Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1115

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: denesdr »

HSCO írta:
2022.08.21., vas. 15:08
Van 2 db is, de érdekes módon nem minden pendrive-ot ismer fel
Lehet, hogy csak FAT32 vagy exFAT fájlrendszert ismer. Viszont az is lehet, hogy az ilyen fájlrendszerű HDD-t be tudná olvasni, de ez csak tipp.

HSCO
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: HSCO »

Ezt nem értem. A portok számától függ?
Köszi.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

HSCO írta:
2022.08.21., vas. 15:08
Van 2 db is, de érdekes módon nem minden pendrive-ot ismer fel, de holnap megpróbálom akkor sima USB kábellel először.
Ezen a NAIM DAC-on csak két USB A port van, így nem lehet USB DAC-ként használva rákötni egy számítógépre közvetlenül, csak egy USB/Spdif konverter közbeiktatásával.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

HSCO
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Van 2 db is, de érdekes módon nem minden pendrive-ot ismer fel, de holnap megpróbálom akkor sima USB kábellel először.

József1960
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 123

Hozzászólás Szerző: József1960 »

HSCO írta:
2022.08.21., vas. 13:36
Köszi, azt hittem, hogy simán USB-USB vonalon is megy, de beszerzek valamit akkor.
Ha van USB bemenet a DAC-on,csak egy USB A-B kábel kell.

HSCO
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszi, azt hittem, hogy simán USB-USB vonalon is megy, de beszerzek valamit akkor.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 757
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Big »

HSCO írta:
2022.08.20., szomb. 16:24
Sziasztok, adott egy Naim dac :

https://www.naimaudio.com/product/dac

Szeretnék külső HDD-ről laptoppal zenét hallgatni rajta, hogy ne kelljen mindig pendrive-ra áthúzni.
Mi lenne erre a legegyszerűbb megoldás?

Köszi!
Egy lehetőség, USB - S/PDIF átalakító:
M2TECH_hiFace_TWO_USB_KOAX.jpg
M2TECH_hiFace_TWO_USB_KOAX.jpg (15.46 KiB) Megtekintve 1965 alkalommal
Meg egy coax kábel a DAC-hoz.
Persze vannak komolyabb/drágább lehetőségek is.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

HSCO
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok, adott egy Naim dac :

https://www.naimaudio.com/product/dac

Szeretnék külső HDD-ről laptoppal zenét hallgatni rajta, hogy ne kelljen mindig pendrive-ra áthúzni.
Mi lenne erre a legegyszerűbb megoldás?

Köszi!

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 196

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

juliush írta:
2022.08.19., pén. 16:57
KopaszKutya írta:
2022.08.19., pén. 16:16
juliush írta:
2022.08.19., pén. 14:04
Elnézve az árarányokat, szigorúan szubjektív, szerény véleményem szerint annyit biztosan nem, amennyit kicsengetnél érte! Másoktól könnyen kaphatsz homlokegyenest ellenkező tanácsot, de a puding próbája végül is az evés, szerintem e segítőkész közösség biztosan meg tudja teremteni a lehetőségét egy próbának!
Konkrét típus pl.: Singxer SU-1-től SU-6-ig, Core Audio-nak szoktak lenni használtan átalakítói, stb.

Azért írtam felső kategóriát, mert ami egyszer volt SMSL X-USB, ahhoz képest ezek mind felső(bb) kategóriásak. Nyilván nem a több ezer eurósakra gondoltam.
És még így is! Ne felejtsd el, hogy emellé még jön +1 tápkábel és +1 koax digitális is, ha ki akarod használni a konverter előnyeit, ezeken sem kellene spórolnod!
Ráadásul egy jól kivitelezett aszinkron USB önmagában számos előnnyel bír az izokrón SPDIF-fel szemben, ahol egy vonalon megy adat és órajel, szóval nem várnék feltétlenül jelentős javulást, amennyiben a mind a PC USB kimenetére, mind a DAC interfészére elegendő figyelmet fordítottak. Szólhat másképp, személy szerint Neked tetszhet jobban, de ha lehetséges, bizonyosodj meg róla saját füleiddel, ahelyett hogy mások véleménye alapján döntesz!
Ugyanakkor érdemes lehet esetleg következetesen végiggondolni/listázni a hangzás javításának lehetséges módozatait, kezdve a szoba akusztikájával! Könnyen elképzelhető, hogy ennek a ráfordításnak a töredékével sokkal nagyobb javulást is elérhetsz!
Akárhogy is döntesz, sok sikert hozzá!
Köszi!

