Johnny5 írta: ↑2020.11.16., hétf. 17:11
Nem teljesen értem a kiakadásodat...
Lehet, hogy kis hal vagyok (nem cserélgetem az eszközeimet évente (vagy sűrűbben). Nem vagyok nálatok napi/heti vendég. Denevér fülű sem vagyok, csak szeretem a jó zenét. Lehet, hogy nem én vagyok az első gazdája ennek a terméknek (sem). Lehet, hogy a jelen piaci értéke számotokra már smafu (tegyük fel működő képesen ér vagy 5-600e Ft-ot). ... és, hogy őszinte legyek, kicsit úgy érzem, ennek megfelelően lettem kezelve. Pedig azt gondolom, emlékezhettek rám, mert nem régen vásároltam nálatok még ezt azt, természetesen second hand közel millióért (ami nekem rohadt sok).
Ugyan hangfelvétel nem készült a beszélgetésről, mert ennyire nem vagyok gyanakvó senkivel szemben. A beszélgetés sem úgy (gyanakvóan) zajlott. Az én emlékeimben az él, hogy azt mondtad, biztos van privát megoldásom a termék anyacéghez való kijuttatására. Itt némi élt (bízom benne még gúny nem volt) éreztem, mert nyilván nem mindennapos, hogy a munkával keresett pénzemből veszek egy számomra nagy értékű, érzékeny, elektronikai eszközt és postára adom csak úgy a Világba.... De kezdjük az elején. Kéne kontakt. Talán ez könnyű, van netem. Oda kéne írnom, hogy mi a baja a masinának. Gondolom google fordítóval ezt nehéz összehozni megfelelő minőségben. Kapok majd egy választ, amit vagy értek, vagy nem. Most jön a futáros rész, ha a javítás mellett döntök. Akkor megbontják az eszközt és gondolom írnak egy levelet a lehetőségeimről. Értenem kéne és válaszolnom kéne...
DE! Ha nem tudom megoldani privát, akkor járok Pesten, beviszem hozzátok és kikülditek 50e-ért (NEM ODA - VISSZA). Ennyi, és köszönés illedelmesen, letetted. Szándékosan nem idézek, nem tudnék már pontosan. Nem is akarok már ezen lovagolni. De semmi egyéb info. Nem érdekelt a hiba jelenség. Nem kezdtük boncolgatni, hogy mivel teszteljem, hátha máshol van baj. Nyilván Ti vagytok valamilyen kapcsolatban a gyárral. Talán volt is már hasonló eset, hiszen minden hiba jelenséget produkáló Lindemannal így jártok el, ezek szerint. Jól jött volna egy mondat, hogy figyi, ilyenkor a gyár azt csinálja, hogy pl.: ad egy ajánlatot, vagy mivel nagy név, presztízs vesztés ellenében sok esetben javít térítésmentesen vagy alkatrész áron (és nem kell befosni). De persze az is infó, hogy nézd, keményen számolnak, de próbáljunk ajánlatot kérni, ki tudja mi a baj.... Vagy nézzük a jó oldalát, lehet, hogy kapsz egy frissítést, vagy ha már ott van, akkor javasoljuk a frissítést és ennyibe kerül.... Bármi jó szó, ami a magam fajta kis pénzűt megnyugtat, hogy a számára álommá váló forrás ne a kukába landoljon.... Azt éreztem, hogy Te mindent megtettél azzal, hogy 1 perc alatt felmondtad a Lindemann szerviz teendő leckét, kész. De pont lesz@rod a nyűgöm 250 km-ről és nem igazán a segítő jobb nyújtása volt a cél.
Lehet, hogy rossz napod volt? Nem tudom. Minden esetre én úgy gondolom legyen ez számotokra egy jelzés, hogy az érzékenyebb lelkűeknek ez a szolgáltatás szint már lehet, hogy kevés. Tudom vállalkozni nehéz szolgáltatói szegmensben (én is ezt csinálom). Szándékosan nem kereskedőztelek le. Azért ez többről kell szóljon. De nálatok is ahány vevő, annyi féle. Nem elég érteni a szakmához, amit csinálsz, hanem könyvelőnek, jogásznak, közgazdásznak és jelen esetben pszichiáternek is kellett volna lenni.... Én most úgy érzem ez nem sikerült.
De a hozzáállásról csak annyit, hogy most se kérdezted, hogy halló, szar napom volt akkor, de most érdeklődnék, hogy áll a géped? Kiküldted már? Jött már válasz? Mi volt a baj? Vagy: látom picit macerás vagy, tudok segíteni?
Nem akarok megváltoztatni senkit. Nem is lehet. Biztos jó az, amit csináltok, mert különben nem élne a cég. Hogy ezzel az egy hülyével most mi legyen??? (Mondjuk azon érdemes elgondolkodni, hogy van-e még ilyen, csak azok magukban pufognak, és csak ennek volt nagy a pofája?)
Üdv: Peti