Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Re: Streaming szolgáltatók és ami velük kapcsolatos / Tidal, Spotify stb...
Hosszú évek után ma ismét előkerült nálam az Apple Music lossless. Háát, nagy meglepetés, pozitív irányba. Egy dolog biztos, nagyon más, mint Roon-Tidal, hogy tényleg jobb e, az majd hoszabb távon kiderül :)
Ti hogy gondoljátok?
Ti hogy gondoljátok?
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 245
Remélem, hogy ez azért még nem lejátszott meccs. Írtam az Onkyo Global Support-ra is, remélem azért csak válaszolnak valamit. Én azt gondolom, hogy nekik erről tudni kell. Semmilyen változásbejelentést nem láttam.Kabóca írta: ↑2021.06.15., kedd 20:04Megy majd az egymásra mutogatás. Év elején a nejemnek és nekem új bankkártyánk lett, a korábbi Visa helyett Mastercardot kaptunk, ezeket nem sikerült regisztrálnom a Spotify felületén, nem fogadta el, kénytelen voltam a testvérem Visa kártyáját regisztrálni, hogy ne szűnjön meg az előfizetésünk. Először azt a tippet kaptam, töröljem a cookie-kat, próbáljam több gépről, mobilról, de sehogy nem sikerült. Spotitol a bankomhoz irányítottak, K&H azt mondta náluk minden ok., (más problémánk tényleg nem volt a kártyával, minden bolti és webes (külföldi is) vásárlás sikeres volt) forduljak a szolgáltatóhoz. A neten böngészve találtam olyan felhasználót akinek volt ilyen gondja, nála az volt a megoldás, hogy naponta próbálta az új kártyáját regisztrálni egyszer csak sikerült. Én így tettem, két hét után végül nekem is sikerült.Pooli1971 írta: ↑2021.06.15., kedd 06:53Sziasztok!
A Tidal ezt a választ küldte.
Hello,
Thank you for your patience!
We do advise reaching out to the Onkyo Support Team for further assistance to confirm that your firmware is matching with the Onkyo app and also if they're experiencing any issues with this issue through the Onkyo interface of TIDAL.
You may likely need to process some changes to your system and they can walk you through any steps relevant to the exact model of theirs that you are using as they manage the TIDAL interface through their systems.
You can reach them here:
https://www.onkyousa.com/contact-support/
They'll be able to assist you further with this issue!
Please let us know if you have any other questions.
*More about TIDAL can be found at support.tidal.com
Az Onkyotol még nem jött közvetlen válasz, de ide írtam Nekik tegnap ahová a Tidal irányított.
Jelenlegi problémát nem előzte meg szoftveres változás a lejátszóban, nem volt frissítés, a Tidal-nál változhatott valami. Az Onkyo/Pioneer is tudott meglepetést okozni, két éve volt egy hibás firmware ami egyes flac fájlok lejátszásánál hibát okozott, ezt egy újabb megszüntette.
Optimista vagyok /legalábbis törekszem rá/ ezért azt gondolom, hogy egy frissítéssel megoldják a dolgot. Vagy rosszabbik esetben válaszolnak valami kitérő blablát. De én azt gondolom, hogy az Onkyonak aki az 50 évek óta Hi-Fi vel foglakozik kell, hogy legyen annyi korrektsége, hogy nem hagyja cserben a vevőit. Ha pedig ez az Onkyo és a Tidal közötti probléma akkor közlik és mindenki csinál amit tud. De remélem erre nem kell sort keríteni. Szeretem a Tidalt, minden furcsaságával együtt. Szeretném tovább használni. Megírtam az Onkyonak is és remélem meghatódnak!

Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp
Megy majd az egymásra mutogatás. Év elején a nejemnek és nekem új bankkártyánk lett, a korábbi Visa helyett Mastercardot kaptunk, ezeket nem sikerült regisztrálnom a Spotify felületén, nem fogadta el, kénytelen voltam a testvérem Visa kártyáját regisztrálni, hogy ne szűnjön meg az előfizetésünk. Először azt a tippet kaptam, töröljem a cookie-kat, próbáljam több gépről, mobilról, de sehogy nem sikerült. Spotitol a bankomhoz irányítottak, K&H azt mondta náluk minden ok., (más problémánk tényleg nem volt a kártyával, minden bolti és webes (külföldi is) vásárlás sikeres volt) forduljak a szolgáltatóhoz. A neten böngészve találtam olyan felhasználót akinek volt ilyen gondja, nála az volt a megoldás, hogy naponta próbálta az új kártyáját regisztrálni egyszer csak sikerült. Én így tettem, két hét után végül nekem is sikerült.Pooli1971 írta: ↑2021.06.15., kedd 06:53Sziasztok!
