Nagyon érdemes lenne! És a limetree-vel is, hogy felnőjön hozzá.
Ha mégsincs kedved, megveszem tőled.

Nagyon érdemes lenne! És a limetree-vel is, hogy felnőjön hozzá.
Nincs ebben semmi meglepő, a DAC BOX RS a Pro-ject legerősebb DAC-ja. Noha korántsem a Pro-Ject képviseli a DAC gyártás csúcs kategóriáját, de ezt az agyonhájpolt Toppingot megveri. A Topping kiváló Sinad mérési eredményei még nem jelentik azt, hogy jól is szól. Aztán gondolj bele, hogy egy valóban felső kategóriás DAC, mondjuk egy Audio Research, Ayre vagy egy T+A meg ehhez képest hol van.NadFan írta: ↑2022.02.09., szer. 13:48Sziasztok!
Lehet-e vajon erősebb egy Pro-Ject dac box RS egy Topping d70s-nél avagy csak a fülem káprázik? Az RS jelenlétét, énekhang élethűsegét erősebbnek hallom ennél a kiváló kínai dacnál, de még a színpadkép is kidolgozottabbnak hat.
Ennyire erős dac lenne a 9 éves Pro-Ject RS avagy a rendszeremben lehet valami turpisság?

A rendszeredben no meg Benned van a turpisságNadFan írta: ↑2022.02.09., szer. 13:48Sziasztok!
Lehet-e vajon erősebb egy Pro-Ject dac box RS egy Topping d70s-nél avagy csak a fülem káprázik? Az RS jelenlétét, énekhang élethűsegét erősebbnek hallom ennél a kiváló kínai dacnál, de még a színpadkép is kidolgozottabbnak hat.
Ennyire erős dac lenne a 9 éves Pro-Ject RS avagy a rendszeremben lehet valami turpisság?

Én ezt a citromfát nem ismerem, de ha van rajta koax digital kijárat, akkor be lehet kötni. Nyilván a Tidal MQA-ban kódolt felvételeit ez DAC nem fogja tudni dekódolni, de ezzel szerintem együtt lehet élni.baluauto írta: ↑2022.02.09., szer. 13:12Köszönöm ezek jó hírek,akkor még annyi,hogy a Lindemann limetree bridge készülékem fog tudni üzemelni róla TDAL-Spotify használatával?alto írta: ↑2022.02.09., szer. 12:10Ez egy eredeti áron 3500 dolláros felsőkategóriás DAC. Nyilván nem fog tudni DSD-t, MQA-t, vagy extra nagy felbontású PCM-t, de ha ezek nem kellenek, és jó áron, korrekt műszaki állapotban jutsz hozzá, megeszi reggelire a mai "prémium kategóriásnak" mondott 500 dolláros chifi kacatokat.

Köszönöm ezek jó hírek,akkor még annyi,hogy a Lindemann limetree bridge készülékem fog tudni üzemelni róla TDAL-Spotify használatával?alto írta: ↑2022.02.09., szer. 12:10Ez egy eredeti áron 3500 dolláros felsőkategóriás DAC. Nyilván nem fog tudni DSD-t, MQA-t, vagy extra nagy felbontású PCM-t, de ha ezek nem kellenek, és jó áron, korrekt műszaki állapotban jutsz hozzá, megeszi reggelire a mai "prémium kategóriásnak" mondott 500 dolláros chifi kacatokat.
Ez egy eredeti áron 3500 dolláros felsőkategóriás DAC. Nyilván nem fog tudni DSD-t, MQA-t, vagy extra nagy felbontású PCM-t, de ha ezek nem kellenek, és jó áron, korrekt műszaki állapotban jutsz hozzá, megeszi reggelire a mai "prémium kategóriásnak" mondott 500 dolláros chifi kacatokat.

Most a tv-t kötöttem össze vele, de jövő héten remélem már sikerül rendes zenével tesztelnem.

Nekem Smsl Sanskirt th1,Topping E30,Matrix Audio mini I-pro 2,Smsl SU-9,Aune S16 ami hirtelen eszembe jut a kínaiak közül..Az Smsl SU9 jó volt,de anno a CXA80,és a mostani Electrocompaniet beépített dac-ja igen elporolja a többit.Ezért félek az új kinai dac-októl.robi-k írta: ↑2022.01.22., szomb. 18:51Audio-gd Master 7 valóban jó hangú DAC, sajnos nem olyan könnyű beszerezni a használt piacon (ritkán van eladó példány belőle). Még nem jött meg az új SMSL D300 DAC? Gondolkodok én is azon, hogy beszereznék egyet, összeméretve a mostani Danafrips Ares DAC-mal.fülelek írta: ↑2022.01.22., szomb. 17:25Februártól én is kínai dacot fogok hallgatni, egy adott típus, ami nekem megfelel mind a hangzás minőségénél fogva, mind a használhatóságát tekintve.
A régebbiek közül pl. az AudioGD palettáról érdemes válogatni, de csak meghallgatás alapján, nem mit írtak róla ittmegott...

Audio-gd Master 7 valóban jó hangú DAC, sajnos nem olyan könnyű beszerezni a használt piacon (ritkán van eladó példány belőle). Még nem jött meg az új SMSL D300 DAC? Gondolkodok én is azon, hogy beszereznék egyet, összeméretve a mostani Danafrips Ares DAC-mal.fülelek írta: ↑2022.01.22., szomb. 17:25Februártól én is kínai dacot fogok hallgatni, egy adott típus, ami nekem megfelel mind a hangzás minőségénél fogva, mind a használhatóságát tekintve.
A régebbiek közül pl. az AudioGD palettáról érdemes válogatni, de csak meghallgatás alapján, nem mit írtak róla ittmegott...

A Marantz, és az Audiolab is Kínai.

Véleményem szerint az RME ADI-2 is vedd figyelembe.

Nagyjából így lesz nálam is,jelenleg bejáratom,mostanra egyre jobban tetszik..., még kipróbálom usb-n keresztül streamelve(meg is rendeltem a raspberry pi cuccokat hozzá),illetve balanced xlr összeköttetéssel fogom a procira kötni,elvileg sokkal jobb lesz...

Nyilván én is túloztam, mindig hagyok időt az ismerkedésre. Azért szerencsére több olyan élményem is volt, ami azonnal megfogott, és abból mindig hosszú távú kapcsolat lett. Meg olyan is előfordult, hogy sokáig hallgattam valami újat, aztán elkezdett untatni. Abból lett az eladás. Olyan viszont tényleg nem volt még a pályafutásom alatt, hogy azonnal rosszabbnak értékeltem valamit, mint az elődöt, legfeljebb másnak. Valószínűleg csak szerencsém volt. Igaz, azért olyan sok komponenst nem cseréltem, igyekszem előbb tájékozódni.
Jómagam mindig óvatosan bánok az első benyomással, amelyről könnyen derülhet ki picit hosszabb távon, hogy a kezdeti lelkesítő produkció valójában "izgi csalás" az arányokkal, amelyre rájátszik a friss beszerzés pozitívan ígéretes élménye! És megfordítva, a negatív első benyomás bőven benne lehet egy régi berendezések által közvetített hangzáshoz történő hozzászokásban.
Hát, nem tudom. Ha vettem valami új cuccost, és nem jött az a "hát ez zenél!" érzés, akár első hallásra is, azokat rövid úton eladtam, és egyiket sem bántam meg. Szerencsére olyan még nem volt, hogy ez még rosszabb, mint az előző.