A Sonyt nem ismerem, így nem tudok konkrétan mondani róla semmit, de meglehetősen belépő modell.Karl0 írta: ↑2021.11.01., hétf. 18:50Igen ezt a szettet néztem én is, nem hallottam még erről az erősítőről. Milyen minőségű ez a Tangent Ampster II BT ?
Olyan szettet szerettem volna, ha a mini hifi előnyei benne vannak - rádió, esetleg CD lejátszó, tetszetősebb dizájn. Tudom így bonyolultabb, de hát ezért is fordultam a fórumhoz, hátha valakinek van ötlete.
A korábban belinkelt Sony erősítő és hangfal gyengébb minőség a Tangent Ampster-tól?
Tangentem volt, másodrendszerben, nekem tetszett, de az ízlésedet nem ismerem.
A méretéhez képest nagyot tud szólni, a 2x50W-ot amit vállal, valószínűleg tényleg tudja

A kinézete meg a skandináv minimál dizájn miatt ilyen (dán) ami nekem bejött.
Félre ne érts, nem akarlak rádumálni, de abban az ársávban, ÚJ cuccként más nem nagyon jut eszembe.
Itt van egy video róla, Gedeont sokan vagy szeretik, vagy nem, de pár info azért van benne:
https://www.youtube.com/watch?v=8rRopCA5iLc
Ha olyat szeretnél, ami rádiós esetleg CD-s ÉS akár még DAC-ként (pláne plusz hálózti lejátszóként) használható, az ennyiért nem lesz a piacon. Abból ami jó, egymagában el fogja kérni a 120eFt-odat, de a 150-160 hihetőbb.
Vagy nézegeted itt az AVX-en a kínálatot, szokott lenni néha "jóárasított" egybehifi, ha valaki épp feljebb lép, de az ugye nem új, és azt ki is kell várni.