Hello,
We do advise reaching out to the Onkyo Support Team for further assistance to confirm that your firmware is matching with the Onkyo app and also if they're experiencing any issues with this issue through the Onkyo interface of TIDAL.
You may likely need to process some changes to your system and they can walk you through any steps relevant to the exact model of theirs that you are using as they manage the TIDAL interface through their systems.
You can reach them here:
Az Onkyotol még nem jött közvetlen válasz, de ide írtam Nekik tegnap ahová a Tidal irányított.
Jelenlegi problémát nem előzte meg szoftveres változás a lejátszóban, nem volt frissítés, a Tidal-nál változhatott valami. Az Onkyo/Pioneer is tudott meglepetést okozni, két éve volt egy hibás firmware ami egyes flac fájlok lejátszásánál hibát okozott, ezt egy újabb megszüntette.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3
abszolut egyetertekAszpirin írta: ↑2021.06.15., kedd 09:53Azért ez eléggé fogós kérdés, és nem vagyok biztos, hogy van olyan válasz, ami annyira időtálló, mint anno pl. a CD vagy LP kérdésére adott válasz...
...elérhető árkategóriát képvisel....
...számítógépes lejátszólánc mellett tettem le a voksomat (konkrétan Mac), de sajnos ott is ott van a lejátszószoftverek készítőinek megbízhatósága, illetve azt, hogy milyen streaming szolgáltatást támogatnak.
...Nos, aki ebben eligazodik segítség nélkül, és képes "megfontolni saját magának", ahogy írod, az szvsz már nagyon nem kezdő a témában.
mindenki maganak tudja meggondolni (vs. nem magának gondolja meg, hanem megvezetik: óóó ez draga, komoly cég [ma!!! a világ változik] biztos mindig jo lesz, vagy tajekozodas, meggondolas nelkül vesz valamit, ami mar akkor sem, vagy 1 het mulva nem igazan bevethetö stb.)...és szinte biztos a meglepödes, mert sok ismeretlen riziko van, nyilvan halozati lejatszok eseten több, mint ha rugalmasabb ámítógépes (sicc!) lejatszas van
szoval a meggondolas inkabb a riziko felismerese es merlegeles: mennyi rizikot valaszt vagy inkabb rugalmasabb (vagy "tutti" otthon/felhökben stb. több peldanyban tarolt "sajat" zenek) megoldast keres
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6096
Azért ez eléggé fogós kérdés, és nem vagyok biztos, hogy van olyan válasz, ami annyira időtálló, mint anno pl. a CD vagy LP kérdésére adott válasz...avl2 írta: ↑2021.06.15., kedd 08:11biztosan erdemes megfontolni, hogy merre jobb indulni
esetleg/valoszinü vannak vélemények, hogy ilyen szempontbol megbizhato gyarto fele kell elmozdulni, hogy kisebb legyen az esely a befürdesre (nincs tamogatas) - nem tudom ilyenek árkategoriáját
vagy ahogy irtad: PC, mert az inkabb update-elhetö
..vagy ahogy en teszem (pl. pont a halozatok, szolgaltatok bizonytalansagi lehetösegei miatt is): lokalisan a zenék forrás (persze tudom, hogy ennek - mindennek- van hátránya, ezert kell mindenkinek sajat maga szamara megfontolni, mi legyen)
Csak hogy kicsit kifjtsem az általad is megemlített bizonytalansági faktorokat...
Elsősorban ott a streamerek kérdése, és hogy ki a megbízható gyártó (ha mondjuk már egy Onkyo sem az). Szó volt többször pl. a Luminról, mint ilyen szempontból (is) nagyon megbízható, de az nem mindenki számára elérhető árkategóriát képvisel. Talán az elérhető kategóriában azoknál számíthatunk a leginkább a hosszútávú megfbízhatóságra, akiknél kifejezetten a streaming a fő profil (Auralic?, Bluesound? stb).
Én - bár van egy Bluesound streamerem is a hálószobában - komolyabb minőségű zenehallgatásra a számítógépes lejátszólánc mellett tettem le a voksomat (konkrétan Mac), de sajnos ott is ott van a lejátszószoftverek készítőinek megbízhatósága, illetve azt, hogy milyen streaming szolgáltatást támogatnak.
