Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...

viktorke
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 17

Re: Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...

Hozzászólás Szerző: viktorke »

Mathias írta:
2021.12.01., szer. 15:38
Akkor csak az első kap? Ez email-en jött? (én még nem kaptam)

Amúgy jobban szétoszthatták volna. Mondjuk az első 5 között. Mert így a nagyok még többet kapnak, a kisebbek meg semmit(kevesebbet?). Gondolok itt arra, hogy mondjuk egy magyar nem mainstream zenekar ami mondjuk 3.-ik helyre csúszik nálam, akkor nem kap ebből.
Igen, e-mailben jött, és csak az első kapja, ha megfelel ennek a feltételnek:
* Qualifying artists who enroll in TIDAL's Direct Artist Payout program will be entitled to collect the monthly payouts allocated to them.

Egyébként én felpörgettem az élre (egyik) magyar kedvencemet, néhány szándékos plusz album-lejátszással - amikor elmentem ebédelni v meccset néztem, ment 1-1 album végig a Chromecast Audion hang nélkül :smile29:
Ha nem nyúlok bele, Chris Rea kapta volna, de inkább kapja szerintem is egy kis magyar zenekar.
tidal2111.png
tidal2111.png (82.16 KiB) Megtekintve 1377 alkalommal

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Mathias írta:
2021.12.01., szer. 15:38
Ha jól rémlik downgrade-eltél a sima hifire.
Felmerült bennem, de végül maradtam a HiFi+ csomagban. Megnéztem, a kedvenceim között hány van fent nagy felbontásban és meglepően sok volt.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: Mathias »

fapaci írta:
2021.12.01., szer. 14:21
Beindult a Tidal közvetlen támogatási rendszere, el is küldték a havi összesítést. 300 forinttal támogattam a Deep Purple létezését. :rolleyes:

Laszlo's Month in Review
You listened to 1544 songs last month. Your TOP 5 artists in November 2021:

1. Deep Purple 383 streams and HUF 300 allocated to them
2. Marillion 296 streams
3. Rymden 194 streams
4. Kari Bremnes 103 streams
5. Chick Corea 83 streams
Akkor csak az első kap? Ez email-en jött? (én még nem kaptam)
Ha jól rémlik downgrade-eltél a sima hifire. Akkor elméletileg jövő hónapban már nem küldenek pénzt, mert csak a Hifi plus kiváltsága ha jól értelmezem. Mondjuk lehet a kettő közti különbségből ha néha veszel valami zenekarhoz kapcsolódó cuccot, akkor abból jobban járnának amúgy is.
Amúgy jobban szétoszthatták volna. Mondjuk az első 5 között. Mert így a nagyok még többet kapnak, a kisebbek meg semmit(kevesebbet?). Gondolok itt arra, hogy mondjuk egy magyar nem mainstream zenekar ami mondjuk 3.-ik helyre csúszik nálam, akkor nem kap ebből.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Beindult a Tidal közvetlen támogatási rendszere, el is küldték a havi összesítést. 300 forinttal támogattam a Deep Purple létezését. :rolleyes:

Laszlo's Month in Review
You listened to 1544 songs last month. Your TOP 5 artists in November 2021:

1. Deep Purple 383 streams and HUF 300 allocated to them
2. Marillion 296 streams
3. Rymden 194 streams
4. Kari Bremnes 103 streams
5. Chick Corea 83 streams

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4082

Hozzászólás Szerző: juliush »

Simán regisztrálhattam a HRA Streaming próbaidejére holott elvileg kis hazánk nincs is a támogatott országok között. Ez normális és majd fizetősbe nem léphetek át? gondolkodik.gif
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5998

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Épp az imént ültem le zenét hallgatni, és észrevettem, hogy tegnap lejárt a féléves HRA előfizetésem.

Gondolkoztam rajta 10 másodpercet, hogy meglennék-e nélküle, vagy meghosszabbítsam (a HRA-nál nincs automatikus megújítás). Aztán kifizettem újabb fél évre. 90 euró egy félévre, vagyis 15 euró havonta (de fél év a legisebb egység). Ennyi drága és olcsó szolgáltatót kipróbálva, még mindig úgy érzem, hogy az én igényeimhez (főleg jazz és klasszikus) ez az, ami minden centjét megéri. Pedig nem olcsó. Komolyan. Kár volt lemezjátszóba, LP-kbe beruháznom, és a CD-k is valószínűleg hamarosan mennek (mert döglődik az öreg lejátszóm mechanikája). Marad ez, amit viszont tényleg napi rendszerességgel hallgatok.

