Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Re: Pc alapú audio lejátszás
Az audio nirvánát elérni nem lehet, de megközelíteni lehetséges akár streamerrel, akár audio pc-vel. Jó példa erre egy felső kategóriás Lumin, vagy a Core Audio csúcs audio pc-i. Ki-ki vérmérséklete és ízlése szerint tudja kiválasztani a saját útját.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11032
- Kapcsolat:
Persze, hogy OK, de miért gondolod, hogy nem tudják megtenni? Aki streamert használ zenehallgatáshoz, bármikor (vissza) válthat PC-re, ezen a határon szerencsére nincs drótkerítés, valamiért mégsem akaródzik a tömegeknek elindulni. Biztosra veheted, hogy mindenkinek megvan a maga indoklása, ahogy nekem is.supravox írta: ↑2022.07.26., kedd 12:34Valahol a minőségi zenehallgatás a közös hobbink. Illetve a lehetőségekhez mérten ennek a színvonalát növelni. Egy streamer adott. Vagy jó vagy nem de reszelgetni rajta szinte csak hardveresen lehet. A pc-ben rejlő lehetőségek végtelenek. Ezt lehet utálni vagy meglovagolni. Ezek az "őrült" japánok kedvtelésből másznak a processzor legmélyére majd teszik közkincsé a "fejlesztést" Ezt pedig Kakaox kolléga meg gyönyörűen begereblyézi a számítógépbe. Az előrelépés olyan szintugrás kvázi "ingyé" amit kár kihagyni. Hát ezért sajnálom és nem lesajnálom azokat akik ezt nem tudják megtenni. Így ok?
Tudod, hogy én is évtizedeken keresztül variáltam a szoftverekkel, hardverekkel, tehát nem idegen tőlem ez a vonal. Utálathoz, meg ilyesfajta lovagláshoz nincs kedvem, amúgy is rühellem a kétpólusú világnézetet, meg a rasszokba sorolást, bármennyire is divatos manapság. Annyi "szintugrást" éltem át variálásaim során, hogy ha összeadnám őket, már a galaxison kívül kellene járnom, aztán mégis itt vagyok a Földön. A minőségi zenehallgatásnak - ahogy közös hobbinkat nevezted - szerintem nem feltétele a folyamatos "fejlesztés", sokkal jobbat tesz neki egy megállapodott helyzet, a permanens változás inkább hátráltatja, ezért volt fura számomra a sajnálatod. Az audio PC-seket sajnálnunk kellene, mert nem tudják minden album lejátszása előtt portalanítani a fekete korongot, ahogy a lemezjátszósok teszik? Nem hiszem, hogy ettől Te minden alkalommal szomorú lennél.
Mindeközben nyilván mindketten a (le)sajnálandó halmazban vagyunk a legtöbb ember szemében, szóval csak szőrözünk itt a közös kalap alatt.
Valahol a minőségi zenehallgatás a közös hobbink.
Illetve a lehetőségekhez mérten ennek a színvonalát növelni.
Egy streamer adott.
Vagy jó vagy nem de reszelgetni rajta szinte csak hardveresen lehet.
A pc-ben rejlő lehetőségek végtelenek.
Ezt lehet utálni vagy meglovagolni.
Ezek az "őrült" japánok kedvtelésből másznak a processzor legmélyére majd teszik közkincsé a "fejlesztést"
Ezt pedig Kakaox kolléga meg gyönyörűen begereblyézi a számítógépbe.
Az előrelépés olyan szintugrás kvázi "ingyé" amit kár kihagyni.
Hát ezért sajnálom és nem lesajnálom azokat akik ezt nem tudják megtenni.
Így ok?
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Nem volt egyértelmű, miért is sajnálod a streamer használókat. Talán félreértettük a dolgot. Vagy nem.
Az a helyzet,hogy nem KELL telepíteni.
Ha nem érdekel nem csinálod meg,ha igen ott a lehetőség,hogy kipróbáld.
Nekem ugyan könnyű mert Kakaox percek alatt felteszi a gépre.
Én csak élvezem a gyümölcsét.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Igen, mire leírtam, kijött egy újabb frissítés. Már nagyon hiányzott.