Egyrészről lassan el lehet felejteni, hogy megveszünk egy szoftvert, és az megkapja hosszú távon legalább a minimális támogatást, ami a működéséhez szükséges, a szoftverfejlesztő kényszeres fejlesztésben vannak, és ez az üzleti modellt is érinti, ld. pl. legutóbb az Audirvana esetét. Márpedig ha egy (proprietáris) szoftver nem támogatott többé, akkor ugyanott van az így kialakított lejátszóláncod, mint a "nem megbízható streamer", mert ugye a változó streamer-API-k miatt egy idő után használhatatlanná válik még akkor is, ha hardverhez és az oprendszerhez nem nyúlsz.
Másrészről sokszor a választott lejátszóprogram korlátozza be a streaming-szolgáltatások közötti választás lehetőségét. Csak hogy az Audirvana-példánál maradjak: ott három lehetőséged van: Tidal, Qobuz és HRA-Streaming. Szívesen kipróbálnám a Spotify lossless-ét, de összehasonlítani a többivel csak úgy van igazán értelme, ha ugyanabban a lejátzszóban hasonlítgatja az ember. Tudom, egy PC-re feltehető többféle lejátszó is, beleértve a streamer szolgáltatás sajátját (ha van), de akkor meg a remote kezelés lesz macerás.
És akkor ott van a streming szolgáltatók megbízhatósága is, összeadva a fent már említettekkel. Ez talán a legkevésbé érdekes, mert mindig ott van a lokális streaming (és az illegális "források") lehetősége, de maradjunk ontopikok.
Nos, aki ebben eligazodik segítség nélkül, és képes "megfontolni saját magának", ahogy írod, az szvsz már nagyon nem kezdő a témában.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
biztosan erdemes megfontolni, hogy merre jobb indulni
esetleg/valoszinü vannak vélemények, hogy ilyen szempontbol megbizhato gyarto fele kell elmozdulni, hogy kisebb legyen az esely a befürdesre (nincs tamogatas) - nem tudom ilyenek árkategoriáját
vagy ahogy irtad: PC, mert az inkabb update-elhetö
..vagy ahogy en teszem (pl. pont a halozatok, szolgaltatok bizonytalansagi lehetösegei miatt is): lokalisan a zenék forrás (persze tudom, hogy ennek - mindennek- van hátránya, ezert kell mindenkinek sajat maga szamara megfontolni, mi legyen)
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
Sziasztok!
Hello,
You can reach them here:
Hello,
You can reach them here:
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp
Lehet azért van még AAC 96, hogy ne állítsanak valótlant a specifikációban, végül is van Tidal. De nem vagyunk egyedül https://www.reddit.com/r/Onkyo/comments ... m_txnr686/
és ez egyre több lesz ha a hm. erősítőket is utoléri a végzet. A Pioneer lejátszói közeli rokonai az Onkyoknak, egyszerre kapják a frissítéseket ugyan azokkal az újdonságokkal. Az MQA támogatás is egyszerre érkezett, valószínűleg a gondok is azonosak lesznek. Biztos van a fórumon egy két Pioneer N-30AE és 50AE, kíváncsi vagyok a tulajdonosok tapasztalataira.
Nem sokára érkezik a Spotify lossless, remélem nem kell ez miatt új lejátszót beszerezni amit 5 év alatt elavultatnak (jobban megéri egy audio pc?). Feleségem és a gyerekeink Spotit hallgatnak családi csomagban, a felhasználó barátabb felület náluk felülírta a hangminőséget. Nekem is van hely a csomagban, ha beválik elfelejtjük a Tidalt.
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
Elképzelhető. Csak a terméket még most is árulják, tudtommal nincs az Onkyonak új, kifejezetten Hálózati audió lejátszója.mishow írta: ↑2021.06.14., hétf. 11:31+1 info: Auralic Mini = a Tidal változatlanul tudja az MQA-t és a megfelelő albumoknál ott az MQA felirat is. Hangminőségben sem vettem észre semmilyen romlást.
Gyanús, hogy terméktámogatás lesz![]()
Írtam nekik is meg a Tidalnak is. Látjuk!
Vagy remélem halljuk az eredményt.
