Nem kell passzív ház (nekem), viszont egy 100W TDP-s CPU hűtő 30.000.wittao írta: ↑2022.02.24., csüt. 12:08Ertelek, itt is es az FB topikban is mindenki azt szerette volna megerttetni Veled, hogy valoszinu ennyibol ez nem fog menni.
Egy passziv haz hasznaltan is 50-80.000.
Ha azt mondom legyen i7 4785T vagy 4765T, akkor megnezed 50.000 Ft, HA lehet kapni.
Az usb kartya amit kineztel 30.000 Ft
Linearis tap trafoval mindennel ami ezt lekezeli minimum 100.000-120.000 Ft (kinai cuccokbol esetleg diy modon belevetheted magad a tutiba, akkor talan 70.000-80.000).
Hogy jon ki szerinted a matek a tovabbiakban?
Szoftver ingyen?
Csak azert kerdezem, mert egyelore az elkepzeles hangzott el, az nem, hogy mikeppen tervezed ezt megvalositani es mit mennyiert tudsz beszerezni.
Ha ezek pedig nincsenek benne, garantalom jobb minoseget hoz egy NUC valami audio linux-szal, vagy egy macmini. Csak ugye elobbit irodai munkara nem eroltetnem, maradt az utobbi.
Hajlok arra, hogy nem lesz HT vagy kikapcsolom, a procira 40-50.000-et szánok.
Lap legyen 30.000.
Trafó ára jó kérdés, otthon vagyok elektronikai fórumokon is, szokott ott akadni. Ha kétköröst akarok, az már keményebb dió.
Az mzperx egyenirányítót meg tudom építeni, de ha van elérhető, inkbáb veszek.
HDPLEX kb 40.000?
USB jelkondicionálásra első körben 25-30.000-et szánok, de az az Oehlbach XXL is izgatja a fantáziám.
Nem a matek a lényeg ezen, hanem a technika. Csak valamiért jó volt elvinni ebbe az irányba az egészet. Csak azért írtam ki Fb-n árat, mert V.P. kolléga kisegített azzal az infóval, hogy ha olcsón kell gép, akkor 2M alatt is össze lehet hozni. Nem fáj nekem, de úgy nézett ki ez a kérdés, mint ami 2M-ből akar elkészülni? Most meg az a baj, hogy 200k-ra nem jön ki a matek.