aktuális kép kéne a tiedről
de éles legyen és jó
ráér holnap is rendes fényben
egyébként egy csinos macáról is berakhatsz tévedésből

aktuális kép kéne a tiedről
Itt lenne egy kép habár ez netes. De ha kell akkor holnapra csinálok majd.
Miért akarsz “feljebb lépni” ?
Nézem az SM-jét és nehezen igazodok el rajta
Én is először a hangsugárzókat cserélném le.....Péter1987 írta: ↑2023.05.28., vas. 16:14Üdvözletem a Fórumlakóknak!
Erősítő vásárlása lenne lassan aktuális számomra mert szeretnék már kicsit feljebb lépni...
Jelenlegi ami van: Fisher CA-9060 és egy omni audio sa 12.3 hangfalpár.
Ami fontos hogy legyen benne egy jó DAC és persze legyen Phono bemenete is.
Amire használnám az film, zene amiből mindenevő vagyok(Loseless) és lemezjátszó hallgatás lenne leginkább.
Eddig ezeket néztem ki:
Cambridge Audio AXR100
Nad C368 hibrid
Ezek közül melyik lenne az ajánlott vétel? Ezeken a márkákon belül esetleges ajánlatokat szívesen veszek és fogadom is!
A maximum keret rá 300.000 jó magyar pénz.
Köszönöm előre is!![]()
Az erősitőd anno 1600 DM volt
Sajnos nincs rá több keret... Az asszony így is le fogja szedni a fejemet ha megtudja.tamagaba írta: ↑2023.05.28., vas. 17:19Phooo, nem jön ki ennyibőlPéter1987 írta: ↑2023.05.28., vas. 16:14Üdvözletem a Fórumlakóknak!
Erősítő vásárlása lenne lassan aktuális számomra mert szeretnék már kicsit feljebb lépni...
Amire használnám az film, zene amiből mindenevő vagyok(Loseless) és lemezjátszó hallgatás lenne leginkább.
Eddig ezeket néztem ki:
Cambridge Audio AXR100
Nad C368 hibrid
Ezek közül melyik lenne az ajánlott vétel? Ezeken a márkákon belül esetleges ajánlatokat szívesen veszek és fogadom is!
Köszönöm előre is!![]()
![]()
Lehet, hogy hangsugárzóban kéne feljebb lépned
Phooo, nem jön ki ennyibőlPéter1987 írta: ↑2023.05.28., vas. 16:14Üdvözletem a Fórumlakóknak!
Eddig ezeket néztem ki:
Cambridge Audio AXR100
Nad C368 hibrid
Köszönöm előre is!![]()
Szia!KopaszKutya írta: ↑2023.05.14., vas. 16:01Sziasztok!
Erről a Dénes Péter előfokról van valakinek infója, tapasztalata, hogy mégis milyen? Érdemes vele foglalkozni, hangra kb. milyen kategória?
(A jó múltkor írta valaki, amikor szóba került Dénes Péter, hogy neki inkább az végfokjai, amik jól sikerültek, az előfokok már nem annyira.)
Denes_Peter_6B4G_SE___eloerosito_529912292896571.jpgKöszönöm!
Nem. De 20év alatt azért gondolom van ami degradálódik. Érdemes belenyúlkálni dolgokba? Van ahol lehet audio jellegű alkatrészeket vásárolni?
Persze, kis élénkítő kávé vagy egy kellemes angol tea és tessék felpörögni
Ha megnézed, elején nem írta, hogy ő már előtte belenyúlt, csak azt, hogy egyszercsak nem kapcsolt be.gomolalaci írta: ↑2023.05.13., szomb. 20:53
Ugye ugye!
A ,,vak tyúk is talál szemet". Nem csak a ,,magasan" képzett ,,szakember" ....
Ugye ugye!alto írta: ↑2023.05.10., szer. 09:38Ezt szakemberhez kellene inkább vinni, fázisceruzával nem fogsz tudni hibát keresni.D_á_v_i_d írta: ↑2023.05.09., kedd 15:24Üdvözletem. Először is, új vagyok itt, elnézést, ha rossz helyre írok, de hátha itt akad olyan ember, aki ért az elektronikához/Hi-Fi-hez.
Szóval van egy LG FFH-376 Mini Compo System típusú Hi-Fi-m, pár napja nem akar bekapcsolni. Bedugom a konnektorba, de semmi életjelet nem ad, ilyenkor pedig a CD meghajtó szokott mozogni benne. De semmi. A kis led az elején nem világít, ami a standby-t jelezné. Áramot kap, transzformátor működik, biztosítékok egyben. Csatlakozások jók. Viszont fáziscerkával nézegettem az alaplapot, sehol sem tudtam fázist mérni, mintha az alaplap nem lenne áram alatt. Az alaplap alján van talán hűtőborda?, ami egyre melegebb lesz, ha áram alatt van. Tudom, látatlanban közel lehetetlen, de valaki nem tudja mi lehet a baja?
Köszönöm szépen a segítséget!
Egy ilyen egyben műanyaghifi javítása sajnos sokszor gazdaságtalan, a javítás díja nem a készülék értékéhez igazodok, hanem a munkaerő költségéhez.
Ezt szakemberhez kellene inkább vinni, fázisceruzával nem fogsz tudni hibát keresni.D_á_v_i_d írta: ↑2023.05.09., kedd 15:24Üdvözletem. Először is, új vagyok itt, elnézést, ha rossz helyre írok, de hátha itt akad olyan ember, aki ért az elektronikához/Hi-Fi-hez.
Szóval van egy LG FFH-376 Mini Compo System típusú Hi-Fi-m, pár napja nem akar bekapcsolni. Bedugom a konnektorba, de semmi életjelet nem ad, ilyenkor pedig a CD meghajtó szokott mozogni benne. De semmi. A kis led az elején nem világít, ami a standby-t jelezné. Áramot kap, transzformátor működik, biztosítékok egyben. Csatlakozások jók. Viszont fáziscerkával nézegettem az alaplapot, sehol sem tudtam fázist mérni, mintha az alaplap nem lenne áram alatt. Az alaplap alján van talán hűtőborda?, ami egyre melegebb lesz, ha áram alatt van. Tudom, látatlanban közel lehetetlen, de valaki nem tudja mi lehet a baja?
Általános érvényű tapasztalatom és jótanácsom, hogy aki ezt kérdezi egy eszköz felett merengve: mi lehet a baja, az jobb, ha elviszi a gépelyt egy szerelőhöz. Abban a készülékben legalább 230V szaladgál, ha annyit értesz hozzá, amit itt leírtál, vidd el szakemberhez. Nem szégyen az, ha nem akarsz bekerülni az újságba arra az oldalra.
Az elektronikai eszközöket nem fázisceruzával ellenőrizzük, hanem első körben kombiműszerrel.D_á_v_i_d írta: ↑2023.05.09., kedd 15:24Üdvözletem. Először is, új vagyok itt, elnézést, ha rossz helyre írok, de hátha itt akad olyan ember, aki ért az elektronikához/Hi-Fi-hez.
Ezt már én is javasoltam, de hiába. Maradnak a követhetetlen monológok.Alex_Aston írta: ↑2023.05.01., hétf. 21:23Szerintem sokat segítene, ha úgy szólnál hozzá egy témához, hogy kiderüljön, kinek, és mire válaszoltál...![]()
Szerintem sokat segítene, ha úgy szólnál hozzá egy témához, hogy kiderüljön, kinek, és mire válaszoltál...