Akkor lehet inkább kipróbálok egy komolyabb USB kábelt pl.: AudioQuest Diamond.
Marantz CD74 - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Vandersteen 2CE Signature

Philips CD 820 - TMP Ant - Dénes Péter 6C33C-SE - Braun L710

PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2

Komplett Schmidt Ferenc kábelezés

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4149

Hozzászólás Szerző: juliush »

KopaszKutya írta:
2022.08.19., pén. 16:16
juliush írta:
Elnézve az árarányokat, szigorúan szubjektív, szerény véleményem szerint annyit biztosan nem, amennyit kicsengetnél érte! Másoktól könnyen kaphatsz homlokegyenest ellenkező tanácsot, de a puding próbája végül is az evés, szerintem e segítőkész közösség biztosan meg tudja teremteni a lehetőségét egy próbának!
Konkrét típus pl.: Singxer SU-1-től SU-6-ig, Core Audio-nak szoktak lenni használtan átalakítói, stb.

Azért írtam felső kategóriát, mert ami egyszer volt SMSL X-USB, ahhoz képest ezek mind felső(bb) kategóriásak. Nyilván nem a több ezer eurósakra gondoltam.
És még így is! Ne felejtsd el, hogy emellé még jön +1 tápkábel és +1 koax digitális is, ha ki akarod használni a konverter előnyeit, ezeken sem kellene spórolnod!
Ráadásul egy jól kivitelezett aszinkron USB önmagában számos előnnyel bír az izokrón SPDIF-fel szemben, ahol egy vonalon megy adat és órajel, szóval nem várnék feltétlenül jelentős javulást, amennyiben a mind a PC USB kimenetére, mind a DAC interfészére elegendő figyelmet fordítottak. Szólhat másképp, személy szerint Neked tetszhet jobban, de ha lehetséges, bizonyosodj meg róla saját füleiddel, ahelyett hogy mások véleménye alapján döntesz!
Ugyanakkor érdemes lehet esetleg következetesen végiggondolni/listázni a hangzás javításának lehetséges módozatait, kezdve a szoba akusztikájával! Könnyen elképzelhető, hogy ennek a ráfordításnak a töredékével sokkal nagyobb javulást is elérhetsz!
Akárhogy is döntesz, sok sikert hozzá!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

juliush írta:
KopaszKutya írta:
2022.08.19., pén. 12:52
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Bodor Audio PC, amiben van egy MZ/X saját fejlesztésű USB kártya, ez után van-e értelme beiktatni egy USB-SPDIF konvertert, javulhat a hang? Itt most Singxer, Core Audio, stb. felső kategóriás eszközökre gondolok.

A DAC, ami elé lenne kötve, egy TMP Ant DAC.

Köszönöm!

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4149

Hozzászólás Szerző: juliush »

KopaszKutya írta:
2022.08.19., pén. 12:52
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Bodor Audio PC, amiben van egy MZ/X saját fejlesztésű USB kártya, ez után van-e értelme beiktatni egy USB-SPDIF konvertert, javulhat a hang? Itt most Singxer, Core Audio, stb. felső kategóriás eszközökre gondolok.

Köszönöm!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

Sziasztok!

Köszönöm!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11028
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

sutemenyx írta:
2022.08.17., szer. 11:09
... valószínűleg a 2db egzotikus kondenzátor számít leginkább, ahogyan azt általánosságban néhányszor nagyon enyhén már próbáltam sugallni itt a fórumom.
Próbálom elképzelni, milyen lenne, ha határozottan próbálnád sugallani... :rolleyes:

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 605

Hozzászólás Szerző: diagnet »

alto írta:
2022.08.17., szer. 10:55

Nagyon emlékeztetsz egy volt kollégámra, még az IT-s korszakomból. Nem volt rossz szakember, de nem is volt pótolhatatlan, viszont senki nem bírt vele normálisan együtt dolgozni, így végül pótolták.
Lehet nem akart a többiekkel együtt bólogatni? Valami oknál fogva te is pótolva lettél.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2880
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

asebestyen írta:
2022.08.17., szer. 10:13
sutemenyx írta:
2022.08.16., kedd 21:32
asebestyen írta:
2022.08.16., kedd 17:58

Nehéz úgy válaszolni, hogy ne lehessen a válaszban valamin megsértődni. gondolkodik.gif
Püben leírom a tápegység dolgot, ha érdekel, de úgyis tudod.
Nem voltam még Nálad, mivel több másik invitálásnak sem tettem még eleget, amik régebbiek és/vagy számomra sokkal-sokkal érdekesebbek. Szóval ez sem ellened szól. Kérlek nézd ezt el nekem.
Nyilváníthatod persze trollkodásnak, amit írtam, valójában inkább csak a döbbenet szakadt ki belőlem és nem azért, mert esztétikailag nem nyűgözött le, amit láttam.
A tápegység dolgot nem írtad le 17:58 óta.
Nem látom a képen, mi adja annak a tápegységnek a minőségi mivoltát. Van benne egy szar Noratel trafó. Volt ilyen trafóm több is, mert PJ ilyeneket tett a dual mono GC erősítők alapkiépítésébe meg másba is. Egy nagyon masszív, nem kínai, hanem magyar alu házba volt szerelve, a trafó gumiágyon lecsavarozva. Az egész bitumenes lapokkal csillapított házat úgy rezgette, megérintve a házat lehetett érezni. Persze búgott is, ahogy nem kell. :) 1 napig bírtam. Kicserélte nekem PJ kiöntött Noratelre, jobb lett, de nem jó, sajnos.
78xx stabilizátor. A szakközép első osztály gyakorlati képzésének első féléves sztárjai. :D Semmi extra. Ha van normális hűtőbordája meg nem akarsz belőle áramot, akkor szépen működik és ennyi. Azt hittem, ha már valami minőségi stabilizált tápegység, akkor valami diszkrét elemekből általad tervezett és épített stabilzátor lesz benne, akkor a most tokon belüli kondi is lehetne BG vagy ami éppen szerinted a legjobb, hogy a felvázolt elméletek igazak legyenek rá.
A tápegység műszaki oldalról: azt is gondoltam, ha extrán jó a tápegység, akkor valami olyan, ami az adott áramkörhöz a legoptimálisabb, meg hogy úgy egyáltalán van benne valami amitől jobb, mint a legprimitívebb alapkapcsolás, ami nem rossz, csak semmi extra.
Kivitelezés: szóval a kínai alu ház attól rezonáns, hogy szar trafóval gerjeszted mechanikailag. A fa lap szebb is meg jobb is ezek szerint, gondolom adott frekvencián nagyobb a belső csillapítása. Nem lehet, hogy inkább a rezonancia forrását kéne megszüntetni?
Vagy esetleg a 2db konditól lett minőségi, ha a 3Ft-os 3000 alkatrészt tartalamzó routerek is jók lesznek tőle? gondolkodik.gif
Mérés: ElectroArt lehetne a művészeti stílus neve.
Nekem nincs problémám a Noratel toroid búgásával, nem tapasztaltam semmi ilyesmit. Általában ettől függetlenül parafa lábakra szoktam ragasztani.
Hangra igazán kiváló termék, engem ez érdekel. Volt alkalmam összehasonlítani PC tápegységben Indel toroiddal és japán EI magos trafóval, a Noratel volt a legjobb.

7812: ahogy írod, nincs vele semmi probléma, amíg nem akarunk tőle többet, mint amit tud. Valóban, és ez mindennel ugyanígy van. A 7812 ebbe a pozicióba teljesen alkalmas ehhez a routerhez, soha nincs túlterhelve, a hűtőbordája kb 38fokos. Amiért említést érdemelt mégis, az a National márkajelzés és a 90-es évjárat. Majd talán fogok csinálni visszacsatolásmentes stabilizálású tápot egyszer, de mint írtam, ez hirtelen ötlettől vezérelve született. Ugyanis a blackgate-ektől akkorát ugrott a router a gyári dugasztáp használata mellett is, hogy fél óra múlva meg akartam hallgatni analóg táppal.