Gyanús, hogy terméktámogatás lesz
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2562
+1 info: Auralic Mini = a Tidal változatlanul tudja az MQA-t és a megfelelő albumoknál ott az MQA felirat is. Hangminőségben sem vettem észre semmilyen romlást.Pooli1971 írta: ↑2021.06.14., hétf. 09:50Igen már nálam is csak AAC 96 kbps sztrimmelés megy szombat reggel óta .... írok a Tidalnak meg az Onkyonak is hogy csináljanak rendet vagy legalább adjanak választ
Gyanús, hogy terméktámogatás lesz

- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
Szia!Kabóca írta: ↑2021.06.13., vas. 22:24Szia!
Nekem egy Onkyo-6130-s készülékem van, olvasva a problémád kipróbáltam nálam mi a helyzet. Nálam sem megy az MQA, de flac sincs, csak 96 AAC. Kb. másfél két hete még jó volt, azóta nem hallgattam. Pc-n, androidos telón nincs gond. Van egy Onkyo TX-RZ820-s erősítőm, ez nem tudja az MQA-t, de a flac hibátlanul megy rajta. Firmware frissítés utoljára januárban volt, szerintem a szolgáltatónál történt változás. Remélem nem a készülékek támogatottsága szűnt meg, csak valami egyéb hiba ami megoldódik.
Nagyon szépen köszönöm a hasznos, de nem túl jó infót! Igen már nálam is csak AAC 96 kbps sztrimmelés megy szombat reggel óta! Csináltam Factory resetet, kötöttem UTP kábellel a netre /ahogy lenni szokott fórumos tanács alapján/ több Wi-Fi csatornára is, de mindig ugyan az a helyzet alakult ki. Jött ismerős mérte a net sebességet -kábelen, Wi-Fin - de minden O.K. volt. A többi berendezés kifogástalanul működik /Apple TV 4 K sztrimmelés/ de biztonság kedvéért megnéztük.
De a válaszodnak köszönhetően egy forrasztópákával a kezemben nem szedem szét a 6170-est

Nagyon érdekes volt így hallgatni a rendszert. Az az igazság, hogy így sem rossz, csak hiányos a hang. Van mély van magas de.... ezen kívül csak hiány van.Vagy csak a felirat hiánya teszi? /MQA, FLAC 48kHz 24 bit/

A képeken az első a TIDAL a többi saját anyag.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20210612_200558_com.mkulesh.onpc.jpg (672.23 KiB) Megtekintve 3506 alkalommal
-
- Screenshot_20210612_200741_com.mkulesh.onpc.jpg (234.96 KiB) Megtekintve 3506 alkalommal
-
- Screenshot_20210612_201008_com.mkulesh.onpc.jpg (621.68 KiB) Megtekintve 3506 alkalommal
-
- Screenshot_20210612_201231_com.mkulesh.onpc.jpg (388.73 KiB) Megtekintve 3506 alkalommal
Szia!
Nekem egy Onkyo-6130-s készülékem van, olvasva a problémád kipróbáltam nálam mi a helyzet. Nálam sem megy az MQA, de flac sincs, csak 96 AAC. Kb. másfél két hete még jó volt, azóta nem hallgattam. Pc-n, androidos telón nincs gond. Van egy Onkyo TX-RZ820-s erősítőm, ez nem tudja az MQA-t, de a flac hibátlanul megy rajta. Firmware frissítés utoljára januárban volt, szerintem a szolgáltatónál történt változás. Remélem nem a készülékek támogatottsága szűnt meg, csak valami egyéb hiba ami megoldódik.
Androidos Tidal programban továbbra is külön jelennek meg a Master megjelölésű albumok. Ha rákeresek egy előadóra, akkor az MQA albumok mellett ott a jel, a többinél meg nincs. Megmaradtak az MQA-albumos listák és playlistek is.
Szerintem nem a Tidal kavarja...
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
Holnap körbejárom a dolgot, tüzetesen!Aszpirin írta: ↑2021.06.11., pén. 17:58Na akkor itt a lehetőség, most vaktesztelheted a hallásod, hogy rájössze-e, MQA-ban, és melyik csak szipmla CD-minőség![]()
Félretéve a viccet: Mac-en Audirvanában (a "halott" 3.5-os verzióban), valamint Bluesound Powernode 2-höz BluOS-ben nálam is megjelenik az MQA logó az MQA-ban kódolt albumoknál.