Mellé meg lesz egyelőre a Tidal HiFi (a nem-MQA-s előfizu, 1500 ft/hó), hálószobába, autóba CarPlay-jel, repülőre, vagy akár a nagy rendszerre, ha valami olyasmit hallgatnék, ami nincs HRA-n.

Deezer, Apple Music lemondva. Youtube Music marad, mert az a Youtube Premium-mal együtt jön, és rengeteget Youtubozok (nem zene), megér nekem annyit a reklámmentesség...

Szintén marad az Audirvana 3.5, mert a Roon egyelőre nem hoz nálam annyi pluszt, amiért előfizetnék rá, viszont hiányozna a HRA-integráció belőle. De ha a Roon-ba is integrálnák a HRA-t, akkor változhatna a helyzet.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Hozzászólás Szerző: audioline »

pali923 írta:
2021.11.30., kedd 18:52
asebestyen írta:
2021.11.30., kedd 18:18
Mer' olyan a füled, mint a sasnak. :D
Nekem meg az orrom olyan! 31_1_21.gif
Az számít egy hififórumon? :smile29:
Ha kiszagolsz valami forradalmi újdonságot, akkor igen! :smile53:
.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1211

Hozzászólás Szerző: pali923 »

asebestyen írta:
2021.11.30., kedd 18:18
Nekem meg az orrom olyan! 31_1_21.gif
Az számít egy hififórumon? :smile29:
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7581

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

audioline írta:
2021.11.30., kedd 17:50
Igen, természetesen ezzel tisztában vagyok. Ám félreérthető a reklám... Legalább is szerintem. CD azaz WAV esetében igen, 1411. És persze ennek megfelel a lossless Flac.
(Elméletileg pont ugyan úgy kell(ene) szólnia. Hát sajnos nem minden esetben valósul meg. Fülem szerint. De ezt már most bánom, hogy leírtam... :D)
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Igen, természetesen ezzel tisztában vagyok. Ám félreérthető a reklám... Legalább is szerintem. CD azaz WAV esetében igen, 1411. És persze ennek megfelel a lossless Flac.
(Elméletileg pont ugyan úgy kell(ene) szólnia. Hát sajnos nem minden esetben valósul meg. Fülem szerint. De ezt már most bánom, hogy leírtam... :D)
Csatolmányok
Screenshot_20211130_174356_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20211130_174356_com.android.chrome.jpg (269.41 KiB) Megtekintve 1451 alkalommal
.

Picabia
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 109

Hozzászólás Szerző: Picabia »

audioline írta:
2021.11.30., kedd 17:25
asebestyen írta:
2021.11.30., kedd 08:15
szj4 írta:
2021.11.30., kedd 07:59
A Deezeren 0% a 24bit 192kHz zenei anyag, mivel jelenleg a Deezer Hifi 16bit 44.1kHz FLAC 1411kbps, ez alatti csomagokban mp3 stream van. Hidd el, ha lesz 24/192 stream elérhető náluk, nem fogják eltitkolni. ;)
Érdekesek a reklámozott értékek. Mconnect HD app-al szépen látható mit hallunk éppen. A 1411 kbps soha nincs meg. Általában úgy 600-900 kbps között mocorog. Ez így van a Tidal és Deezer HiFi csomag esetében is. Master anyagoknál előfordul 24/48/1600 kbps körül is... A hangminőséghez egyébként nem sok köze van, a felvétel milyensége sok esetben nem ezeken a számokon múlik. A szemet, a "pszichét" mindenestre sokaknál befolyásolhatja... :D
A 1411kbps, a tömörítés nélküli CD bitrátája (44100x16x2/1000), a tényleges FLAC bitráta a tömörített zene függvénye, van aminél hatékony a tömörítés, ott alacsonyabb lesz és van ahol kevésbé hatékony, ott magasabb. A 1411kbps tehát csak annyit jelent, hogy CD felbontású stream-et tömörítettek.