A darab amerikai dió fa lappal az volt a helyzet, hogy ez volt kéznél megfelelő méretben.

És végül de, valószínűleg a 2db egzotikus kondenzátor számít leginkább, ahogyan azt általánosságban néhányszor nagyon enyhén már próbáltam sugallni itt a fórumom.

Azért tettem be a képet róla, hogy egyértelmű legyen, nem azért mert ez a világ legjobb és főleg legszebb tápja. Korábban tettem be fotókat elkészült analóg tápokról, amik asztalos által készített bambusz dobozba kerültek, normális kivitelben, normális elrendezéssel, az általam vélt legelőnyösebb konstrukcióban. Lehet olyat is csinálni, csak az nem félóra.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

diagnet írta:
2022.08.17., szer. 01:13
sutemenyx írta:
Nem gondolod, hogy van egy apró elvi és morális különbség a kettő között?
A tudományt kigúnyoló elvtelen kuruzslásban nincsenek különbségek. Csak a következményeikben.
Nagyon emlékeztetsz egy volt kollégámra, még az IT-s korszakomból. Nem volt rossz szakember, de nem is volt pótolhatatlan, viszont senki nem bírt vele normálisan együtt dolgozni, így végül pótolták.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7665

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

sutemenyx írta:
2022.08.16., kedd 21:32
asebestyen írta:
sutemenyx írta:
2022.08.16., kedd 16:17

Ez egy gyorsan összerakott táp, amit itthon használok. Nem tetszik? Kínai aluminium dobozban, kínai zöld panelen, kínai csatlakozókkal szépen, rendezetten jobban megfelelne? :D
Nekem nem. Nekem nincs szükségem sem rezonáns lemezdobozra, sem 2-3x ennyi anyagátmenetre, sem kínai vörösrézfóliára. Bőven elég annyi, ami a routerben van.

A méréssel kapcsolatban elmondtam, hogy ennyit tudok megtenni, meg is tettem, ahogy ígértem. Nincs konkrét eszközöm rá, hogy ethernet jelet mérjek, és nem is lesz, mert nem érdekel. Nekem elég, hogy meghallgattam, meghallgatta más is, többen is és mindenki arra jutott, hogy sokkal jobb.
Felőlem mindenki azt kezd az információval amit akar.

Tekintve, hogy többször invitáltalak és nemhogy el nem jöttél, de nem is válaszoltál, nos így kénytelen vagyok az ezirányú megjegyzéseidet merő trollkodásnak nyilvánítani.

A lehetőség bárkinek áll, lehet csinálni ennél jobb mérést és közzétenni.
Meg lehet próbálni jobb tápot is csinálni, hátha sikerül.
Nehéz úgy válaszolni, hogy ne lehessen a válaszban valamin megsértődni. gondolkodik.gif
Nem voltam még Nálad, mivel több másik invitálásnak sem tettem még eleget, amik régebbiek és/vagy számomra sokkal-sokkal érdekesebbek. Szóval ez sem ellened szól. Kérlek nézd ezt el nekem.
Nyilváníthatod persze trollkodásnak, amit írtam, valójában inkább csak a döbbenet szakadt ki belőlem és nem azért, mert esztétikailag nem nyűgözött le, amit láttam.
Nem látom a képen, mi adja annak a tápegységnek a minőségi mivoltát. Van benne egy szar Noratel trafó. Volt ilyen trafóm több is, mert PJ ilyeneket tett a dual mono GC erősítők alapkiépítésébe meg másba is. Egy nagyon masszív, nem kínai, hanem magyar alu házba volt szerelve, a trafó gumiágyon lecsavarozva. Az egész bitumenes lapokkal csillapított házat úgy rezgette, megérintve a házat lehetett érezni. Persze búgott is, ahogy nem kell. :) 1 napig bírtam. Kicserélte nekem PJ kiöntött Noratelre, jobb lett, de nem jó, sajnos.
78xx stabilizátor. A szakközép első osztály gyakorlati képzésének első féléves sztárjai. :D Semmi extra. Ha van normális hűtőbordája meg nem akarsz belőle áramot, akkor szépen működik és ennyi. Azt hittem, ha már valami minőségi stabilizált tápegység, akkor valami diszkrét elemekből általad tervezett és épített stabilzátor lesz benne, akkor a most tokon belüli kondi is lehetne BG vagy ami éppen szerinted a legjobb, hogy a felvázolt elméletek igazak legyenek rá.
A tápegység műszaki oldalról: azt is gondoltam, ha extrán jó a tápegység, akkor valami olyan, ami az adott áramkörhöz a legoptimálisabb, meg hogy úgy egyáltalán van benne valami amitől jobb, mint a legprimitívebb alapkapcsolás, ami nem rossz, csak semmi extra.
Kivitelezés: szóval a kínai alu ház attól rezonáns, hogy szar trafóval gerjeszted mechanikailag. A fa lap szebb is meg jobb is ezek szerint, gondolom adott frekvencián nagyobb a belső csillapítása. Nem lehet, hogy inkább a rezonancia forrását kéne megszüntetni?
Vagy esetleg a 2db konditól lett minőségi, ha a 3Ft-os 3000 alkatrészt tartalamzó routerek is jók lesznek tőle? gondolkodik.gif
Mérés: ElectroArt lehetne a művészeti stílus neve.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 326

Hozzászólás Szerző: gyongyhalas »

diagnet írta:
sutemenyx írta:
A tudományt kigúnyoló elvtelen kuruzslásban nincsenek különbségek. Csak a következményeikben.
Ezt most komolyan mondod? Nagyon gáz. Persze TE tudod.....vagyis nem,,,,de így gondolod .....és ez is egy vélemény. gondolkodik.gif

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

diagnet írta:
sutemenyx írta:
Ahogy azoknak az embereknek a reakciójában sincs, kiknek pillanatnyi tudásával ellentétes vagy azt árnyaló tapasztalati tények látnak napvilágot.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó

sutemenyx írta:

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

diagnet írta:
2022.08.17., szer. 00:24
sutemenyx írta:

Nekem elég, hogy meghallgattam, meghallgatta más is, többen is és mindenki arra jutott, hogy sokkal jobb.
Megnézném mit reagálnátok, ha MR vizsgálat helyett ugyanezt mondaná pl. a kardiológusotok.

Ha nem, nem probléma, csak úgy kérdezem. :D

diagnet
Fórumlakó
Fórumlakó

sutemenyx írta:

Nekem elég, hogy meghallgattam, meghallgatta más is, többen is és mindenki arra jutott, hogy sokkal jobb.
Megnézném mit reagálnátok, ha MR vizsgálat helyett ugyanezt mondaná pl. a kardiológusotok.

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Kapcsolat:

asebestyen írta:
sutemenyx írta:

Ez egy gyorsan összerakott táp, amit itthon használok. Nem tetszik? Kínai aluminium dobozban, kínai zöld panelen, kínai csatlakozókkal szépen, rendezetten jobban megfelelne? :D
Nekem nem. Nekem nincs szükségem sem rezonáns lemezdobozra, sem 2-3x ennyi anyagátmenetre, sem kínai vörösrézfóliára. Bőven elég annyi, ami a routerben van.

A méréssel kapcsolatban elmondtam, hogy ennyit tudok megtenni, meg is tettem, ahogy ígértem. Nincs konkrét eszközöm rá, hogy ethernet jelet mérjek, és nem is lesz, mert nem érdekel. Nekem elég, hogy meghallgattam, meghallgatta más is, többen is és mindenki arra jutott, hogy sokkal jobb.

Tekintve, hogy többször invitáltalak és nemhogy el nem jöttél, de nem is válaszoltál, nos így kénytelen vagyok az ezirányú megjegyzéseidet merő trollkodásnak nyilvánítani.

Mindenesetre olvasd vissza a hozzászólásod, hidd el én relatíve kimért és nyugodt ember vagyok, de igen nehéz nem úgy értékelni, hogy mi ez a sz@r mérés és mi ez a sz@r tápegység.
:D

Vagy pedig ultraszociopatán fejezed ki magad, ez esetben ne haragudj, nem találkoztunk még személyesen :D

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7665

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

sutemenyx írta:

Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”