Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Rövid az élet, adatfolyam optimalizálás helyett inkább hallgass zenét.
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Picit utána olvastam az mqa-nak, persze nem mondanám, hogy értem csak tippelek. A tippem alapja mégpedig az, hogy van MQA CD, amit hagyományos cd jelátszó is visz: https://www.stereophile.com/content/mqa-encoded-cds-yes
Innentől kezdve viszont lesújtó a tippem. Ha bevezetjük a házimozis hasonlatot, ahol van "Dolby Surround Prologic" - ami egy 2 csatornás sztereo anyag, amibe belekódolják a többit... illetve van a "Dolby Digital" (stb.) ahol dedikált további csatornák vannak.
Akkor az MQA egy dolby pro logic jellegű eljárás lenne? két csatornába kódolva a további csatornák helyett a nagyobb felbontásra utaló adatot? Nem túl bíztató.
Innentől kezdve viszont lesújtó a tippem. Ha bevezetjük a házimozis hasonlatot, ahol van "Dolby Surround Prologic" - ami egy 2 csatornás sztereo anyag, amibe belekódolják a többit... illetve van a "Dolby Digital" (stb.) ahol dedikált további csatornák vannak.
Akkor az MQA egy dolby pro logic jellegű eljárás lenne? két csatornába kódolva a további csatornák helyett a nagyobb felbontásra utaló adatot? Nem túl bíztató.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5995
Ez az MQA passthrough takar valami tényleges funkciót, vagy csak egy marketing megnevezés?
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Az erősítő nem jelzi, hogy milyen mintaételezési frekvenciájú adatfolyamot kap? Ha igen, mit jelez, amikor MQA-t játszol le?
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5995
Milyen Tidal előfizetésed van? Mivel kötöd a lejátszót az erősítőre?Sunders írta: ↑2022.09.16., pén. 18:25Szevasztok! Nem vagyok teljesen képben az adatátvitellel, úgyhogy ha valaki ismeri akkor írja meg nekem itt. Köszi!
Nekem is van egy iFi ZEN Stream, én kifejezetten a TIDAL miatt vettem. Igen, kicsit hektikus a beállítás és néha nem akar felmászni a hálózatra. De egyébként úgy tapasztaltam hogy direkt stream terén komoly szintet képvisel. Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...) Az MQA fájlokat dekódolni kell - amit szerintem nem tud. Szólnak, de halkabbak, és a dinamika sem a legjobb. A Tidal PCM fájlok nagyon szépen szólnak, úgyhogy ezért gondolom, az MQA fájlokhoz kellene egy plusz ZEN DAC ami kicsomagolja. Kinek mi a véleménye? Köszi!!
S.
Az erősítő nem jelzi, hogy milyen mintaételezési frekvenciájú adatfolyamot kap? Ha igen, mit jelez, amikor MQA-t játszol le?
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
A teljes MQA dekódolás két lépésből áll. Kell hozzá egy alkalmas lejátszó szoftver, ami az első lépést elvégzi. Ez lehet Roon, Audirvana, Amarra, Hiby, vagy a Tidal saját lejátszója. A második lépést a D/A konverternek kell elvégeznie, ha erre képes. Az iFi Zen Stream MQA Passthrough funkciót tud, tehát változtatás nélkül átengedi a műsort, MQA dekódolást nem végez. Hogy az erősítődbe épített konverter támogatja-e az MQA kibontást, azt típusszám alapján itt tudod ellenőrizni. Némelyik NAD tudja.Sunders írta: ↑2022.09.16., pén. 18:25Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...) Az MQA fájlokat dekódolni kell - amit szerintem nem tud. Szólnak, de halkabbak, és a dinamika sem a legjobb. A Tidal PCM fájlok nagyon szépen szólnak, úgyhogy ezért gondolom, az MQA fájlokhoz kellene egy plusz ZEN DAC ami kicsomagolja. Kinek mi a véleménye? Köszi!! S.