Profeta vagy mi, de 3 oraja jott ki egy 1021-es Build :)
Supravox itt a PC-s topikban par embert szerintem bevehetsz a csapatba.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Kapcsolat:
Ha van rá mód, kérlek, engem is vegyél be a csapatba!

Annak viszont örülök, ha nálad jobb lett a hang.
Ok
Nem sajnállak
Engem ne sajnálj, én tök jól elvagyok a Luminokkal!

BARTIMEX AUDIO Honlap
Na az én gépemen már teszi a dolgát a koktél
Ilyenkor tudom csak sajnálni a streamer-t használokat...
Meg kell hallgatni csak ennyit mondok.
Illetve,hogy full kivezérlésen hallgattam Bëlgát
Torzítás nulla.
Zene végtelen.
Ilyenkor tudom csak sajnálni a streamer-t használokat...
Meg kell hallgatni csak ennyit mondok.
Illetve,hogy full kivezérlésen hallgattam Bëlgát
Torzítás nulla.
Zene végtelen.
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 385
Szia Big!
Remélem Neked is tetszeni fog és megéri a fáradozást!
Mindenképpen számolj be kérlek, ha tetszik, ha nem!
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp Vége:Sonus Faber Guarneri Memento Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian Szoba:Panel
- Big
- V.I.P.
- Értékelés: 757
- Kapcsolat:
Na, nekiállok feltenni.................kakaox írta: ↑2022.07.24., vas. 14:39Nos, kipróbáltam az újdonságot...ExerciseStabilizer1-et
Meglepett mennyire egyértelmű a különbség az eddig legjobbnak tartott MC/LE változatoknál!
A TrustedClean1.4 program telepítésekor a'Startup Mode' értéket az AllCoresExeLauncher-re állítottam
Így minden magon fut egy ExerciseStabilizer1!
Mellékelve egy működő letöltő-link a TrustedClean1.4-hez:
https://drive.google.com/file/d/1EvV73Q ... sp=sharing
Valaki próbálta már az új ExerciseStabilizer1-et?
Kíváncsi vagyok milyen lesz másnál az eredmény!

DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó
Nos, kipróbáltam az újdonságot...ExerciseStabilizer1-et
Meglepett mennyire egyértelmű a különbség az eddig legjobbnak tartott MC/LE változatoknál!
A TrustedClean1.4 program telepítésekor a'Startup Mode' értéket az AllCoresExeLauncher-re állítottam
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
- kakaox
- Kezdő Fórumlakó
MajiorityClean néven nem fut tovább a projekt, viszont van új...
ExerciseStabilizer néven.
https://www.mics.ne.jp/~cdorya/Exercise ... index.html
Még nem próbáltam, de hétvégén nekiesek :-)
ExerciseStabilizer néven.
https://www.mics.ne.jp/~cdorya/Exercise ... index.html
Még nem próbáltam, de hétvégén nekiesek :-)
Ha valaki a JRiver-ben, 29.0.70-től,fölfelé, továbbra is igénybe szeretné venni a kernel módú
adatfeldolgozást, annak el kell ballagnia a Tools --> Options... --> General --> Advanced helyre,
és kitenni a pipát a Support kernel streaming audio output előtti négyzetbe. Egyébként nem
jelennek meg az ezt tudó eszközök a listán.
adatfeldolgozást, annak el kell ballagnia a Tools --> Options... --> General --> Advanced helyre,
és kitenni a pipát a Support kernel streaming audio output előtti négyzetbe. Egyébként nem
jelennek meg az ezt tudó eszközök a listán.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
Én vagyok a "szegény Sagemcom" tulajasutemenyx írta: ↑2022.07.12., kedd 22:28Az eltelt másfél hétben arra a véleményre jutottam, hogy szolgáltatói modem/router tuning nélkül nincs is sok értelme streamelt zenét hallgatni, azzal rendszert balanszírozni pedig végképp semmi, mert köszönőviszonyban sincs a bejövő anyag azzal, amilyennek lennie kéne. Volt nálam valaki meghallgatni ezt a felvetést, és elég hamar arra jutott, hogy erre neki is szüksége van, ígyhát egy szegény SAGEMCOM kábelmodem is a műtőasztalra került:
809854F1-37B4-4C1D-A902-9AFF7953EC69.jpegAD6A4B2E-027B-47D0-887E-A768F6FC323F.jpeg9F080731-E80E-4D20-9AB2-55202F77F0CB.jpegF71C02C7-6E2C-485D-B516-3B84502E6B00.jpegC3F11DE4-AD08-45A1-B099-6D67BEC3B577.jpeg2D8DCFC1-F626-46A5-B74D-9E127A08633A.jpeg
A már eddig is hozzá használt analóg táp is kapott egy kis vérfrissítést kék Rubycon és BlackGate, valamint Elna kondenzátorok formájában, de erről nincs kép.