audioline
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2021.11.30., kedd 08:15
szj4 írta:
A Deezeren 0% a 24bit 192kHz zenei anyag, mivel jelenleg a Deezer Hifi 16bit 44.1kHz FLAC 1411kbps, ez alatti csomagokban mp3 stream van. Hidd el, ha lesz 24/192 stream elérhető náluk, nem fogják eltitkolni. ;)
Érdekesek a reklámozott értékek. Mconnect HD app-al szépen látható mit hallunk éppen. A 1411 kbps soha nincs meg. Általában úgy 600-900 kbps között mocorog. Ez így van a Tidal és Deezer HiFi csomag esetében is. Master anyagoknál előfordul 24/48/1600 kbps körül is... A hangminőséghez egyébként nem sok köze van, a felvétel milyensége sok esetben nem ezeken a számokon múlik. A szemet, a "pszichét" mindenestre sokaknál befolyásolhatja... :D
Csatolmányok
IMG_20211130_171341.jpg
IMG_20211130_171341.jpg (3.52 MiB) Megtekintve 1422 alkalommal
IMG_20211130_171451.jpg
IMG_20211130_171451.jpg (3.08 MiB) Megtekintve 1422 alkalommal
.

tmboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: tmboy »

vlaca írta:
2021.11.30., kedd 12:09
tmboy írta:
2021.11.30., kedd 10:19
ZolaBA írta:
2021.11.30., kedd 08:31

az Audirvanával meg tudod oldani a Tidal távvezérlést normálisan?

Mert az alapvető cél nálam az volt, hogy:
- normális hangminőség (ez persze relatív)
- elérhető áru, mondjuk max. 1000 euro, de inkább kevesebb (így hát a Lumin és társai más liga)
- lossless stream távirányítva (eddig az iEast-is tudja 35 ezerből)
- akár nagy felbontásban, netán mqa-ban (ieast/sonos/heos itt bukott meg)
- nem pc, de könnyedén használható (az okot nem fejtem ki - de itt esik ki az audirvana, deezer saját app, stb.)
- külön program előfizetgetés nélkül
- Legyen normális kezelőfelület, amit vélhetően sokáig frissítenek (itt még kiesik elég sok asztali lejátszó)

Stb. Nem olyan egyszerű ez :)
Ritkán esik róla szó és szerintem kissé alulértékelt: Volumio! MQA, Tidal Connect, nem igényel PC-t (csak egy Asus Tinkerboardot, Raspberry Pi-t, vagy a cég saját lejátszóját, a dac-os Volumio Primo-t). Egy lineáris táppal megtámogatva, külső dac-kal szerethető opció nálam már harmadik éve. A Volumio OS dec.7-én kap teljes frissítést, új kezelő felület és lesz fizetős/nem fizetős csomag. Állítólag a Tidal integráció ingyenes lesz (jelenleg nem az).
Öööö a Volumio MQA-t hogyan érted? Tud first unfold-ot? Vagy csak a sima passthrough-ra gondoltál, de azt meg minden tudja, az nem MQA támogatás.
Jó kérdés, ezt nem tudom pontosan, hogy van-e unfold. Amíg volt MQA-s dacom, ott a teljes kibontást a dac végezte. Hiba nélkül mentek az MQA és MQA Studio felvételek a rendszeren. Nemrég dac-ot váltottam, ami már nem MQA-képes, mondjuk nekem nem is hiányzik, sőt..
Plinius Tiki • Audirvāna - Qobuz • NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance

vlaca
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 323
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: vlaca »

tmboy írta:
2021.11.30., kedd 10:19
ZolaBA írta:
Aszpirin írta:
2021.11.30., kedd 07:22
az Audirvana 3.5-be pedig nem kell önteni a pénzt

- elérhető áru, mondjuk max. 1000 euro, de inkább kevesebb (így hát a Lumin és társai más liga)
- nem pc, de könnyedén használható (az okot nem fejtem ki - de itt esik ki az audirvana, deezer saját app, stb.)
- Legyen normális kezelőfelület, amit vélhetően sokáig frissítenek (itt még kiesik elég sok asztali lejátszó)

Ritkán esik róla szó és szerintem kissé alulértékelt: Volumio! MQA, Tidal Connect, nem igényel PC-t (csak egy Asus Tinkerboardot, Raspberry Pi-t, vagy a cég saját lejátszóját, a dac-os Volumio Primo-t). Egy lineáris táppal megtámogatva, külső dac-kal szerethető opció nálam már harmadik éve. A Volumio OS dec.7-én kap teljes frissítést, új kezelő felület és lesz fizetős/nem fizetős csomag. Állítólag a Tidal integráció ingyenes lesz (jelenleg nem az).
Öööö a Volumio MQA-t hogyan érted? Tud first unfold-ot? Vagy csak a sima passthrough-ra gondoltál, de azt meg minden tudja, az nem MQA támogatás.
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb

Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340

"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Ear írta:
2021.11.30., kedd 09:55
ZolaBA írta:
2021.11.30., kedd 07:07

van remek windows-os kliens a BluOS-hez
Ehhez már csak Windows kell, meg az arra épülő rendszer, meg az abba öntött pénz.... Köszönöm, inkább maradok a Roon-nál.
Szerintem ezt félreértetted. Nem kell a windowsos gép, hanem windows-al is lehet távirányítani (és persze telefonnal, tablettel).
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

tmboy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: tmboy »

ZolaBA írta:
Aszpirin írta:

Plinius Tiki • Audirvāna - Qobuz • NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

ZolaBA írta:
2021.11.30., kedd 09:11
Azt hiszem nem jól értetted, átfogalmazom:
Nincs különösebb problémám a streaming szolgáltatókkal vagy a szolgáltatásaik árával, fizetem is, és kifejezetten jó érzés az is, hogy nem lopom a tartalmat. Ami a problémám, hogy általában egyre több amiért havidíjat ""kell"" fizetnünk. Ezért próbálom kerülni az olyan megoldásokat ami állandóan feji a pénzt az emberről, programok, szolgáltatások, de még inkább ugye bérleti díjak, hitelek, lizingek, biztosítások, stb. formájában. A mai modern életstílusban szokásos, hogy dolgozik a fiatal, sokat is keres, de simán feléli, jelentős részében havi díjakra és divat kiadásokra, így ha pl. kirúgják vagy lebetegszik kb. nincs/nem marad semmije. A "régi" gyűjtögető, építgető életstílus ezért talán jobb/volt, a saját tulajdon és a minél alacsonyabb havi kötelező kiadás nagyobb biztonságot, szabadságot jelent, mint az adósrabszolgaság jellegű terhelés, hajtás, stressz. stb.
Ha belegondoltok, egyre több programért kérnék havidíjat. Felfuttatják ingyenesen/olcsón, aztán telenyomják a használhatatlanságig reklámmal, amiből csak az előfizetéssel tudsz menekülni. Ez persze egy rohadt jó konstrukció eladási oldalról, de vevői/felhasználói oldalról fájdalmas. Nem ragozom tovább.
Okay, így tisztább és számomra kevésbé problémás az álláspontod.

Az önszántukból teljesen kiszolgáltatott emberek problémáját a COVID szépen felszínre hozta, de a téma nyilván nem tartozik ide. A békesség kedvéért abban sem foglalnék itt állást, hogy az évtizedeken át gyűjtögetős, vagy a mának élő életstílus a jobb-e a jelenlegi, teljesen kiszámíthatatlan világban. A saját tulajdonról alkotott véleményem meg végképp kiverné a biztosítékot, inkább hagyjuk! :D De azt persze látjuk, hogy amit nem lehet kézbe fogni, azért sokkal nehezebben ad pénzt a magyar, így pl. az online zenéért is.

Valóban egyre több szoftverfejlesztő áll át előfizetéses modellre. Logikus lépésnek gondolom, mert így nehezebben lehet ingyen ellopni a termékeiket, de felhasználóként is inkább az előnyeit látom. Hozzájutunk olyan megoldásokhoz, amiket egyben nehezen fizetnénk ki (hangászként és fotósként nálam sokmilliós tétel lenne), az alacsony havidíj számomra elviselhetőbb teher, viszont így megkapjuk az új verziókat is, amikért korábban külön pénzt kértek 1-2 éve (lásd pl. jRiver). Az előfizetést bármikor le tudjuk mondani, így nincs az a rossz érzés, hogy nagy pénzért megvettünk valamit, amit egy idő után nem is használunk. Egy Adobe fotós szoftvercsomagnál nincs nagy kockázat, mert ők 20 éve stabilan verik a teljes mezőnyt, de zenelejátszás terén fogalmunk sincs, mi lesz jövőre, így én itt biztosan nem fektetnék hosszú távon semmibe sem.

Más aspektusból nézve... ha nekem 30 évvel ezelőtt felkínálták volna, hogy egy jelképes havi összegért hozzájutok a világ összes zenéjéhez és nem kell hajnali 5-kor az új lemezekért sorban állnom a pécsi vásárban, azonnal elfogadtam volna az ajánlatot. Nálam ez gyakran felmerül, talán ezért viselem könnyebben a digitális adót. Persze aki egész életében ingyen jutott hozzá a kedvenc zenéihez, annak fájdalmas lehet az új rendszer, de talán még ő is belátja, hogy a totális ingyenesség nem volt fenntartható. Pár évvel ezelőtt nagyon közel voltunk hozzá, hogy Magyarországot és a Kelet-Európa régiót nem csak néhány filmstúdió, hanem a nagyobb zenei kiadók is fekete listára teszik. A Tidal és néhány más szolgáltató megoldotta ezt a csóróbb országokban felkínált kedvezményes előfizetési csomagokkal.