Ugyanakkor kétlem, hogy az MQA hiánya miatt vagy elégedetlen a hangzással, az nem szokott olyan nagy különbségeket okozni.
Szevasztok! Nem vagyok teljesen képben az adatátvitellel, úgyhogy ha valaki ismeri akkor írja meg nekem itt. Köszi!
Nekem is van egy iFi ZEN Stream, én kifejezetten a TIDAL miatt vettem. Igen, kicsit hektikus a beállítás és néha nem akar felmászni a hálózatra. De egyébként úgy tapasztaltam hogy direkt stream terén komoly szintet képvisel. Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...
) Az MQA fájlokat dekódolni kell - amit szerintem nem tud. Szólnak, de halkabbak, és a dinamika sem a legjobb. A Tidal PCM fájlok nagyon szépen szólnak, úgyhogy ezért gondolom, az MQA fájlokhoz kellene egy plusz ZEN DAC ami kicsomagolja. Kinek mi a véleménye? Köszi!!
S.
Nekem is van egy iFi ZEN Stream, én kifejezetten a TIDAL miatt vettem. Igen, kicsit hektikus a beállítás és néha nem akar felmászni a hálózatra. De egyébként úgy tapasztaltam hogy direkt stream terén komoly szintet képvisel. Amit nem tudok igazán eldönteni, hogy MQA fájloknál mi történik. Az erősítőm (NAD) DAC-ja max. 24bit/192kHz felbontásig tud jelet fogadni (bármit is jelentsen ez...

S.
Naim Uniti Nova+Monitor Audio Gold 200 (5G)
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2544
Közben megtaláltam a magyar forgalmazói oldalt, amiből az is kiderül, hova tűnt az iEast

https://lejatszo.hu/?h=itt-a-linkplay-e ... lejatszoja
- mishow
- V.I.P.
Most, hogy a piacnak ebből a szegmenséből eltűnt a Chromecast Audio és újabban már az iEast is, eléggé tisztességes alternatívának tűnik a belépő kategóriában.s4tch írta: ↑2022.09.08., csüt. 21:56https://wiimhome.com/Overview
Vettem egy ilyet kíváncsiságból. A youtube tele van rövidebb-hosszabb véleményekkel, úgyhogy csak röviden: tényleg max. 5 perc beüzemelni, tényleg használható az app, tényleg nem túl jó a beépített dac. Viszont stabilan működik a tidal connect, látja a nason futó minidlna-t, hibátlanul mennek a webrádiók, és optikán pár óra háttérzenélés után nem tűnik rossznak a hang. Valahol itt kezdődik a használható, bütykölésmentes streaming.
Első cikk/teszt volt róla ez:
https://langolo.hu/halozati-zenelejatsz ... wiim-mini/
A cikk 2/3-a kb. arról szól, mekkora királyság, hogy album lejátszásnál nincs számok közötti szünet.
Ez tényleg ekkora probléma sok lejátszó esetében?
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3308
Kivancsiságból megneztem, mi ez.s4tch írta: ↑2022.09.08., csüt. 21:56https://wiimhome.com/Overview
Vettem egy ilyet kíváncsiságból. A youtube tele van rövidebb-hosszabb véleményekkel, úgyhogy csak röviden: tényleg max. 5 perc beüzemelni, tényleg használható az app, tényleg nem túl jó a beépített dac. Viszont stabilan működik a tidal connect, látja a nason futó minidlna-t, hibátlanul mennek a webrádiók, és optikán pár óra háttérzenélés után nem tűnik rossznak a hang. Valahol itt kezdődik a használható, bütykölésmentes streaming.
Első cikk/teszt volt róla ez:
https://langolo.hu/halozati-zenelejatsz ... wiim-mini/
A cikk 2/3-a kb. arról szól, mekkora királyság, hogy album lejátszásnál nincs számok közötti szünet.
Ez tényleg ekkora probléma sok lejátszó esetében?
