Sütivel egyetértek.sutemenyx írta: ↑2020.09.10., csüt. 18:23Ne csinálj ilyesmit szerintem. A CD még csakcsak, bár abbol is kapsz olcsobban sokkal jobbat -igaz használtan-, de erősítőből próbáld ki a TMP Ant-ot. El tudod hozni kipróbálósan elvileg, 140k forint, és bármelyik Marantz -kivéve az 50-60’ modelljeit- egy szutyok ehhez képest.meszi222 írta: ↑2020.09.10., csüt. 17:18Sziasztok,
Nagyon gondolkozom a jelenlegi sztereó rendszerem leváltásán. Marantz volt eddig és alapvetően maradnék is ennél a márkánál. Integrált erősítő +Cd lejátszóra van szükségem. Az új PM6007 és CD6007 a kiszemelt.
Viszont azt látom, hogy árban nincs túl messze a Musical Fidelity M2si+M2scd, tudom, hogy ezen nincs Phono+headphone (ezekre nincs is szükségem) és digitális kimenet sem, ami lehet hiányozna is kicsit.
Kérdésem az lenne, hogy valóban annyival (érezhetően) jobban szólhat-e a Musical fidelity, mint a Marantz, hogy megérje azt a plusz 10% pénzt és a digitális kimenetről való lemondást.
Előre is köszönöm a segítséget.
Semmilyen kapcsolatban nem állok sem az gyártóval, sem a forgalmazóval, viszont nemrégiben meghallgattam egyet.
Hallatlanban szerintem bármelyik magyar gyártó vagy akár DIY- er jobb megszólalást produkál.