Köszönöm az infókat.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6096
Na akkor itt a lehetőség, most vaktesztelheted a hallásod, hogy rájössze-e, MQA-ban, és melyik csak szipmla CD-minőség

Félretéve a viccet: Mac-en Audirvanában (a "halott" 3.5-os verzióban), valamint Bluesound Powernode 2-höz BluOS-ben nálam is megjelenik az MQA logó az MQA-ban kódolt albumoknál.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
MQA felirat, 96k és kék pont a kijelzőn (pro-ject pre box s2 digital), Thomas Strønen - Time Is a Blind Guide albumnál pl..Pooli1971 írta: ↑2021.06.10., csüt. 22:42Szólni, szól nálam is! Csak a Flac minőségét nem MQA nak írja a rendszer, hanem pld.: 48kHz,24 bitnek. Az MQA kódolás vagy annak kijelzése eltűnt. Nálam
Lehet készülék kompatibilitási problémáid lesznek. Nem volt mostanában frissítés, vagy lehet, éppen az hiányzik!? Aztán könnyen lehet, hogy a Tidal kavarja...
Plinius Tiki • Audirvāna - Qobuz • NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
Szólni, szól nálam is! Csak a Flac minőségét nem MQA nak írja a rendszer, hanem pld.: 48kHz,24 bitnek. Az MQA kódolás vagy annak kijelzése eltűnt. Nálamtmboy írta: ↑2021.06.10., csüt. 13:47Nálam gond nélkül szólnak a Master (MQA) zenék a Tidalon (Tidal HiFi, Volumio+Tidal Connect). Nem vettem észre változást a korábbiakhoz képest.
Nálam gond nélkül szólnak a Master (MQA) zenék a Tidalon (Tidal HiFi, Volumio+Tidal Connect). Nem vettem észre változást a korábbiakhoz képest.dbrnsk írta: ↑2021.06.09., szer. 21:51Szerintem nem zavar, mert nálam (Auralic) már hetek óta nem elérhető. Szemét banda egyébként, mert önhatalmúlag és figyelmeztetés nélkül barkácsolnak mindig valamit a háttérben... Nem sokáig leszek már az előfizetőjük.
Plinius Tiki • Audirvāna - Qobuz • NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance
Szerintem nem zavar, mert nálam (Auralic) már hetek óta nem elérhető. Szemét banda egyébként, mert önhatalmúlag és figyelmeztetés nélkül barkácsolnak mindig valamit a háttérben... Nem sokáig leszek már az előfizetőjük.Pooli1971 írta: ↑2021.06.09., szer. 21:45Köszi!
Ha hiányzik, ha nem, azért remélem egy a honlapjukon történő bejegyzéssel vagy más formában csak értesítenek ha megszüntetik.
De tudjuk be egyenlőre a zavarnak.
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
Köszi!
Ha hiányzik, ha nem, azért remélem egy a honlapjukon történő bejegyzéssel vagy más formában csak értesítenek ha megszüntetik.
De tudjuk be egyenlőre a zavarnak.
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó
Sziasztok!
Most vettem észre a Tidalon,hogy nem látom a MQA jelzéseket a nótáknál. Csak nálam történt valami beállítási zavar vagy más is tapasztalja?
Most vettem észre a Tidalon,hogy nem látom a MQA jelzéseket a nótáknál. Csak nálam történt valami beállítási zavar vagy más is tapasztalja?
Pár hónapja mertem leírni, az MQA(TIDAL) úgy fog eltűnni mint egy múló fejfájás, hasonlítottam az SACD hanyatlásához, de hogy ez már is ennyire közel lenne??
Amikor valamelyik csoportban ezt mertem írni, akkor nagy dirr-durr, mit képzelek, mert ők, nekik ez tökéletes, és sok ember mennyit áldozott rá(?) tehát marad és még fejlődik is.
Amikor valamelyik csoportban ezt mertem írni, akkor nagy dirr-durr, mit képzelek, mert ők, nekik ez tökéletes, és sok ember mennyit áldozott rá(?) tehát marad és még fejlődik is.
"1. lossy
2. redbook
3. 24/192
4. MQA/Atmos/teljes kibontassal"
Vágyálom.
Azzal, hogy a TIDAL kilőtte a 3. pontot, sőt a 2. nagy részét is (a 44k/16 és a kevés 48..96k/16...24 anyaguk nagy részét is átkonvertálták az MQA-nak nevezett akármibe, legfeljebb lesz:
2. redbook
3. 24/192
4. MQA/Atmos/teljes kibontassal"
Vágyálom.
Azzal, hogy a TIDAL kilőtte a 3. pontot, sőt a 2. nagy részét is (a 44k/16 és a kevés 48..96k/16...24 anyaguk nagy részét is átkonvertálták az MQA-nak nevezett akármibe, legfeljebb lesz:
- lossy,
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;