Csak a Marantz! :-D
https://wiimhome.com/Overview
1100 PLN -ért ? azaz kb. 93000 HUF-ért ?ZolaBA írta: ↑2022.09.08., csüt. 15:00Rávettem magam, hogy kipróbálom az analóg táp upgrade-et a bluesound-on. (https://pd-cf.com/produkt/bluesound-nod ... noise-kit/)
Még csak melegszik, de egyértelmű, hogy hasznára vált. Persze tudom, hogy ettől még szar maradt, de szerencsére itthon elég ha nekem tetszikA hasonló hátrányos helyzetben bluesound-al zenét hallgatóknak ez lehet egy irány, ha lépési késztetés van. Az viszont már kérdéses, hogy ha még egy külső dac-ot is kell/kéne ráakasztani, akkor az összköltség milyen szintre jut.
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1213
Én a Cambridge A. CXN V2-essel voltam így, de ott a tápot lehetetlen volt megreformálni, mert vagy 5 féle feszültség kellett volna. Úgyhogy, mivel kicsit keveselltem a felbontását, mögé kötöttem egy öreg Philips DAC-ot, és szinte megtáltosodott. Persze akkor meg jött az a gond, hogy a Philips változtatható kimenetén jóval rosszabb volt a hang, mint a fixen, úgyhogy vettem egy passzív preampot is. amit persze kicsit belül át kellett mókolni, de így egész jó lett a rendszer. Még egy rövidebb RCA kellene, mert a passzív preamp nem szereti a hosszú jelutakat. Szóval egyszerű ez. Belefogsz, és sosem lesz vége...ZolaBA írta: ↑2022.09.08., csüt. 15:00Rávettem magam, hogy kipróbálom az analóg táp upgrade-et a bluesound-on. (https://pd-cf.com/produkt/bluesound-nod ... noise-kit/)
Még csak melegszik, de egyértelmű, hogy hasznára vált. Persze tudom, hogy ettől még szar maradt, de szerencsére itthon elég ha nekem tetszikA hasonló hátrányos helyzetben bluesound-al zenét hallgatóknak ez lehet egy irány, ha lépési késztetés van. Az viszont már kérdéses, hogy ha még egy külső dac-ot is kell/kéne ráakasztani, akkor az összköltség milyen szintre jut.
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Rávettem magam, hogy kipróbálom az analóg táp upgrade-et a bluesound-on. (https://pd-cf.com/produkt/bluesound-nod ... noise-kit/)
Még csak melegszik, de egyértelmű, hogy hasznára vált. Persze tudom, hogy ettől még szar maradt, de szerencsére itthon elég ha nekem tetszik
A hasonló hátrányos helyzetben bluesound-al zenét hallgatóknak ez lehet egy irány, ha lépési késztetés van. Az viszont már kérdéses, hogy ha még egy külső dac-ot is kell/kéne ráakasztani, akkor az összköltség milyen szintre jut.
Még csak melegszik, de egyértelmű, hogy hasznára vált. Persze tudom, hogy ettől még szar maradt, de szerencsére itthon elég ha nekem tetszik

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- mishow
- V.I.P.
Az av-online.hu tesztben is írnak a beüzemelési nehézségekről, és van pár trükk is a cikkben.
Esetleg azt javaslom. Ha jól olvasom, van a hátulján egy funkcióváltó kapcsoló, az is be tud kavarni, nem mindegy, mikor melyik állásban van.
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Csinálom-csinálom. Javaslatot kaptam a BubbleUPnP-re, ami látja a táblába dugott hordozó, de sajnos nem látja a streamerbe dugott tárolót. A Roont még időben lemondom, az nagy rendszerekhez való. A saját appja elindult a bétára frissítés után. Küzdök!
Keverő típusa : egyik sem , és mentsd el. Indítsd újra a streamert és jó lesz a hangerő,fix kimeneten fog működni max hangerővel .szaki1001 írta: ↑2022.09.07., szer. 09:46Köszi! Az iFi-nél webes felületnél tudom a beállításokat megcsinálni. Ott beállítom a hardveres hangerőt, de továbbra is lehet a felületen állítani szoftveresen. Mind egy mit csinálok!