Jó pár éve, amikor még dúltak a "bit az bit" meg a "TCP IP protokollnál nem lehet más a hang" viták, megtapasztaltam, hogy zene stream-nél nagyon nem mindegy a hálózatunk milyensége. A modem után egy SOTM switch majd HydraSound Finelzier (Süti tápokkal) Sablon Audio lan kábelekkel biztosította a hálózati összeköttetést és azt gondoltam kimaxoltam a dolgot, de Süti kolléga megvillantotta, van még mit kiaknázni

Ezúton is köszönet érte! Tényleg kinyílt egy ajtó.
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
- evola
- Fórumlakó
- Értékelés: 76
Sziasztok.
Tudna valaki audio pc-be hálózati kártyát ajánlani amihez van driver Windows Szerver 2019 alá?
Tudna valaki audio pc-be hálózati kártyát ajánlani amihez van driver Windows Szerver 2019 alá?
Teac VRDS 10, Audio Note Dac 3, ProAc Response D25, Hegel H1, Vibavoice Omega 500
Viard Audio HD20 , Audioquest Rocket 44
AN Isis táp , Audio Note AN-VX,
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
Guizu Elemento
Feliks Audio Elise + Sennheiser HD800 + Audio GD Reference 5.32 + WireWorld Micro Platinum Eclipse 7 USB, AN Isis RCA + táp
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Értékelés: 2886
- Kapcsolat:
Az eltelt másfél hétben arra a véleményre jutottam, hogy szolgáltatói modem/router tuning nélkül nincs is sok értelme streamelt zenét hallgatni, azzal rendszert balanszírozni pedig végképp semmi, mert köszönőviszonyban sincs a bejövő anyag azzal, amilyennek lennie kéne. Volt nálam valaki meghallgatni ezt a felvetést, és elég hamar arra jutott, hogy erre neki is szüksége van, ígyhát egy szegény SAGEMCOM kábelmodem is a műtőasztalra került:
A már eddig is hozzá használt analóg táp is kapott egy kis vérfrissítést kék Rubycon és BlackGate, valamint Elna kondenzátorok formájában, de erről nincs kép.Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu

Köszönöm a segítséget!asebestyen írta: ↑2022.05.25., szer. 11:35Majd jelezz itt vissza légyszíves, hogy bevált-e, mert akik hasonló problémával küzdenek, azoknak fontos lehet hogy megoldotta-e Nálad vagy sem. Köszönöm, ákoskalmi22 írta: ↑2022.05.24., kedd 16:00Nagy köszönetasebestyen írta: ↑2022.05.24., kedd 10:43
Annak a programnak, ami a telefonodon fut és vezérli a kis gépet, engedélyezni kell, hogy használhassa az akkut háttérben futáskor.
Alkalmazások -> Alkalmazás nevére bökj ->Alkalmazásinfo ->Akkumulátor -> Nem korlátozott![]()
Este kipróbálom!
Bevált!Azóta minden megy rendesen!
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Kezdésnek kimaxoltam a szolgáltatói routert, hogy ne kelljen végre többször szétszedni:
Habár jó lenne talán bele egy Crystek óra is.Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
- sutemenyx
- Törzsgárda
- Kapcsolat:
Köszi, ez jó ötletnek tűnik, nem is jutott ilyen eszembe. A wifi az nembiztos, hogy jó terv, mert az tényleg nagyon lassít. Első körben megpróbálom elérni, hogy a switch magában ne csessze el a hangot, mert ez egy másik, akár optikai switchel is meg kéne tenni. Gondoltam arra is, hogy a többi eszköz analóg tápolása is biztosan segít, ezért tegnap szétbontottam a NAS-t (amúgy is ráfért már egy takarítás), ez a látvány fogadott: Nem lenne nagyon nehéz, csak sima pákával nem akarnak lejönni az elkók, be kell szereznem egy smd hőlégfúvót. Azért az üzemi feszultsegeket odairkaltam a pcb-re.
Audiomeca J1 + Airtangent + Kiseki Blue NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
- Big
- V.I.P.
- Kapcsolat:
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- Big
- V.I.P.
- Kapcsolat:
Ahonnan letöltötted ott a txt fájl abban van.
Amúgy jelenleg HUSTLER.

- evola
- Fórumlakó
- Értékelés: 76
Sziasztok.
Mi a jelszó a letöltött mMC/LE programokhoz?
Valamiért én nem találom. Előre is köszönöm.
Mi a jelszó a letöltött mMC/LE programokhoz?
Valamiért én nem találom. Előre is köszönöm.
Elmo írta: ↑2022.06.27., hétf. 09:32Valaki tudna segíteni Linuxra feltenni? Köszönöm!supravox írta: ↑2022.06.26., vas. 19:56Hát ha valakinek fontos az előrelépés az mindenképpkakaox írta: ↑2022.06.24., pén. 19:37Sziasztok!
Megjelent a HungryBear's TrustedClean v1.4
Hogy ez mire jó?
Bármennyi MinorityClean, MajiorityClean, LemonadeElitest
(továbbiakban MC/LE) programot lehet vele futtatni.
Telepítéskor megadható:
CPU prioritása:
(itt én Realtime-re állítottam)
Startup Mode:
Aszinkron végrehajtási mód.
Az MC/LE minden példánya kis késéssel indul el az előzőhöz képest.
Ez nagy hatással van az SQ-ra.
Brilliant mód a legfelsőbb kategóriájú, Magic mód a legizgalmasabb, de legkevésbé hifi,
Transparent száraz, de forráshű, a Live pedig a fentiek keveréke.
(én a Brilliant-al kezdtem)
Következő ablakban megadható a Process Lasso optimalizálása
(ilyet most nem használok, tehát nincs pipa)
Telepítés után a Program Files / TrustedClean / MCLE mappába kell bemásolni a fentebb említett
MC/LE programok különböző változatait
(ebből lehet azonos is csak a fájlnév végére odaír az ember egy számot)
akár száz felettit is lehet bemásolni,
majd gép újraindítása után késleltetve elkezdi betölteni az MC/LE programokat.
Ha változtatni szeretnél, csak cseréled a Program Files / TrustedClean / MCLE mappában lévő
fájlokat, majd restart...
Hajrá!
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 7g1LRgiaG8
Forrás:
http://jplay.eu/forum/index.php?/topic/ ... n/page-159
Innen lehet letölteni az MC/LE programokat:
http://www.mics.ne.jp/~cdorya/MajiorityClean/
Innen meg a régebbi változatokat:
https://mega.nz/folder/wBdgnboY#EUIls6NlFfDUVaxn-zLNmQ
01.jpg.png
02.jpg.png
próbálja ki.
Nem tudom Tidal-on és társain segít e, de lokális fájlejátszás esetén nem szerény a haladás.
Szvsz hoz annyit mint bármennyi BG kondi...![]()
Teac VRDS 10, Audio Note Dac 3, ProAc Response D25, Hegel H1, Vibavoice Omega 500
Guizu Elemento
Guizu Elemento