. Szerintem a jószándék nem az ha bárkit 20ezer szép szóval nekiengedsz bekötött szemmel a Grand kanyonnak, hanem rávezeted, hogy van akinek elég ha szép képeket nézeget róla, de elkerüli messze.
Nézd, lehet, hogy a kérdezőben nincs meg a kellő tudás, hogy megszereljen egy ilyen különleges szerkezetű kábelt, de azzal nem segíted, ha kigúnyold, és degradálod a tudását.
Ha tényleg segítő szándékkal akarsz lenni felé, akkor szereld meg neki, vagy ajálj valakit, aki biztosan, jó minőségben meg tudja szerelni.
Ha viszont egyiket sem tudod, akkor ne bántsd!
Köszönöm!
Nem gúnyoltam ki és nem bántottam. De nem mondhatom rá/neki, hogy csak így tovább. Írtam milyen forrasztásokkal találjoztam. Kit ajánljak ezek után? Szerintem nincs ebben/ezzel gond, ha nekiáll és megtanulja rendesen valami értéktelen dolgokon, anyagokon? És nem kell mindenkinek mindenhez érteni sem. De más valami jó cuccot ajánlani, meg más szanaszét égettetni a készülékeket hozzánemértők buzdításával. Amit aztán jó esetben kidobnak, rosszban meg bepaliznak vele még kevésbé hozzáértőket. Mint ahogy írtam, olyan forrasztásokat hoztak.... Hogy a példánál maradjunk. Szerintem....

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3234

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

SoundMania írta:
2024.02.06., kedd 19:46
zoli73 írta:
frici78 írta:
2024.02.06., kedd 18:17

Sorban:
  • 70W
  • Ónozott szálak?
  • Kevésbé savazót
  • Valid, egy alapszintűn voltam már, örömmel veszem, ha javasolsz jó színvonalút.
El kell keserítselek, Soundmániától csak "savazást" fogsz kapni, érdemi segítséget, infót nem.
Bár a válaszából az világlik, hogy Ő tudja(akár gyakorlatban is) hogyan kell ezt a kábelt szakszerűen forrasztani.
Ha így van, akkor jogosan felmerül a kérdés, hogy miért nem ajálja fel a segítségét neked? Vagy legalább korrekt módon magyarázná el, hogyan csináld, ha már Ő tudja, és nem a forrasztási tudásod becsmérelné.
Bocsáss meg, de ennyi tudást látva, ki az aki elkezdi megtanítani az ilyen embereket? Ki az aki az elejétől elkezdi elmagyarázni az anyagismeretet, gyakorlati fogásokat? Szerintem amúgy érthető volt, hogy vagy keressen hozzáértőt aki megcsinápja, vagy vegyen drótot, forraszanyagot és gyakoroljon hetekig, ha kell tovább és csak utána fogjon hozzá, ha már jól megy a dolog. Szerintem a jószándék nem az ha bárkit 20ezer szép szóval nekiengedsz bekötött szemmel a Grand kanyonnak, hanem rávezeted, hogy van akinek elég ha szép képeket nézeget róla, de elkerüli messze.
Nézd, lehet, hogy a kérdezőben nincs meg a kellő tudás, hogy megszereljen egy ilyen különleges szerkezetű kábelt, de azzal nem segíted, ha kigúnyold, és degradálod a tudását.
Ha tényleg segítő szándékkal akarsz lenni felé, akkor szereld meg neki, vagy ajálj valakit, aki biztosan, jó minőségben meg tudja szerelni.
Ha viszont egyiket sem tudod, akkor ne bántsd!
Köszönöm!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
frici78 írta:
SoundMania írta:
2024.02.06., kedd 17:56
Hány wattos az a páka? Szerinted mi lesz abból ha a szálakat külön külön felónozod?
Megfelelő szerszám és tapasztalat nélkül? Milyen tanácsot vársz? :)
Iratkozz be forrasztótanfolyamra? :)
Sorban:
  • 70W
  • Ónozott szálak?
  • Kevésbé savazót
  • Valid, egy alapszintűn voltam már, örömmel veszem, ha javasolsz jó színvonalút.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3234

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

frici78 írta:
SoundMania írta:
Hány wattos az a páka? Szerinted mi lesz abból ha a szálakat külön külön felónozod?
Sorban:
  • 70W
  • Ónozott szálak?
  • Kevésbé savazót
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

frici78 írta:
SoundMania írta:
Sorban:
  • 70W
  • Ónozott szálak?
  • Kevésbé savazót
70w vékonyabb kábelhez elég lehet. Power kábelekhez majdnem biztos, hogy minőségi forrasztásra nem.
Te írtál olyasmit hogy ónnal maszatolva a drótszálakat, lemegy róla a szigetelés. Akkor felónoztad, nem?
Ha alap szintű ennyit ad, nem tudok jót. Szerintem erre születni is kell. Cégnél vannak olyan ügyes tachupos lányok is, hogy ámul az ember. És vannak olyan szakemberek, akiket nem engednék páka közelébe. Persze ha azonos dolgot forrasztasz hónapokig előbb utóbb beletanul az ember valamennyire. Kérdés közben mennyi selejtet csinál....

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2024.02.04., vas. 17:08
SoundMania írta:
2024.02.04., vas. 12:52

Valahol mintha arra utaltál volna, hogy a socp kb olyan szint mint a Tunami. Ha így van, mit remélnél egy soct-tól? :)
Továbbra is azt mondom, akit érdekel ilyen irányú komolyabb fejlődés, az ne ezen a szinten kapirgáljon. Sőt nyugodtan kösse fel az állát, nehogy baleset érje és merjen elmenni milliós power kábelek szintjére.
Sokszor készülék csere sem hoz többet és sokszor az a drágább megoldás. Már egy Acrolink is sokkal többet tudna mint ezek az alap kábelek. Szerencsére az sem érdekelt időben, így megint tőlem kell hallanotok! :)
Istenem !
Bizony Isten, kedvellek, de már nálam is kezded kiverni az áthidalt biztosítékokat is !
Nem merészség kérdése millióért tápkábelt, Hsz kábelt vagy IC drótot venni.
Ha van 150 ezrem és száz helyen kellene fejlesszem a cuccot - pl. izolációs lábak - nem igazán tud érdekelni, hogy milyen lehet az egymilliós tápkábel...
Bár mennyire is nem értesz egyet vele - összeállt most úgy a hang, hogy élvezettel tudok hallgatni bármit - a tápdugókat fogom lecsereberélni a mostani drótokon, amiken még Legrand Schuco és Kacsa IEC van.
Egyébbként az Acrolink sincsen elveszve, a 4020 Legenda - nak 54 Euro métere, nem a világvége, nem vagyok biztos benne, hogy szeretném - e a sokkal vastagabb 4030 - at 100 Euroért... AN - Ba hsz kábel is van 50 körül, az is nagyon jó tápkábelnek.
De !
Kiismerve a Neotech tömör drót adottságait, még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy vágyom a sodrott, sok-sok szálas drótok hangjára. gondolkodik.gif
Igazából ezekre már nincs mit írni. Ha csak 150 van, ne akarj sokmindent úgy, hogy azt várd is, hogy beváljon. Máshogy, költsd el csak 1 jó dologra. Akkor van esély, hogy az valóban fejlesztés lesz.

frici78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: frici78 »

SoundMania írta: De láttam olyat is amikor valaki elvállalta.
Bár ne tette volna!
Ilyet én is, itt sokak által javasolt fórumtárs, ezek után döntöttem úgy, hogy legközelebb magam próbálkozom. De ha van konkrét ötleted, szívesen veszem, nem ragaszkodom a DIY módszerhez.
Kaladjaim eddig:
Forrás: Fiio Q5, Topping DX7 Pro, HA Muto X, Limetree Network, AN CD2, EarMen Angel
Amp: MF M2si, Hegel H190, AN OTO SE Sig.
Hangsugárzó: QA Q3020, FA F500, AN-E/SPx
Fejhallgató: AKG K3003, Sennheiser HD 660S, Beyerdynamic T5p (2nd Gen.)

frici78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

SoundMania írta:
Sorban:
  • 70W
  • Ónozott szálak?
  • Kevésbé savazót
Kaladjaim eddig:
Forrás: Fiio Q5, Topping DX7 Pro, HA Muto X, Limetree Network, AN CD2, EarMen Angel

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2024.02.05., hétf. 21:05
frici78 írta:
2024.02.05., hétf. 17:49
Mindkét kábel erenként van lakkozva, ennek az eltávolítására próbálgattam mindenfélét a PU higítón kívűl, de csak a megolvasztott forrasztóón cseppel való egyenkénti kenegetés hozta a várt eredményt. Valamit elrontok, vagy ez tényleg ilyen iszonyú pepecs munka?
Rudi bácsinak - Cables - nagy gyakorlata van a zománcozott kábelek szerelésében.
Rudi bácsi egy Vz-t nem vállal el.
De láttam olyat is amikor valaki elvállalta.
Bár ne tette volna!

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

frici78 írta:
2024.02.06., kedd 01:36
Rock60 írta:
2024.02.05., hétf. 20:22

El ne áruld senkinek :D :
Meg kell gyújtani a kanóc végét, egy pillanat alatt leolvad a szigetelés mind az 1500 szálról.
Olyan valaki mondta nekem is, aki már sok AN kábelt dugózott.
/ Remélem nem csak viccelődött... gondolkodik.gif /
Mondjuk úgy a 400-ik környékén erősen felmerült ez a megoldás, forrasztóállomásostul, asztalostul...

De végül is az elosztó és egy tápkábel kész már, és nem lett rosszabb a hangja, mint egy sima gyári Kontasetnek. Hogy megérte-e, ezt majd egy hónap hallgatás után döntöm el. És gondoltam mielőtt belekezdek a hangfal kábelezésbe, tanácsért fordulok hozzátok.

frici78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Rock60 írta:
2024.02.05., hétf. 20:22

Meg kell gyújtani a kanóc végét, egy pillanat alatt leolvad a szigetelés mind az 1500 szálról.
Mondjuk úgy a 400-ik környékén erősen felmerült ez a megoldás, forrasztóállomásostul, asztalostul...

De végül is az elosztó és egy tápkábel kész már, és nem lett rosszabb a hangja, mint egy sima gyári Kontasetnek. Hogy megérte-e, ezt majd egy hónap hallgatás után döntöm el. És gondoltam mielőtt belekezdek a hangfal kábelezésbe, tanácsért fordulok hozzátok.
Kaladjaim eddig:

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7649

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

frici78 írta:
Mindkét kábel erenként van lakkozva, ennek az eltávolítására próbálgattam mindenfélét a PU higítón kívűl, de csak a megolvasztott forrasztóón cseppel való egyenkénti kenegetés hozta a várt eredményt. Valamit elrontok, vagy ez tényleg ilyen iszonyú pepecs munka?
Rudi bácsinak - Cables - nagy gyakorlata van a zománcozott kábelek szerelésében.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

frici78 írta:

Valamit elrontok, vagy ez tényleg ilyen iszonyú pepecs munka? Egy bikábelezett Lexus hangszóró kábelpár 1,500+ eret jelent...

IMG_0138.jpg

frici78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok,
Kondo KSL-SPc és AN Lexus kábelekkel barkácsolok mostanában (elosztó, tápkábel, hangfalkábel). Mindkét kábel erenként van lakkozva, ennek az eltávolítására próbálgattam mindenfélét a PU higítón kívűl, de csak a megolvasztott forrasztóón cseppel való egyenkénti kenegetés hozta a várt eredményt. Valamit elrontok, vagy ez tényleg ilyen iszonyú pepecs munka? Egy bikábelezett Lexus hangszóró kábelpár 1,500+ eret jelent...
IMG_0138.jpg
Kaladjaim eddig:

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

konok írta:
2024.02.04., vas. 17:32
istvan01 írta:
2024.02.03., szomb. 21:41
Ezt úgy tudod tesztelni, hogy nyitva hagyod a fedelét. Ha így fellforr és nem kapcsol le magától, akkor gőznyomásra áll le. Ez módszer jól működik tengerszintől 5000m magasságig. Végül is ez egyszerű és olcsó.
Nem biztos, egy hőkapcsoló van a tartályon 100C fokos, egy a betéten 130C fokos. Ha üres a tartály a 100-as nem fog melegedni, a betétnek fel kell hevülnie, csak akkor kapcsol ki, addigra a pár csepp víz a tartályból elsistergett és már némi szag is van.
Biztos, hogy hőkapcsolóval működik, ez 4 fokozatú. Asszem 60, 75, 90, 100 fok.
Ja, kipróbáltam, nyitott fedéllel is kikapcsol, bármelyik fokozatra kapcsolom.

konok
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 77

Hozzászólás Szerző: konok »

istvan01 írta:
2024.02.03., szomb. 21:41
Ezt úgy tudod tesztelni, hogy nyitva hagyod a fedelét. Ha így fellforr és nem kapcsol le magától, akkor gőznyomásra áll le. Ez módszer jól működik tengerszintől 5000m magasságig. Végül is ez egyszerű és olcsó.
Nem biztos, egy hőkapcsoló van a tartályon 100C fokos, egy a betéten 130C fokos. Ha üres a tartály a 100-as nem fog melegedni, a betétnek fel kell hevülnie, csak akkor kapcsol ki, addigra a pár csepp víz a tartályból elsistergett és már némi szag is van.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

SoundMania írta:
2024.02.04., vas. 12:52

Valahol mintha arra utaltál volna, hogy a socp kb olyan szint mint a Tunami. Ha így van, mit remélnél egy soct-tól? :)
Továbbra is azt mondom, akit érdekel ilyen irányú komolyabb fejlődés, az ne ezen a szinten kapirgáljon. Sőt nyugodtan kösse fel az állát, nehogy baleset érje és merjen elmenni milliós power kábelek szintjére.
Sokszor készülék csere sem hoz többet és sokszor az a drágább megoldás. Már egy Acrolink is sokkal többet tudna mint ezek az alap kábelek. Szerencsére az sem érdekelt időben, így megint tőlem kell hallanotok! :)
Istenem !
Bizony Isten, kedvellek, de már nálam is kezded kiverni az áthidalt biztosítékokat is !
Nem merészség kérdése millióért tápkábelt, Hsz kábelt vagy IC drótot venni.
Ha van 150 ezrem és száz helyen kellene fejlesszem a cuccot - pl. izolációs lábak - nem igazán tud érdekelni, hogy milyen lehet az egymilliós tápkábel...
Bár mennyire is nem értesz egyet vele - összeállt most úgy a hang, hogy élvezettel tudok hallgatni bármit - a tápdugókat fogom lecsereberélni a mostani drótokon, amiken még Legrand Schuco és Kacsa IEC van.
Egyébbként az Acrolink sincsen elveszve, a 4020 Legenda - nak 54 Euro métere, nem a világvége, nem vagyok biztos benne, hogy szeretném - e a sokkal vastagabb 4030 - at 100 Euroért... AN - Ba hsz kábel is van 50 körül, az is nagyon jó tápkábelnek.
De !
Kiismerve a Neotech tömör drót adottságait, még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy vágyom a sodrott, sok-sok szálas drótok hangjára. gondolkodik.gif

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”