A Tidalnál nem találtam ilyent, mármint hangerővel kapcsolatos állítási lehetőséget, de majd megnézem még egyszer.
Reszeteltem, és feltettem a legújabb firmware-t, sőt a betát is. Semmi nem változott.
Hifiman EF 400 DAC+fejes erősítő kombóval használnám. Tudom, hogy csak streamer, de a webes felületén van hangerő szabályzási lehetőség, és szabályoz is annak ellenére, hogy mire állítom be (hardver, szoftver, egyik sem).
A Roon trial változatát futtatnám. Azonos hálózaton vannak. A Tidal megtalálja, a Roon meg csak keres, csak keres... és nem lép tovább. Még kilépési lehetőségem sincs. Ez táblagép. Nagy gépen nekem linux fut, oda még nem tudtam a Roont feltenni.
iFi 1.png
Úgy tűnik nem érted a Roon működését, ez azért annál egy fokkal komplexebb megoldás, hogy próbálgatásos módszerrel fel lehessen setupolni, érdemes a Roon leírásait előbb elolvasni.
Egy csak digitális kimenettel bíró streameren nem jó ötlet a hangerő szabályozás, akkor sem, ha az eszköz ezt egyébként lehetővé teszi, mert kis hangerőnél jelentős hangminőségromlást eredményez, mindenképp fix hangerő az ajánlott, a hangerőszabályozás a Hifiman dolga.
Nem ismerem ezt a Hifiman DAC-ot, de az R2R technológia miatt vélhetően korlátozott az hogy milyen digitális jelet képes fogadni. Ha a képességeinél magasabb felbontású PCM jelet kap, vagy DSD-t, azt nem képes rendesen feldolgozni, és előfordulhat pl. hogy süket vagy nagyon halk lesz. Így érdemes forrás oldalon korlátozni a max. felbontás, vagy beállítani a DSD/PCM konverziót, ezt Roon üzemmódban a Roon setupban teheted meg.
Hát a Roon nem is fog működni Roon szerver nélkül, a tableten csak a Roon remote fut.szaki1001 írta: ↑2022.09.07., szer. 09:46Köszi! Az iFi-nél webes felületnél tudom a beállításokat megcsinálni. Ott beállítom a hardveres hangerőt, de továbbra is lehet a felületen állítani szoftveresen. Mind egy mit csinálok!
A Tidalnál nem találtam ilyent, mármint hangerővel kapcsolatos állítási lehetőséget, de majd megnézem még egyszer.
Reszeteltem, és feltettem a legújabb firmware-t, sőt a betát is. Semmi nem változott.
Hifiman EF 400 DAC+fejes erősítő kombóval használnám. Tudom, hogy csak streamer, de a webes felületén van hangerő szabályzási lehetőség, és szabályoz is annak ellenére, hogy mire állítom be (hardver, szoftver, egyik sem).
A Roon trial változatát futtatnám. Azonos hálózaton vannak. A Tidal megtalálja, a Roon meg csak keres, csak keres... és nem lép tovább. Még kilépési lehetőségem sincs. Ez táblagép. Nagy gépen nekem linux fut, oda még nem tudtam a Roont feltenni.
iFi 1.png
Úgy tűnik nem érted a Roon működését, ez azért annál egy fokkal komplexebb megoldás, hogy próbálgatásos módszerrel fel lehessen setupolni, érdemes a Roon leírásait előbb elolvasni.
Egy csak digitális kimenettel bíró streameren nem jó ötlet a hangerő szabályozás, akkor sem, ha az eszköz ezt egyébként lehetővé teszi, mert kis hangerőnél jelentős hangminőségromlást eredményez, mindenképp fix hangerő az ajánlott, a hangerőszabályozás a Hifiman dolga.