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: s4tch »

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

Del. szarakodik a fórummotor :(

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

fapaci írta:
2021.11.30., kedd 07:52
Tehát fizetsz havonta 8-10e forintot azért, hogy hozzáférj a világ zenei és filmes termésének nagy részéhez, ám ezt fájdalmasnak érzed?
Azt hiszem nem jól értetted, átfogalmazom:
Nincs különösebb problémám a streaming szolgáltatókkal vagy a szolgáltatásaik árával, fizetem is, és kifejezetten jó érzés az is, hogy nem lopom a tartalmat.
Ami a problémám, hogy általában egyre több amiért havidíjat ""kell"" fizetnünk. Ezért próbálom kerülni az olyan megoldásokat ami állandóan feji a pénzt az emberről, programok, szolgáltatások, de még inkább ugye bérleti díjak, hitelek, lizingek, biztosítások, stb. formájában. A mai modern életstílusban szokásos, hogy dolgozik a fiatal, sokat is keres, de simán feléli, jelentős részében havi díjakra és divat kiadásokra, így ha pl. kirúgják vagy lebetegszik kb. nincs/nem marad semmije. A "régi" gyűjtögető, építgető életstílus ezért talán jobb/volt, a saját tulajdon és a minél alacsonyabb havi kötelező kiadás nagyobb biztonságot, szabadságot jelent, mint az adósrabszolgaság jellegű terhelés, hajtás, stressz. stb.
Ha belegondoltok, egyre több programért kérnék havidíjat. Felfuttatják ingyenesen/olcsón, aztán telenyomják a használhatatlanságig reklámmal, amiből csak az előfizetéssel tudsz menekülni. Ez persze egy rohadt jó konstrukció eladási oldalról, de vevői/felhasználói oldalról fájdalmas. Nem ragozom tovább.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

ZolaBA írta:
Aszpirin írta:

Igen, meg tudod oldani a “Tidal távvezérlest” normálisan :) A 3.5-ös Audirvana mindennek megfelel, ami a követelménylistádban van, kivéve a “nem pc”.
Ha ez önmagában követelmény, akkor persze hogy esik az Audirvana és minden, amit írtam (de én még mindig elgondolkodnék egy Mac Mini-n, és akkor mégsem).
A “normális hangminőség” tényleg relatív, pont ezért írtam, hogy hallgass meg egyet, mielőtt Bluesound-on gondolkodsz, mert szerény véleményem szerint a hangminősége nem minden igényt kielégítő. Ha pedig fejessel hallgatnád közvetlenül a saját fejhallgató-kimenetéről, akkor ez hatványozottan igaz. Aztán lehet, higy bejön, és akkor tényleg jó megoldás. De minimalizáld a csalódás lehetőségét.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Alex_Aston írta:
2021.11.30., kedd 08:04
Minden FLAC, ahogy én tapasztaltam. Egyetlen Soul II Soul album volt csak fent valamiért 320kbps MP3-ban, azok közül, amit én böngésztem eddig.
Látod, erről beszélek: írsz, és közben észre sem veszed, hogy nem válaszoltad meg a kérdést (és fogadni mernék, hogy nem tudod, miért).

A nekem adott válaszod is ezt a write-only üzemmódot tükrözi, majd személyesen el fogom magyarázni az emlegetett pálinka mellett, hogy ne csak a felszínt karcolgasd ;) Meg fogod köszönni ;)

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7581

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

szj4 írta:

A deezeren milyen arányban vannak 192/24-es zenék? Csak mert a tájékoztatóban a hifis csomagnál 16 bit szerepel. Sima cd felbontás. Gondolkodom hogy a tidalt leváltsam-e mivel az mqa nem játszik, de azért a gépen tárolt nagyfelbontású zenék után igen vérszegény a Tidal sajnos.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

szj4 írta:
A deezeren milyen arányban vannak 192/24-es zenék? Csak mert a tájékoztatóban a hifis csomagnál 16 bit szerepel. Sima cd felbontás. Gondolkodom hogy a tidalt leváltsam-e mivel az mqa nem játszik, de azért a gépen tárolt nagyfelbontású zenék után igen vérszegény a Tidal sajnos.
Jelenelg egyáltalán nincs 192/24 a Deezeren. Minden 44.1/16 vagy “alacsonyabb”.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”