midian82 írta: ↑2020.03.07., szomb. 18:55
avl2 írta: ↑2020.03.07., szomb. 18:38
midian82 írta: ↑2020.03.07., szomb. 14:20
Sziasztok
Egy Jungson 66 ra próbáltam 2 db 4ohmos 20 wattos kis hangfalat rákötni.Nagyon halkan de szólt .Kikapcsoltam mert nem vagyok otthon ebben az Ohm témában .
A Jungsonon 2- 8 ohm ig írja . Elvileg működhet a dolog szerintetek és lehet csak beállítások miatt volt halkabb?
G
szinte kizartnak tartom, hogy egy jol müködö Jungson-on mulna ez; azaz valami nem müködik jol
nekem evekig volt JA-66R, elvileg/pairon/spec. szerint 4 ohmos Dyno A52 is volt rajta, hangeröben sosem volt hiany (lakasban, nem stadionban 80m-röl persze :-)
Akkor lehetséges hogy a kis dobozokkal van valami. ?
midian82 írta: ↑2020.03.07., szomb. 17:03
Kis notebook ról ment dac és egy hosszabb kábelen.
Kis Jvc uxt 55 dobozka amúgy úgy kukáztam őket gondoltam valamire jó lesz
szerintem ennyiböl biztosan senki meg nem mondja, több lehetöseg (es esetleg kombinaciojuk) lehet, pl.:
- a forrasbol jövö jelszint tul kicsi. ezt masik - biztosan müködö es elegendö, szokasos jelszintü forrassal tudod ellenörizni (tuner, magno, CD jatszo, ...)
- a DAC beteg
- "hosszabb" kabel: ha sok km, akkor benne van :-)
- erösitö több bemenetet is probaltad ?
- nem veletlenül tettem oda a "jol müködö" jelzöt. lehet az erösitö nem müködik jol. ki tudod-e masik erösitövel probalni ?
szoval a legtöbb javaslat ilyen lehet: cserelgess elemeket, es abbol tudod beazonositani, melyik csereje mit okoz, hol a föhunyo. (mert jelszintet mérni szerintem felhasznalonak nehezebb; pl. van-e müszer :-))