Nem ismerem ezt a Hifiman DAC-ot, de az R2R technológia miatt vélhetően korlátozott az hogy milyen digitális jelet képes fogadni. Ha a képességeinél magasabb felbontású PCM jelet kap, vagy DSD-t, azt nem képes rendesen feldolgozni, és előfordulhat pl. hogy süket vagy nagyon halk lesz. Így érdemes forrás oldalon korlátozni a max. felbontás, vagy beállítani a DSD/PCM konverziót, ezt Roon üzemmódban a Roon setupban teheted meg.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
-
- Nincs visszaút
Köszi! Az iFi-nél webes felületnél tudom a beállításokat megcsinálni. Ott beállítom a hardveres hangerőt, de továbbra is lehet a felületen állítani szoftveresen. Mind egy mit csinálok!
https://www.youtube.com/watch?v=PkR6sfRNuKs
Előtte érdemes Allinone módban felmenni a webes setupba (http://ifi.local) elvégezni a beállításokat és frissíteni a firmware-t, a régebbi firmwarek nem működnek Roon-al.
Ez a video is hasznos: https://www.youtube.com/watch?v=r7RMblioXuY
A hangerő problémát nem értem, milyen DAC-al használod? Ez egy Streamer futómű, hangerőt nem állít. És mi az PCM, PCM1?
A Roon beállításáról itt egy video:szaki1001 írta: ↑2022.09.06., kedd 19:16Üdvözlök Mindenkit!
Bajban vagyok, segítséget kérek! Vettem egy iFi Zen Streamet, és sehogyan sem boldogulok vele. nagy nehezen már sikerült zenére kényszeríteni, de vagy (a korábbi tábla gépes lejátszáshoz képes) nagyon halk volt, vagy nagyon hangos (PCM, PCM1). Vissza váltás után már mindkét esetben hangos volt.
A Roont sehogyan sem tudom rátenni, az alkalmazás nem találja meg.
A Tidalt nagy nehezen sikerült elindítani, de az is őrült halkan szól. Nem tudom sehol állítani.
Tudna valaki segíteni?
https://www.youtube.com/watch?v=PkR6sfRNuKs
Előtte érdemes Allinone módban felmenni a webes setupba (http://ifi.local) elvégezni a beállításokat és frissíteni a firmware-t, a régebbi firmwarek nem működnek Roon-al.
Ez a video is hasznos: https://www.youtube.com/watch?v=r7RMblioXuY
A hangerő problémát nem értem, milyen DAC-al használod? Ez egy Streamer futómű, hangerőt nem állít. És mi az PCM, PCM1?
BARTIMEX AUDIO Honlap
- mishow
- V.I.P.
Csak tipp, mert a konkrét típust nem ismerem: más készülékeknél szokott működni, hogy a beállításokban kikapcsolod a hangerőszabályzást (Volume control off/disable) Ilyenkor egységes kimeneti szintet állít minden kimenetre (általában a max szintet) a hangerőt az erősítőn szabályozod.szaki1001 írta: ↑2022.09.06., kedd 19:16Bajban vagyok, segítséget kérek! Vettem egy iFi Zen Streamet, és sehogyan sem boldogulok vele. nagy nehezen már sikerült zenére kényszeríteni, de vagy (a korábbi tábla gépes lejátszáshoz képes) nagyon halk volt, vagy nagyon hangos (PCM, PCM1). Vissza váltás után már mindkét esetben hangos volt.
A Tidalt nagy nehezen sikerült elindítani, de az is őrült halkan szól. Nem tudom sehol állítani.
A Tidal-nek is van saját ugyanilyen beállítása, azt is érdemes átállítani.
Roon ügyben nem vagyok jártas, de a számítógépes zenehallgatós topicban többen eléggé értik.
-
- Nincs visszaút
Üdvözlök Mindenkit!
Bajban vagyok, segítséget kérek! Vettem egy iFi Zen Streamet, és sehogyan sem boldogulok vele. nagy nehezen már sikerült zenére kényszeríteni, de vagy (a korábbi tábla gépes lejátszáshoz képes) nagyon halk volt, vagy nagyon hangos (PCM, PCM1). Vissza váltás után már mindkét esetben hangos volt.
