ennyire nem értek hozzá. ez csak azért van nálam, mert benne volt a Thorensbe, de sose néztem utána, mi ez. most kerestem rá és találtam egy NOS verziót, de nem láttam hirtelen nagy szubkultúráját a típusnak. Lehet van, mert vannak erre specializálódott tűcserélők, meg "rare" árulnak hozzá tűt is, de nem gondolom, hogy nagyon komoly lenne. Egyébként mai fejjel azt mondom, amikor megvettem, be volt szerelve a Thorensbe, nem volt egetverően rossz hangja, amennyire vissza tudok emlékezni. Arra is emlékszem, egy Budapest Ragtime Band lemezt tettem fel rá és elég jól húzták a talpalávalót, afféle megtáncoltatósan pörgött. De akkor vettem egy vdH MM1-et is és az került a Thorensbe. Ezek nálam afféle első darabok voltak a "komoly" világból, egy reVox A78MK2-vel (már erősítő, nem a HFM féle utánépített phono). Csóró diákként ezek nekem nagy fogások voltak. Igaz, a reVox árából kifért volna egy akkor modernebb (új) HK,vagy TEAC, kisebb Rotel, de nekem valahogy a reVox simasága jobban feküdt. Amúgy innen a revox nickname :) az akkori egyetlen hifis topicba lett ez a név választva az indexen. Nagyon sokáig megvolt az a reVox, de CsontosI rábeszélt, hogy adjam el ef Zámbónak (Bizottság), mert nagyon szeretne egyet, Ők is reVoxokkal kezdték a demókat felvenni egykoron. Belementem... jó lenne visszakérni valahogy

bocsOFF, kicsit elkalandoztam, már-már szentimentális húrokat pendítettem meg, rám nem jellemzően

https://www.ebay.com/itm/395094988783?m ... 3531383833
(kiazIsten tudja megőrizni 55évig?