Tudna valaki segíteni?
Tudna valaki segíteni?
Koszi, en is neztem mar ezt a kutyut, kivancsi vagyok milyen lesz, majd szamolj be leci. En par napja futottam egy kort apple musical, airplay es azt ki az asus TBre, nem rossz de Tidalal osszevetve rossz, pedig elvileg max hangeron bitperfect.... aztan elovettem a chromecast audiomat is csak ugy kivancsiagbol meg mert azon tudna szeritem az amazon hd futni. Hat borzaszto, pedig optikan ment ki a dacba a jel, high bit rate mifene alapbol beallitva de nagyon rosszul szolt, meg az apple music a fenti modon hallgathatobban szolt....s4tch írta: ↑2022.09.03., szomb. 12:44A támogatott szolgáltatások köre a málna egyik korlátja. Van tidal, spotify, qobuz, és kb. ennyi. Én nagyon csíptem a deezert, a tidal előtt évekig voltam előfizető, az apple musicot próbáltam 3 hónapig és telefonról, pc-ről jobban tetszett a hangja a tidallel összevetve, az amazonban is van potenciál, de egyiket sem könnyű málnás rendszerbe integrálni, ha natív felbontást akar az ember, nem chromecast- vagy airplay-féle megoldást.
Próbából ma rendeltem egy ilyet: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09KBSK2RS/ Ebben a tidal connect mellett van amazon (hd nincs...) és deezer is, meglátjuk, mit tud optikán. Sokat nem várok tőle a málnához képest, elsősorban a kíváncsiság hajt.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
A támogatott szolgáltatások köre a málna egyik korlátja. Van tidal, spotify, qobuz, és kb. ennyi. Én nagyon csíptem a deezert, a tidal előtt évekig voltam előfizető, az apple musicot próbáltam 3 hónapig és telefonról, pc-ről jobban tetszett a hangja a tidallel összevetve, az amazonban is van potenciál, de egyiket sem könnyű málnás rendszerbe integrálni, ha natív felbontást akar az ember, nem chromecast- vagy airplay-féle megoldást.
Próbából ma rendeltem egy ilyet: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B09KBSK2RS/ Ebben a tidal connect mellett van amazon (hd nincs...) és deezer is, meglátjuk, mit tud optikán. Sokat nem várok tőle a málnához képest, elsősorban a kíváncsiság hajt.
-
- Beköltözött
- Értékelés: 440
Sajnos a magyar társadalom kétségbeejtő mentális, morális és intellektuális állapota visszaköszön az élet minden területén, itt a fórumon is.mishow írta: ↑2022.09.02., pén. 09:39De, válaszoljunk csak rá inkább!![]()
Az a köze, hogy több, mint egy hete feltettél egy kérdést, utána megírtad, hogy már kiválasztottad és megrendelted a készüléket (akkor talán még a ProJectnél tartottál), de azóta is naponta-kétnaponta teljesen új kérdésekkel és új koncepciókkal állsz elő. Nem kérdezel: kinyilvánítasz és ha nem az általad elvárt válasz érkeszik, sértő stílusban válaszolsz.
Nem kicsit sértő stílusban, hanem nagyon (például a "sznobozásért" a Szabályzat szerint simán kijárt volna minimum egy "pihenő", örülj, hogy a modik nem tiltottak le)!![]()
Láthatóan fogalmad nincs, mit akarsz valójában - de akkor írjad ezt, nem szégyen! Így csak feleslegesen futtatod velünk a köröket, ami súlyos visszaélés a fórumtársak segítőkészségével, idejével és bizalmával, aminek az a következménye, hogy egy idő után másnak sem fogunk válaszolni a kérdéseire.
Na ÍGY van köze a kolléga válaszának ahhoz, amit kérdeztél, meg amit egy ideje művelsz, és ezért nem fog neked már érdemben szívesen válaszolni senki - azért kérdezz bátran, hátha ...![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap